- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.501
Cnm benim oglum hep oyle dahada artti huzursuzlugu. 2 yas sendromuna girmis olabilir. Terrible two. İlk ergenlik. Simdi huy degistirdiyse sendromu baslamistir. Netten bbi bak istersen nasil basa cikilir nasil davranilir. Adem gunes yazilarini oku istersenkozlar ya tecrübeli anneler size bişey danışmak istiyorum. benim büyük tamamen huy değiştirdi. sürekli bağırıyor hiç yemek yemiyor elindeki oyuncaklarını atıyor. bebek olunca onunla biraz fazla ilgilendik koskanmasın diye acaba ters tepki mi yaptı? geceleri saatinde uyuyan çocuk 12 lere 1lere kadar uyumuyor. çok huysuz. 2 yaşında bu arada. en çok da yememesi beni üzüyor. jiç bir şey yemiyor. gerçi kv gizli gizli gofret bisküvi falan veriyor verme dedikçe inadına yapıyor sanki. kahvaltıısını hazırladım o sırada bebek uyandı emmek için anne sen yediriver dedim. 20 dk sonra geldim tabak aynen duruyor. acıkmamış daha yemek istemiyor diyor. zaten kendiliğinden yiyen bi çocuk değil ki oyunla yiyor. en son akşam 9 da süt içmişti acıkmaz mı çocuk? sinir oldum.
Cnm ise yararsa iyi arttiriyor. Ben ilk gebelikte gec ogrendim ilaclari sutumu arttirmisti ama bebegim emmeyince azalmisti. Simdi hemen basladim.Süt yapıcı ilaç mı
Ay nolur söyle hangi ilaç bu
Her yöntemi denedim yok artmıyo bi türlü
Cnm olurmu oyle sey. Mama baslayip bir kilo almasini istiyorlar. Bir kilo almasin ne olcak. En dusun 500 gr normalmis. Kac kilo dogdu kac kilo suan.Kızlar biz bugün 1 aylık aşımızı vurulduk sağlık ocağında kilosun da baktılar 700 gram almış kızım bana az geldi ebe hanim da dr la görüşün mama başlayın diyebilir dedi 31 günde 700 gram nasıl sizce
Sen yedirsen . Bazen benimki ben yedirince yiyor. Hala ayakta sallaniyor. Benim sallamami istiyor. Baskasinda uyumuyor. Sana naz yapiyordurkozlar ya tecrübeli anneler size bişey danışmak istiyorum. benim büyük tamamen huy değiştirdi. sürekli bağırıyor hiç yemek yemiyor elindeki oyuncaklarını atıyor. bebek olunca onunla biraz fazla ilgilendik koskanmasın diye acaba ters tepki mi yaptı? geceleri saatinde uyuyan çocuk 12 lere 1lere kadar uyumuyor. çok huysuz. 2 yaşında bu arada. en çok da yememesi beni üzüyor. jiç bir şey yemiyor. gerçi kv gizli gizli gofret bisküvi falan veriyor verme dedikçe inadına yapıyor sanki. kahvaltıısını hazırladım o sırada bebek uyandı emmek için anne sen yediriver dedim. 20 dk sonra geldim tabak aynen duruyor. acıkmamış daha yemek istemiyor diyor. zaten kendiliğinden yiyen bi çocuk değil ki oyunla yiyor. en son akşam 9 da süt içmişti acıkmaz mı çocuk? sinir oldum.
