- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.821
Yalan valla yalan :)Bi de anne sütü için ekonomik derler
Kızım yeni yattıgı uykusundan hıııc uyumamıs gibi uyandı canım bende verdım damlasını hemenn:) iyi gecelrr annişUykuda verebilirsin her damlada yutmasını sağla.
Bende bazen mecbur saatini kaçırmamak için veriyorum uykuda.Ama dediğim her damlada yuttur .
Kolay gelsin annesi...
Kızlar bebeğim doymuyor galiba 1 saate bir uyaniyor haliyle bende de yeteru kadar sut olmuyor sutumu daha hic sagmadim sagsam sutum artarmi vede biberonla mi veriyorsunuz sagdiginiz sutu
Ben hic boyle yapmadim canim. Her uyandiginda yeni memeyi veriyorum.ön süt son süt olayı.. Ebe bana demişti, hangi memeden en son emdiyse bidahakine aynı memeden başla. Önce sulu süt geliyor yağlı besleyici süt sonradan geliyor..doyurucu kilo aldıran süt o son süt işte ..
ben de bilmiyodum cnmBen hic boyle yapmadim canim. Her uyandiginda yeni memeyi veriyorum.
Herkes bu sekilde mi emziriyor arkadaslar? Ben de boyle yapayim bari
Evet canım bebek her uyudugunda bende yatıyorum su da en az 3 litre içiyorumYeterince su içip uyuyabiliyor musun canım
Bebeğin kaç günlük ? Saat başı uyanması normal bebeğin. Benimki bazen 10 ar dk uuuyarak 6 saat geçiriyor :) sağabilirsin ama en önce bol bol emzir. Emdikçe meme uyarıldıkça süt geliyor.. Sağdığında gelen sütte tam olarak sütünün miktarını belirlemeyebilir. Benim bir memeyi emzirirken diğerinden akıyo ama sağınca çok az geliyor.
Çişli kakalı bezleri takip et doymuyorsa burdan da anlayabilirsin
Biberon verme canım. YouTube a finger feeding yaz o yöntemle ver. Ben bebeğimi memeye döndürmek için biberonu bıraktım o şekilde besliyorum.Kızlar ben ilk defa sütümü sagicam acaba sagdiktan sonra biberon haricinde ne ile verebilirim sütü
Hayır canım lactamil süt gibi beyaz bir sıvı çay değilBoza hiç sevmem ama süt olucaksa icerim denerim canım.humana tarzı bişiymi laçtamil
Lactamil de harbiden pahalı bence. Bir kutu 2 gün gidiyor eğer günde 3 bardak içersen. Allahtan eşim o firmada çalışıyor da biz ücretsiz alıyoruzKızlar eşime akşam lactamil alalım onuda denicem dedim. Dediki bu ne ya millet bez parasiyla korkuturdu meğer senin masrafın çocuktan daha çok süt için dedi
Normal canım ne uyku kaldı he bişiBen cıldırıyorumnbazen sinirlerim cok zayıfladı
Günde 3 kez 2 şer tablet al dedi doktorum.kuzlar bu solgarın malt tabletini satıcı günde 3 kez 1 tablet dedi sizde öyle mi kullanıyosunuz? sanki burda günde 6 gibi yazılmıştı
Ben uyurken vermiyorum. Biraz sarkıyor saati. Uyanınca veriyorum.Gaz damlası sab kullanan annişler, bebişim daldı gibi biraey uykuda verılmeZ o damla dimi? Vermesem de saatini kacırıcaz damlanın ne yapsam bilemedim
Bebeğim daha 12 gunluk
N NGY kızlat bıberonla süt verıyor musunuz? Ben yaralarım yuzunden emzıremedıgınde bıberonla verıyordum sütü ozamannda fıskırtarak kısuyordu bi gecede 4kere kıyafet degıstırdık doydugunu anlamıyor hep ıcmek ıstıyor. Sonra hoop hortum gibi kusuyor sonra mıde bosaltı diye bıdaha ıstıyor derken bu kısır döngüde devam edıyor hersey.. sonra anne memesine döndük kusmalar daha duzeldı en azından hepsını kusmuyor artık o fıskırtarak kusmalarında cıldırıyordum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?