- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.741
Kaşık veya şırıngayla verebilirsin cnim. Silikon mama kasiklari var damağı da acımıyo onunlaKızlar ben ilk defa sütümü sagicam acaba sagdiktan sonra biberon haricinde ne ile verebilirim sütü
N NGY kızlat bıberonla süt verıyor musunuz? Ben yaralarım yuzunden emzıremedıgınde bıberonla verıyordum sütü ozamannda fıskırtarak kısuyordu bi gecede 4kere kıyafet degıstırdık doydugunu anlamıyor hep ıcmek ıstıyor. Sonra hoop hortum gibi kusuyor sonra mıde bosaltı diye bıdaha ıstıyor derken bu kısır döngüde devam edıyor hersey.. sonra anne memesine döndük kusmalar daha duzeldı en azından hepsını kusmuyor artık o fıskırtarak kusmalarında cıldırıyordum resmenBnimkide seli gibi kusuyo ya çıldırıcam
Kranlıkta daha kolay uyuyolar bence canımGece böyle bir sıkıntımız yok canım gündüz sadece uykumuzda problem var neden bende çözemedim daha
Kesinlikle katılıyorum benimde 3. Çocuğum 12 ve 7 yaşlarında büyük kızlarım şimdi 3. Bebegim 27 günlük.Kızlar herkese kolaygelsin karnımızdayken daha kolaydı herşey hoş ben basıma gelecekleri biliyordum ikinci bebegım benım ilki de zateb daha iki yaşında yanı baya zorlanıyorum ama İnan'ın büyüdükçe insan o uykusuz ağladığı geceleri de unutuyor sımdı herşey batıyor insana yorgunluktan tukenıyorsunuz ama geçiyor sabredin ve kimseden bısey beklemeyin eşi yardım eden vardır Belkı ama çok az ıımız o yonden şanslıdır maalesef onlar uyurken horul horul biz ayaktayız ve hala bizden bişey beklıyorlarsa daha da sinir oluyor ınsan bana herşeyi batıyor mesela eşimin ama biliyorum ki geçecek demem o ki sizde kendınizi yıpratmayın ve kımseden bişey beklemeyin ağlaya sızlaya birsekılde büyüyecek bu çocuklar ve bugünleri hatırlamayacagız bile bırcogumuz herkese bol dinlenmeli günler inşallah
Ayy hem güldüm hem ağladım cnımmm ya ne iyi ettin :)
Cevrende ödünç alıp deneyebilecegin biri var mi ki cnim dezenfekte edip bi denesen bosuna almazsinda. 50 tl falandıbndeki elektrikli acaba ondan mi acitiyor. Dayanamadim sagmaya 3 kez denedim farkli zamanlarda sonra biraktim
Iste o icimi okadar acitiyo kiDenizatidenizyildizi bi tek ben oyleyim sanıyodum yalnız degılmısım kucakta hem minnosum terlıyo hem ben ama yıne de o yatagında yatmıyo. Sabahtan beri bi 10 dk uyudu hemen uyandı daha sımdı bıdaha yatırdım bakalım uyuyabılcek mıyız ne gaz varmıssa uykudan aglayarak uyandırdın
Canim okurken gozlerim doldu... Saol paylasimin icin
Kizlar yazdiklarinizi okuyorum bakiyorum notlarimi aliyorum ama suan hic bilgim yok soyledikleriniz hakkinda. Taburcu olunca ben bu konulari konusucam insallah. Bu arada teyzelerimiz oglum dun 3 haftalik oldu 3100 dogdu 3500 suan. 400 gram aldi. Persembe cuma ameliyat günümüz. Ne olur dua edin arkadaslar kalbim pir pir. Rabbim yavrumu hayirla kucagima almayi nasip etsin.
Tatlimm kaçırmışım galiba ben senin minnoşun nesi var. Rabbim onada sifa versin insallah hayırla atlatırsınızMaşallah kaan bebeğe..
Rabbim ameliyatını kolayca atlatmasını nasib etsin.o ameliyattayken sizlere sabır metanet versin.
Seni en iyi ben anlarım canım.benim kızımda ameliyat olucak 1 2 ay sonra.benimde yüreğim pır pır.aklıma geldikçe içim sıkılıyor.
Ameliyat günü kaçıp gidesim var.kızımı narkozlu bandajlı görmek istemiyorum.
