2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım benım meme ucum komple catlak ve yara oldugu ıcın bebıs kan emince kustu hep ama doktor bısı olmaz dedi en fazla kusar dedi merak etme hatta bi gun sagdıgım sutun rengi boyle geldi bak

Canım sağma makinanın markası ne?
Bide kaç cc sağıyosun?

Kızlar benım mastitim tekrarladı bugun sizde mastit tekrqrlayan varmı? Devamlı emZirip sagıyorum ama yıne tekrarlıyor mememın bı kısmı tas gibi
sıcak suya havluyu batır memelerıne koy . fön makınasyla ıyıce ısıt memeyı sonra zeytınyagla eline ıyıce masaj yap çözulur meme

bizde de oyle hıcccc uyumadı bgun heppp kucakta wc gıdemıyorum 3 saat oldu 1 bardak su içemedım
Bu bebekler iyice huy değiştirdi.
Sebepsiz yere ağlıyo ya en zoruda o.
Güya yiyip içicezki sütümüz artık.
Nerdeeee su bile içemiyorum dediğin gibi.
Yorgunluktan iştah sıfır.gebelikten önceki kiloma döndüm.

Bndim canim ama foto yolladim tam ctsi mesai bitimine geldi gormedi doktor :/

Reactions: NGY
ben bu şapka olayını çözemedım hıc bırı kafasında durmuyor ki
siz ne yapıyorsunuz?

tek elimle ne yersem arık. şu anda bile tek elimle yazıyrum o emıyor

Ya ben beceremıyorum galıba sagarken mı masaj yapıcaz? Ben oncesınde masaj yaptıgımı sanıyodum ama sanırım ıse yaramadı bıde ne yagı kullandı canım ebe
canım sagarkene gerek yok masaj dediğin yogur işte memeyı mıncıkla amac çözülsün çok cabuk işe yarıyor . ama önce ısıt memeyı bır şekilde sıcak havlu koy sıcak su torbası koy tabı altına bez koyup koy ya da fön mak. tut . sonra o sıcaklıkla yogur elinle zeytınyagı ya da bebe yagı ıle yap

M Mry Mry dı canım

Reactions: NGY
Yutkunma sesi geliyormi emzirirken? Benimkide bagzen sutumle doymuyor, bazende 4 saat uyuyor. Sut hep ayni olmuyordur canim, benim kv deme gordede cocuk hep ac, sen bosver onu
kv boşver benım annem ac bu cocuk dedi. kötu nıyetle söylemıyor hepsi canımm ya öyle sanıyorlarr

doktora gıttık cok guzel beslenmıs dedi boşuna 2 gun bana mama verdırdı ustelıkte tam kolesrum sütü zamanıı

doktorumuz anne kucagı ıstıyor sureklı temas halınde olacaksınız dedı aclıktan yapmıyor dedi

Kizlar az once bi ebenin canli yayininda dinledim. Yesil kaka bebegin sutun son kismi yani yagli kismini emmemis olmasindan kaynaklaniyormus.

Mukuslu olmasi da bazi seylerin alerjik etkisi olmasi nedeniyle olabiliyormus. Sut ve sut urunlerini bir kac gun kesip deneyin dedi.

Kızlar iki gündür bebeğim kusuyor nerdeyse yediği çıkıyor hep acaba üşüttü falan mı başka bir sıkıntısı Yok bir de gazı var tabi kusma neden olur ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…