2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bebeğine rezene veya diğer bitki çaylarından veren oldu mu? Ben çok karşıydım. Bu akşam rezene verdim sonunda.

10. Günde doğum kilosunu yakalaması gerekiyor. Sizin başta çok mu kilo verdi acaba

10. Günde doğum kilosunu yakalaması gerekiyor. Sizin başta çok mu kilo verdi acaba
Evet canım 3540 doğdu. Haftalık kontrole gittiğimizde 3150 olmuştu. Bu kilo kaybı fazla dedi doktor. sütüm beslemiyor yani. O süre içinde günde 2 kere falan anca çiş yapıyordu çişi çok koyu ve kokuluydu doktor görünce zaten daha tartmadan direk mama dedi

Kızlar kaçıncı gün de sagmaya basladiniz
Benim bebegim 11gunluk daha sagmadim hastahanede hemşireye sordum gerek yok dedi bana kv de sagdirtmiyor

Gecmıs olsun canım esın yakın zamanda sana yıne aktıf yardımcı olmaya baslıcak bunu bılıyosun aıle olarak bebegınıze bakabılecek kıvama gelmek guZel ben hala annemın gozunun ıcıne bakıyorum bıraz erken gelsin de gec gtsin diye

Kızlaaarrr tum hamlelikte tek bir catlagım olmadı diye sevınırken bugun bır baktım kiii mememde catlaklar olusuyor! Auanda kırmızı damar gibler ama sızlıyolar sanırım mor renk de olucaklar bu catlaklar bayagı agrı yapıyomusm bıde emzırırken catlak kremı kullanıyor musunuz? Benım gibi dogum sonrası catlayan varmı?

Kızlar 12 günlük bebegim bu memeyi sagma islemine baslamalimiyim bi kv var ne desem yaptirmiyor da
Benn5 gunlukken sagmaya basladım memelerde asırı hassasıyet sıslık yanma hıssıyle acıle gittim bana sagmakta gec kaldın sütler içeride brikmiş dediler canım

Çok şey denemişsindir ama ben de Lactamil tavsiye edeyim. Emziren anne içeceğini. Bide balık ve et kalitesini arttırabilir. Emme isteği çok fazla oluyor. Kusmadığı sürece sen bol bol emzir. Kızım 50 günden sonra daha düzenli emiyor

Hepimize kolay gelsin. Annen temizliğe neden karışmıyor?

dizlerinden rahatsız temizlik yapamayacağını söyledi. Kendi annen de olsa işte. Aslında yorulacağı bir iş yok evimde. Bulaşık makinesini bile boşaltmıyo bazen. Eşime kahvaltı hazırlayıp kaldırdım sabah, of hiç uyuyamadım diyo. Ben üstümü örtüp uzanıp uyumaya hasretm. İlk haftalar cok üstme düşüyodu o da saldı. Dedim ben napim çocukla. Gece seslendm kaç kere getirmedn diyo. Herkes ayağına bekliyo :) ben de ne doluymusum he

Kızlar benim yanimdada kv kaliyor benden daha yorgun halsiz benim dinlenmem gerekirken o benden once gidip yatıYor gün icerisinde. Uyanır uyanmaz bacaklarim sirtim agriYor diYor ama taytla kisakollu tshirtle dolaşıYor bu ne perhiz ne lahana tursusu hesabi
Ilk günler takiyordumda şimdi bebegimin sutu azalmasin moralim bozulmasın diye onemsemiYom yapmak istedigini biliYorum ama ona o firsati vermiycem

Lactamil günde 3 kez içiyorum canım bol bol emziriyorum zaten yoksa göğsümden kıyafetlerime akıyor ama sutumle doymuyor bende en azından antibiyotik olur diye yine de emziriyorum vazgecmiyorum canım. Bazı annelerin sütü yağsız oluyormuş ne yaparsa yapsın değişmiyormus sanırım onlardanim bende ne yapalım kısmet. Emsin de yine de az biraz aliyordur onun vitaminini heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…