2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
ben doğar doğmaz sesten hiç sakınmadım ama zaten uyumuyor. hatta dün onu düşündüm yoksa sesten mi huzursuz diye bugun evde yalnızım ses yapmıyorum uyuyor şimdi ama uyku hafif
Canım seninki de geceleri barınıp ağlayıp geri dalıyo mu bi kaç gecedir benimki öyle yapıyor. Uyandı sanıyorum Kalkıyorum hoop geri dalıyo ama hep miyavlıyo. Gündüz kedi gibi uyuyo gece mız mız

white nose seslerindne gercekten işe yarayanı bulanınız var mı kızlar ?

gaz damlalarından en cok hangisi işe yarıyor keşfettiniz mi ? ben henüz hiç damla kullanmadım

bugün benim kız feryat figan.. White noise yazınca youtubeye uçaklı var en basta. Slinge baglayıp onu denedim bugün. Uyudu biraz

Canım kıralayan yerler var benım hastanem bunu onermıstı brosur verdıler ama ben attım makınayı alınca.
canım dogum yaptıgım hastanemde bu pompa makınası kullanılıyor onların tavsıyesı uzerıne aldım bende. Bana brosur verdıler kıralamak ıcın ama canım kıralamaktansa ıkıncı elı satın aldık bız daha karlı geldı bıze kıralamak pahalıya gelıyordu. Sahıbınden.com da bulduk ıkıncı el aldık sagdıkcs sut artıyor ama bende de mastıt tekrarlıyor pompadan mı dıye de dusunuyorum bazen bıde sagarken cok can yakıyor dıger pompalar nasıldı bılemıyorum passionete lansınoh un pompasını onermıstı sanıyorum bı bak ıstersen ona da

Benimki de öyle ya. İlaç içerken çıkan çıt sesine bile gözünü açıyo hemen
M Mry Mry kızlar sormayın benımkı de oyle tam bı kus uykusu yerdekı parkeye basmamızın cıt sesıyle uyanıyor emzırme sutyenını taktıgımdakı cıtırtıya sıcrıyor ıde gece gunduz farkınınogretın dıyorlar nasıl yapıcaksak..

Kızlar buaksam emzırırkenn fsrkettım kı mememın ıcındekı kemıkler sızlıyor ılk kez boyle bırsey yasadım. Varmı boyle hısseden

Makinanın iyi sağması çok önemli.bi hafta kiralayıp denemek istiyorum.eğer memnun kalırsam uzun vadeli kiralıcam yada senin gibi ikinci el bakarım.

Bnimkide hem sese hem ışığa çok duyarlı televizyonun değişen ışığına tepki veriyo ya güya hem sese hem ışığa alışık olsun istiyodum

H hanimcik ben salonda ana kucağı beşiğinde uyutuyorum tv açık,o uyurken kendi sesimizi hiç kısmadık mutfaktan tıkırtı gelmeye devam etti.derin uykuya dalınca sese rağmen uyuyor.inşallah böyle devam eder başta babası gür sesli sessizliğe alışırsa yavrum hiç uyuyamaz

Bu eylul bebeklerinin hepsi boykle uykusz heraldee bizdede yok

Makinanın iyi sağması çok önemli.bi hafta kiralayıp denemek istiyorum.eğer memnun kalırsam uzun vadeli kiralıcam yada senin gibi ikinci el bakarım.
n az

En az biray kiraliyorlar cnm bnim bildigim ama deger gzel sagm yapiyor

kızım dünden beri memeyi kavrayamıyor geçen hafta güzel güzel emen Bebek dün gece resmen memeyi tutamadığı içim sinirinden çığlık atarak ağladı.dünden beri zor emziriyorum.annem damağı düşmüştür diye damaklarını şekerle kaldırdı,bakalım inşallah düzelir.

Kızlar gaz için ilaçları çocuk doktoruna mı danışarak kullandınız yoksa sağlık ocağındaki doktora falan mı danıştınız?

Bnimkide hem sese hem ışığa çok duyarlı televizyonun değişen ışığına tepki veriyo ya güya hem sese hem ışığa alışık olsun istiyodum
Aynen canım 40 cıksın bakarız artık napalım oldugu kadar kuzucuklarımızın huzurundan önemli birsey yok. Senle biz hep aynı gidiyoruz ıns artık guzel gelişmelerde de aynı gideriz agulamalar gulucuklerle sabah uyanmalarını da konusuruz insallah

Cnımnhaftalık kıralarlar mı bi arastır bakalım ben aylık ve 3 aylık paketleri duymustum bide eday iletişim den bir sağma makınası cok iyi duydum yıne onu da acıbadem bakırkoy hastanesınde kulanıyor

Benimki de öyle ya. İlaç içerken çıkan çıt sesine bile gözünü açıyo hemen
Nasil duzelticez bu durumu

Ben fabrikada çalışıyordum.araba kullandim 9 ay sanirim benimki ondan gurultuye alisik gunduz yaninda supurge aciom tv acik misafir oluo ama uyanmio. Acaba yeterince doymuo olabilir mi. Doyunca benim kiz bayilio top atsan etkilenmio
Masallah canim, ideal bebek :)

Zeynepcim tam bizdeki durumu anlattin parke ve sutyen sesiyle :)
Gece gunduz farkini emzirmede; gece karanlikta onunla hic konusmadan, gunduz de konusarak sesli ve aydinlik ortamda yapiyorum ama ne kadar anliyor bilemiyorum :)

Canım benımkı emzıkten sonra memeyı guzel kavradı bı dene bakalım belkı ise yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…