2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Cnm benim oglum hep oyle dahada artti huzursuzlugu. 2 yas sendromuna girmis olabilir. Terrible two. İlk ergenlik. Simdi huy degistirdiyse sendromu baslamistir. Netten bbi bak istersen nasil basa cikilir nasil davranilir. Adem gunes yazilarini oku istersen

Kızlar biz bugün 1 aylık aşımızı vurulduk sağlık ocağında kilosun da baktılar 700 gram almış kızım bana az geldi ebe hanim da dr la görüşün mama başlayın diyebilir dedi 31 günde 700 gram nasıl sizce

Süt yapıcı ilaç mı
Ay nolur söyle hangi ilaç bu
Her yöntemi denedim yok artmıyo bi türlü
Cnm ise yararsa iyi arttiriyor. Ben ilk gebelikte gec ogrendim ilaclari sutumu arttirmisti ama bebegim emmeyince azalmisti. Simdi hemen basladim.
Motilium kullaniyorum gunde uc kere. Rekolac gunde iki kere. Bunlar gaza iyi geliyor hem. Bira mayasini kizlar paylasti burda solgarin. Bebegi kolik olanlar zaten gazi olanlar kullanabilir. Belki herkese gaz yapmaz bize cok yapti. Gece gunduz emdikce agladi ikindi. Hala emince kivraniyor. İnsallah aksama kadar gecer.

Cnm olurmu oyle sey. Mama baslayip bir kilo almasini istiyorlar. Bir kilo almasin ne olcak. En dusun 500 gr normalmis. Kac kilo dogdu kac kilo suan.

Sen yedirsen . Bazen benimki ben yedirince yiyor. Hala ayakta sallaniyor. Benim sallamami istiyor. Baskasinda uyumuyor. Sana naz yapiyordur

canım ilk 1 ay için garklı değerler veriyorlar doğumdan sonra kilomkaybı oluyor ya

Sen yedirsen . Bazen benimki ben yedirince yiyor. Hala ayakta sallaniyor. Benim sallamami istiyor. Baskasinda uyumuyor. Sana naz yapiyordur
yok canım benden de yemiyor uyumuyor. zaten artık herşeyini bana yaptırıyor parka bakıcısıyla çıkardı şimdi tutturuyor annem çıkarsın diye.bebek ağlıyor emme saatinde oyununu bırakıp hemen kucağıma oturuyor canım annem diye. kuskanıyor yani

Cnm olurmu oyle sey. Mama baslayip bir kilo almasini istiyorlar. Bir kilo almasin ne olcak. En dusun 500 gr normalmis. Kac kilo dogdu kac kilo suan.
3100 doğdu canım 3800 olmuş 20 gün de erken doğmuştu normal doğum gününe geldikten sonra daha çok kilo aldı 11 gün önce 3400 du. Aslında sütüm de var gibi hissediyorum ama yaramıyor mu acaba

Benimkide iki gündür kıvranıyor.
Akşam başlıyo genelde.en son kaka yapınca rahatlıyo çocuk.
O ağlarken elinden bişey gelmemesi çok zor
Bu ilaçları yazdırıcam doktoruma.
İnşaallah işe yararsa çok dua ederim sana :)

tmm canım sağoll

Süt yapıcı ilaç mı
Ay nolur söyle hangi ilaç bu
Her yöntemi denedim yok artmıyo bi türlü

Kimsenin havesino kirmak istememde benimde arttirdi emdikten sonra aranmio bisaat falan uyuyo kakasida var ciside ama kilo almamis bebegim doyuruculugu azalmis cok moralim bozuldu gene basladik mamaya bu sefer asla kesmicem ammayi resmen iki haftada 150 gr aldi sadece bebgim

cnm ara ara değişiklik olabiliyor stresli falan mıydın? ben geçenlerde çok stresliydim ve o hafta bebek sadece 40 gr almış düşün 7 günde 40 gr. sadece stres faktörü vardı yemem içmem aynıydı. sonra kafamı rahatlattım birsz ve normale döndü 1 ayda 850 gr aldık

Bizde
de durum pek farklı değil canım çok agresif bi çocuk oldu hele bize kızsın kardeşine vurmaya çalışıyor oysa onla ilgilenmeye çalışıyoruz ama yine de kardeşini kabullenemediğini annesiyle dışarı çıkamıyor anne devamlı kardeşle çünkü bilmiyorum nasıl olacak ama şu abur cubur verenler olmasa ne güzel olacak bizde de vardı dün gitti iyi de oldu verme yoksa yemek yemiyor dedikçe onu daha çok sevsin diye çikolata veriyordu gitti de rahatladım

darısı başıma

Benimki de bi yasinda kafasini yere vuruyo aaaah diye bagiriyo herseye oyuncaklarni firlatio filan manyak bise oldu =D

Canım benim de avent ucunu güzel yerleştiriyor musun?başta ben yerleştiremiyordum sağmıyordu ucunu tam tutturunca güzel sağıyor

Aman Allahim 3 4 ay mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…