- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.801
Humanayı ben severek içiyorum sıkıntı lok:)Eczaneden aldım ben canım süt gibi beyaz renkli ama tadı humanadan daha güzel bence :) o da bana baya yaradı
Canım bu bebekte baya gaz yapıyormuşCanım bunu cok tavsıye ettıler dr bı danıs ıstersen
Ben sevmedim canım tadını hiç ama mecburen içiyorum yine de :)Humanayı ben severek içiyorum sıkıntı lok:)
Benm bebegm hic bi zamn tam emmez ki ama hep 5 dakka emer yarim saat sonra yine 5 dakka boyle gecti hep ama dundn beri cok koti agliyo
Canım benim eşimde fark etti..benim kızımda yüz üstü yatmayı seviyorum..ve gazini çok rahat çıkarabiliyor...cok dikkatli olmamız lazım..Kızlar bu arada eşim bir şey keşfetti.
Bizim Bebek yüz üstü uyumayı çok seviyor ve o şekilde yatırdığımızda daha uzun uyuyor. Üstelik gazını da çok daha kolay çıkarıyor. Ama burada bebeğin ağzının burnunun kapanmamasına çok dikkat etmek gerekiyor. Benim bebeğim sürekli başını yan çevirerek uyuduğu için bizde sıkıntı olmuyor ama normalde çok dikkat etmek lazım.
Bir de yüz üstü uyuyunca sıçramalar da olmuyor Bebek kendi kendini uyandırmıyor.
Ahh Ahh süt için yapcak bişi yok artık:)Ben sevmedim canım tadını hiç ama mecburen içiyorum yine de :)
canm benm ablamn kizi dogdugnda tsh yuksek.cikmisti sonra her ay tahlil verdi birkac aya düzeldikızlar bi de aranızda tsh ı yüksek çıkan var mı?bebeğinde
bizimki de yüksek cuma yine kan vericez. çok ağlıyo yacanm benm ablamn kizi dogdugnda tsh yuksek.cikmisti sonra her ay tahlil verdi birkac aya düzeldi
Ben cıldırıyorumnbazen sinirlerim cok zayıfladıDayanırız canım ya bunaldığım an çok şükür sağlıklı ya diye şükredip geçiyorum
Hahah aynen yaa benımkının de bıtane baby max nuno diye birsey var anne yanı besıgı gibi yatak odasında o, kendı odasında park yatak, salonda ev tipi ana kucagı ama bzımkı hep orjnal anne kucagında takılıyor. Bakınız yaklasık 1 saattır göğsümde ve yataga koydugum an o gozler acılacakDaha beşiğini hiicc kullanmadi bide 2 tane besik biri sepet biri sallanan bide montesorri yatagi yaptirmistim :) hep reflü yastığıyla yanımda yatiyo sıpa
Yeterince su içip uyuyabiliyor musun canımValla her duyduğumu denemekten bir tuhaf oldum artık canım yeter ki artsın diye neler yaptım ama kısmet demek ki
Uykuda verebilirsin her damlada yutmasını sağla.Gaz damlası sab kullanan annişler, bebişim daldı gibi biraey uykuda verılmeZ o damla dimi? Vermesem de saatini kacırıcaz damlanın ne yapsam bilemedim
Satın aldım canım. Ebebekteninşallah faydasını görürüm ben de
kiraz çekirdeği satınmı aldn kendnmi yaptn cnm ?
Çok güldümcanım öyle dua etme. sen bebiş için çoook lazımsın. ben şöyle diyorum o ağladıkça Allahım onun gazlarını babasına ver
Bi de anne sütü için ekonomik derlerKızlar eşime akşam lactamil alalım onuda denicem dedim. Dediki bu ne ya millet bez parasiyla korkuturdu meğer senin masrafın çocuktan daha çok süt için dedi
Cnim 5te uyandirdim emzirmek icin 4 saat uyumuştu. O uyanis bu uyanış hala gözünü kırpmadıHahah aynen yaa benımkının de bıtane baby max nuno diye birsey var anne yanı besıgı gibi yatak odasında o, kendı odasında park yatak, salonda ev tipi ana kucagı ama bzımkı hep orjnal anne kucagında takılıyor. Bakınız yaklasık 1 saattır göğsümde ve yataga koydugum an o gozler acılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?