- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.681
Bnde bala kahvaltı yapamadim. Hele dün kahvalti yaptim sonra 2 tane mücver yedim okadar. Yorgunluktan istahimda yok aç hissettigimde de cocuk ya agliyo ya emiyo oluyo sonrada uyutma faslı derken unutuyorumMaalesef tek bakınca daha zor böyle oluyor canım kucakta olunca yemek yemekte zor şu an açım ama yavrumda uykusuz kaldı göğsümde uyuyor
Emer cnim Allahın izniyle stres yapma yeter. Hastaneden gelince bnimkide almadi 3 gün baktim nu boylr olmicak 1 agladi soktum memeyi 2 oldu 3 oldu derken bic vermedim biberon. Sonra tıpış tıpış emdiEvet emmiyor ama iki gündür bir kaç kere ağzına aldı memeyi. Belki emer diye umut ediyorum .
Ay evet ya. Devamli pış pış yapiyorum yoksa uyaniyoAyy bu bebişler hep aynı bende kucagimda uyutuyorum yatağına koyarken hooop gözler açılıyor geceleri de hep mızır mızır uyuduğu belli değil bende uyuyamiyorum
Ondan olduğunu zannetmiyorum Can'ım kilo almadığı hafta günde bir mama verdim hep emzirdim. Hiç dolmuyor kı yumuş yumuş hep içi boş. Humana var evde ama içmeyi unutuyorumCanım bence mama verdiğin için vücudun süt üretme ihtiyacı duymuyor. En geç 2 saatte bir sütünü sağ ki memeler dolmasın. Çünkü meme ne kadar boşalırsa süt üretimi o kadar artıyormuş. Bunun dışında ben humana still tea ve solgar brever's yeast kullanıyorum benim sütümü artırdı.
Canim ben o sagma isini denedim goguslerim inanilmaz sizladi hem de ilk kademede. Lansinohun teklisi var bende arkadasimdan almistim. Acaba yeni alsam da mi boyle olacak yoksa eski diye mi vok acitiyor bilemiyorum ama hic sagmadimKızlar emdikten sonra sağıp verseniz yağlı kısmı?
Benim ctsi kontrol var onu bekliyorum. Cok feryat figan aglamasi yok suan. Ama ara ara yesil kaka var yinepeki canm nasl oldu ne yapmaliym simdi dr gitsem mi bilemedm
benim de hep yumuşak. 2-3 saat emzirmesem bile yumuşak. bizimki de böyle işteOndan olduğunu zannetmiyorum Can'ım kilo almadığı hafta günde bir mama verdim hep emzirdim. Hiç dolmuyor kı yumuş yumuş hep içi boş. Humana var evde ama içmeyi unutuyorum(
Sutun yagli kusmini almayinca diyorlar ama bizde ne zaman usuturse yesil oluyor sanci oluyor. Sicak koyuyorum ben . Geciyor. Gazi olsada , kakasi yesil olsada hic birsey olmasada gun icinde ve gece bir kac kez karnina ayaklarina sicak koyuyorum.Daha once burda bebegb kakasi yeşil olms diyen arkadslar nasil gecti akşmdb beri bebegm cok kotu agliyo mosmor oluyo az once yesil kaka yapti ne yapmaliym dr gitsem mi acaba
Agliyorsa ikinip kirmizi oluyorsa usutmustur. Havluyu utile koy kiraz cekirdegi yoksaBenm bebegm hic bi zamn tam emmez ki ama hep 5 dakka emer yarim saat sonra yine 5 dakka boyle gecti hep ama dundn beri cok koti agliyo
Yatağa koyduktan sonra 5 dakikaBende öyle dedim ilk önce ama canım çıkıyor düzensiz uykudan migrenim tutuyor deli oluyorum. Annem varken hemen ilk fırsatta yemek getirirdi ve gerçekten sütüm vardı şimdi sütümde azaldı kafayı sıyırma noktasına geldim ne ev işine ne yemeğe yetişebiliyorum oğlum sadece temas halinde uyuyo bırakınca uyuduğu yarım saat.
Yatağa koyduktan sonra 5 dakikaAnnem varken kilo veremiyordum. Şimdi 4 kilo vermişim. Tek olumlu durum bu. Önüme yemek koyan olmazsa aç kalıyorum. Acınacak haldeyim
Valla bn lansinoh un manuelini kullaniyorum hic ağrı falan ypmiyoCanim ben o sagma isini denedim goguslerim inanilmaz sizladi hem de ilk kademede. Lansinohun teklisi var bende arkadasimdan almistim. Acaba yeni alsam da mi boyle olacak yoksa eski diye mi vok acitiyor bilemiyorum ama hic sagmadim
Herkeste durum ayni galiba...Ayy bu bebişler hep aynı bende kucagimda uyutuyorum yatağına koyarken hooop gözler açılıyor geceleri de hep mızır mızır uyuduğu belli değil bende uyuyamiyorum
Al bendende o kadar canım az önce kahvaltı yapayım dile kucağımdan bıraktım anında uyandı şimdi yine kucaktayızBnde bala kahvaltı yapamadim. Hele dün kahvalti yaptim sonra 2 tane mücver yedim okadar. Yorgunluktan istahimda yok aç hissettigimde de cocuk ya agliyo ya emiyo oluyo sonrada uyutma faslı derken unutuyorumnasil sütümüz artıcaksa
Goguslerinde normalde emzirirken sizlama falan var mi ?Valla bn lansinoh un manuelini kullaniyorum hic ağrı falan ypmiyo
emzirmeye ilk başlayınca oluyor canın o sızlamayla öbür göğüsten de süt geliyor zaten. bi sonra sonra geçiyorGoguslerinde normalde emzirirken sizlama falan var mi ?
kızzz emzirmeden sonra 30-40 cc mibence bu çok iyi. ben emzirdikten sonra sağınca damla gelmiyo inan. 2-3 saat beklemeyle sağdığımda 50-60 cc en fazla geliyor.
Ben bir keresinde2-3 çay kaşığı ıhlamur verdim.sanki üşütmüş gibi gelmiştiBebeğine rezene veya diğer bitki çaylarından veren oldu mu? Ben çok karşıydım. Bu akşam rezene verdim sonunda.
Canım memen çok doluysa,Bebişin tam boşaltamıyorsa sağabilirsin.Kızlar kaçıncı gün de sagmaya basladiniz
Benim bebegim 11gunluk daha sagmadim hastahanede hemşireye sordum gerek yok dedi bana kv de sagdirtmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?