- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.841
Canım bende öyle veriyorum..kizim güzelde kiloda almıştı..Ben hic boyle yapmadim canim. Her uyandiginda yeni memeyi veriyorum.
Herkes bu sekilde mi emziriyor arkadaslar? Ben de boyle yapayim bari
Zamanla dogru sekılde emmeyi öğreniyorlar annesi hersey zAmanla yoluna girerIlk bir ay bi ogun anne sutu bir ogun mama seklindr gittik canim o sekilde gunde bi iki kere emiyorxu bu durum beni uzuyordu bende sagmayi biraktim simdi her istedigindr ki milyonkerr diyebilirim :) emziriyorum ve pesine mama takviye ediyorum kusmasi daha az ama neye gore bilmiyorum dn hic kusmadi ondan onceki gun mamalari hep kustu gene
Kuzum bıde senn evde tekmıssın allah yardımcın olsun vallahı tuvalete zor gidiyorum evle nasıl ilgilebirdim tek olsam hiç bilmiyorum soyle 40ımız cıksa yemesı uykusu bı bellı olsa bende yalnız bakmaya baslamak ıstıyorumNormal canım ne uyku kaldı he bişi
Canım emzirip hemen arkasından mama mı veriyorsun. Ne kadar emziriyorsun mamayı kaç cc veriyorsun emzirdikten hemen sonra onu merak ettimIlk bir ay bi ogun anne sutu bir ogun mama seklindr gittik canim o sekilde gunde bi iki kere emiyorxu bu durum beni uzuyordu bende sagmayi biraktim simdi her istedigindr ki milyonkerr diyebilirim :) emziriyorum ve pesine mama takviye ediyorum kusmasi daha az ama neye gore bilmiyorum dn hic kusmadi ondan onceki gun mamalari hep kustu gene
Evet Canim , benim buyuk kabizdi. Kaka yapamayinca sanci oluyordu gaz cikartamiyordu. Gece gunduz huzursuzdu . Uc ay bittiginde bizim huzursuzlugu devam etti. Uc ay bitti rahat etmedi. Kolikte ne yaparsan yap agliyor. 24 saat salliyorduk besikte , eski usul battaniye icinde. Ayni saatte aksam bir kac saat oluyorsa aksam gunduz bir iki sanci vurup geciyorsa normal gaz sancisi. Uc ay bitiminde gececek. Kucuktede sanci oluyor aksam basliyor on - onbire kadar . Damlalarini kullaniyorum. Sicak koyuyorum. Sicak koyduktan sonra masaj yapiyorum yada gogsume yatiriyorum sirtini ovuyorum bagirsaklari hareketlensin diye. Kaka yaparsa rahatliyor. Kakayla sanciyi atiyor. Bu oglumda gaz damlalarini kullaniyorum. Rezend kimyon iciyorum . Ons vermiyorum dr verme dedi. Ama buyukte rezene kimyon bir iki cay kasigi veriyordum. Care olmuyordu biraz rahatlatiyordu. Alttan gaz cikartiyordu . Bunlari vermeyince ikinmaktan morariyordu. Reflusu bi yandan. Dr emzirirkrnde biberonla verirkende basini dik tut drmisti. Yatar pozisyonda emzirmiyordum hic.
Hemen deneyecem inşallah işe yararBebişi beşiğinde uyumayan anneler size bir tavsiyem var. Giymiş olduğunuz bir kıyafeti beşiğine koyun. Ben hatta direkt üstüne yatırdımSon çare bunu denedim. Tesadüf mü bilmiyorum ama 5 saat +3 saat ve hala uyuyor.
Ben de snin gibi yapıyordum,benim kızım zaten memeyi zor tutuyor.o arada meme değiştirirsem çığlık çığlığa gider vallahiBen hic boyle yapmadim canim. Her uyandiginda yeni memeyi veriyorum.
Herkes bu sekilde mi emziriyor arkadaslar? Ben de boyle yapayim bari
Bu gece deneyeceğim canımBebişi beşiğinde uyumayan anneler size bir tavsiyem var. Giymiş olduğunuz bir kıyafeti beşiğine koyun. Ben hatta direkt üstüne yatırdımSon çare bunu denedim. Tesadüf mü bilmiyorum ama 5 saat +3 saat ve hala uyuyor.
