2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Meme ucu yara olan yada acıyan annişler bizzat 3 çocuğumda da denediğim doğal tedavi
Ayvanın 7 8 tane çekirdeğini bir kahve fincanına koyup üstüne çekirdekleri kavrayacak kadar sıcak su köyün ılıkca olabilir.Akşama kadar jel haline geliyor.Onu sürekl8 meme ucuna sürün inanın bir mucize. Hem silmenize gerek yok bebiş öylede emebilir.
Hepimize kolay gelsin..

Bnimkide seli gibi kusuyo ya çıldırıcam
N NGY kızlat bıberonla süt verıyor musunuz? Ben yaralarım yuzunden emzıremedıgınde bıberonla verıyordum sütü ozamannda fıskırtarak kısuyordu bi gecede 4kere kıyafet degıstırdık doydugunu anlamıyor hep ıcmek ıstıyor. Sonra hoop hortum gibi kusuyor sonra mıde bosaltı diye bıdaha ıstıyor derken bu kısır döngüde devam edıyor hersey.. sonra anne memesine döndük kusmalar daha duzeldı en azından hepsını kusmuyor artık o fıskırtarak kusmalarında cıldırıyordum resmen

Kesinlikle katılıyorum benimde 3. Çocuğum 12 ve 7 yaşlarında büyük kızlarım şimdi 3. Bebegim 27 günlük.
Kızlarıma bakıyorum ve işte doğan böyle büyüyor herşey her sıkıntı geçiyormuş diyorum.O yüzden şimdi bebeğinde her anın tadını çıkarmaya çalışıyorum.Bazen çok zorlanıyorum 3 tane olduğu için herşey birbirine girebiliyor günleri şaşırdığım oluyor.
Rabbim onları bize, bizi onlara bağışlasın sağlıkla büyütelim inşallah.

Iste o icimi okadar acitiyo ki Hep gaz ağrısı cekerken Allahım acını senden alıp bana versin diye dua ediyorum

Maşallah kaan bebeğe..
Rabbim ameliyatını kolayca atlatmasını nasib etsin.o ameliyattayken sizlere sabır metanet versin.

Seni en iyi ben anlarım canım.benim kızımda ameliyat olucak 1 2 ay sonra.benimde yüreğim pır pır.aklıma geldikçe içim sıkılıyor.
Ameliyat günü kaçıp gidesim var.kızımı narkozlu bandajlı görmek istemiyorum.
Çok güçlü olmalıyız.kendimi hazırlamaya çalışıyorum o güne.
Sende çok güçlü dur.senin gerginliğini hissetmesin.bol bol dua edelim hep birlikte

Narkozdan önce aç kalsın dediler mi?
Benimki açlığa hiç dayanamıyor.
Aç kalsın derlerse nasıl aç bırakıcam bilmiyorum.nasıl kıyarım o ağlarken...

Tatlimm kaçırmışım galiba ben senin minnoşun nesi var. Rabbim onada sifa versin insallah hayırla atlatırsınız

Herkeste durum ayni galiba...
Herkes aynı kızlar memede uyuyo kucagımda uyuyo beşikte gözlerini acıp geri ağlıyor çok zor ya bi banyodan snra düzenli uyuyor sonra uyutmak için çok uzun zaman geçiriyorum tek bebekken iyi başka kardeş olunca çok zor oda ilgi istiyor

Bizim iki gundur iyice fena oldu durum. Gozlerden uyku akiyor kafasi besigine degdigi an gozler kocaman aciliyor anlamiyorum neden ne. Sonrasinda bi daha uyumuyor zaten yine emzirmem gerekiyor yine uyumuyor falan... Burda anakucaginda uyutan arkadaslar varmis ben de bugun deneyeyim dedim o da olmadi

Kaşık veya şırıngayla verebilirsin cnim. Silikon mama kasiklari var damağı da acımıyo onunla
Aa sahi almıştık o kaşıklardan iyi hatırlattın sağol canım :) evet gece uyuması daha iyi ama gündüz de hiç bişey yapamıyorum ya inşallah biran önce gündüz uykulari da düzene girer rahatlariz. İnşallah hepimizin bebisleri düzenini oturtur biran önce bütün annelerde biraz rahatlar umarım :))

Cnm sizede çok geçmiş olsun durumu bilmiyorum ama Rabbim ameliyatınızı en kolay şekilde atlatmanızı,sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Bizde kullanıyoruz.Ilk gün bekleme hemen etkisini ama 3 gün içinde oturuyor düzen.En azından bizde tamamen kesmediysede gazı hafifletti cnm.1 haftaya kadar düzene girermiş bakalim bende bekliyorum.

inşallah faydasını görürüm ben de

Sab simplex kullanıyoruz. Aslında iyiydi son zamanlarda. Dünden beri nedense yine başladı. Bi de kiraz çekirdeğidir,rezenesi kimyonu, gaz masajı, damlası derken bi ton şey yapınca hangisi fayda ediyor anlamıyorum

kiraz çekirdeği satınmı aldn kendnmi yaptn cnm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…