2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım emzirip hemen arkasından mama mı veriyorsun. Ne kadar emziriyorsun mamayı kaç cc veriyorsun emzirdikten hemen sonra onu merak ettim

Ne desem bilemedm cok karisik bizim bazen hic vermiyorum uyuyakalio memeden sonra bakiyorum uyuyo hic dokunmuyorm bazen memeden sonra ciyak ciyak aglio o zmn 40 cc fln veriyorm bi dzen yok yani mesela bugun sabahtn beri emip uyuyo duzenli muhtemeln aksam veririm mama

Bizm 5 gun sonra 2 ayimz dolacak ama bebegm iki gundr cok kotu agliyodu gece hic uyumuyo bide kakasi yesil renkte oldugu icn bugn dr gotrdm kulaklari cok kotu durumdyms kulak agrisi ve gazdn dolayi oldugunu soyledi kulak damlasi verdi pzrtesi muhakkak tekrar gormem lazm dedi bide fitil verdi agri kesici olarak

canım mamayı yada memeyi tam yatar pozisyonda veriyorsan ondan olabilir kulakları

Canım çok geçmiş olsun..kulaktan dolayı oğlusun yeşil kaka yapıyormuş.annesi insallah en kısa zamanda kulakları iylesir.

Canım geçmiş olsun inşallah hemen iyileşir

Kızlar bişey soracağım benim kızım altını alırken üstünü değiştirirken çok ağlıyor.bir de kendine dokunmamızdan pek hoşlanmıyor göbeğine sırtına gazı çıksın diye dokunduğunuzda masaj yapmaya çalıştığımızda çok ağlıyor.sizde de durum böyle mi?

canım yenidoğanların çoğu çıplaklığı sevmez zamanla alışıyorlar

Bizde de aynı canım emziklerini biraz hallettik bu sorunu ama her zman ise yaramıyor malesef bide ellerim biraz soğuksa çok ağlıyo altını temizlerken pamuğu sıcak suyla islatiyorum soğumadan hemen temizliyorum o zman da çok aglamiyo

Kalça çıkıklıgı için ne zman goturmeliyim dr a. Görümcem de varmış sonradan tesbit edilmiş o yüzden biraz endiseliyim inşallah bizim kızda yoktur

Çok g3cmis olsun canım insalah hemencecik sağlığına kavuşur oğlun

Amın canım Allah hepimize güç kuvvet versin. Bu zamanlarda geççek peşinde koyturçaz. Bugün kv bende kalsaydınız ben yatak odamı size verirdim zorlanmazdın diyor halbuki aramız çok yakın kendisi apaçık şöyledi gelip gidemem diye

Canım bana boylr birsey soylediklerinde ben artık sey dıyorum. Eskısı gibi degıl artıl cocuk yetıstırmek de degıstı doktorlar bebegın bi an once kendı evınde düzen kurması gerektıgını soyluyorlar oyuzden bizim önceliğimiz gün gecırmek degıl bebegı bızımle bu dunyaya bu evde adapte etmek dıyorum. Herkesi susturuyorum kendı dusuncen degıl gibi uzmanların dusuncesı gibi soyleyınce cvp veremıyorlar :)

cnm geçmiş olsn neden olmuş ki ,?

öyle cnm hoşlanmıyolar..

Tkb3 cnm 1. Ayda yapıldı bizmki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…