2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Vallahı bende de aynı yediğim heryemek soguk zamanında masaya oturamıyorum ki.. ilk kez dun alısveris için dısarı attım kendımı bı saat gidio geldim emzirip uyutmustum aklım kaldı evde bana ıyı geldi 20 gun sonra hayata karısmak ama bı aglamaya baslayınca anneden baskasında durmuyor boyle olunca kımseden de yardım alamıyosun

bizde de oyle hıcccc uyumadı bgun heppp kucakta wc gıdemıyorum 3 saat oldu 1 bardak su içemedım
Bugün bütün bebelerde bir hal vardı
Benimkide sabah 5.30 da uyandı. Sonra gündüz dörde kadar neredeyse hiç uyumadı uyusa bile en fazla yarım saatte sancıyla uyandı. Hep kucak istedi. Yavrumun gözünden uyku akıyordu ama uyuyamıyordu gazdan. Ancak memede rahat ediyordu bende gün boyu hep emzirdim. Ama onu öyle görmek çok üzücüydü

Can

kızlar benim beniş memede uyuyunca yatırıyorum uyanmazsa uyuyo ama uyanırsa kendi kendine bi daha asla uyumuyonbasıuo çığlığı tekrar tekrar bi kısır döngü oluyo bu. sizin bebişler kendisi uykuya dalabiliyo mu?

Gaz ilaci kullanmiyormusun cnm bn colinox ve metsili donusumlu kullaniyorum iyi geliyor yoksa memedebile sakin deil illa o gaz cikickki rahatlasn

Bizmki de ayni canm ya hep indirio cok fena .d
bebek en çok kafadan üşütür deniyor ya herkes kafasını açık bırakma diyor oda sıcaklığı normal ama yinede örtmek laızm gibi geliyor bana da ama ne ile şaşırdım annem en son tülbenti yırt onu bagla dedi onu yaptım o da olmuyor. tekrar bebek magazasına gidip bakmam lazım. örgü şapkalar oluyor ama onlarda daha yenidoğan bebegin tenine değdirilmez ki

Maya tableti kullananlar bize cok gaz yapti. Her Aksam sanci kriz saati var zaten . Gece de cok agladi. Bu gun uzun surdu kriz saati. Birde daha cok agladi. Size gaz yapmadimi bi bize mi yapti.tekrar rekolac tablete dondum buda sutumu arttiriyor.

benım gunumu anlatmıssın sanki.... senın gene 4.5 uyumus benım yarım saat önce uyudu saat 12 nerdeyse düşün.

hırıltılı nefes alıyor doktor normal dedı ama ıcıme sınmedı. dogumdan yarım saat önce kakasını yapmıstı bogazına falan hortum salladılar ama ..... bogazda mı tahriş var başka şey mi normal mı bılmemdım. baska doktora goturecegım ama 2 gundne önc egöturemem eşim evde olmayacak

Aynen benimki de öyle. Ben artık emzirdikten sonra iyice uykuya dalmasini bekliyorum ve yatıracağım pozisyonu kucagimdayken ayarlıyorum. besigine koyarken biraz fazla hareket etse yine uyaniyor uyumuyor

Bnimde öyle ya nasil olcak bu nezaman gecicek

Dalabiliyor canım en kotu ağzına emzik verip biraz sallayinca uyuyor bende yerine yatiriyorum bir daha uyanmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…