- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.621
10. Günde doğum kilosunu yakalaması gerekiyor. Sizin başta çok mu kilo verdi acabaYok canım benim sütüm beslemedigi için mama takviyeli gidiyoruz ama yine de bana iyi geldi haftalık aldığı kilo. Doktorda neredeyse 20 gün oldu hala doğum kilosunu yakalayamamış dedi mamayı arttırdık zaten benim oğlumda doyma hissi yok ne kadar versen o kadar alıyor sonrasında da hala aranmaya devam ediyor
Evet canım 3540 doğdu. Haftalık kontrole gittiğimizde 3150 olmuştu. Bu kilo kaybı fazla dedi doktor. sütüm beslemiyor yani. O süre içinde günde 2 kere falan anca çiş yapıyordu çişi çok koyu ve kokuluydu doktor görünce zaten daha tartmadan direk mama dedi10. Günde doğum kilosunu yakalaması gerekiyor. Sizin başta çok mu kilo verdi acaba
Sudocrem cnim e bebekte var.Kizlar benim bebegmn makati bir aydn fazladr hep pişik nedenini haftaya iki aylik kontrole giderkn sorucm sebamed pisk kremi kullaniydm hic yaramadi onerebilecgnz bi pisik kremi var mi
Biz memnun kaldik nuk kaucuktan. Butun emzikleri denemiştik
Bnde verdim cnimBebeğine rezene veya diğer bitki çaylarından veren oldu mu? Ben çok karşıydım. Bu akşam rezene verdim sonunda.
O iste seninki ve bnm ki .alfa beta degerlerini hatrliyormusun pekiO ne bilmiyorum canım. Bize sol kalça sınırda tam yerine oturmamış dendi. Zamanla düzelebiliyormuş. 1 ay sonra bi daha bakacaklar. Tip 2A neymiş ki
Gecmıs olsun canım esın yakın zamanda sana yıne aktıf yardımcı olmaya baslıcak bunu bılıyosun aıle olarak bebegınıze bakabılecek kıvama gelmek guZel ben hala annemın gozunun ıcıne bakıyorum bıraz erken gelsin de gec gtsin diyeBen de bebeğimle başbaşa kalınca çok sevindim. Gerçekten aile olduk gibi hissettim. Eşim de yardımcı oluyordu. Ama şimdi ailesinde çok kötü bir sağlık problemi ortaya çıktı. Onunla ilgileniyor. Hem ona üzülüyorum hem de tek başına yetemiyorum bi de bunu eşime belli etmemeye çalışıyorum bide bana üzülmesinler diye.
Bende rezene verdım :)Bnde verdim cnim
Benn5 gunlukken sagmaya basladım memelerde asırı hassasıyet sıslık yanma hıssıyle acıle gittim bana sagmakta gec kaldın sütler içeride brikmiş dediler canımKızlar 12 günlük bebegim bu memeyi sagma islemine baslamalimiyim bi kv var ne desem yaptirmiyor da
Yalnız degılsın kuZum Zamana ihtiyacımız var sadeceKızlar yardım edecek kimsem yok. Bazen kendimi çok çaresiz hissediyorum. Sanki bakamıyorum yapamıcam gibi geliyor
Çok şey denemişsindir ama ben de Lactamil tavsiye edeyim. Emziren anne içeceğini. Bide balık ve et kalitesini arttırabilir. Emme isteği çok fazla oluyor. Kusmadığı sürece sen bol bol emzir. Kızım 50 günden sonra daha düzenli emiyorEvet canım 3540 doğdu. Haftalık kontrole gittiğimizde 3150 olmuştu. Bu kilo kaybı fazla dedi doktor. sütüm beslemiyor yani. O süre içinde günde 2 kere falan anca çiş yapıyordu çişi çok koyu ve kokuluydu doktor görünce zaten daha tartmadan direk mama dedi
Yok hatırlamıyorum. Ama sınırda dediğini duydum ultrason sonucunu sekretere yazdırıyordu. Sana ne dediler peki çözüm içinO iste seninki ve bnm ki .alfa beta degerlerini hatrliyormusun peki
Hepimize kolay gelsin. Annen temizliğe neden karışmıyor?
Lactamil günde 3 kez içiyorum canım bol bol emziriyorum zaten yoksa göğsümden kıyafetlerime akıyor ama sutumle doymuyorÇok şey denemişsindir ama ben de Lactamil tavsiye edeyim. Emziren anne içeceğini. Bide balık ve et kalitesini arttırabilir. Emme isteği çok fazla oluyor. Kusmadığı sürece sen bol bol emzir. Kızım 50 günden sonra daha düzenli emiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?