- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.481
Günaydın kızlar bende bi eylül annesi oldum merakla beklediğimiz melegimiz 28 eylül akşamında doğdu. Allah herkese bu duyguyu tattırsin
İmkansız oğlumun kendi damlası memede uyuyacak illa yarı uykuluysa sallayarak ancakızlar benim beniş memede uyuyunca yatırıyorum uyanmazsa uyuyo ama uyanırsa kendi kendine bi daha asla uyumuyonbasıuo çığlığı tekrar tekrar bi kısır döngü oluyo bu. sizin bebişler kendisi uykuya dalabiliyo mu?
Bebeginiz nekadarlik acabaGeçen haftaya kadar pırr pırt sesli gaz çıkaran kızım kıvranıyor çok kötü
canım gaz bizde de çok fazla ve çok zor çıkıyor öyleyse hiç denemiyim bile. sağol haber verdiğin için galaktago bende işe yaramadıA angel5angel cnm sen bira mayasini sormustun ise yararsa yaz diye. Sutu arttiyor sut yapici ilac kullaniyordum sutum ayni azalmadigina gore arttirmistir. fakat bize cok gaz yapti. Bebegimin belirli saatlerde gazi oluyor inatci bir gazi yok ama dunden beri kolik tarzinda. Her emzirmeden sonra basliyor ikinarak aglamaya . Mama verince rahat. Yan etkilerine baktim asiri gaz sancisi sindirim bozukluklari yaziyor. Tekrar eski ilaclari kullaniyorum. Onlarda iyi vede gaz cikartiyor rahatlatiyor bebegi.
Motilium ve recolac kullaniyorum . Gazi onluyorlar en azindan. Galactago damlayada bi bak istersen fiyat olarak daha uygun. Rekolac bitince damla alacagim. Donusumlu kullanicam. Motiliumu en az uç ay bitene kadar kullanicam . Bebegimin gazina iyi geliyor.
canım 3-4 ay bitince geçiyor gazları merak etme. benim ilki kolikti sanki hep öyle kalacak sandım ama geçiyor. gerçi küçükken bağırmaya alıştıkları için büyüdüklerinde tecrübeli oluyorlar. bizimki hala bağırır ve sesi de epey gür o geçmedi4 ten beri kucağımda yavrum 3 saattir de ıkınıp duruyo ay çalışmaya başlayınca nolucak böyle gözüm korktu valla
canım 3-4. haftalarda başllıyo zorlanmalar zaten. alışacak annesi cok zorlanırsa gaz damlalarından destek alırsınGeçen haftaya kadar pırr pırt sesli gaz çıkaran kızım kıvranıyor çok kötü
Hoşgeldin gazdan muzdarip anneler arasınaGeçen haftaya kadar pırr pırt sesli gaz çıkaran kızım kıvranıyor çok kötü
Bnde 2 gün denicem içmeyip cnim bnimkide durmuyo deliricemA angel5angel cnm sen bira mayasini sormustun ise yararsa yaz diye. Sutu arttiyor sut yapici ilac kullaniyordum sutum ayni azalmadigina gore arttirmistir. fakat bize cok gaz yapti. Bebegimin belirli saatlerde gazi oluyor inatci bir gazi yok ama dunden beri kolik tarzinda. Her emzirmeden sonra basliyor ikinarak aglamaya . Mama verince rahat. Yan etkilerine baktim asiri gaz sancisi sindirim bozukluklari yaziyor. Tekrar eski ilaclari kullaniyorum. Onlarda iyi vede gaz cikartiyor rahatlatiyor bebegi.
Motilium ve recolac kullaniyorum . Gazi onluyorlar en azindan. Galactago damlayada bi bak istersen fiyat olarak daha uygun. Rekolac bitince damla alacagim. Donusumlu kullanicam. Motiliumu en az uç ay bitene kadar kullanicam . Bebegimin gazina iyi geliyor.
Iste bnimkide oyleydi yattigi yerden zortlatıyodu sesli sesli simdi ne mümkün mumla arıyorum pırt sesini. Bn mamaya baglamistim 3 gun mama kullannistim ama mamayi biraktik hala aynıGeçen haftaya kadar pırr pırt sesli gaz çıkaran kızım kıvranıyor çok kötü
Bebeginiz nekadarlik acaba
Kızlar 22 günlük olduk bugün bebişimin göbek deliği içinde minik kan kalıntıları vardı hep hani yara kabuk bağlar ya öyle. Bu sabah yıkarken kanadı çok az. Endişelendim biraz normal mi bu
Madela hastane tipi elektrikli canım genelde 60ar cc sagıyorum ama saatler uZarsa degısıyor canım
canım bebeğin bodysinde kanama izi oluyor mu?Kızlar 22 günlük olduk bugün bebişimin göbek deliği içinde minik kan kalıntıları vardı hep hani yara kabuk bağlar ya öyle. Bu sabah yıkarken kanadı çok az. Endişelendim biraz normal mi bu
A angel5angel cnm sen bira mayasini sormustun ise yararsa yaz diye. Sutu arttiyor sut yapici ilac kullaniyordum sutum ayni azalmadigina gore arttirmistir. fakat bize cok gaz yapti. Bebegimin belirli saatlerde gazi oluyor inatci bir gazi yok ama dunden beri kolik tarzinda. Her emzirmeden sonra basliyor ikinarak aglamaya . Mama verince rahat. Yan etkilerine baktim asiri gaz sancisi sindirim bozukluklari yaziyor. Tekrar eski ilaclari kullaniyorum. Onlarda iyi vede gaz cikartiyor rahatlatiyor bebegi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?