- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.721
Sab simplex kullanıyoruz. Aslında iyiydi son zamanlarda. Dünden beri nedense yine başladı. Bi de kiraz çekirdeğidir,rezenesi kimyonu, gaz masajı, damlası derken bi ton şey yapınca hangisi fayda ediyor anlamıyorumsende kendimi gördüm.. Yalnız kalınca ben de böyle olacağım. Allah yardımcın olsun.. Hangi gaz damlasını kullanıyosun ?
İnşallah canım kaanı da çekiştiricez burdan uyumuyor ağlıyor diye. Allah o güzel günleri göstersin sana. Sağlıcakla kucağına al inşallahKizlar yazdiklarinizi okuyorum bakiyorum notlarimi aliyorum ama suan hic bilgim yok soyledikleriniz hakkinda. Taburcu olunca ben bu konulari konusucam insallah. Bu arada teyzelerimiz oglum dun 3 haftalik oldu 3100 dogdu 3500 suan. 400 gram aldi. Persembe cuma ameliyat günümüz. Ne olur dua edin arkadaslar kalbim pir pir. Rabbim yavrumu hayirla kucagima almayi nasip etsin.
Benim meme ucu yaralarıma zeytin yağı iyi geldi.zeytin yağı sürüp bir gün boyunca açıkta beklettim.emzirme öncesi memeni silmene de gerek yok.Evet hatta iki göğüsümde yarık şeklinde yaraama makina acitmiyo ilk vakumlayana kadar biraz sızlıyor okadar
Yerim ben o meme canavarlarını.
Cnm atesine bak . Atesi yoksa sicaktan terlemistir. Bebekler terlemez daha bu aylarda sadece başı terlerbende havluyu elektrkli isiticida isitip hem sirtina hem karnina koyuyom simdi soguk terler olisms kafasnda üstmus anlamina mi geliyo acaba boyle
bndeki elektrikli acaba ondan mi acitiyor. Dayanamadim sagmaya 3 kez denedim farkli zamanlarda sonra biraktimEvet hatta iki göğüsümde yarık şeklinde yaraama makina acitmiyo ilk vakumlayana kadar biraz sızlıyor okadar
Canim simdiden gecmis gitmis olsun. Insallah en kolay sekilde atlatacak ameliyati ve ailesiyle evine donecek. dualarimiz sizinleKizlar yazdiklarinizi okuyorum bakiyorum notlarimi aliyorum ama suan hic bilgim yok soyledikleriniz hakkinda. Taburcu olunca ben bu konulari konusucam insallah. Bu arada teyzelerimiz oglum dun 3 haftalik oldu 3100 dogdu 3500 suan. 400 gram aldi. Persembe cuma ameliyat günümüz. Ne olur dua edin arkadaslar kalbim pir pir. Rabbim yavrumu hayirla kucagima almayi nasip etsin.
Gündüzleri biz de öyleyiz canım kucakta uyuyoruz sadeceSabah 5ten beri defalarca uyuttum kucagimda uyuyo yatagina yatirirken uyanıyo deli oluyorum. Hep kucakta pış pışlancak paşa efendi
Boza içmeyi denedin mi canım o çok süt arttırıyor ben bir de lactamil içiyorum günde 2 kez o da baya süt yapiyorBiz 3300 doğduk sonra 3160 la taburcu olduk sonra 3040 düştük 12 günlük kontrole gittik 3400 olmuştu ancak 20 günlük kontrole gittik hiç kilo almamıştı doktor günde 3 kere mamaya devam et dedi ondan 3400 çıktığında kilosu sütün yeterli geldiğine inanıyorsan verme mama demiyti ama hiç kilo almamış yavrum. Göğüslerim bomboş geliyor hiç emzirmedin sağınca zan zor 30 cc çıktı. Tek geçin gün aşure yiyince göğüslerim taş gibi oldu sağdım 60 cc çıkmıştı. Ne yapıcağımı şaşırrğm nasıl arttıracam sütü
Ayy masallah size canım benim dualarımız sizinle allah tez vakitte kucagına alıp evınde saglıkla büyütmenizi nasip etsınKizlar yazdiklarinizi okuyorum bakiyorum notlarimi aliyorum ama suan hic bilgim yok soyledikleriniz hakkinda. Taburcu olunca ben bu konulari konusucam insallah. Bu arada teyzelerimiz oglum dun 3 haftalik oldu 3100 dogdu 3500 suan. 400 gram aldi. Persembe cuma ameliyat günümüz. Ne olur dua edin arkadaslar kalbim pir pir. Rabbim yavrumu hayirla kucagima almayi nasip etsin.
Gündüzleri biz de öyleyiz canım kucakta uyuyoruz sadece
çok muhteşem bi mektup her satirini okurken ogluma baktim paylastgn icn teskkrler canm
Bızım de aynı canım eskıler kucaga alıstırmadan nasıl yapmıs bılmıyorum ama resmen 4. Trimester gereği bitek tuvaletr giderken bırakıyorum neredeyseBende öyle dedim ilk önce ama canım çıkıyor düzensiz uykudan migrenim tutuyor deli oluyorum. Annem varken hemen ilk fırsatta yemek getirirdi ve gerçekten sütüm vardı şimdi sütümde azaldı kafayı sıyırma noktasına geldim ne ev işine ne yemeğe yetişebiliyorum oğlum sadece temas halinde uyuyo bırakınca uyuduğu yarım saat.
Gece böyle bir sıkıntımız yok canım gündüz sadece uykumuzda problem var neden bende çözemedim dahaDenizatidenizyildizi bi tek ben oyleyim sanıyodum yalnız degılmısım kucakta hem minnosum terlıyo hem ben ama yıne de o yatagında yatmıyo. Sabahtan beri bi 10 dk uyudu hemen uyandı daha sımdı bıdaha yatırdım bakalım uyuyabılcek mıyız ne gaz varmıssa uykudan aglayarak uyandırdın
Maşallah cnım yanında olmamasına ragmen çok guzel kilo almış cnim. Daha nice nice güzel günlere inşallah. Dualarimiz sizinle. Rabbim sağlıkla kucaginiza alip evinize dönmeyi nasip etsin. Bu günlerden daha guzel gunleriniz olsun insallahKizlar yazdiklarinizi okuyorum bakiyorum notlarimi aliyorum ama suan hic bilgim yok soyledikleriniz hakkinda. Taburcu olunca ben bu konulari konusucam insallah. Bu arada teyzelerimiz oglum dun 3 haftalik oldu 3100 dogdu 3500 suan. 400 gram aldi. Persembe cuma ameliyat günümüz. Ne olur dua edin arkadaslar kalbim pir pir. Rabbim yavrumu hayirla kucagima almayi nasip etsin.
Cnim gece uyumasi daha onemli snkn dinlenmen icin. Gunduz de yavas yavas duzene oturur merak etmeGece böyle bir sıkıntımız yok canım gündüz sadece uykumuzda problem var neden bende çözemedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?