canım ilk 1 ay için garklı değerler veriyorlar doğumdan sonra kilomkaybı oluyor yaKızlar biz bugün 1 aylık aşımızı vurulduk sağlık ocağında kilosun da baktılar 700 gram almış kızım bana az geldi ebe hanim da dr la görüşün mama başlayın diyebilir dedi 31 günde 700 gram nasıl sizce
yok canım benden de yemiyor uyumuyor. zaten artık herşeyini bana yaptırıyor parka bakıcısıyla çıkardı şimdi tutturuyor annem çıkarsın diye.bebek ağlıyor emme saatinde oyununu bırakıp hemen kucağıma oturuyor canım annem diye. kuskanıyor yaniSen yedirsen . Bazen benimki ben yedirince yiyor. Hala ayakta sallaniyor. Benim sallamami istiyor. Baskasinda uyumuyor. Sana naz yapiyordur
3100 doğdu canım 3800 olmuş 20 gün de erken doğmuştu normal doğum gününe geldikten sonra daha çok kilo aldı 11 gün önce 3400 du. Aslında sütüm de var gibi hissediyorum ama yaramıyor mu acabaCnm olurmu oyle sey. Mama baslayip bir kilo almasini istiyorlar. Bir kilo almasin ne olcak. En dusun 500 gr normalmis. Kac kilo dogdu kac kilo suan.
Cnm ise yararsa iyi arttiriyor. Ben ilk gebelikte gec ogrendim ilaclari sutumu arttirmisti ama bebegim emmeyince azalmisti. Simdi hemen basladim.
Motilium kullaniyorum gunde uc kere. Rekolac gunde iki kere. Bunlar gaza iyi geliyor hem. Bira mayasini kizlar paylasti burda solgarin. Bebegi kolik olanlar zaten gazi olanlar kullanabilir. Belki herkese gaz yapmaz bize cok yapti. Gece gunduz emdikce agladi ikindi. Hala emince kivraniyor. İnsallah aksama kadar gecer.
tmm canım sağolliiz senin bebenin burnu tıkalıydı değil mi? Doktora gitmeden eczaneden poşet serum ve ince enjektör al. Serumu çek. 0.5 ml bir buruna 0.5 ml bir buruna püskürt. Sonra bebeği Biraz dik tut fazlalık aksın. Bunu bol bol yapabilirsin özellikle emzirmeden ve yatırmadan önce. Yatağa eğim verebilirsin. Oda çok sıcak ve nemli olmasın. 21-22 derece ideal. Bebeği de çok katkat giydirmemek lazım. İkinci yöntem de soğanı 4 e bölüp tabağın içinde bebeğin yakınına koymak burnunu açıyor. Enfeksiyon yoksa inşallah yoktur, doktorlar da sadece serum suyunu öneriyor
Süt yapıcı ilaç mı
Ay nolur söyle hangi ilaç bu
Her yöntemi denedim yok artmıyo bi türlü
cnm ara ara değişiklik olabiliyor stresli falan mıydın? ben geçenlerde çok stresliydim ve o hafta bebek sadece 40 gr almış düşün 7 günde 40 gr. sadece stres faktörü vardı yemem içmem aynıydı. sonra kafamı rahatlattım birsz ve normale döndü 1 ayda 850 gr aldıkKimsenin havesino kirmak istememde benimde arttirdi emdikten sonra aranmio bisaat falan uyuyo kakasida var ciside ama kilo almamis bebegim doyuruculugu azalmis cok moralim bozuldu gene basladik mamaya bu sefer asla kesmicem ammayi resmen iki haftada 150 gr aldi sadece bebgim
de durum pek farklı değil canım çok agresif bi çocuk oldu hele bize kızsın kardeşine vurmaya çalışıyor oysa onla ilgilenmeye çalışıyoruz ama yine de kardeşini kabullenemediğini annesiyle dışarı çıkamıyor anne devamlı kardeşle çünkü bilmiyorum nasıl olacak ama şu abur cubur verenler olmasa ne güzel olacak bizde de vardı dün gitti iyi de oldu verme yoksa yemek yemiyor dedikçe onu daha çok sevsin diye çikolata veriyordu gitti de rahatladımkozlar ya tecrübeli anneler size bişey danışmak istiyorum. benim büyük tamamen huy değiştirdi. sürekli bağırıyor hiç yemek yemiyor elindeki oyuncaklarını atıyor. bebek olunca onunla biraz fazla ilgilendik koskanmasın diye acaba ters tepki mi yaptı? geceleri saatinde uyuyan çocuk 12 lere 1lere kadar uyumuyor. çok huysuz. 2 yaşında bu arada. en çok da yememesi beni üzüyor. jiç bir şey yemiyor. gerçi kv gizli gizli gofret bisküvi falan veriyor verme dedikçe inadına yapıyor sanki. kahvaltıısını hazırladım o sırada bebek uyandı emmek için anne sen yediriver dedim. 20 dk sonra geldim tabak aynen duruyor. acıkmamış daha yemek istemiyor diyor. zaten kendiliğinden yiyen bi çocuk değil ki oyunla yiyor. en son akşam 9 da süt içmişti acıkmaz mı çocuk? sinir oldum.
