- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.381
Bizim kız gece hiç uyumadı diyebilirim. Ben anneme verdim en sonunda o baktı sabaha kadar. Siz ne yaptınız ? Uyutabildiniz mi ?Banyo yaptırdık emzirdik gozu kapanıyo ama yatagına yatınca gozunu acıyor karnı tok ama halen aranıyo
Hepsiburada da çok uyguna alıyorum kampanyaları takip et yarı fiyatına getiriyorum coklulardan alıyorum prima premium care@Cerdil ben casual quantum travel sistem bebek arabasi aldım çok memnunum sürüşü çok güzel rahat.
Kızlar internetten bebek bezi aldiginiz bi site var mı marketlerde 1 numara bulmak zor oluyo hem net daha hesaplı olabiliyor
Delirmek üzereyimkızlar benim galiba sütüm azaldı. Yada hep mi böyleydi ben mi sütüm var sanıyodum anlamadım. Şuan o kadar kötüyüm ki. Lohusa depresyonuna girmemiştim şuan itibariyle girmiş bulunuyorum sanırım. Bebeğimi emziriyorum birazcık çekiyo sonra uyuya kalıyo. Sonra alıyorum yatıyorum uyanıyo tekrar ağzı açık aranıyo ağlıyo falan bidaha aynı şey. En son sağdım süt gelmedi, elimle sıkıyorum süt geliyo ben hiç bişey anlamadım Kvde de süt gelmiyor gelse çektiğini duyarsın ses gelir diyor, o öyle moralimi bozdu. Mama verdik hiç emmemiş gibi öyle iştahlı emdi ki biberondan. Şimdide uyuyo. Ve doğduğundan beri bu şekildeyiz, hiç sütüm olmamış mı yani benim allahım çıldırmak üzereyim
Benimki hiç geçmedi ki :/ mememdeki sertlik hala duruyor.Kızlar benım mastitim tekrarladı bugun sizde mastit tekrqrlayan varmı? Devamlı emZirip sagıyorum ama yıne tekrarlıyor mememın bı kısmı tas gibi
Canım antıbıyotık kullandım gecmıstı sımdı aynı mememde yıne sertlık var ates de yapıo yıne antıbıyotık aldım ama neden oluyor sagarken özel bırsey yapmamız lazım da bız mı atlıyoruz acabaBenimki hiç geçmedi ki :/ mememdeki sertlik hala duruyor.
Rahatvol canim sütüm yok diye düşünme sağma miktarını baz alma çocuğun çekmesi ile pompa dan cikan miktar aynı olmuyorDelirmek üzereyimkızlar benim galiba sütüm azaldı. Yada hep mi böyleydi ben mi sütüm var sanıyodum anlamadım. Şuan o kadar kötüyüm ki. Lohusa depresyonuna girmemiştim şuan itibariyle girmiş bulunuyorum sanırım. Bebeğimi emziriyorum birazcık çekiyo sonra uyuya kalıyo. Sonra alıyorum yatıyorum uyanıyo tekrar ağzı açık aranıyo ağlıyo falan bidaha aynı şey. En son sağdım süt gelmedi, elimle sıkıyorum süt geliyo ben hiç bişey anlamadım Kvde de süt gelmiyor gelse çektiğini duyarsın ses gelir diyor, o öyle moralimi bozdu. Mama verdik hiç emmemiş gibi öyle iştahlı emdi ki biberondan. Şimdide uyuyo. Ve doğduğundan beri bu şekildeyiz, hiç sütüm olmamış mı yani benim allahım çıldırmak üzereyim
Sagmadanonce ılık su ile masaj yapabilirsinizCanım antıbıyotık kullandım gecmıstı sımdı aynı mememde yıne sertlık var ates de yapıo yıne antıbıyotık aldım ama neden oluyor sagarken özel bırsey yapmamız lazım da bız mı atlıyoruz acaba
Bizim de mamadan sonra dengemiz bozuldu zaten. Simdi biraktik ama hala duzenr girmediBana 3 gün ya da 1 hafta yapmaması normal dedi doktor ama biz mama da kullanıyoruz canım
Gece bırde bayıldı enson sabah 5d kadar uyudu ama buyun gecr mıyavladı durdu. O mıyavladıkcs bende besıgını salladım gece oylr gectı bugun de sabah 9da bı uyandı daha yenı uyutabıldım devamlı mememde olmak ıstıo ve kucagımdan yataga koydugum an uyanıyo enson sımdı whıte noise ıle uyuttum. Bugun doktorun damlasını da verdım kakasınj rahat yaptı ama gaz sancsı var halenBizim kız gece hiç uyumadı diyebilirim. Ben anneme verdim en sonunda o baktı sabaha kadar. Siz ne yaptınız ? Uyutabildiniz mi ?
