- 12 Mart 2010
- 242
- 229
- 303
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.601
Sebamed cok kuru ben bepanten kullanıyorum yagli kremleri tavsiye ederim hametan da olurKizlar benim bebegmn makati bir aydn fazladr hep pişik nedenini haftaya iki aylik kontrole giderkn sorucm sebamed pisk kremi kullaniydm hic yaramadi onerebilecgnz bi pisik kremi var mi
SudokremKizlar benim bebegmn makati bir aydn fazladr hep pişik nedenini haftaya iki aylik kontrole giderkn sorucm sebamed pisk kremi kullaniydm hic yaramadi onerebilecgnz bi pisik kremi var mi
Gaz öyle bir şey işte. Bu gece ben de nasıl avutucam bilmiyorum. Ağladı ağladı en son kucağımda uyuyakaldı.gaz dedik ama hiç bi şeyle avunmuyo canını koparıyomusuz gibi ağlıyo kararıyo nefesi tıkanıyo telef oldum uyutana kadar
Ahh ahh Can'ım aynı şey bendede var ağladığında çaresini bulamayınca oturup bende ağlıyorumKızlar yardım edecek kimsem yok. Bazen kendimi çok çaresiz hissediyorum. Sanki bakamıyorum yapamıcam gibi geliyor
Sothie yi almadı mı canım?Emzik tutmuyor öğürüyor
Avent ve weebaby denedim emmiyor.Kauçuk emzik ve chicco silikon emzik satın aldım gelmesini bekliyorum.
Ahh ahh Can'ım aynı şey bendede var ağladığında çaresini bulamayınca oturup bende ağlıyorum
Allah kolaylık versin hepimize. Hem çok çok güzel hem çok zor.Ahh ahh Can'ım aynı şey bendede var ağladığında çaresini bulamayınca oturup bende ağlıyorum
Ben de bebeğimle başbaşa kalınca çok sevindim. Gerçekten aile olduk gibi hissettim. Eşim de yardımcı oluyordu. Ama şimdi ailesinde çok kötü bir sağlık problemi ortaya çıktı. Onunla ilgileniyor. Hem ona üzülüyorum hem de tek başına yetemiyorum bi de bunu eşime belli etmemeye çalışıyorum bide bana üzülmesinler diye.Gunesulas kızlar benım evde ya kv ya annem hep oluyor esım ısten gelene kadar ama ınanın kırkımız cıksın da bı duzenımızde yalnız kalsam dıyorum. Kendım cocuguma bakabılsem yetebılsem dyorum. Nekadar da yakın olsalar evde bırılerın daha yasıyor olması cok degısık bı duygu defnem uyandıgında hemen bı altını alıyorum ısımız bıtene kadar yuzyıllardır ac gıbı aglıyor ıcerıkı odada kım varsa kosarak odama gelıyor nolduu, nedennaglıyoor dıye soruyor bende sınırlenıp cevap verıyorum artık. Her aglamasında telas yapmayın sız panık olunca benı de panıkletıyosunuz cocuk bu aglayacak tabıkı dedım anlasınlar bıraz
Eğer meme almamaya devam ederse şakın biberon verme canım finger feeding diye bir yöntem var onunla besle bebeği. Biberonla tanıştırma.kızım dünden beri memeyi kavrayamıyor geçen hafta güzel güzel emen Bebek dün gece resmen memeyi tutamadığı içim sinirinden çığlık atarak ağladı.dünden beri zor emziriyorum.annem damağı düşmüştür diye damaklarını şekerle kaldırdı,bakalım inşallah düzelir.
Kızlar yardım edecek kimsem yok. Bazen kendimi çok çaresiz hissediyorum. Sanki bakamıyorum yapamıcam gibi geliyor
Kanama sncta tehlikeliNe gibi sorun oluyor canım bilgin var mı.
O ne bilmiyorum canım. Bize sol kalça sınırda tam yerine oturmamış dendi. Zamanla düzelebiliyormuş. 1 ay sonra bi daha bakacaklar. Tip 2A neymiş kiKizkar selam kalca ultrason sonucu tip2a cikan varmi aramizda
Hepimize kolay gelsin. Annen temizliğe neden karışmıyor?canım Allah yardımcın olsun. Benm annem yanımda.ama sadece yemek yapıyo temizlik evin düzeni bebeği avutmak bende. Allah herşeyin bi.gücünü veriyo ama çoookkk zor. İnşallah en kısa zamanda senin de gücünü artırsın..
Yok canım benim sütüm beslemedigi için mama takviyeli gidiyoruz ama yine de bana iyi geldi haftalık aldığı kilo. Doktorda neredeyse 20 gün oldu hala doğum kilosunu yakalayamamış dedi mamayı arttırdık zaten benim oğlumda doyma hissi yok ne kadar versen o kadar alıyor sonrasında da hala aranmaya devam ediyorO zaman yazicaktim bak simdi sen yazinca aklima geldi hangi kafayla soylemis onu doktor haftalik 200 gr cok iyi bence hele sirf anne sutuyle besleniyorsa mukemmele yakin her cocuk bir kilo almak zorunda deilki
Uni baby kullandim ben canım o bize iyi geldi maşallah hiç pişik problemi yaşamadıkKizlar benim bebegmn makati bir aydn fazladr hep pişik nedenini haftaya iki aylik kontrole giderkn sorucm sebamed pisk kremi kullaniydm hic yaramadi onerebilecgnz bi pisik kremi var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?