- 6 Mart 2017
- 608
- 914
- 103
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.561
Canım seninki de geceleri barınıp ağlayıp geri dalıyo mu bi kaç gecedir benimki öyle yapıyor. Uyandı sanıyorum Kalkıyorum hoop geri dalıyo ama hep miyavlıyo. Gündüz kedi gibi uyuyo gece mız mızben doğar doğmaz sesten hiç sakınmadım ama zaten uyumuyor. hatta dün onu düşündüm yoksa sesten mi huzursuz diye bugun evde yalnızım ses yapmıyorum uyuyor şimdi ama uyku hafif
white nose seslerindne gercekten işe yarayanı bulanınız var mı kızlar ?
gaz damlalarından en cok hangisi işe yarıyor keşfettiniz mi ? ben henüz hiç damla kullanmadım
Canım kıralayan yerler var benım hastanem bunu onermıstı brosur verdıler ama ben attım makınayı alınca.Bende hastane tipi kiralamak istiyorum ya.
Benimki avent tekli.ama birisinden aldım.sanki güzel çekmiyo gibi hissediyorum.sağarken bi yandan elimde sıkıyorum.sıkmazsam gelmiyor.
Bi hafta hastane tipi denicem.miktar artarsa uzun süre kiralamayı düşünüyorum.
Nerden kiraladın nasıl kiralanıyor acaba?
canım dogum yaptıgım hastanemde bu pompa makınası kullanılıyor onların tavsıyesı uzerıne aldım bende. Bana brosur verdıler kıralamak ıcın ama canım kıralamaktansa ıkıncı elı satın aldık bız daha karlı geldı bıze kıralamak pahalıya gelıyordu. Sahıbınden.com da bulduk ıkıncı el aldık sagdıkcs sut artıyor ama bende de mastıt tekrarlıyor pompadan mı dıye de dusunuyorum bazen bıde sagarken cok can yakıyor dıger pompalar nasıldı bılemıyorumBende hastane tipi kiralamak istiyorum ya.
Benimki avent tekli.ama birisinden aldım.sanki güzel çekmiyo gibi hissediyorum.sağarken bi yandan elimde sıkıyorum.sıkmazsam gelmiyor.
Bi hafta hastane tipi denicem.miktar artarsa uzun süre kiralamayı düşünüyorum.
Nerden kiraladın nasıl kiralanıyor acaba?
Canım kıralayan yerler var benım hastanem bunu onermıstı brosur verdıler ama ben attım makınayı alınca.
canım dogum yaptıgım hastanemde bu pompa makınası kullanılıyor onların tavsıyesı uzerıne aldım bende. Bana brosur verdıler kıralamak ıcın ama canım kıralamaktansa ıkıncı elı satın aldık bız daha karlı geldı bıze kıralamak pahalıya gelıyordu. Sahıbınden.com da bulduk ıkıncı el aldık sagdıkcs sut artıyor ama bende de mastıt tekrarlıyor pompadan mı dıye de dusunuyorum bazen bıde sagarken cok can yakıyor dıger pompalar nasıldı bılemıyorumpassionete lansınoh un pompasını onermıstı sanıyorum bı bak ıstersen ona da
Bnimkide hem sese hem ışığa çok duyarlı
n azMakinanın iyi sağması çok önemli.bi hafta kiralayıp denemek istiyorum.eğer memnun kalırsam uzun vadeli kiralıcam yada senin gibi ikinci el bakarım.
Ben sormuştum. Nasıl bir şey yaşıyorsunuz. Bizim bugün çok gaz sancımız var. Sizin de gazdan olmasınAtak haftalarını kim sormustu kızlar ? Farkedilir.bişey yok demistm ama bugun resmen atak günü. 5. Haftanın içinde kızım
Aynen canım 40 cıksın bakarız artık napalım oldugu kadar kuzucuklarımızın huzurundan önemli birsey yok. Senle biz hep aynı gidiyoruz ıns artık guzel gelişmelerde de aynı gideriz agulamalar gulucuklerle sabah uyanmalarını da konusuruz insallahBnimkide hem sese hem ışığa çok duyarlıtelevizyonun değişen ışığına tepki veriyo ya güya hem sese hem ışığa alışık olsun istiyodum
Cnımnhaftalık kıralarlar mı bi arastır bakalım ben aylık ve 3 aylık paketleri duymustum bide eday iletişim den bir sağma makınası cok iyi duydum yıne onu da acıbadem bakırkoy hastanesınde kulanıyorMakinanın iyi sağması çok önemli.bi hafta kiralayıp denemek istiyorum.eğer memnun kalırsam uzun vadeli kiralıcam yada senin gibi ikinci el bakarım.
Nasil duzelticez bu durumuBenimki de öyle ya. İlaç içerken çıkan çıt sesine bile gözünü açıyo hemen
Masallah canim, ideal bebek :)Ben fabrikada çalışıyordum.araba kullandim 9 ay sanirim benimki ondan gurultuye alisik gunduz yaninda supurge aciom tv acik misafir oluo ama uyanmio. Acaba yeterince doymuo olabilir mi. Doyunca benim kiz bayilio top atsan etkilenmio
Zeynepcim tam bizdeki durumu anlattin parke ve sutyen sesiyle :)
Canım benımkı emzıkten sonra memeyı guzel kavradı bı dene bakalım belkı ise yararkızım dünden beri memeyi kavrayamıyor geçen hafta güzel güzel emen Bebek dün gece resmen memeyi tutamadığı içim sinirinden çığlık atarak ağladı.dünden beri zor emziriyorum.annem damağı düşmüştür diye damaklarını şekerle kaldırdı,bakalım inşallah düzelir.
canm biz sab kullaniyoruz bize iyi geldiwhite nose seslerindne gercekten işe yarayanı bulanınız var mı kızlar ?
gaz damlalarından en cok hangisi işe yarıyor keşfettiniz mi ? ben henüz hiç damla kullanmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?