Serum fizyolojik kullananlar hangi marka kullanıyorsunuz bi de sadece deniz suyu olanı varmış hangisini kullanıyorsunuz
Delirmek üzereyimkızlar benim galiba sütüm azaldı. Yada hep mi böyleydi ben mi sütüm var sanıyodum anlamadım. Şuan o kadar kötüyüm ki. Lohusa depresyonuna girmemiştim şuan itibariyle girmiş bulunuyorum sanırım. Bebeğimi emziriyorum birazcık çekiyo sonra uyuya kalıyo. Sonra alıyorum yatıyorum uyanıyo tekrar ağzı açık aranıyo ağlıyo falan bidaha aynı şey. En son sağdım süt gelmedi, elimle sıkıyorum süt geliyo ben hiç bişey anlamadım Kvde de süt gelmiyor gelse çektiğini duyarsın ses gelir diyor, o öyle moralimi bozdu. Mama verdik hiç emmemiş gibi öyle iştahlı emdi ki biberondan. Şimdide uyuyo. Ve doğduğundan beri bu şekildeyiz, hiç sütüm olmamış mı yani benim allahım çıldırmak üzereyim
Bizimki durmuyo iste babada. Sadece ananede duruyo ama hep agliyo arkasindanCanım senin huzursuzluğunu da hissetmiştir. Bazen benimki de durmuyor babasına veriyorum o zaman onun omzunda anında uyuyakaliyor. Bazen baska bir kucakta istiyorlar
Hadı darısı basıma canım suan senınkının uykuları nasıl gece gunduz oturdu mu? Benımkı ı uyanınca enaz 6saat uyumamaya basladıcanm bizde oyle bi yan etki yapmadi bide biz 20 gundr kullanyz sab damlasini uykusu gayet düzeldi bn cok memnun kaldm
Canım ben hastanede ebe ile birlikte sağmıştım mastit olunca. Ebe bir güzel yağladı göğsümü ve o şişliğin üzerine bastıra bastıra masaj yaparak sağdı sütü ebe. Evde de böyle sağacaksın dedi. Ben evde masaj yaparak sağıyorum ama bebeğim emmediği için fayda etmiyor.Canım antıbıyotık kullandım gecmıstı sımdı aynı mememde yıne sertlık var ates de yapıo yıne antıbıyotık aldım ama neden oluyor sagarken özel bırsey yapmamız lazım da bız mı atlıyoruz acaba
Canım elınle sagdıgınds sut gelıyorsa sutun var demektır hem doktor kılosuna kotu demedıyse sutun de yetıyordur. Benımkı de buara hep memede canım oyuzden sut bırıkemıyor memede oyle ses bır ıkı duyarsın sonra bebek yorulur dınlenır memede uyumak ıster daha cok guclu degıller onlara da zaman tanımak lazım benımkı de hep memede uyuyo dınlenıyo bemen yataga koyma canım Bıraz dık tut gaz cıkart derken 10 dk bı gecsın baktın uyanmıosa oyle koy yoksa devamlı yataktan al benı dıye cıngenelık yapıyolarDelirmek üzereyimkızlar benim galiba sütüm azaldı. Yada hep mi böyleydi ben mi sütüm var sanıyodum anlamadım. Şuan o kadar kötüyüm ki. Lohusa depresyonuna girmemiştim şuan itibariyle girmiş bulunuyorum sanırım. Bebeğimi emziriyorum birazcık çekiyo sonra uyuya kalıyo. Sonra alıyorum yatıyorum uyanıyo tekrar ağzı açık aranıyo ağlıyo falan bidaha aynı şey. En son sağdım süt gelmedi, elimle sıkıyorum süt geliyo ben hiç bişey anlamadım Kvde de süt gelmiyor gelse çektiğini duyarsın ses gelir diyor, o öyle moralimi bozdu. Mama verdik hiç emmemiş gibi öyle iştahlı emdi ki biberondan. Şimdide uyuyo. Ve doğduğundan beri bu şekildeyiz, hiç sütüm olmamış mı yani benim allahım çıldırmak üzereyim
