2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Maalesef tek bakınca daha zor böyle oluyor canım kucakta olunca yemek yemekte zor şu an açım ama yavrumda uykusuz kaldı göğsümde uyuyor
Bnde bala kahvaltı yapamadim. Hele dün kahvalti yaptim sonra 2 tane mücver yedim okadar. Yorgunluktan istahimda yok aç hissettigimde de cocuk ya agliyo ya emiyo oluyo sonrada uyutma faslı derken unutuyorum nasil sütümüz artıcaksa

Evet emmiyor ama iki gündür bir kaç kere ağzına aldı memeyi. Belki emer diye umut ediyorum .
Emer cnim Allahın izniyle stres yapma yeter. Hastaneden gelince bnimkide almadi 3 gün baktim nu boylr olmicak 1 agladi soktum memeyi 2 oldu 3 oldu derken bic vermedim biberon. Sonra tıpış tıpış emdi

Ondan olduğunu zannetmiyorum Can'ım kilo almadığı hafta günde bir mama verdim hep emzirdim. Hiç dolmuyor kı yumuş yumuş hep içi boş. Humana var evde ama içmeyi unutuyorum (

Ondan olduğunu zannetmiyorum Can'ım kilo almadığı hafta günde bir mama verdim hep emzirdim. Hiç dolmuyor kı yumuş yumuş hep içi boş. Humana var evde ama içmeyi unutuyorum (
benim de hep yumuşak. 2-3 saat emzirmesem bile yumuşak. bizimki de böyle işte ben içiyorum humanayı dereotu yiyorum bildiğin herşeyi yapıyorum. bizmkiler fit olacaklar bu gidişle

Daha once burda bebegb kakasi yeşil olms diyen arkadslar nasil gecti akşmdb beri bebegm cok kotu agliyo mosmor oluyo az once yesil kaka yapti ne yapmaliym dr gitsem mi acaba
Sutun yagli kusmini almayinca diyorlar ama bizde ne zaman usuturse yesil oluyor sanci oluyor. Sicak koyuyorum ben . Geciyor. Gazi olsada , kakasi yesil olsada hic birsey olmasada gun icinde ve gece bir kac kez karnina ayaklarina sicak koyuyorum.

Yatağa koyduktan sonra 5 dakika Annem varken kilo veremiyordum. Şimdi 4 kilo vermişim. Tek olumlu durum bu. Önüme yemek koyan olmazsa aç kalıyorum. Acınacak haldeyim

Sab sımplex gaz damlası almış eşim çalıştığım eczaneden bakalım akşama işe yarayacak mı.. Atak haftası mı ondan mı yapıyo gaz sancısı mı anlamadım ben ama ilk kez bu kadar yordu beni. Kucağıma alıp bi odadan diğerine götürmeye mecalim kalmadı kendimden korktum bugün

Yatağa koyduktan sonra 5 dakika Annem varken kilo veremiyordum. Şimdi 4 kilo vermişim. Tek olumlu durum bu. Önüme yemek koyan olmazsa aç kalıyorum. Acınacak haldeyim

sende kendimi gördüm.. Yalnız kalınca ben de böyle olacağım. Allah yardımcın olsun.. Hangi gaz damlasını kullanıyosun ?

Canim ben o sagma isini denedim goguslerim inanilmaz sizladi hem de ilk kademede. Lansinohun teklisi var bende arkadasimdan almistim. Acaba yeni alsam da mi boyle olacak yoksa eski diye mi vok acitiyor bilemiyorum ama hic sagmadim
Valla bn lansinoh un manuelini kullaniyorum hic ağrı falan ypmiyo

Al bendende o kadar canım az önce kahvaltı yapayım dile kucağımdan bıraktım anında uyandı şimdi yine kucaktayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…