- 31 Ocak 2010
- 3.728
- 3.583
- 448
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.541
Arkadaslar termos kullanan var mi? Hangi marka öneriyorsunuz chicconun var kullanisli gibi.
Bnm de oyle gece 3 ten beri uyumadi senin kide uzun sure uykusuz kaliyormu
Biraz gözlemleyim bakim canım o zamancanım göbek bakım alkolüyle temizleyince tekrar oluyosa kanama vardır . olmuyorsa kanama yoktur. bizim kanama vardı temizliyorduk sonra yine kan pıhtısı gibi oluyordu K vitamini iğnesi yapıldı geçti Allaha şükür
Ne gibi sorun oluyor canım bilgin var mı.Bnde gtmistm.normal dedi ama k vitamini yaptilar.mutlaka git onemli o
Kiraz cekirdegi koyuyorum karnina ve ayaklarina.Sıcak nasıl koyuyosun canım.olursa bende deniyim belki iyi gelir.
Ben gaz ilacı her zaman vermiyorum.ilk defa iki gün üst üste verdim.benimki kızarıyo bacakları içeri çekip top gibi oluyor yavrum :)
Ağlamıyodu ama iki gecedir durmadan ağlıyo.inş düzelir
canım hem enfeksiyon riski oluyor hem de kan kaybı riski oluyoNe gibi sorun oluyor canım bilgin var mı.
Benimki de öyle ya. İlaç içerken çıkan çıt sesine bile gözünü açıyo hemenKizlar benim bebegim cok zor daliyor daldiktan sonra da cok minik bir seste hemen gozlerini aciyor. Sesli ortama nasil alistirabilecegim bilmiyorum.
Uyudugunda yatak odasindaki besigine goturuyorum ordan bile tum sesleri duyuyor. Salonda yatirinca da cok az uyuyor sesten.
Var mi sizin sesli ortamda uyumaya alistirirken yaptiginiz ozel bisey.
Kac kez veriyorsun . Ben iki yada uc defa veriyorum. Bazen 60 bazen daha az iciyor.
Cnim kiraz cekirdegini reflü yastiginin icine mi koyuyosun cnim.Kiraz cekirdegi koyuyorum karnina ve ayaklarina.
Ayy aman allah korusuncanım hem enfeksiyon riski oluyor hem de kan kaybı riski oluyo
Ben e bebekten aldım işimi görüyor memnunum.
Kizlar benim bebegim cok zor daliyor daldiktan sonra da cok minik bir seste hemen gozlerini aciyor. Sesli ortama nasil alistirabilecegim bilmiyorum.
Uyudugunda yatak odasindaki besigine goturuyorum ordan bile tum sesleri duyuyor. Salonda yatirinca da cok az uyuyor sesten.
Var mi sizin sesli ortamda uyumaya alistirirken yaptiginiz ozel bisey.
takip et yine canım önemli çünküAyy aman allah korusun
Reflu yastigi kullanmiyorum. Kiyafetinin ustunden yada kundakligin uzerine koyuyorum ustunu ortuyorum . Tenine direk temas etmiyor.Cnim kiraz cekirdegini reflü yastiginin icine mi koyuyosun cnim.
Tesekkur eşerim cnimReflu yastigi kullanmiyorum. Kiyafetinin ustunden yada kundakligin uzerine koyuyorum ustunu ortuyorum . Tenine direk temas etmiyor.
ben doğar doğmaz sesten hiç sakınmadım ama zaten uyumuyor. hatta dün onu düşündüm yoksa sesten mi huzursuz diye bugun evde yalnızım ses yapmıyorum uyuyor şimdi ama uyku hafifBenimki de öyle ya. İlaç içerken çıkan çıt sesine bile gözünü açıyo hemen
Evet bi yere gittiğimde pratik oluyor.bazen evde de kullanıyorum.Mama icin mi kullaniosun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?