Kalın kulak pamuklu çubukları saf zeytinyağına batırıp popo ucuna suruyor sun nazikçe. Hop rahatça yaoiveriyo bebis. Bende yapiyorumbugün çok huzursuz benmki de ben de yspsym nssıl yapıyosun
Ya ben beceremıyorum galıba sagarken mı masaj yapıcaz? Ben oncesınde masaj yaptıgımı sanıyodum ama sanırım ıse yaramadı bıde ne yagı kullandı canım ebeCanım ben hastanede ebe ile birlikte sağmıştım mastit olunca. Ebe bir güzel yağladı göğsümü ve o şişliğin üzerine bastıra bastıra masaj yaparak sağdı sütü ebe. Evde de böyle sağacaksın dedi. Ben evde masaj yaparak sağıyorum ama bebeğim emmediği için fayda etmiyor.
Bende de olmuştu canım ama benim yara vardı emerken kanamis o sırada memeyi ağzından çıkarmıştı hemen fark etmiştim benKızlar bebeğim kanlı süt kustu memem çok acımıştı kanamış sanırım. Dışında yara çatlak yok ama olmuş. Dr koştum hemen dr da emerken olmuş dedi çok üzüldüm ama. Başına gelen oldu mu hiç ya nolur Cevap verin
Canım sütün vardır mutlaka bugüne kadar hiç sütün olmamış olsa kilo falan verirdi. Benim 2 gün sütüm azaldı hiç uyumadı o 2 gece kilosu da 3150 Gr a kadar düşmüştü mamaya başladık bizde. Hiç gelmese sütün zaten hiç durmadan ağlar anlarsınDelirmek üzereyimkızlar benim galiba sütüm azaldı. Yada hep mi böyleydi ben mi sütüm var sanıyodum anlamadım. Şuan o kadar kötüyüm ki. Lohusa depresyonuna girmemiştim şuan itibariyle girmiş bulunuyorum sanırım. Bebeğimi emziriyorum birazcık çekiyo sonra uyuya kalıyo. Sonra alıyorum yatıyorum uyanıyo tekrar ağzı açık aranıyo ağlıyo falan bidaha aynı şey. En son sağdım süt gelmedi, elimle sıkıyorum süt geliyo ben hiç bişey anlamadım Kvde de süt gelmiyor gelse çektiğini duyarsın ses gelir diyor, o öyle moralimi bozdu. Mama verdik hiç emmemiş gibi öyle iştahlı emdi ki biberondan. Şimdide uyuyo. Ve doğduğundan beri bu şekildeyiz, hiç sütüm olmamış mı yani benim allahım çıldırmak üzereyim
Benimki de mamaya başlayınca 3 gün yapamadı ama sonrasında yaptı canım şimdi şükür oturttu düzenini gazda da kaka yapmasında da problem yok neyse ki. 1 hafta içinde düzene giriyorBizim de mamadan sonra dengemiz bozuldu zaten. Simdi biraktik ama hala duzenr girmedi
Emzik falan versen belki alır o şekilde durur inşallah düzene girer biran önce canımBizimki durmuyo iste babada. Sadece ananede duruyo ama hep agliyo arkasindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?