2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bnmkide hic anakucaginda durmuyo. Sadece toprak veya çakıllı yolda giderken duruyo arabasinda bile. Bide bebek çok oturur pozisyonda duruyo içim hiç rahat etmiyo cocugu ona koyunca. Hatta bi terslik mi var diye gecen avm ye gittigimde e bebekte çalışana sordum normal dedi

Insallah cnimm burdan gulmelerini agularini ilk kelimelerini konusuruz insallah :)

benim ilkinde çoktu burdaki anlatılanlar gibi akıyordu resmen. mastit bile olmuştum buzluğa kaç poşet atmıştım. ama bunda yok artık bebeğime yetsin de fazlasını istemiyorum diyorum
Canım bir de ben mama da veriyorum bir de arada sütümü sagip vermek istiyorum hepsini emmiyor çünkü bir de emzirmek istiyorum kafam çok karıştı hangi sırayla yapacağımı bilemiyorum şuan

Allah yardımcın olsun canım şifa versin inşallah herşey güzel olacak dualarımız seninle

İki akşamdır bu saatlerde.coşuyo avaz avaz bas bas ağlıyo. Kolik mi diye korkuyorum. M Mismommy senn ilki kolikti değil mi ? Avutuyoruz bir süre ama sonra aklıma gelmiş gibi başlıyo yine. Tam da atak haftasında. Neyden kaynaklanıyo noluyo anlamadım 2 gündür..

Canım benim çok geçmiş olsun..insallah ameliyatı çok guzel geçer..dualarimiz onu la..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…