2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Zamanla dogru sekılde emmeyi öğreniyorlar annesi hersey zAmanla yoluna girer

Canım emzirip hemen arkasından mama mı veriyorsun. Ne kadar emziriyorsun mamayı kaç cc veriyorsun emzirdikten hemen sonra onu merak ettim

Evet Canim , benim buyuk kabizdi. Kaka yapamayinca sanci oluyordu gaz cikartamiyordu. Gece gunduz huzursuzdu . Uc ay bittiginde bizim huzursuzlugu devam etti. Uc ay bitti rahat etmedi. Kolikte ne yaparsan yap agliyor. 24 saat salliyorduk besikte , eski usul battaniye icinde. Ayni saatte aksam bir kac saat oluyorsa aksam gunduz bir iki sanci vurup geciyorsa normal gaz sancisi. Uc ay bitiminde gececek. Kucuktede sanci oluyor aksam basliyor on - onbire kadar . Damlalarini kullaniyorum. Sicak koyuyorum. Sicak koyduktan sonra masaj yapiyorum yada gogsume yatiriyorum sirtini ovuyorum bagirsaklari hareketlensin diye. Kaka yaparsa rahatliyor. Kakayla sanciyi atiyor. Bu oglumda gaz damlalarini kullaniyorum. Rezend kimyon iciyorum . Ons vermiyorum dr verme dedi. Ama buyukte rezene kimyon bir iki cay kasigi veriyordum. Care olmuyordu biraz rahatlatiyordu. Alttan gaz cikartiyordu . Bunlari vermeyince ikinmaktan morariyordu. Reflusu bi yandan. Dr emzirirkrnde biberonla verirkende basini dik tut drmisti. Yatar pozisyonda emzirmiyordum hic.

Hemen deneyecem inşallah işe yarar

Kızlar 1 aylıkken kontrole gittiğinizde nelere baktılar hangi kontrolleri yaptılar bebeginize

Ben yaptık canım ama pek bi işe yaradıgını söyleyenicem :)

kızlar günaydın dün gece bebegim yine uyumadi mecbur mama yaptım verdim yavrum acmis uyudu süt artirmak için neler yapıyorsunuz

bol su içiyorum. Özel bişi yapmıyorum şuan ben ilk hafta yesillik cok yedım.. Bol bol emzırıyorum bıde..

ben de dık emzireyım bakim..

bol su içiyorum. Özel bişi yapmıyorum şuan ben ilk hafta yesillik cok yedım.. Bol bol emzırıyorum bıde..

ben de dık emzireyım bakim..
Emzirdikten sonrada hemen yatirma yatiracaksaniz basi dik olsun. Reflu olmayanlara bile hemen duz yatirilmamasi isteniyor. Sivi geri geliyor hemen. Yeni beslenmisse alt degistirilecekse basini yuksrltiyorum. Hemen degistirmemeye calisiyorum.

Aa hemen denemeliyim, saol canim insallah bizde de etkili olur

Boy , kilo bas cevresi olculdu. Reflekslerine bakti. Sariligi vardi ciltten sariligini olctu. Goz, kulak agiz muayenesi yapti. Akciger kalp dinledi. Gaz damlasi yazdi .
Canim gazla ilgili senin sikayetin uzerine mi damla yazdi. Yoksa direk yaziyor mu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…