2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Rezeneyi bende içiyorum canım ama tek başına çok işe yaramıyor bizde. Rezene çayının arkasından kayısı çayı da içiyorum benim bebeğimi yarım saat içinde falan rahatlatıyor canım

Canım gozunu neyle örtüyosum nasıl yapıyosun benımkındenyatagangirince gozunu acıyor oglen ıkıden beri uyumadı devamlı agzı acık gaZı da war deliricem ben artık gercekten
Ginduz anakucaginda yatiyor. Sapkasini gozune dogru indiriyorum. Bol sapka degil burnuna kaymayacak srkilde olanindan. Besiginin ustune bas kismina serdim battaniye , yuzune soguk gelmiyor. kucakta uyuturken yuzunu battaniyeye sarilmissa battaniyeyi yuzune isik gelmeyecek sekilde ayarliyorum. Yattigi yerde uyuyacaksa kucuk ortulerden koyuyorum yoksa gozu acik oluyor. Uykuya dalinca aliyorum yatagina koyuyorum.

Canım iyi geldi mi size? Ac karnına dediğin emZirmeden hemen önce mi kullanılacak? Ayy insallah ise yarar
Valla sanki işe yaradı. Gerçi neye öyle dediysem ertesi gün kriz yaşadık ama Uyanır uyanmaz veriyorum. Alt alma falan sonra emziriyorum. Zaten daha uzun süre aç bekletilemez bebek

Ah canım benımkı sapka bıle taktırmıyorkı hemen aglıyor

Sallanan besikte uyumuyo bizimkide. Daha guven ortami istiyo anladigim kadarıyla. Bi dizine yastık koyarak elini alnına falan koyarak temas ederek denesen cnım. Inan herseyi dener oldum
Bızımkınde devamlı kucak ıstıo 7 saattır annemın kucagındaydı anca uyuyunca sallanan besıge koyduk da rahat ettık

ben kullaniyom canm hergn ac karinla 8 damla ve cok faydasini gördm

Ayyy sorma canım normalde benımkı de gunduz daha duzenlıydı saat 2de emzirdim halen uyumadı ara ara emmek istiyor az önce de memedeyken aglamaya basladı gazı mı var acaba hıc anlam veremedim
Bizimki gazmış canım alttan bir gaz çıkarttı anlatamam baya baya varmış içinde nasıl birikmiş okdr bilemiyorum

Bende kayısı içiyorum hergün hepimizin sorunu aynı demek ki kayısı gaz yapıyor

ben kullaniyom canm hergn ac karinla 8 damla ve cok faydasini gördm
Canım ben ılk kez sabah verdım sonra emzirdim hooop hepsini kustu damla da cıkmıstır herhalde o kustugunda dıyorum. Ilk kullandıgınız damlada sizde de aynı etkıyı yapmıs mıydı bıde bu damla uyku saatlerini de düzenlıyor mu acaba

Kızlar valla oğluma nazar degdirdim. Dün aksam 5ten beri evde kuduruk düğünümüz vardi. O saatten bu saate anca uyudu inanirmisiniz. O ağladı bn agladim. Ictigi sütüde kusup duruyo. Hayır anlamadigim alttan ustten gaz cikariyo daha niye ağlıyo. Rabbim hepimize dayanma gücü versin. Çok zormus zombi gibi dolaşıyorum evde. Bugunde kim dese yarı kırkımız çıktı bi duzelme yok. 40 ındanda pek umutlu degilim galiba 3 ayı bekleyenlerden okucam ben artik hic umudum kalmadi.

20. Gün bizim de zor geçmişti. Gaz sancısı başlamıştı o gün. Sabır canım 50 günlük olduk biz. İki gündür biraz daha düzenli. Geceleri daha uzun uyuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…