- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.361
canm bizde oyle bi yan etki yapmadi bide biz 20 gundr kullanyz sab damlasini uykusu gayet düzeldi bn cok memnun kaldmCanım ben ılk kez sabah verdım sonra emzirdim hooop hepsini kustudamla da cıkmıstır herhalde o kustugunda dıyorum. Ilk kullandıgınız damlada sizde de aynı etkıyı yapmıs mıydı bıde bu damla uyku saatlerini de düzenlıyor mu acaba
Oda huysuzluk yapar mi ki ya
Ya poposuna pamuk zeytinyagla masaj yapsam mi ki geçen oyle yptim cocugumdan yarım kilo kaka cikti resmen patlamışyapar cnm bak bnm kız dündn beri ıkınıyo kaka yaptı ama rahatlayamıyo huzursuz çok
Ya poposuna pamuk zeytinyagla masaj yapsam mi ki geçen oyle yptim cocugumdan yarım kilo kaka cikti resmen patlamışyapar cnm bak bnm kız dündn beri ıkınıyo kaka yaptı ama rahatlayamıyo huzursuz çok
Ya poposuna pamuk zeytinyagla masaj yapsam mi ki geçen oyle yptim cocugumdan yarım kilo kaka cikti resmen patlamış
Cnım doktor hortumla yapmıştı ama o sert kaçar zedelerim diye kulak pamugununuci ince olanlari var pamuk kısmı ince. Onun ucuna zeytinyağı sürüyorum cok hafif şekilde makatına sokuyorum bi kaç kez.tekrarliyorum sonra bacaklarını karnina çekiyorum hoooppp yapıyo kakasını. Eskilerde hep yapiyomus annem falan bizleredr yapmisbugün çok huzursuz benmki de ben de yspsym nssıl yapıyosun
Bir hafta yapmasa normal diyorlar ama. Kakayla gaz cikinca rahatliyor. Buyuk oglum kabizdi ve cok ikiniyordu agliyordu. z. Yagli pamukla hep yaptiriyorduk. Kendi yapamiyordu. Yada z. Yag iciriyorduk. Yapinca biraz rahatliyordu. Kaka yapamayinca alttan gazda az cikiyorKızlar kakasıni kac gün yapmaması normal?
Cnım doktor hortumla yapmıştı ama o sert kaçar zedelerim diye kulak pamugununuci ince olanlari var pamuk kısmı ince. Onun ucuna zeytinyağı sürüyorum cok hafif şekilde makatına sokuyorum bi kaç kez.tekrarliyorum sonra bacaklarını karnina çekiyorum hoooppp yapıyo kakasını. Eskilerde hep yapiyomus annem falan bizleredr yapmis
Makatina sokma etrafina masaj yap uyar sadece.Cnım doktor hortumla yapmıştı ama o sert kaçar zedelerim diye kulak pamugununuci ince olanlari var pamuk kısmı ince. Onun ucuna zeytinyağı sürüyorum cok hafif şekilde makatına sokuyorum bi kaç kez.tekrarliyorum sonra bacaklarını karnina çekiyorum hoooppp yapıyo kakasını. Eskilerde hep yapiyomus annem falan bizleredr yapmis
Hip organik ve humana denedim hip organigi daha çok beğendi şimdi ona devam ediyorumKizlar selam bebegine meme disinda mama takviyesi yapan var mi ? Bnmki doymuyor da birde her an emzirmek cok zor oluyir bazen cok uykusuz kaliyrm gunde 1/2 kere mama vermek zorunda kaliyrm uzulerek ;( veren varsa mama hangi markayi veriyorsunuz?aptamil gaz yapiyor diyorlar dogrumu sizde yapti mi
İnşallah bebeğin rahat eder canım biz memnunuz benim bebeğim diğer modelleri sevmedi bunda rahat etti :)Teşekkür ederim cnm bende alayım .Sadece model ve marka kafamı karıştırıyordu.
Canım senin huzursuzluğunu da hissetmiştir. Bazen benimki de durmuyor babasına veriyorum o zaman onun omzunda anında uyuyakaliyor. Bazen baska bir kucakta istiyorlarKızlar valla oğluma nazar degdirdim. Dün aksam 5ten beri evde kuduruk düğünümüz vardi. O saatten bu saate anca uyudu inanirmisiniz. O ağladı bn agladim. Ictigi sütüde kusup duruyo. Hayır anlamadigim alttan ustten gaz cikariyo daha niye ağlıyo. Rabbim hepimize dayanma gücü versin. Çok zormus zombi gibi dolaşıyorum evde. Bugunde kim dese yarı kırkımız çıktı bi duzelme yok. 40 ındanda pek umutlu degilim galiba 3 ayı bekleyenlerden okucam ben artik hic umudum kalmadi.
Bana 3 gün ya da 1 hafta yapmaması normal dedi doktor ama biz mama da kullanıyoruz canımKızlar kakasıni kac gün yapmaması normal?
Yok canım kucagımıza aldık yatırdık alttan cıkarttı karnını sıcak tutup hafif ovalayınca da gaz cıkıyor her bebek ayrı bizim ki ağızdan çok az cıkartıyor hep alttanÖzel bisey yaptin mi gazını çıkarması icin cnim?
Evet onceden sesli sesli ypiyoduBir hafta yapmasa normal diyorlar ama. Kakayla gaz cikinca rahatliyor. Buyuk oglum kabizdi ve cok ikiniyordu agliyordu. z. Yagli pamukla hep yaptiriyorduk. Kendi yapamiyordu. Yada z. Yag iciriyorduk. Yapinca biraz rahatliyordu. Kaka yapamayinca alttan gazda az cikiyor
Bnim gldi cnim. Annem ve arkadaşlarimdan daha once duydugum icin korkmadimKızlar bebeğim kanlı süt kustu memem çok acımıştı kanamış sanırım. Dışında yara çatlak yok ama olmuş. Dr koştum hemen dr da emerken olmuş dedi çok üzüldüm ama. Başına gelen oldu mu hiç ya nolur Cevap verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?