darısı başımaBizde
de durum pek farklı değil canım çok agresif bi çocuk oldu hele bize kızsın kardeşine vurmaya çalışıyor oysa onla ilgilenmeye çalışıyoruz ama yine de kardeşini kabullenemediğini annesiyle dışarı çıkamıyor anne devamlı kardeşle çünkü bilmiyorum nasıl olacak ama şu abur cubur verenler olmasa ne güzel olacak bizde de vardı dün gitti iyi de oldu verme yoksa yemek yemiyor dedikçe onu daha çok sevsin diye çikolata veriyordu gitti de rahatladım
Şu an yalnızım sanki daha iyim oğlan çizgi film izliyor bende kızı sallıyorum gece beşten beri uyumadı da başkaları olunca benim sözümü hiç dinlemiyordu şimdi yardım bile ediyor üç yaşında amadarısı başıma
Benimki de bi yasinda kafasini yere vuruyo aaaah diye bagiriyo herseye oyuncaklarni firlatio filan manyak bise oldu =Dkozlar ya tecrübeli anneler size bişey danışmak istiyorum. benim büyük tamamen huy değiştirdi. sürekli bağırıyor hiç yemek yemiyor elindeki oyuncaklarını atıyor. bebek olunca onunla biraz fazla ilgilendik koskanmasın diye acaba ters tepki mi yaptı? geceleri saatinde uyuyan çocuk 12 lere 1lere kadar uyumuyor. çok huysuz. 2 yaşında bu arada. en çok da yememesi beni üzüyor. jiç bir şey yemiyor. gerçi kv gizli gizli gofret bisküvi falan veriyor verme dedikçe inadına yapıyor sanki. kahvaltıısını hazırladım o sırada bebek uyandı emmek için anne sen yediriver dedim. 20 dk sonra geldim tabak aynen duruyor. acıkmamış daha yemek istemiyor diyor. zaten kendiliğinden yiyen bi çocuk değil ki oyunla yiyor. en son akşam 9 da süt içmişti acıkmaz mı çocuk? sinir oldum.
Canım benim de avent ucunu güzel yerleştiriyor musun?başta ben yerleştiremiyordum sağmıyordu ucunu tam tutturunca güzel sağıyorBende hastane tipi kiralamak istiyorum ya.
Benimki avent tekli.ama birisinden aldım.sanki güzel çekmiyo gibi hissediyorum.sağarken bi yandan elimde sıkıyorum.sıkmazsam gelmiyor.
Bi hafta hastane tipi denicem.miktar artarsa uzun süre kiralamayı düşünüyorum.
Nerden kiraladın nasıl kiralanıyor acaba?
ay bi daha darısı başıma:)Şu an yalnızım sanki daha iyim oğlan çizgi film izliyor bende kızı sallıyorum gece beşten beri uyumadı da başkaları olunca benim sözümü hiç dinlemiyordu şimdi yardım bile ediyor üç yaşında ama
Aman Allahim 3 4 ay mıcanım 3-4 ay bitince geçiyor gazları merak etme. benim ilki kolikti sanki hep öyle kalacak sandım ama geçiyor. gerçi küçükken bağırmaya alıştıkları için büyüdüklerinde tecrübeli oluyorlar. bizimki hala bağırır ve sesi de epey gür o geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?