2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Sağol canım bazı dr lar hemşireler moral bozmakta 1 numara niye böyleler hiç anlamıyorum
Bizde 1 haftada 200 Gr aldık ama doktor az dedi doğum kilosunu yakalayamadığı için. Doğum kilosunu yakalamasına 450 Gr vardı bir haftada 450 Gr nasıl alsın ki zaten anlayamadım bende :/

Ayyyyy insallahh. Hayal gibi geliyo vallaa :)

Merhabalar Acibadem Sigorta genel mud. de ozel saglik sigortasi biriminde calismaktayim.Eger ozel saglik sigortasiyla ilgili ya da dogum sigortasiyla ilgili bilgi almak isteyen olursa yardimci olmak isterim.Telefon numaram .Destek olmak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim ben hastane tipi ile cok yara ve aci yaşadım. Mahvetti goguslerimi. Benim lansinoh 2li elektrikli var. Onu denemeden hastane tipi kiraladim bir de. Ama hastane tipi olani evde hic kullanmadim. Bosta duruyor. Kosuyolu ve nisantasinda yerleri var benim kiraladigim yerin sümer as olmasi lazim canim. 160 lira aylik kiralama. Ama cok cekisi yuksek geldi bana. hifanur

Merhabalar Acibadem Sigorta genel mud. de ozel saglik sigortasi biriminde calismaktayim.Eger ozel saglik sigortasiyla ilgili ya da dogum sigortasiyla ilgili bilgi almak isteyen olursa yardimci olmak isterim.Telefon numaram Destek olmak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
white nose seslerindne gercekten işe yarayanı bulanınız var mı kızlar ?

gaz damlalarından en cok hangisi işe yarıyor keşfettiniz mi ? ben henüz hiç damla kullanmadım
Onları denedim ama bizimki buzuki Orhan’ın kolik bebekler için yaptığı müzikte daha iyi sakinleşiyor . Sanatçı anne karnındaki sesleri kullanmış.

Maya tableti kullananlar bize cok gaz yapti. Her Aksam sanci kriz saati var zaten . Gece de cok agladi. Bu gun uzun surdu kriz saati. Birde daha cok agladi. Size gaz yapmadimi bi bize mi yapti.tekrar rekolac tablete dondum buda sutumu arttiriyor.
Bize gaz yapmadı canım. Belki yediğim başka bir şey gaz yapmıştır? Ya da kişiden kişiye değişiyor olabilir

gaz damlalarından en cok hangisi işe yarıyor keşfettiniz mi ? ben henüz hiç damla kullanmadım

Arkadasimin tavsiyesiyoe metsil gorumcemin tavsiyesiylede colinox aldk canim ikiside gzel ama colinox daha etkili sanki

Bizde 1 haftada 200 Gr aldık ama doktor az dedi doğum kilosunu yakalayamadığı için. Doğum kilosunu yakalamasına 450 Gr vardı bir haftada 450 Gr nasıl alsın ki zaten anlayamadım bende :/

O zaman yazicaktim bak simdi sen yazinca aklima geldi hangi kafayla soylemis onu doktor haftalik 200 gr cok iyi bence hele sirf anne sutuyle besleniyorsa mukemmele yakin her cocuk bir kilo almak zorunda deilki

7 kademesi var canim onun azaltarak denedin mi hic zaten ilk sagmaya basladiginda 4 le basliyorsun bi 5 dk sonra falan 7 ye aliyorsun meme ucu catlayip acimasin die

Sabah sab aksamda zinco veriyorum dun vermeyi unutmusuz nekadar ise yaradigini anlamis olduk

Kizlar benim bebegmn makati bir aydn fazladr hep pişik nedenini haftaya iki aylik kontrole giderkn sorucm sebamed pisk kremi kullaniydm hic yaramadi onerebilecgnz bi pisik kremi var mi

Canım benm kız 3 bucuk yasında olmasına rağmen kendi çok az yer ben yediririm hep annem yanımda ama aynı kardeşi emmeye kalkınca annem kahvaltımı yedirsin diyo annem yıkasın diyo ananesi hep bişeylerini yaptıgı için evine git diyor bizi özlüyorlar sonuçta ilgi sadece onlaraydı eskiden bende çok korkuyorum ilerleyen günlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…