2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
İmkansız oğlumun kendi damlası memede uyuyacak illa yarı uykuluysa sallayarak anca

canım gaz bizde de çok fazla ve çok zor çıkıyor öyleyse hiç denemiyim bile. sağol haber verdiğin için galaktago bende işe yaramadı motilium da şurup var onu soracağım gittiğimde doktora içeyim mi diye

4 ten beri kucağımda yavrum 3 saattir de ıkınıp duruyo ay çalışmaya başlayınca nolucak böyle gözüm korktu valla
canım 3-4 ay bitince geçiyor gazları merak etme. benim ilki kolikti sanki hep öyle kalacak sandım ama geçiyor. gerçi küçükken bağırmaya alıştıkları için büyüdüklerinde tecrübeli oluyorlar. bizimki hala bağırır ve sesi de epey gür o geçmedi

Kızlar 22 günlük olduk bugün bebişimin göbek deliği içinde minik kan kalıntıları vardı hep hani yara kabuk bağlar ya öyle. Bu sabah yıkarken kanadı çok az. Endişelendim biraz normal mi bu

Bnde 2 gün denicem içmeyip cnim bnimkide durmuyo deliricem (

Geçen haftaya kadar pırr pırt sesli gaz çıkaran kızım kıvranıyor çok kötü
Iste bnimkide oyleydi yattigi yerden zortlatıyodu sesli sesli simdi ne mümkün mumla arıyorum pırt sesini. Bn mamaya baglamistim 3 gun mama kullannistim ama mamayi biraktik hala aynı

Madela hastane tipi elektrikli canım genelde 60ar cc sagıyorum ama saatler uZarsa degısıyor canım

Bende hastane tipi kiralamak istiyorum ya.
Benimki avent tekli.ama birisinden aldım.sanki güzel çekmiyo gibi hissediyorum.sağarken bi yandan elimde sıkıyorum.sıkmazsam gelmiyor.
Bi hafta hastane tipi denicem.miktar artarsa uzun süre kiralamayı düşünüyorum.
Nerden kiraladın nasıl kiralanıyor acaba?

kozlar ya tecrübeli anneler size bişey danışmak istiyorum. benim büyük tamamen huy değiştirdi. sürekli bağırıyor hiç yemek yemiyor elindeki oyuncaklarını atıyor. bebek olunca onunla biraz fazla ilgilendik koskanmasın diye acaba ters tepki mi yaptı? geceleri saatinde uyuyan çocuk 12 lere 1lere kadar uyumuyor. çok huysuz. 2 yaşında bu arada. en çok da yememesi beni üzüyor. jiç bir şey yemiyor. gerçi kv gizli gizli gofret bisküvi falan veriyor verme dedikçe inadına yapıyor sanki. kahvaltıısını hazırladım o sırada bebek uyandı emmek için anne sen yediriver dedim. 20 dk sonra geldim tabak aynen duruyor. acıkmamış daha yemek istemiyor diyor. zaten kendiliğinden yiyen bi çocuk değil ki oyunla yiyor. en son akşam 9 da süt içmişti acıkmaz mı çocuk? sinir oldum.

Kızlar 22 günlük olduk bugün bebişimin göbek deliği içinde minik kan kalıntıları vardı hep hani yara kabuk bağlar ya öyle. Bu sabah yıkarken kanadı çok az. Endişelendim biraz normal mi bu
canım bebeğin bodysinde kanama izi oluyor mu?

Süt yapıcı ilaç mı
Ay nolur söyle hangi ilaç bu
Her yöntemi denedim yok artmıyo bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…