- 16 Mart 2017
- 650
- 1.035
- 33
- 45
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.421
İnşallah cnm tekrar teşekkür ediyorum.İnşallah bebeğin rahat eder canım biz memnunuz benim bebeğim diğer modelleri sevmedi bunda rahat etti :)
Canım benım meme ucum komple catlak ve yara oldugu ıcın bebıs kan emince kustu hep ama doktor bısı olmaz dedi en fazla kusar dedi merak etme hatta bi gun sagdıgım sutun rengi boyle geldi bak
sıcak suya havluyu batır memelerıne koy . fön makınasyla ıyıce ısıt memeyı sonra zeytınyagla eline ıyıce masaj yap çözulur memeKızlar benım mastitim tekrarladı bugun sizde mastit tekrqrlayan varmı? Devamlı emZirip sagıyorum ama yıne tekrarlıyor mememın bı kısmı tas gibi
bizde de oyle hıcccc uyumadı bgun heppp kucakta wc gıdemıyorum 3 saat oldu 1 bardak su içemedımBende sallanan besıgındeyım halen sallıyorum halen gozu acık kıpkırmızı oldu ama gozler kapanmıyor. Tam uyudu derken hooop acıyor gozunu
Bu bebekler iyice huy değiştirdi.bizde de oyle hıcccc uyumadı bgun heppp kucakta wc gıdemıyorum 3 saat oldu 1 bardak su içemedım
Bndim canim ama foto yolladim tam ctsi mesai bitimine geldi gormedi doktor :/Gecen gun sumukli kakayi doktoruma sordm cvp bekliyorum yazmisti biriniz kizlar kimdi gecmisi okumaya calistim bulamadim dn benim oglumda iki kere yaptida merak ettim.neden oluyormus int baktim bircok.nedeni vermis ama en belirgini inet sutu alerjisi yaziyor insallah deildirr
tek elimle ne yersem arık. şu anda bile tek elimle yazıyrum o emıyorBu bebekler iyice huy değiştirdi.
Sebepsiz yere ağlıyo ya en zoruda o.
Güya yiyip içicezki sütümüz artık.
Nerdeeee su bile içemiyorum dediğin gibi.
Yorgunluktan iştah sıfır.gebelikten önceki kiloma döndüm.
canım sagarkene gerek yok masaj dediğin yogur işte memeyı mıncıkla amac çözülsün çok cabuk işe yarıyor . ama önce ısıt memeyı bır şekilde sıcak havlu koy sıcak su torbası koy tabı altına bez koyup koy ya da fön mak. tut . sonra o sıcaklıkla yogur elinle zeytınyagı ya da bebe yagı ıle yapYa ben beceremıyorum galıba sagarken mı masaj yapıcaz? Ben oncesınde masaj yaptıgımı sanıyodum ama sanırım ıse yaramadı bıde ne yagı kullandı canım ebe
ben alt değiştirirnce zeytınyagı sürüyorum popo kaka bile yapsa tertemiz hiçç bulasmıyorYa poposuna pamuk zeytinyagla masaj yapsam mi ki geçen oyle yptim cocugumdan yarım kilo kaka cikti resmen patlamış
Canim doktora sordum ben takmana gerek yok dedi takmiyoruz suanben bu şapka olayını çözemedım hıc bırı kafasında durmuyor ki
siz ne yapıyorsunuz?
Rahatvol canim sütüm yok diye düşünme sağma miktarını baz alma çocuğun çekmesi ile pompa dan cikan miktar aynı olmuyor
kv boşver benım annem ac bu cocuk dedi. kötu nıyetle söylemıyor hepsi canımm ya öyle sanıyorlarrYutkunma sesi geliyormi emzirirken? Benimkide bagzen sutumle doymuyor, bazende 4 saat uyuyor. Sut hep ayni olmuyordur canim, benim kv deme gordede cocuk hep ac, sen bosver onu
doktorumuz anne kucagı ıstıyor sureklı temas halınde olacaksınız dedı aclıktan yapmıyor dediGece bırde bayıldı enson sabah 5d kadar uyudu ama buyun gecr mıyavladı durdu. O mıyavladıkcs bende besıgını salladım gece oylr gectı bugun de sabah 9da bı uyandı daha yenı uyutabıldım devamlı mememde olmak ıstıo ve kucagımdan yataga koydugum an uyanıyo enson sımdı whıte noise ıle uyuttum. Bugun doktorun damlasını da verdım kakasınj rahat yaptı ama gaz sancsı var halensızınkı nasıl bugun canım
daha babayı bilmezler ki canım varı yogu anneBizimki durmuyo iste babada. Sadece ananede duruyo ama hep agliyo arkasindan
Bizmki de ayni canm ya hep indirio cok fena .dben bu şapka olayını çözemedım hıc bırı kafasında durmuyor ki
siz ne yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?