2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bızım de aynı canım eskıler kucaga alıstırmadan nasıl yapmıs bılmıyorum ama resmen 4. Trimester gereği bitek tuvaletr giderken bırakıyorum neredeyse
Alıştırmak değil ya tamamıyla güvende hissetmek istiyorlar ilk 3 ay bitince normale döner inşallah

Gazları başladı cnm bizimki kalkınca bi süre sonra gaz cıkartıyor tamm uyucak diyorum yine emiyo yine gazlanıyor okadar dikkat ediyorm yememe ama gaz olcak sa oluyor demek ki

Iste o icimi okadar acitiyo ki Hep gaz ağrısı cekerken Allahım acını senden alıp bana versin diye dua ediyorum
canım öyle dua etme. sen bebiş için çoook lazımsın. ben şöyle diyorum o ağladıkça Allahım onun gazlarını babasına ver

Kızlar bir de bu sagdiginiz sütleri ne zaman veriyorsunuz ben mama da veriyorum emzirmekte istiyorum kafam karıştı

Ah canim 3 haftadir damar yollari surekli degisiyo her yeri mosmor yavrumun ona kiyamiyorum. Acik kalp ameliyatina nasil dayanicam bilmiyorum. Allah sabir ve guc versin en cok hasta yavrulara. Senin kuzunun nesi var canim? Ben mi kaçırdım arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…