2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Benimki de aunen bu durumdA. Uyumadigi zaman sallamayla fallan uyumuyor. Biraz oyaliyoruz sonra tekrar emzirip deniyorum

Kizlar ben her uyandiginda bir memeyi veriyorum ve normalde sirasi gelen meme digerine gore daha agir ve sert oluyordu farkediyordum. Ama bugun sol meme durekli jole kiwamindaydi ve hic dolmadi gibi. Elimle sikip baktim sutte gelmedi ama sag meme sert agir ve sut var. Ne olmus olabilir cok uzgunummm

Maya tableti kullananlar bize cok gaz yapti. Her Aksam sanci kriz saati var zaten . Gece de cok agladi. Bu gun uzun surdu kriz saati. Birde daha cok agladi. Size gaz yapmadimi bi bize mi yapti.tekrar rekolac tablete dondum buda sutumu arttiriyor.
Valla cnim bizim en başından beri sancımız var oyuzden yaptiysada farkedemiyorum

Evet veriyorum doğduğundan beri veriyorum ama 2 gündür kusuryor anlayamadım
Bazen mama birazcık soğuk kaldığında bebekler daha kolay çıkarabiliyor. Doktorum reflü bebeklerde sıklıkla olabiliyor normal dedi. Beslendikten 15 dk kadar dik pozisyonda dursun bu esnada sırtını aşağıdan yukarı doğru sivazla yuttugu havayı güzelce cikarsin sonra hafif eğimli yatir çıkarması azalip bitecektir

Eger oda sicakliginiz 23 ile 26 derece arasında ise şapka takmaya gerek yok
Yenidoğan bebekler şapka sevmez başında tutmaz. Sadece Bebeğinizi yıkadıktan sonra en az yarım saat takın sacinin nemi iyice gitsin ki hasta olmasin

Sorma canım bende beterım enson dr sey dedı amaan fılıstınde bıle cocuklar buyuyo senınkıde buyur merak etme cok takılma rahat ol azcık dedı :)
İnan dün o kanlı kusmuktan sonra eşime aynı şeyi dedim. Afrikada veya savaş olan yerlerde bebekler nasıl büyüyor o anneler nasıl sabrediyor diye. Gerçekten insan anne olunca hayata çok başka bakıyor. Oğlum gaz sancısı çekerken yada ağkarken bana gelsin ağrı diye öle çok dua ediyorum ki. O ağlarken ağlıyorum hep.

iiz senin bebenin burnu tıkalıydı değil mi? Doktora gitmeden eczaneden poşet serum ve ince enjektör al. Serumu çek. 0.5 ml bir buruna 0.5 ml bir buruna püskürt. Sonra bebeği Biraz dik tut fazlalık aksın. Bunu bol bol yapabilirsin özellikle emzirmeden ve yatırmadan önce. Yatağa eğim verebilirsin. Oda çok sıcak ve nemli olmasın. 21-22 derece ideal. Bebeği de çok katkat giydirmemek lazım. İkinci yöntem de soğanı 4 e bölüp tabağın içinde bebeğin yakınına koymak burnunu açıyor. Enfeksiyon yoksa inşallah yoktur, doktorlar da sadece serum suyunu öneriyor

A angel5angel cnm sen bira mayasini sormustun ise yararsa yaz diye. Sutu arttiyor sut yapici ilac kullaniyordum sutum ayni azalmadigina gore arttirmistir. fakat bize cok gaz yapti. Bebegimin belirli saatlerde gazi oluyor inatci bir gazi yok ama dunden beri kolik tarzinda. Her emzirmeden sonra basliyor ikinarak aglamaya . Mama verince rahat. Yan etkilerine baktim asiri gaz sancisi sindirim bozukluklari yaziyor. Tekrar eski ilaclari kullaniyorum. Onlarda iyi vede gaz cikartiyor rahatlatiyor bebegi.
Motilium ve recolac kullaniyorum . Gazi onluyorlar en azindan. Galactago damlayada bi bak istersen fiyat olarak daha uygun. Rekolac bitince damla alacagim. Donusumlu kullanicam. Motiliumu en az uç ay bitene kadar kullanicam . Bebegimin gazina iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…