2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Benm bebegm hic bi zamn tam emmez ki ama hep 5 dakka emer yarim saat sonra yine 5 dakka boyle gecti hep ama dundn beri cok koti agliyo

5 dakika cok az en az 10 dakika 25 dakika emmesi lzm ondan oluyodr memeyi birakinca tekrar tekrar ver cnm

Canım benim eşimde fark etti..benim kızımda yüz üstü yatmayı seviyorum..ve gazini çok rahat çıkarabiliyor...cok dikkatli olmamız lazım..

kuzlar bu solgarın malt tabletini satıcı günde 3 kez 1 tablet dedi sizde öyle mi kullanıyosunuz? sanki burda günde 6 gibi yazılmıştı

N NGY canm benm bebegm dogdgndn beri cok sik emer ama asla 10 dkka kadar memede kalmz emer birakir yarm saat sonra yine emmek ister hep boyleydi ama kilo alimi maşallah guzel

Daha beşiğini hiicc kullanmadi bide 2 tane besik biri sepet biri sallanan bide montesorri yatagi yaptirmistim :) hep reflü yastığıyla yanımda yatiyo sıpa
Hahah aynen yaa benımkının de bıtane baby max nuno diye birsey var anne yanı besıgı gibi yatak odasında o, kendı odasında park yatak, salonda ev tipi ana kucagı ama bzımkı hep orjnal anne kucagında takılıyor. Bakınız yaklasık 1 saattır göğsümde ve yataga koydugum an o gozler acılacak

Gaz damlası sab kullanan annişler, bebişim daldı gibi biraey uykuda verılmeZ o damla dimi? Vermesem de saatini kacırıcaz damlanın ne yapsam bilemedim

Gaz damlası sab kullanan annişler, bebişim daldı gibi biraey uykuda verılmeZ o damla dimi? Vermesem de saatini kacırıcaz damlanın ne yapsam bilemedim
Uykuda verebilirsin her damlada yutmasını sağla.
Bende bazen mecbur saatini kaçırmamak için veriyorum uykuda.Ama dediğim her damlada yuttur .
Kolay gelsin annesi...

Cnim 5te uyandirdim emzirmek icin 4 saat uyumuştu. O uyanis bu uyanış hala gözünü kırpmadı çıldırıyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…