Çok güçlü olmalıyız.kendimi hazırlamaya çalışıyorum o güne.
Sende çok güçlü dur.senin gerginliğini hissetmesin.bol bol dua edelim hep birlikte
Narkozdan önce aç kalsın dediler mi?
Benimki açlığa hiç dayanamıyor.
Aç kalsın derlerse nasıl aç bırakıcam bilmiyorum.nasıl kıyarım o ağlarken...
Olsun canım napalım bende ne içse kardır deyip paso emziriyorum ama aranıyo zaten süt yok.Rabbim hepimize bol süt versin insallah. Insan stres yapıyo. Gece mama verdim sütüm kalmiyo cunku geceye
Herkes aynı kızlar memede uyuyo kucagımda uyuyo beşikte gözlerini acıp geri ağlıyor çok zor ya bi banyodan snra düzenli uyuyor sonra uyutmak için çok uzun zaman geçiriyorum tek bebekken iyi başka kardeş olunca çok zor oda ilgi istiyorHerkeste durum ayni galiba...
Yok maalesef canimCevrende ödünç alıp deneyebilecegin biri var mi ki cnim dezenfekte edip bi denesen bosuna almazsinda. 50 tl falandı
Bizim iki gundur iyice fena oldu durum. Gozlerden uyku akiyor kafasi besigine degdigi an gozler kocaman aciliyor anlamiyorum neden ne. Sonrasinda bi daha uyumuyor zatenHerkes aynı kızlar memede uyuyo kucagımda uyuyo beşikte gözlerini acıp geri ağlıyor çok zor ya bi banyodan snra düzenli uyuyor sonra uyutmak için çok uzun zaman geçiriyorum tek bebekken iyi başka kardeş olunca çok zor oda ilgi istiyor
Aa sahi almıştık o kaşıklardan iyi hatırlattın sağol canım :) evet gece uyuması daha iyi ama gündüz de hiç bişey yapamıyorum ya inşallah biran önce gündüz uykulari da düzene girer rahatlariz. İnşallah hepimizin bebisleri düzenini oturtur biran önce bütün annelerde biraz rahatlar umarım :))Kaşık veya şırıngayla verebilirsin cnim. Silikon mama kasiklari var damağı da acımıyo onunla
Bana da öyle geliyor canım gündüz de gözünü kapatıyorum ama hiç istemiyor hemen açıyor ve uyanıyorKranlıkta daha kolay uyuyolar bence canım
Cnm sizede çok geçmiş olsun durumu bilmiyorum ama Rabbim ameliyatınızı en kolay şekilde atlatmanızı,sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Maşallah kaan bebeğe..
Rabbim ameliyatını kolayca atlatmasını nasib etsin.o ameliyattayken sizlere sabır metanet versin.
Seni en iyi ben anlarım canım.benim kızımda ameliyat olucak 1 2 ay sonra.benimde yüreğim pır pır.aklıma geldikçe içim sıkılıyor.
Ameliyat günü kaçıp gidesim var.kızımı narkozlu bandajlı görmek istemiyorum.
Çok güçlü olmalıyız.kendimi hazırlamaya çalışıyorum o güne.
Sende çok güçlü dur.senin gerginliğini hissetmesin.bol bol dua edelim hep birlikte
Narkozdan önce aç kalsın dediler mi?
Benimki açlığa hiç dayanamıyor.
Aç kalsın derlerse nasıl aç bırakıcam bilmiyorum.nasıl kıyarım o ağlarken...
Bizde kullanıyoruz.Ilk gün bekleme hemen etkisini ama 3 gün içinde oturuyor düzen.En azından bizde tamamen kesmediysede gazı hafifletti cnm.1 haftaya kadar düzene girermiş bakalim bende bekliyorum.
Sab simplex kullanıyoruz. Aslında iyiydi son zamanlarda. Dünden beri nedense yine başladı. Bi de kiraz çekirdeğidir,rezenesi kimyonu, gaz masajı, damlası derken bi ton şey yapınca hangisi fayda ediyor anlamıyorum
Boza hiç sevmem ama süt olucaksa icerim denerim canım.humana tarzı bişiymi laçtamilBoza içmeyi denedin mi canım o çok süt arttırıyor ben bir de lactamil içiyorum günde 2 kez o da baya süt yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?