2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Arada benimki de öyle yapıyor ama moralini bozma benimki de devamlı aranıyordu ama memeye tuttuğumda emmiyordu görümcem her ağzını açtığında bu çocuk aç dedi yarım saat bile olmuyordu artık bunalıma girecektim sonrA sağdım biberona görümceme verdim al içir diye ama içmezse hepsini sana içiririm bunalıma soktun beni dedim çocuk içmedi onu da zorla içirdi

Bizim kız gece hiç uyumadı diyebilirim. Ben anneme verdim en sonunda o baktı sabaha kadar. Siz ne yaptınız ? Uyutabildiniz mi ?
Bnde anneme verdim bn uyudum 2 saat ama uyuma denirse agliyo diye kulagim hep ordaydi. Simdi uyuyo ama tilki uykusu ıkıniyo ciglik atıyo tekrar uyutmaya çalışıyoruz

Gecen gun sumukli kakayi doktoruma sordm cvp bekliyorum yazmisti biriniz kizlar kimdi gecmisi okumaya calistim bulamadim dn benim oglumda iki kere yaptida merak ettim.neden oluyormus int baktim bircok.nedeni vermis ama en belirgini inet sutu alerjisi yaziyor insallah deildirr

Yutkunma sesi geliyormi emzirirken? Benimkide bagzen sutumle doymuyor, bazende 4 saat uyuyor. Sut hep ayni olmuyordur canim, benim kv deme gordede cocuk hep ac, sen bosver onu

Yutkunma sesi geliyormi emzirirken? Benimkide bagzen sutumle doymuyor, bazende 4 saat uyuyor. Sut hep ayni olmuyordur canim, benim kv deme gordede cocuk hep ac, sen bosver onu

cnm bendm o. Doktora sorduk dün kontrol vardı doktor hiç önemsemedi. İçinde kan olmadığı sürece sorun yok dedi.

Meme ucuna silkon kullnan varmi aranizda? Ben kullaniyorum herkes kullanma diyor, gazi ondan cok olurmu. Ama birakmak istemiyorum, gercekten gaz yaparmi?

cnm bendm o. Doktora sorduk dün kontrol vardı doktor hiç önemsemedi. İçinde kan olmadığı sürece sorun yok dedi.

Annemde kanli olmadigi surece hicbi kakanin onemi yok dedi yediklerine gore kivamida rengide degisir diyor kafayi yiyorm sanirim ben ya ilk cocugumda hicbunlari yasamamistim cok saol cnm

Canım benım meme ucum komple catlak ve yara oldugu ıcın bebıs kan emince kustu hep ama doktor bısı olmaz dedi en fazla kusar dedi merak etme hatta bi gun sagdıgım sutun rengi boyle geldi bak

Eklentiler

• EF2E0A62-F20E-4076-BF5C-D25B0CF2F65A.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 66
Meme ucuna silkon kullnan varmi aranizda? Ben kullaniyorum herkes kullanma diyor, gazi ondan cok olurmu. Ama birakmak istemiyorum, gercekten gaz yaparmi?
Dune kadar kullandım canım ama bebek cok yoruldugu ıcın bıraktım durekt emzırmeye basladım yıne acıyor ama daha rahat ettım boyle hem kendım hem bebegım ıcın bı dene derın

Canım benım meme ucum komple catlak ve yara oldugu ıcın bebıs kan emince kustu hep ama doktor bısı olmaz dedi en fazla kusar dedi merak etme hatta bi gun sagdıgım sutun rengi boyle geldi bak

Ya insan öle panik oluyor ki söz konusu yavrusu olunca.

Bizimki de bu sabah aklı ne dediyse emdi beni çok sevindim. Sonra uyudu 3 saat. Şimdi yine emzirmeyi denedim emmedi ve gazı var kıvranıyor.

Hadı darısı basıma canım suan senınkının uykuları nasıl gece gunduz oturdu mu? Benımkı ı uyanınca enaz 6saat uyumamaya basladı kacgunluk oldu senın mınnoscuk sımdı :)
canm biz 51 günlk oldk kocamn tosun oldu ogluşm canm bizde uyku düzeni geceleru duzene girdi 3 saatte bi uyanp emiyo tekrar uyuyo ama gundzleri hep gogsmde uyumk sallanaek uyumk istiyo

Ya ben beceremıyorum galıba sagarken mı masaj yapıcaz? Ben oncesınde masaj yaptıgımı sanıyodum ama sanırım ıse yaramadı bıde ne yagı kullandı canım ebe
Canım hastanede zeytinyağı bulamadığınız için Bebek yağı ile masaj yaptı. Ebeden önce ben de masaj yaptığımı sanıyordum ama onunkinin yanında benimki okşama sayılırmış :) Canımı acıtacak şekilde o şişliği eze eze masaj yaptı kadın. Bir kaç kere yerimden zıpladım acıdan.

Annemde kanli olmadigi surece hicbi kakanin onemi yok dedi yediklerine gore kivamida rengide degisir diyor kafayi yiyorm sanirim ben ya ilk cocugumda hicbunlari yasamamistim cok saol cnm

cnm insan bilemiyor ne yapsın annem de endişelenme demişti

maşallah ne güzel miktarı. Kaç dakikada bu kadar geliyo ? Benm göğüsten akıyo ama sağınca az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…