Ben yaptık canım ama pek bi işe yaradıgını söyleyenicem :)Bebişi beşiğinde uyumayan anneler size bir tavsiyem var. Giymiş olduğunuz bir kıyafeti beşiğine koyun. Ben hatta direkt üstüne yatırdımSon çare bunu denedim. Tesadüf mü bilmiyorum ama 5 saat +3 saat ve hala uyuyor.
Canım benım dr bır aylıkken hepatit asısı yapıcaz demişti bitekKızlar 1 aylıkken kontrole gittiğinizde nelere baktılar hangi kontrolleri yaptılar bebeginize
kızlar günaydın dün gece bebegim yine uyumadi mecbur mama yaptım verdim yavrum acmis uyudu süt artirmak için neler yapıyorsunuz
Evet Canim , benim buyuk kabizdi. Kaka yapamayinca sanci oluyordu gaz cikartamiyordu. Gece gunduz huzursuzdu . Uc ay bittiginde bizim huzursuzlugu devam etti. Uc ay bitti rahat etmedi. Kolikte ne yaparsan yap agliyor. 24 saat salliyorduk besikte , eski usul battaniye icinde. Ayni saatte aksam bir kac saat oluyorsa aksam gunduz bir iki sanci vurup geciyorsa normal gaz sancisi. Uc ay bitiminde gececek. Kucuktede sanci oluyor aksam basliyor on - onbire kadar . Damlalarini kullaniyorum. Sicak koyuyorum. Sicak koyduktan sonra masaj yapiyorum yada gogsume yatiriyorum sirtini ovuyorum bagirsaklari hareketlensin diye. Kaka yaparsa rahatliyor. Kakayla sanciyi atiyor. Bu oglumda gaz damlalarini kullaniyorum. Rezend kimyon iciyorum . Ons vermiyorum dr verme dedi. Ama buyukte rezene kimyon bir iki cay kasigi veriyordum. Care olmuyordu biraz rahatlatiyordu. Alttan gaz cikartiyordu . Bunlari vermeyince ikinmaktan morariyordu. Reflusu bi yandan. Dr emzirirkrnde biberonla verirkende basini dik tut drmisti. Yatar pozisyonda emzirmiyordum hic.
Boy , kilo bas cevresi olculdu. Reflekslerine bakti. Sariligi vardi ciltten sariligini olctu. Goz, kulak agiz muayenesi yapti. Akciger kalp dinledi. Gaz damlasi yazdi .Kızlar 1 aylıkken kontrole gittiğinizde nelere baktılar hangi kontrolleri yaptılar bebeginize
Emzirdikten sonrada hemen yatirma yatiracaksaniz basi dik olsun. Reflu olmayanlara bile hemen duz yatirilmamasi isteniyor. Sivi geri geliyor hemen. Yeni beslenmisse alt degistirilecekse basini yuksrltiyorum. Hemen degistirmemeye calisiyorum.bol su içiyorum. Özel bişi yapmıyorum şuan ben ilk hafta yesillik cok yedım.. Bol bol emzırıyorum bıde..
ben de dık emzireyım bakim..
Sağol canım kalça çıkıklığına 2. Ayda mi bakılıyorBoy , kilo bas cevresi olculdu. Reflekslerine bakti. Sariligi vardi ciltten sariligini olctu. Goz, kulak agiz muayenesi yapti. Akciger kalp dinledi. Gaz damlasi yazdi .
Benimk de tuttuktan sonra imkani yok birakmiyor. Iategi disinda biraktirilirsa sa yaygarayi basiyor:)Ben de snin gibi yapıyordum,benim kızım zaten memeyi zor tutuyor.o arada meme değiştirirsem çığlık çığlığa gider vallahi
Aa hemen denemeliyim, saol canim insallah bizde de etkili olurBebişi beşiğinde uyumayan anneler size bir tavsiyem var. Giymiş olduğunuz bir kıyafeti beşiğine koyun. Ben hatta direkt üstüne yatırdımSon çare bunu denedim. Tesadüf mü bilmiyorum ama 5 saat +3 saat ve hala uyuyor.
Canim gazla ilgili senin sikayetin uzerine mi damla yazdi. Yoksa direk yaziyor mu merak ettimBoy , kilo bas cevresi olculdu. Reflekslerine bakti. Sariligi vardi ciltten sariligini olctu. Goz, kulak agiz muayenesi yapti. Akciger kalp dinledi. Gaz damlasi yazdi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?