2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Sen de kapısının önünde bekle. Bi ses duydun mu ver çocuğu yanına Bana yardımcı olmak isteyenlerin derdi de çocuğu alıp pış pış yapmak. Onlar çocuk sevecek ben iş yapıcam

Olsun canım. Sen elinden geleni yapmışsın. Yağsızdır ama diğer faydalı şeyler muhakkak vardır sütünde. Onların faydası olur bebişine.

Benn5 gunlukken sagmaya basladım memelerde asırı hassasıyet sıslık yanma hıssıyle acıle gittim bana sagmakta gec kaldın sütler içeride brikmiş dediler canım
Cnim bn emzirdikten sonra sagiyorum en fazla 30 40 cc çıkıyo yetiyomudur acaba boyle poset poset saganlari goruyorum da hayal gibi bn buzluga falan hic koyamadım daha

Cnim bn emzirdikten sonra sagiyorum en fazla 30 40 cc çıkıyo yetiyomudur acaba boyle poset poset saganlari goruyorum da hayal gibi bn buzluga falan hic koyamadım daha
kızzz emzirmeden sonra 30-40 cc mi bence bu çok iyi. ben emzirdikten sonra sağınca damla gelmiyo inan. 2-3 saat beklemeyle sağdığımda 50-60 cc en fazla geliyor.

Kuzum emzirdikten sonra ıkı saat bebişin tok kalabılıyorsa sutun yetıyordur demıstı doktorum. Ac olsa aglar zaten susmaz demıstı. Sen emzırdıkten sonra sut sagıyor olduguna gore fazlamız var merak etme. Ben buzluya attım sagdıklarımı ama kullanamadım hıc sen sonradan bıberonla mı verıyorsun sagdıklarını nasıl kullanıyorsun canım

Tipkisinin aynisi bende de var bi fazlasi yedikten sonraxa hop hepsini geri kusuyoo

Kızlar kaçıncı gün de sagmaya basladiniz
Benim bebegim 11gunluk daha sagmadim hastahanede hemşireye sordum gerek yok dedi bana kv de sagdirtmiyor

Ne icin sagmak iatiyorsn cnm artirmak icin mi stok yapmak icin mi gerci farketmez ikisi icinde sagmaya basla bence bi zmani yok bunun bebegin emdikten sonra fazlasini sagarsan boylece dahada fazla sutun olusur daha cok yenisin sen

Motilumu kullandiktan sonra benimde catlaklarim oldu cnim kahve kismin etrafinda bende korktm ama iki gunu gecti iz kalmadi

Ebe bana bol yesillik.tuketmen lazm dedi bitek yesillik yaglandiriyormus bende her sabah gun icinde yiyebilcegim.kadar yesillik dograyip karistiriorum gidip gelip yiyorum.inek gibi

Daha once burda bebegb kakasi yeşil olms diyen arkadslar nasil gecti akşmdb beri bebegm cok kotu agliyo mosmor oluyo az once yesil kaka yapti ne yapmaliym dr gitsem mi acaba

Daha once burda bebegb kakasi yeşil olms diyen arkadslar nasil gecti akşmdb beri bebegm cok kotu agliyo mosmor oluyo az once yesil kaka yapti ne yapmaliym dr gitsem mi acaba

Bi kere benimkode yapti int baktim sutun hep sulu kismini emdikleri icin oluyormus burda mry mry di sanirim yazan oda ayni seyi yazmisti seninkide ondan sa sutunun sulu kismini emdigi icinde doymamis dogmadigi icin aglamis olabilir canim yada annelerin soylmiyle yediklerindendrr rengi

dun banyo yaptm üşütmş olabilr die korkuyom

Ebe bana bol yesillik.tuketmen lazm dedi bitek yesillik yaglandiriyormus bende her sabah gun icinde yiyebilcegim.kadar yesillik dograyip karistiriorum gidip gelip yiyorum.inek gibi
Valla onu da denedim canım hiç işe yaramadı sadece tahin pekmez yiyorum o biraz işe yarıyor o kadar

Reactions: NGY
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…