- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.761
Alıştırmak değil ya tamamıyla güvende hissetmek istiyorlar ilk 3 ay bitince normale döner inşallahBızım de aynı canım eskıler kucaga alıstırmadan nasıl yapmıs bılmıyorum ama resmen 4. Trimester gereği bitek tuvaletr giderken bırakıyorum neredeyse
Gazları başladı cnm bizimki kalkınca bi süre sonra gaz cıkartıyor tamm uyucak diyorum yine emiyo yine gazlanıyor okadar dikkat ediyorm yememe ama gaz olcak sa oluyor demek kiBizim iki gundur iyice fena oldu durum. Gozlerden uyku akiyor kafasi besigine degdigi an gozler kocaman aciliyor anlamiyorum neden ne. Sonrasinda bi daha uyumuyor zatenyine emzirmem gerekiyor yine uyumuyor falan... Burda anakucaginda uyutan arkadaslar varmis ben de bugun deneyeyim dedim o da olmadi
Bazen 15 dk bazen 1 bucuk saat :)Bebekler kaç dk memede kalıyorlar
canım öyle dua etme. sen bebiş için çoook lazımsın. ben şöyle diyorum o ağladıkça Allahım onun gazlarını babasına verIste o icimi okadar acitiyo kiHep gaz ağrısı cekerken Allahım acını senden alıp bana versin diye dua ediyorum
3ay dayanbılırsek evet canım gecıyomus en azından yatakta uyurAlıştırmak değil ya tamamıyla güvende hissetmek istiyorlar ilk 3 ay bitince normale döner inşallah
Eczaneden aldım ben canım süt gibi beyaz renkli ama tadı humanadan daha güzel bence :) o da bana baya yaradıBoza hiç sevmem ama süt olucaksa icerim denerim canım.humana tarzı bişiymi laçtamil
lactamil acayip kilo yaptı bendeBoza hiç sevmem ama süt olucaksa icerim denerim canım.humana tarzı bişiymi laçtamil
Canım bunu cok tavsıye ettıler dr bı danıs ıstersenBoza hiç sevmem ama süt olucaksa icerim denerim canım.humana tarzı bişiymi laçtamil
Emzırdıtennhemen sonra mı sagdın canım nezaman sagdıgın cok farkettırıyoKızlar ilk defa sütümü sağdım ikisinden toplam 55 cc çıktı çok mu az ya
benimki de böyle emzirmeden önce benimki en fazla 60 cc çıkıyorKızlar ilk defa sütümü sağdım ikisinden toplam 55 cc çıktı çok mu az ya
ben bununsipariş ettim malt tableti denen şey inş işe yararCanım bunu cok tavsıye ettıler dr bı danıs ıstersen
Bizim an fazla yarım saat oda günde iki üç seferde. Doyuyor mu diye düşünmek deli ediyorBazen 15 dk bazen 1 bucuk saat :)
Ha ha süper duaymışcanım öyle dua etme. sen bebiş için çoook lazımsın. ben şöyle diyorum o ağladıkça Allahım onun gazlarını babasına ver
2 buçuk 3 saat geçti canım emzireli birikmiş hali bu yaniEmzırdıtennhemen sonra mı sagdın canım nezaman sagdıgın cok farkettırıyo
Benim de az canım ya ne yaptıysam artmadı bir türlübenimki de böyle emzirmeden önce benimki en fazla 60 cc çıkıyor
Ah canim 3 haftadir damar yollari surekli degisiyo her yeri mosmor yavrumun ona kiyamiyorum. Acik kalp ameliyatina nasil dayanicam bilmiyorum. Allah sabir ve guc versin en cok hasta yavrulara. Senin kuzunun nesi var canim? Ben mi kaçırdım arada.Maşallah kaan bebeğe..
Rabbim ameliyatını kolayca atlatmasını nasib etsin.o ameliyattayken sizlere sabır metanet versin.
Seni en iyi ben anlarım canım.benim kızımda ameliyat olucak 1 2 ay sonra.benimde yüreğim pır pır.aklıma geldikçe içim sıkılıyor.
Ameliyat günü kaçıp gidesim var.kızımı narkozlu bandajlı görmek istemiyorum.
Çok güçlü olmalıyız.kendimi hazırlamaya çalışıyorum o güne.
Sende çok güçlü dur.senin gerginliğini hissetmesin.bol bol dua edelim hep birlikte
Narkozdan önce aç kalsın dediler mi?
Benimki açlığa hiç dayanamıyor.
Aç kalsın derlerse nasıl aç bırakıcam bilmiyorum.nasıl kıyarım o ağlarken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?