2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım benim sütümde çok ama beslemiyor. Bende 2 gün tekrar denedim mamayı kesip çiş yapmadi neredeyse hiç ve doğru düzgün uyumadi sürekli aranıyor bende başladım mamaya tekrar

Cnm olurmu oyle sey. Mama baslayip bir kilo almasini istiyorlar. Bir kilo almasin ne olcak. En dusun 500 gr normalmis. Kac kilo dogdu kac kilo suan.
Illa obez çocuk yetiştircek bu doktorlar. 200 gr 300 gr fark için mama mı baslanirmis. Gercekten anne sutu anne sutu diyolar ama ilk zorlukta hemen mama. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

3100 doğdu canım 3800 olmuş 20 gün de erken doğmuştu normal doğum gününe geldikten sonra daha çok kilo aldı 11 gün önce 3400 du. Aslında sütüm de var gibi hissediyorum ama yaramıyor mu acaba
Cnm Masallah gayet iyi kilosu. Dogumdan sonra yaklasik 200 gram veriyorlar. Seninki total 900 almis oluyor. Sadece anne sutu ile gayet iyi. Benimki 800 gram aldi . Hastane cikis kilosunu sayarsan ayda bir kilo aldi mamayla birlikte bide . Bence gayet iyi.
15 . gun topuk kani icin gittigimde hemsire kilosunu az buldu. Kendi drumuza gore gayet iyi dogum kilosunu gecmisti. Sonuctaayda bir kilo aldi ayda birbucuk iki kilo almak zorunda degiller. Sakin mamaya baslama ikinci aya girdik. Sutumuz dahada cogalacak sut duzenimiz oturuyor. Mamaya baslarsan azaltirsin sutunu yazik olur.

Bnimki 3 gündür kakada yapamiyo (

Canim benimkide aksam olunca basliyor . Hic olmayacak diye birsey olmaz. İllaki az cok herkesinkindd vardir gaz. Masallah bizimki o kadar degil. Aksam sancisi oluyor. Sicak koyuyorum kakayla atiyor gazi . İkinarak aglama kipkirmizi olma gibi birseyi yoktu. Arada gun icinde az oliyor. Dunden beri cok fena kipkirmizi kesildi. Ayriyeten metsil ve biogaiga aliyor. Sindi biraz daha iyi.

Kac kez veriyorsun . Ben iki yada uc defa veriyorum. Bazen 60 bazen daha az iciyor.

Minik bi leke vardı çok bi kanama yoktu
canım göbek bakım alkolüyle temizleyince tekrar oluyosa kanama vardır . olmuyorsa kanama yoktur. bizim kanama vardı temizliyorduk sonra yine kan pıhtısı gibi oluyordu K vitamini iğnesi yapıldı geçti Allaha şükür

Canım benim de avent ucunu güzel yerleştiriyor musun?başta ben yerleştiremiyordum sağmıyordu ucunu tam tutturunca güzel sağıyor

Yerleştiriyorum canım.ama makinayı benden önce birisi kullanmış 2 senelik makina.acaba emme gücü azaldımı diye düşündüm.sağarken sonlara doğru süt gelmemeye başlıyor.elimle memeyi sıkınca süt geliyor.

Sıcak nasıl koyuyosun canım.olursa bende deniyim belki iyi gelir.
Ben gaz ilacı her zaman vermiyorum.ilk defa iki gün üst üste verdim.benimki kızarıyo bacakları içeri çekip top gibi oluyor yavrum :)
Ağlamıyodu ama iki gecedir durmadan ağlıyo.inş düzelir

Sağol canım benim rahatlattı söylediklerin her doktor her hemşire farklı şeyler söylüyor neye inanacagimizi şaşırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…