2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
sende kendimi gördüm.. Yalnız kalınca ben de böyle olacağım. Allah yardımcın olsun.. Hangi gaz damlasını kullanıyosun ?
Sab simplex kullanıyoruz. Aslında iyiydi son zamanlarda. Dünden beri nedense yine başladı. Bi de kiraz çekirdeğidir,rezenesi kimyonu, gaz masajı, damlası derken bi ton şey yapınca hangisi fayda ediyor anlamıyorum

İnşallah canım kaanı da çekiştiricez burdan uyumuyor ağlıyor diye. Allah o güzel günleri göstersin sana. Sağlıcakla kucağına al inşallah

Canim simdiden gecmis gitmis olsun. Insallah en kolay sekilde atlatacak ameliyati ve ailesiyle evine donecek. dualarimiz sizinle

Boza içmeyi denedin mi canım o çok süt arttırıyor ben bir de lactamil içiyorum günde 2 kez o da baya süt yapiyor

Ayy masallah size canım benim dualarımız sizinle allah tez vakitte kucagına alıp evınde saglıkla büyütmenizi nasip etsın

Gündüzleri biz de öyleyiz canım kucakta uyuyoruz sadece
Denizatidenizyildizi bi tek ben oyleyim sanıyodum yalnız degılmısım kucakta hem minnosum terlıyo hem ben ama yıne de o yatagında yatmıyo. Sabahtan beri bi 10 dk uyudu hemen uyandı daha sımdı bıdaha yatırdım bakalım uyuyabılcek mıyız ne gaz varmıssa uykudan aglayarak uyandırdın

Bızım de aynı canım eskıler kucaga alıstırmadan nasıl yapmıs bılmıyorum ama resmen 4. Trimester gereği bitek tuvaletr giderken bırakıyorum neredeyse

Gece böyle bir sıkıntımız yok canım gündüz sadece uykumuzda problem var neden bende çözemedim daha

Maşallah cnım yanında olmamasına ragmen çok guzel kilo almış cnim. Daha nice nice güzel günlere inşallah. Dualarimiz sizinle. Rabbim sağlıkla kucaginiza alip evinize dönmeyi nasip etsin. Bu günlerden daha guzel gunleriniz olsun insallah

passionete cnm çok geçmiş olsun konuyu bilmiyorum ben buraya geç geldim .
Rabbim acil şifalar versin oğlunu da en yakın zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.,ameliyatınız hayırlı bir şekilde çok güzel geçsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…