- 14 Aralık 2014
- 968
- 1.179
- 313
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.581
Valla ben burdaki yorumlara göre aldım anneler dr lardan daha tecrübeliKızlar gaz için ilaçları çocuk doktoruna mı danışarak kullandınız yoksa sağlık ocağındaki doktora falan mı danıştınız?
Canim ben lansinoh un ikili olanından kullanıyorum gayet memnunumMakinanın iyi sağması çok önemli.bi hafta kiralayıp denemek istiyorum.eğer memnun kalırsam uzun vadeli kiralıcam yada senin gibi ikinci el bakarım.
Sağol canım bazı dr lar hemşireler moral bozmakta 1 numara niye böyleler hiç anlamıyorumTkb3 sağlık ocağından aldığım broşüre göre aylık en az 500gram alması normalmiş.senin kızın da normal kilo almış canım.
Bizde 1 haftada 200 Gr aldık ama doktor az dedi doğum kilosunu yakalayamadığı için. Doğum kilosunu yakalamasına 450 Gr vardı bir haftada 450 Gr nasıl alsın ki zaten anlayamadım bende :/Sağol canım bazı dr lar hemşireler moral bozmakta 1 numara niye böyleler hiç anlamıyorum
Ayyyyy insallahh. Hayal gibi geliyo vallaa :)Aynen canım 40 cıksın bakarız artık napalım oldugu kadar kuzucuklarımızın huzurundan önemli birsey yok. Senle biz hep aynı gidiyoruz ıns artık guzel gelişmelerde de aynı gideriz agulamalar gulucuklerle sabah uyanmalarını da konusuruz insallah
Canim ben hastane tipi ile cok yara ve aci yaşadım. Mahvetti goguslerimi. Benim lansinoh 2li elektrikli var. Onu denemeden hastane tipi kiraladim bir de. Ama hastane tipi olani evde hic kullanmadim. Bosta duruyor. Kosuyolu ve nisantasinda yerleri var benim kiraladigim yerin sümer as olmasi lazim canim. 160 lira aylik kiralama. Ama cok cekisi yuksek geldi bana.Canım kıralayan yerler var benım hastanem bunu onermıstı brosur verdıler ama ben attım makınayı alınca.
canım dogum yaptıgım hastanemde bu pompa makınası kullanılıyor onların tavsıyesı uzerıne aldım bende. Bana brosur verdıler kıralamak ıcın ama canım kıralamaktansa ıkıncı elı satın aldık bız daha karlı geldı bıze kıralamak pahalıya gelıyordu. Sahıbınden.com da bulduk ıkıncı el aldık sagdıkcs sut artıyor ama bende de mastıt tekrarlıyor pompadan mı dıye de dusunuyorum bazen bıde sagarken cok can yakıyor dıger pompalar nasıldı bılemıyorumpassionete lansınoh un pompasını onermıstı sanıyorum bı bak ıstersen ona da
Emzik tutmuyor öğürüyorCanım benımkı emzıkten sonra memeyı guzel kavradı bı dene bakalım belkı ise yarar
Onları denedim ama bizimki buzuki Orhan’ın kolik bebekler için yaptığı müzikte daha iyi sakinleşiyor . Sanatçı anne karnındaki sesleri kullanmış.white nose seslerindne gercekten işe yarayanı bulanınız var mı kızlar ?
gaz damlalarından en cok hangisi işe yarıyor keşfettiniz mi ? ben henüz hiç damla kullanmadım
Cnm bir yasinda cocugun kilosu dogum kilosunun 3 kati olmasi , boyuda dogum boyunun yarisi kadar uzamasi gerekiyor. İlk aylarda en az 500 gr normal .Sağol canım bazı dr lar hemşireler moral bozmakta 1 numara niye böyleler hiç anlamıyorum
Bilmiyodum.biraz araştırayım bakalımn az
En az biray kiraliyorlar cnm bnim bildigim ama deger gzel sagm yapiyor
Bize gaz yapmadı canım. Belki yediğim başka bir şey gaz yapmıştır? Ya da kişiden kişiye değişiyor olabilirMaya tableti kullananlar bize cok gaz yapti. Her Aksam sanci kriz saati var zaten . Gece de cok agladi. Bu gun uzun surdu kriz saati. Birde daha cok agladi. Size gaz yapmadimi bi bize mi yapti.tekrar rekolac tablete dondum buda sutumu arttiriyor.
white nose seslerindne gercekten işe yarayanı bulanınız var mı kızlar ?
gaz damlalarından en cok hangisi işe yarıyor keşfettiniz mi ? ben henüz hiç damla kullanmadım
Bizde 1 haftada 200 Gr aldık ama doktor az dedi doğum kilosunu yakalayamadığı için. Doğum kilosunu yakalamasına 450 Gr vardı bir haftada 450 Gr nasıl alsın ki zaten anlayamadım bende :/
Canim ben hastane tipi ile cok yara ve aci yaşadım. Mahvetti goguslerimi. Benim lansinoh 2li elektrikli var. Onu denemeden hastane tipi kiraladim bir de. Ama hastane tipi olani evde hic kullanmadim. Bosta duruyor. Kosuyolu ve nisantasinda yerleri var benim kiraladigim yerin sümer as olmasi lazim canim. 160 lira aylik kiralama. Ama cok cekisi yuksek geldi bana.hifanur
Sabah sab aksamda zinco veriyorum dun vermeyi unutmusuz nekadar ise yaradigini anlamis oldukwhite nose seslerindne gercekten işe yarayanı bulanınız var mı kızlar ?
Ben sormuştum. Nasıl bir şey yaşıyorsunuz. Bizim bugün çok gaz sancımız var. Sizin de gazdan olmasın
Canım benm kız 3 bucuk yasında olmasına rağmen kendi çok az yer ben yediririm hep annem yanımda ama aynı kardeşi emmeye kalkınca annem kahvaltımı yedirsin diyo annem yıkasın diyo ananesi hep bişeylerini yaptıgı için evine git diyor bizi özlüyorlar sonuçta ilgi sadece onlaraydı eskiden bende çok korkuyorum ilerleyen günlerdenkozlar ya tecrübeli anneler size bişey danışmak istiyorum. benim büyük tamamen huy değiştirdi. sürekli bağırıyor hiç yemek yemiyor elindeki oyuncaklarını atıyor. bebek olunca onunla biraz fazla ilgilendik koskanmasın diye acaba ters tepki mi yaptı? geceleri saatinde uyuyan çocuk 12 lere 1lere kadar uyumuyor. çok huysuz. 2 yaşında bu arada. en çok da yememesi beni üzüyor. jiç bir şey yemiyor. gerçi kv gizli gizli gofret bisküvi falan veriyor verme dedikçe inadına yapıyor sanki. kahvaltıısını hazırladım o sırada bebek uyandı emmek için anne sen yediriver dedim. 20 dk sonra geldim tabak aynen duruyor. acıkmamış daha yemek istemiyor diyor. zaten kendiliğinden yiyen bi çocuk değil ki oyunla yiyor. en son akşam 9 da süt içmişti acıkmaz mı çocuk? sinir oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?