2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
N NGY canm benm bebegm dogdgndn beri cok sik emer ama asla 10 dkka kadar memede kalmz emer birakir yarm saat sonra yine emmek ister hep boyleydi ama kilo alimi maşallah guzel
N NGY kızlar kılo alım aynı memeyi emzirmekle orantılı yuruyormus oyle ogrendım bugun vıdeoları karıstırırken

Kızlar bebeğim doymuyor galiba 1 saate bir uyaniyor haliyle bende de yeteru kadar sut olmuyor sutumu daha hic sagmadim sagsam sutum artarmi vede biberonla mi veriyorsunuz sagdiginiz sutu

Kızlar bebeğim doymuyor galiba 1 saate bir uyaniyor haliyle bende de yeteru kadar sut olmuyor sutumu daha hic sagmadim sagsam sutum artarmi vede biberonla mi veriyorsunuz sagdiginiz sutu

Bebeğin kaç günlük ? Saat başı uyanması normal bebeğin. Benimki bazen 10 ar dk uuuyarak 6 saat geçiriyor :) sağabilirsin ama en önce bol bol emzir. Emdikçe meme uyarıldıkça süt geliyor.. Sağdığında gelen sütte tam olarak sütünün miktarını belirlemeyebilir. Benim bir memeyi emzirirken diğerinden akıyo ama sağınca çok az geliyor.
Çişli kakalı bezleri takip et doymuyorsa burdan da anlayabilirsin

N NGY kızlar kılo alım aynı memeyi emzirmekle orantılı yuruyormus oyle ogrendım bugun vıdeoları karıstırırken

ön süt son süt olayı.. Ebe bana demişti, hangi memeden en son emdiyse bidahakine aynı memeden başla. Önce sulu süt geliyor yağlı besleyici süt sonradan geliyor..doyurucu kilo aldıran süt o son süt işte ..

Ben hic boyle yapmadim canim. Her uyandiginda yeni memeyi veriyorum.

Herkes bu sekilde mi emziriyor arkadaslar? Ben de boyle yapayim bari

Biz de oglumu dun sunnet ettirdik.43 gunluk...biraz agrisi oldu kuzumun icim parcalandi.neyse simdi biraz daha iyi.size de tavsiyem 4 aydan once sunnet ettirmeniz.local anestezi ile ankarada d9c drbferda şenele yaptirdik.klips yontemi denen bir yontemle..kesi yok. Enfeksion riski az oluyormus bu yuzden ve cabuk iyilesiyormus.ins kuzum da cabuk iyilesir

Bebeğim daha 12 gunluk

Kızlar eşime akşam lactamil alalım onuda denicem dedim. Dediki bu ne ya millet bez parasiyla korkuturdu meğer senin masrafın çocuktan daha çok süt için dedi
Lactamil de harbiden pahalı bence. Bir kutu 2 gün gidiyor eğer günde 3 bardak içersen. Allahtan eşim o firmada çalışıyor da biz ücretsiz alıyoruz

Ilk bir ay bi ogun anne sutu bir ogun mama seklindr gittik canim o sekilde gunde bi iki kere emiyorxu bu durum beni uzuyordu bende sagmayi biraktim simdi her istedigindr ki milyonkerr diyebilirim :) emziriyorum ve pesine mama takviye ediyorum kusmasi daha az ama neye gore bilmiyorum dn hic kusmadi ondan onceki gun mamalari hep kustu gene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…