- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.781
benimki de böyle
benim ilkinde çoktu burdaki anlatılanlar gibi akıyordu resmen. mastit bile olmuştum buzluğa kaç poşet atmıştım. ama bunda yokBenim de az canım ya ne yaptıysam artmadı bir türlü
Bnmkide hic anakucaginda durmuyo. Sadece toprak veya çakıllı yolda giderken duruyo arabasinda bile. Bide bebek çok oturur pozisyonda duruyo içim hiç rahat etmiyo cocugu ona koyunca. Hatta bi terslik mi var diye gecen avm ye gittigimde e bebekte çalışana sordum normal dediBizim iki gundur iyice fena oldu durum. Gozlerden uyku akiyor kafasi besigine degdigi an gozler kocaman aciliyor anlamiyorum neden ne. Sonrasinda bi daha uyumuyor zatenyine emzirmem gerekiyor yine uyumuyor falan... Burda anakucaginda uyutan arkadaslar varmis ben de bugun deneyeyim dedim o da olmadi
Insallah cnimm burdan gulmelerini agularini ilk kelimelerini konusuruz insallah :)Aa sahi almıştık o kaşıklardan iyi hatırlattın sağol canım :) evet gece uyuması daha iyi ama gündüz de hiç bişey yapamıyorum ya inşallah biran önce gündüz uykulari da düzene girer rahatlariz. İnşallah hepimizin bebisleri düzenini oturtur biran önce bütün annelerde biraz rahatlar umarım :))
Ayy sesli güldüm cnim ya Allahta seni güldürsün :) ozaman derin bii amiiiinnnn diyim ben :)canım öyle dua etme. sen bebiş için çoook lazımsın. ben şöyle diyorum o ağladıkça Allahım onun gazlarını babasına ver
Daha beşiğini hiicc kullanmadi bide 2 tane besik biri sepet biri sallanan bide montesorri yatagi yaptirmistim :) hep reflü yastığıyla yanımda yatiyo sıpa3ay dayanbılırsek evet canım gecıyomus en azından yatakta uyur
Bnde akşam söyledim eşime alıcak bakalim bugun.Eczaneden aldım ben canım süt gibi beyaz renkli ama tadı humanadan daha güzel bence :) o da bana baya yaradı
Canım bir de ben mama da veriyorum bir de arada sütümü sagip vermek istiyorum hepsini emmiyor çünkü bir de emzirmek istiyorum kafam çok karıştı hangi sırayla yapacağımı bilemiyorum şuanbenim ilkinde çoktu burdaki anlatılanlar gibi akıyordu resmen. mastit bile olmuştum buzluğa kaç poşet atmıştım. ama bunda yokartık bebeğime yetsin de fazlasını istemiyorum diyorum
Ay inşallah canım benim en büyük sorunum emzirme sütüm çok yok işte napsam olmadıInsallah cnimm burdan gulmelerini agularini ilk kelimelerini konusuruz insallah :)
Bana bir o bir de tahin pekmez iyi geldi canım o da 55 cc o kadar icmesem ne olacaktı acabaBnde akşam söyledim eşime alıcak bakalim bugun.
Bn tahin helvası yedim ama.bi fark göremedim. Onuda deniyim bakalim :)Bana bir o bir de tahin pekmez iyi geldi canım o da 55 cc o kadar icmesem ne olacaktı acaba
Ay bende bugun babasına ver dedim bana verse ona geçer :)canım öyle dua etme. sen bebiş için çoook lazımsın. ben şöyle diyorum o ağladıkça Allahım onun gazlarını babasına ver
Valla her duyduğumu denemekten bir tuhaf oldum artık canım yeter ki artsın diye neler yaptım ama kısmet demek kiBn tahin helvası yedim ama.bi fark göremedim. Onuda deniyim bakalim :)
Allah yardımcın olsun canım şifa versin inşallah herşey güzel olacak dualarımız seninleAh canim 3 haftadir damar yollari surekli degisiyo her yeri mosmor yavrumun ona kiyamiyorum. Acik kalp ameliyatina nasil dayanicam bilmiyorum. Allah sabir ve guc versin en cok hasta yavrulara. Senin kuzunun nesi var canim? Ben mi kaçırdım arada.
Silikon uçlu kaşıkla verebilirsin canımKızlar ben ilk defa sütümü sagicam acaba sagdiktan sonra biberon haricinde ne ile verebilirim sütü
Silikon uçlu kaşıkla verebilirsin canımKızlar ben ilk defa sütümü sagicam acaba sagdiktan sonra biberon haricinde ne ile verebilirim sütü
Teşekkür ederim canım almıştım ama unutmuşum onları ben verdim şimdi gayet güzel yedi maşallah ama doymadı tabi :)Silikon uçlu kaşıkla verebilirsin canım
Canım benim çok geçmiş olsun..insallah ameliyatı çok guzel geçer..dualarimiz onu la..Ah canim 3 haftadir damar yollari surekli degisiyo her yeri mosmor yavrumun ona kiyamiyorum. Acik kalp ameliyatina nasil dayanicam bilmiyorum. Allah sabir ve guc versin en cok hasta yavrulara. Senin kuzunun nesi var canim? Ben mi kaçırdım arada.
Dayanırız canım ya bunaldığım an çok şükür sağlıklı ya diye şükredip geçiyorum3ay dayanbılırsek evet canım gecıyomus en azından yatakta uyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?