- 14 Aralık 2014
- 968
- 1.179
- 313
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.641
Canim sudocrem çok işe yaradı bizde kesinlikle tavsiye ederim kızıma alıpta en memnun kaldığım şey diyebilirimKizlar benim bebegmn makati bir aydn fazladr hep pişik nedenini haftaya iki aylik kontrole giderkn sorucm sebamed pisk kremi kullaniydm hic yaramadi onerebilecgnz bi pisik kremi var mi
Sen de kapısının önünde bekle. Bi ses duydun mu ver çocuğu yanınadizlerinden rahatsız temizlik yapamayacağını söyledi. Kendi annen de olsa işte. Aslında yorulacağı bir iş yok evimde. Bulaşık makinesini bile boşaltmıyo bazen. Eşime kahvaltı hazırlayıp kaldırdım sabah, of hiç uyuyamadım diyo. Ben üstümü örtüp uzanıp uyumaya hasretm. İlk haftalar cok üstme düşüyodu o da saldı. Dedim ben napim çocukla. Gece seslendm kaç kere getirmedn diyo. Herkes ayağına bekliyo :) ben de ne doluymusum he
Olsun canım. Sen elinden geleni yapmışsın. Yağsızdır ama diğer faydalı şeyler muhakkak vardır sütünde. Onların faydası olur bebişine.Lactamil günde 3 kez içiyorum canım bol bol emziriyorum zaten yoksa göğsümden kıyafetlerime akıyor ama sutumle doymuyorbende en azından antibiyotik olur diye yine de emziriyorum vazgecmiyorum canım. Bazı annelerin sütü yağsız oluyormuş ne yaparsa yapsın değişmiyormus sanırım onlardanim bende ne yapalım kısmet. Emsin de yine de az biraz aliyordur onun vitaminini heralde
Ise yaradimi peki cnim sndeBende rezene verdım :)
İnşallah canım ben elimden geleni yaptım dediğin gibi sağlıklı olsun gelişimi güzel olsun da mamayla doysun önemli değil :)Olsun canım. Sen elinden geleni yapmışsın. Yağsızdır ama diğer faydalı şeyler muhakkak vardır sütünde. Onların faydası olur bebişine.
Cnim bn emzirdikten sonra sagiyorum en fazla 30 40 cc çıkıyo yetiyomudur acabaBenn5 gunlukken sagmaya basladım memelerde asırı hassasıyet sıslık yanma hıssıyle acıle gittim bana sagmakta gec kaldın sütler içeride brikmiş dediler canım
kızzz emzirmeden sonra 30-40 cc miCnim bn emzirdikten sonra sagiyorum en fazla 30 40 cc çıkıyo yetiyomudur acababoyle poset poset saganlari goruyorum da hayal gibi bn buzluga falan hic koyamadım daha
Kuzum emzirdikten sonra ıkı saat bebişin tok kalabılıyorsa sutun yetıyordur demıstı doktorum. Ac olsa aglar zaten susmaz demıstı. Sen emzırdıkten sonra sut sagıyor olduguna gore fazlamız var merak etme. Ben buzluya attım sagdıklarımı ama kullanamadım hıc sen sonradan bıberonla mı verıyorsun sagdıklarını nasıl kullanıyorsun canımCnim bn emzirdikten sonra sagiyorum en fazla 30 40 cc çıkıyo yetiyomudur acababoyle poset poset saganlari goruyorum da hayal gibi bn buzluga falan hic koyamadım daha
Bı fıkrım yok acıkcası damlaya da basladık bakalım ıse yarıcakmı en kotusu su kus uykusu cunku cıt sesıne kalkıoIse yaradimi peki cnim snde
Eyvahlar olsun cok da acıyorZeynep5654 Canım benim de memelerim çatlıyor sanırsam. Kırmızı kırmızı çizgiler olmuş çatlak kremi kullanmıyorum.
Tipkisinin aynisi bende de varYok canım benim sütüm beslemedigi için mama takviyeli gidiyoruz ama yine de bana iyi geldi haftalık aldığı kilo. Doktorda neredeyse 20 gün oldu hala doğum kilosunu yakalayamamış dedi mamayı arttırdık zaten benim oğlumda doyma hissi yok ne kadar versen o kadar alıyor sonrasında da hala aranmaya devam ediyor
Kızlar kaçıncı gün de sagmaya basladiniz
Benim bebegim 11gunluk daha sagmadim hastahanede hemşireye sordum gerek yok dedi bana kv de sagdirtmiyor
Motilumu kullandiktan sonra benimde catlaklarim oldu cnim kahve kismin etrafinda bende korktm ama iki gunu gecti iz kalmadiKızlaaarrr tum hamlelikte tek bir catlagım olmadı diye sevınırken bugun bır baktım kiii mememde catlaklar olusuyor! Auanda kırmızı damar gibler ama sızlıyolar sanırım mor renk de olucaklar bu catlaklar bayagı agrı yapıyomusmbıde emzırırken catlak kremı kullanıyor musunuz? Benım gibi dogum sonrası catlayan varmı?
Lactamil günde 3 kez içiyorum canım bol bol emziriyorum zaten yoksa göğsümden kıyafetlerime akıyor ama sutumle doymuyorbende en azından antibiyotik olur diye yine de emziriyorum vazgecmiyorum canım. Bazı annelerin sütü yağsız oluyormuş ne yaparsa yapsın değişmiyormus sanırım onlardanim bende ne yapalım kısmet. Emsin de yine de az biraz aliyordur onun vitaminini heralde
Daha once burda bebegb kakasi yeşil olms diyen arkadslar nasil gecti akşmdb beri bebegm cok kotu agliyo mosmor oluyo az once yesil kaka yapti ne yapmaliym dr gitsem mi acaba
dun banyo yaptm üşütmş olabilr die korkuyomBi kere benimkode yapti int baktim sutun hep sulu kismini emdikleri icin oluyormus burda mry mry di sanirim yazan oda ayni seyi yazmisti seninkide ondan sa sutunun sulu kismini emdigi icinde doymamis dogmadigi icin aglamis olabilir canim yada annelerin soylmiyle yediklerindendrr rengi
Ay senin tepkilerine bayılıyorum ben ya :)kızzz emzirmeden sonra 30-40 cc mibence bu çok iyi. ben emzirdikten sonra sağınca damla gelmiyo inan. 2-3 saat beklemeyle sağdığımda 50-60 cc en fazla geliyor.
Onu benimki de yapıyor canım yedikten sonra fazlalığı hemen çıkartıyor bir de hemen de değil yarım saat sonra falan çıkartıyorTipkisinin aynisi bende de varbi fazlasi yedikten sonraxa hop hepsini geri kusuyoo
Valla onu da denedim canım hiç işe yaramadıEbe bana bol yesillik.tuketmen lazm dedi bitek yesillik yaglandiriyormus bende her sabah gun icinde yiyebilcegim.kadar yesillik dograyip karistiriorum gidip gelip yiyorum.inek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?