2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
canm bizde oyle bi yan etki yapmadi bide biz 20 gundr kullanyz sab damlasini uykusu gayet düzeldi bn cok memnun kaldm

bugün çok huzursuz benmki de ben de yspsym nssıl yapıyosun
Cnım doktor hortumla yapmıştı ama o sert kaçar zedelerim diye kulak pamugununuci ince olanlari var pamuk kısmı ince. Onun ucuna zeytinyağı sürüyorum cok hafif şekilde makatına sokuyorum bi kaç kez.tekrarliyorum sonra bacaklarını karnina çekiyorum hoooppp yapıyo kakasını. Eskilerde hep yapiyomus annem falan bizleredr yapmis

Kızlar kakasıni kac gün yapmaması normal?
Bir hafta yapmasa normal diyorlar ama. Kakayla gaz cikinca rahatliyor. Buyuk oglum kabizdi ve cok ikiniyordu agliyordu. z. Yagli pamukla hep yaptiriyorduk. Kendi yapamiyordu. Yada z. Yag iciriyorduk. Yapinca biraz rahatliyordu. Kaka yapamayinca alttan gazda az cikiyor

evet annem de söyledi bana yapıyomuss

Makatina sokma etrafina masaj yap uyar sadece.

Serum fizyolojik kullananlar hangi marka kullanıyorsunuz bi de sadece deniz suyu olanı varmış hangisini kullanıyorsunuz

Hip organik ve humana denedim hip organigi daha çok beğendi şimdi ona devam ediyorum

Canım senin huzursuzluğunu da hissetmiştir. Bazen benimki de durmuyor babasına veriyorum o zaman onun omzunda anında uyuyakaliyor. Bazen baska bir kucakta istiyorlar

Kızlar bebeğim kanlı süt kustu memem çok acımıştı kanamış sanırım. Dışında yara çatlak yok ama olmuş. Dr koştum hemen dr da emerken olmuş dedi çok üzüldüm ama. Başına gelen oldu mu hiç ya nolur Cevap verin

Kızlar benim kızım da kakasini yapamiyordu bende kabiz olmuştum aç karnına baya bi kuru kayısı yedim bende hemen rahatladım kızımda kakasini yapabildi

Evet onceden sesli sesli ypiyodu

Bnim gldi cnim. Annem ve arkadaşlarimdan daha once duydugum icin korkmadim

Delirmek üzereyim kızlar benim galiba sütüm azaldı. Yada hep mi böyleydi ben mi sütüm var sanıyodum anlamadım. Şuan o kadar kötüyüm ki. Lohusa depresyonuna girmemiştim şuan itibariyle girmiş bulunuyorum sanırım. Bebeğimi emziriyorum birazcık çekiyo sonra uyuya kalıyo. Sonra alıyorum yatıyorum uyanıyo tekrar ağzı açık aranıyo ağlıyo falan bidaha aynı şey. En son sağdım süt gelmedi, elimle sıkıyorum süt geliyo ben hiç bişey anlamadım Kvde de süt gelmiyor gelse çektiğini duyarsın ses gelir diyor, o öyle moralimi bozdu. Mama verdik hiç emmemiş gibi öyle iştahlı emdi ki biberondan. Şimdide uyuyo. Ve doğduğundan beri bu şekildeyiz, hiç sütüm olmamış mı yani benim allahım çıldırmak üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…