2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kizlar benim bebegmn makati bir aydn fazladr hep pişik nedenini haftaya iki aylik kontrole giderkn sorucm sebamed pisk kremi kullaniydm hic yaramadi onerebilecgnz bi pisik kremi var mi
Sebamed cok kuru ben bepanten kullanıyorum yagli kremleri tavsiye ederim hametan da olur

Ahh ahh Can'ım aynı şey bendede var ağladığında çaresini bulamayınca oturup bende ağlıyorum
Gunesulas kızlar benım evde ya kv ya annem hep oluyor esım ısten gelene kadar ama ınanın kırkımız cıksın da bı duzenımızde yalnız kalsam dıyorum. Kendım cocuguma bakabılsem yetebılsem dyorum. Nekadar da yakın olsalar evde bırılerın daha yasıyor olması cok degısık bı duygu defnem uyandıgında hemen bı altını alıyorum ısımız bıtene kadar yuzyıllardır ac gıbı aglıyor ıcerıkı odada kım varsa kosarak odama gelıyor nolduu, nedennaglıyoor dıye soruyor bende sınırlenıp cevap verıyorum artık. Her aglamasında telas yapmayın sız panık olunca benı de panıkletıyosunuz cocuk bu aglayacak tabıkı dedım anlasınlar bıraz

Ben de bebeğimle başbaşa kalınca çok sevindim. Gerçekten aile olduk gibi hissettim. Eşim de yardımcı oluyordu. Ama şimdi ailesinde çok kötü bir sağlık problemi ortaya çıktı. Onunla ilgileniyor. Hem ona üzülüyorum hem de tek başına yetemiyorum bi de bunu eşime belli etmemeye çalışıyorum bide bana üzülmesinler diye.

Eğer meme almamaya devam ederse şakın biberon verme canım finger feeding diye bir yöntem var onunla besle bebeği. Biberonla tanıştırma.

Kızlar yardım edecek kimsem yok. Bazen kendimi çok çaresiz hissediyorum. Sanki bakamıyorum yapamıcam gibi geliyor

canım Allah yardımcın olsun. Benm annem yanımda.ama sadece yemek yapıyo temizlik evin düzeni bebeği avutmak bende. Allah herşeyin bi.gücünü veriyo ama çoookkk zor. İnşallah en kısa zamanda senin de gücünü artırsın..

O zaman yazicaktim bak simdi sen yazinca aklima geldi hangi kafayla soylemis onu doktor haftalik 200 gr cok iyi bence hele sirf anne sutuyle besleniyorsa mukemmele yakin her cocuk bir kilo almak zorunda deilki
Yok canım benim sütüm beslemedigi için mama takviyeli gidiyoruz ama yine de bana iyi geldi haftalık aldığı kilo. Doktorda neredeyse 20 gün oldu hala doğum kilosunu yakalayamamış dedi mamayı arttırdık zaten benim oğlumda doyma hissi yok ne kadar versen o kadar alıyor sonrasında da hala aranmaya devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…