- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.441
Vallahı bende de aynı yediğim heryemek soguk zamanında masaya oturamıyorum ki.. ilk kez dun alısveris için dısarı attım kendımı bı saat gidio geldim emzirip uyutmustum aklım kaldı evde bana ıyı geldi 20 gun sonra hayata karısmak ama bı aglamaya baslayınca anneden baskasında durmuyor boyle olunca kımseden de yardım alamıyosunBu bebekler iyice huy değiştirdi.
Sebepsiz yere ağlıyo ya en zoruda o.
Güya yiyip içicezki sütümüz artık.
Nerdeeee su bile içemiyorum dediğin gibi.
Yorgunluktan iştah sıfır.gebelikten önceki kiloma döndüm.
Madela hastane tipi elektrikli canım genelde 60ar cc sagıyorum ama saatler uZarsa degısıyor canımCanım sağma makinanın markası ne?
Bide kaç cc sağıyosun?
Mama veriyormusunKızlar iki gündür bebeğim kusuyor nerdeyse yediği çıkıyor hep acaba üşüttü falan mı başka bir sıkıntısı Yok bir de gazı var tabi kusma neden olur ki ?
Evet veriyorum doğduğundan beri veriyorum ama 2 gündür kusuryor anlayamadımMama veriyormusun
Bugün bütün bebelerde bir hal vardıbizde de oyle hıcccc uyumadı bgun heppp kucakta wc gıdemıyorum 3 saat oldu 1 bardak su içemedım
ben bu şapka olayını çözemedım hıc bırı kafasında durmuyor ki
siz ne yapıyorsunuz?[/QUOTE
Canım şapkalar genelde kızımın kafasına büyük geliyor. Ben böyle iki santim katlıyorum. O zaman düşmüyor.
Bugün bütün bebelerde bir hal vardı
Benimkide sabah 5.30 da uyandı. Sonra gündüz dörde kadar neredeyse hiç uyumadı uyusa bile en fazla yarım saatte sancıyla uyandı. Hep kucak istedi. Yavrumun gözünden uyku akıyordu ama uyuyamıyordu gazdan. Ancak memede rahat ediyordu bende gün boyu hep emzirdim. Ama onu öyle görmek çok üzücüydü
16 günlük canımKizlar biz 18 gunluk olduk siz kac gunluksunuz =]
iyi aklıma getirdin yarın bir video çekeyim bebeğimle 17. günüm diyeKizlar biz 18 gunluk olduk siz kac gunluksunuz =]
bebek en çok kafadan üşütür deniyor ya herkes kafasını açık bırakma diyor oda sıcaklığı normal ama yinede örtmek laızm gibi geliyor bana da ama ne ile şaşırdım annem en son tülbenti yırt onu bagla dedi onu yaptım o da olmuyor. tekrar bebek magazasına gidip bakmam lazım. örgü şapkalar oluyor ama onlarda daha yenidoğan bebegin tenine değdirilmez kiBizmki de ayni canm ya hep indirio cok fena .d
Darısı hepimizin 51 gunlerine canım masallah sizdcanm biz 51 günlk oldk kocamn tosun oldu ogluşm canm bizde uyku düzeni geceleru duzene girdi 3 saatte bi uyanp emiyo tekrar uyuyo ama gundzleri hep gogsmde uyumk sallanaek uyumk istiyo
Kizlar biz 18 gunluk olduk siz kac gunluksunuz =]
Usuttuyse kusmasi ekşi kokar.Kızlar iki gündür bebeğim kusuyor nerdeyse yediği çıkıyor hep acaba üşüttü falan mı başka bir sıkıntısı Yok bir de gazı var tabi kusma neden olur ki ?
benım gunumu anlatmıssın sanki.... senın gene 4.5 uyumus benım yarım saat önce uyudu saat 12 nerdeyse düşün.Bugün bütün bebelerde bir hal vardı
Benimkide sabah 5.30 da uyandı. Sonra gündüz dörde kadar neredeyse hiç uyumadı uyusa bile en fazla yarım saatte sancıyla uyandı. Hep kucak istedi. Yavrumun gözünden uyku akıyordu ama uyuyamıyordu gazdan. Ancak memede rahat ediyordu bende gün boyu hep emzirdim. Ama onu öyle görmek çok üzücüydü
Aynen benimki de öyle. Ben artık emzirdikten sonra iyice uykuya dalmasini bekliyorum ve yatıracağım pozisyonu kucagimdayken ayarlıyorum. besigine koyarken biraz fazla hareket etse yine uyaniyor uyumuyorkızlar benim beniş memede uyuyunca yatırıyorum uyanmazsa uyuyo ama uyanırsa kendi kendine bi daha asla uyumuyonbasıuo çığlığı tekrar tekrar bi kısır döngü oluyo bu. sizin bebişler kendisi uykuya dalabiliyo mu?
Bnimde öyle ya nasil olcak bu nezaman gecicekBugün bütün bebelerde bir hal vardı
Dalabiliyor canım en kotu ağzına emzik verip biraz sallayinca uyuyor bende yerine yatiriyorum bir daha uyanmiyorkızlar benim beniş memede uyuyunca yatırıyorum uyanmazsa uyuyo ama uyanırsa kendi kendine bi daha asla uyumuyonbasıuo çığlığı tekrar tekrar bi kısır döngü oluyo bu. sizin bebişler kendisi uykuya dalabiliyo mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?