2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar herkese kolaygelsin karnımızdayken daha kolaydı herşey hoş ben basıma gelecekleri biliyordum ikinci bebegım benım ilki de zateb daha iki yaşında yanı baya zorlanıyorum ama İnan'ın büyüdükçe insan o uykusuz ağladığı geceleri de unutuyor sımdı herşey batıyor insana yorgunluktan tukenıyorsunuz ama geçiyor sabredin ve kimseden bısey beklemeyin eşi yardım eden vardır Belkı ama çok az ıımız o yonden şanslıdır maalesef onlar uyurken horul horul biz ayaktayız ve hala bizden bişey beklıyorlarsa daha da sinir oluyor ınsan bana herşeyi batıyor mesela eşimin ama biliyorum ki geçecek demem o ki sizde kendınizi yıpratmayın ve kımseden bişey beklemeyin ağlaya sızlaya birsekılde büyüyecek bu çocuklar ve bugünleri hatırlamayacagız bile bırcogumuz herkese bol dinlenmeli günler inşallah

aynen ben de gündüz ana kucagında aksam yatagında uyutuyorum ama gunduz uykusu cok guzel gece daha huzursuz. Gazlar geceyi beklio sanırım

Maalesef tek bakınca daha zor böyle oluyor canım kucakta olunca yemek yemekte zor şu an açım ama yavrumda uykusuz kaldı göğsümde uyuyor
Canım dinlenmek çok önemli,ben ne zaman uykusuz kalsam sütüm azalıyor.bebişin şöyle bir iki saat uyuduğunda sen de uyu ev işini falan boşver.

benim de hep yumuşak. 2-3 saat emzirmesem bile yumuşak. bizimki de böyle işte ben içiyorum humanayı dereotu yiyorum bildiğin herşeyi yapıyorum. bizmkiler fit olacaklar bu gidişle
Ama hep böyle değildi ya ;(( bugün daha dolu mesela. Fit olsunlar ne güzel

Canım dinlenmek çok önemli,ben ne zaman uykusuz kalsam sütüm azalıyor.bebişin şöyle bir iki saat uyuduğunda sen de uyu ev işini falan boşver.
Canım o bir iki saati anca kucakta olunca uyuyo. Annem burdayken gayet sütüm vardı. Hafta sonu iki günde olsa kurtarıcım gelicek

Kizlar yazdiklarinizi okuyorum bakiyorum notlarimi aliyorum ama suan hic bilgim yok soyledikleriniz hakkinda. Taburcu olunca ben bu konulari konusucam insallah. Bu arada teyzelerimiz oglum dun 3 haftalik oldu 3100 dogdu 3500 suan. 400 gram aldi. Persembe cuma ameliyat günümüz. Ne olur dua edin arkadaslar kalbim pir pir. Rabbim yavrumu hayirla kucagima almayi nasip etsin.

Yalnız değilsin canim. Benimde hamilelikte çatlağım yoktu suan çok enteresan bir şekilde popom ve basenlerim catliyor hatta o bölgelerim genişliyor bende burda benim gibi olan var mi diye soracaktım. Kilo da almıyorum ama anlamadım nasıl ve neden genişliyorum ve catliyorum çözemedim. Hamileyken olsa bu kadar üzülmezdim. Çok moralim bozuk her kıyafet denemem de ağlıyorum resmen.

Al bendende o kadar canım az önce kahvaltı yapayım dile kucağımdan bıraktım anında uyandı şimdi yine kucaktayız

ben sabah slinge bağladm baktm duruyo öyle ettm kahvaltmı zor olsa da

cnm çok ii geldi valla

sağ salim insallah cnm masallah kuzuya kaancığın güzel.geçecek insallah ameliyatı

Bizde kullanıyoruz.Ilk gün bekleme hemen etkisini ama 3 gün içinde oturuyor düzen.En azından bizde tamamen kesmediysede gazı hafifletti cnm.1 haftaya kadar düzene girermiş bakalim bende bekliyorum.

passionete canm dualarimz seninle insallah ameliyt cok guzel sorunsz gecer allah yardmcnz olsn tez zamnda bebegnle evine donmeyi nasip etsn cok çok güclu ve kuvvetli olmalisn hayirli haberlerini bekliyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…