- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.461
Benimki de aunen bu durumdA. Uyumadigi zaman sallamayla fallan uyumuyor. Biraz oyaliyoruz sonra tekrar emzirip deniyorumkızlar benim beniş memede uyuyunca yatırıyorum uyanmazsa uyuyo ama uyanırsa kendi kendine bi daha asla uyumuyonbasıuo çığlığı tekrar tekrar bi kısır döngü oluyo bu. sizin bebişler kendisi uykuya dalabiliyo mu?
Sorma canım bende beterım enson dr sey dedı amaan fılıstınde bıle cocuklar buyuyo senınkıde buyur merak etme cok takılma rahat ol azcık dedı :)Ya insan öle panik oluyor ki söz konusu yavrusu olunca.
Valla cnim bizim en başından beri sancımız var oyuzden yaptiysada farkedemiyorumMaya tableti kullananlar bize cok gaz yapti. Her Aksam sanci kriz saati var zaten . Gece de cok agladi. Bu gun uzun surdu kriz saati. Birde daha cok agladi. Size gaz yapmadimi bi bize mi yapti.tekrar rekolac tablete dondum buda sutumu arttiriyor.
Sorma canım bende beterım enson dr sey dedı amaan fılıstınde bıle cocuklar buyuyo senınkıde buyur merak etme cok takılma rahat ol azcık dedı :)Ya insan öle panik oluyor ki söz konusu yavrusu olunca.
bebıs nasıldı bugun canım ben kackere yatırsıysam 10dk sonra uyandın hep. Enson 5gibi uyanmıstı bıdaha yenı uyuyabıldı saka gibi yaaValla cnim bizim en başından beri sancımız var oyuzden yaptiysada farkedemiyorum
bebıs nasıldı bugun canım ben kackere yatırsıysam 10dk sonra uyandın hep. Enson 5gibi uyanmıstı bıdaha yenı uyuyabıldı saka gibi yaaValla cnim bizim en başından beri sancımız var oyuzden yaptiysada farkedemiyorum
Bazen mama birazcık soğuk kaldığında bebekler daha kolay çıkarabiliyor. Doktorum reflü bebeklerde sıklıkla olabiliyor normal dedi. Beslendikten 15 dk kadar dik pozisyonda dursun bu esnada sırtını aşağıdan yukarı doğru sivazla yuttugu havayı güzelce cikarsin sonra hafif eğimli yatir çıkarması azalip bitecektirEvet veriyorum doğduğundan beri veriyorum ama 2 gündür kusuryor anlayamadım
Eger oda sicakliginiz 23 ile 26 derece arasında ise şapka takmaya gerek yokbebek en çok kafadan üşütür deniyor ya herkes kafasını açık bırakma diyor oda sıcaklığı normal ama yinede örtmek laızm gibi geliyor bana da ama ne ile şaşırdım annem en son tülbenti yırt onu bagla dedi onu yaptım o da olmuyor. tekrar bebek magazasına gidip bakmam lazım. örgü şapkalar oluyor ama onlarda daha yenidoğan bebegin tenine değdirilmez ki
Bana bile sanci yapti. Kendi sancisi var ekstra bu eklendi.Valla cnim bizim en başından beri sancımız var oyuzden yaptiysada farkedemiyorum
Canım evet ishal gibi sulu yapıyor doktorum da zaten boyle olmalı dedi hersey yolunda merak etmeKizlar selam .sizin bebislerinde kakalari suli mu civik mi?ishal mi normal.mi anlamadm :/
İnan dün o kanlı kusmuktan sonra eşime aynı şeyi dedim. Afrikada veya savaş olan yerlerde bebekler nasıl büyüyor o anneler nasıl sabrediyor diye. Gerçekten insan anne olunca hayata çok başka bakıyor. Oğlum gaz sancısı çekerken yada ağkarken bana gelsin ağrı diye öle çok dua ediyorum ki. O ağlarken ağlıyorum hep.Sorma canım bende beterım enson dr sey dedı amaan fılıstınde bıle cocuklar buyuyo senınkıde buyur merak etme cok takılma rahat ol azcık dedı :)
Senin için değişiklik olmuş. Biraz da başka bir odada emzirmişsinKızlar bugün eşimin yanına avm ye gittik ve bilin bakıyım nasıl gecti :) emzirme odasından çıkamadım
Cnim bnmkide tam duzene girdi diyorum huy değiştiriyoBebıs
bebıs nasıldı bugun canım ben kackere yatırsıysam 10dk sonra uyandın hep. Enson 5gibi uyanmıstı bıdaha yenı uyuyabıldı saka gibi yaa
Evet :))))Senin için değişiklik olmuş. Biraz da başka bir odada emzirmişsin
Ne yiyolarki katı olsun zaten biz cok takiyoruzCanım evet ishal gibi sulu yapıyor doktorum da zaten boyle olmalı dedi hersey yolunda merak etme
Kabiz degilse sulu yada civik yapar. Ek gidaya gecince kivami katilasacakKizlar selam .sizin bebislerinde kakalari suli mu civik mi?ishal mi normal.mi anlamadm :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?