- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.861
ön süt son süt olayı.. Ebe bana demişti, hangi memeden en son emdiyse bidahakine aynı memeden başla. Önce sulu süt geliyor yağlı besleyici süt sonradan geliyor..doyurucu kilo aldıran süt o son süt işte ..
Canım emzirip hemen arkasından mama mı veriyorsun. Ne kadar emziriyorsun mamayı kaç cc veriyorsun emzirdikten hemen sonra onu merak ettim
Zamanla dogru sekılde emmeyi öğreniyorlar annesi hersey zAmanla yoluna girer
canım mamayı yada memeyi tam yatar pozisyonda veriyorsan ondan olabilir kulaklarıBizm 5 gun sonra 2 ayimz dolacak ama bebegm iki gundr cok kotu agliyodu gece hic uyumuyo bide kakasi yesil renkte oldugu icn bugn dr gotrdm kulaklari cok kotu durumdyms kulak agrisi ve gazdn dolayi oldugunu soyledi kulak damlasi verdi pzrtesi muhakkak tekrar gormem lazm dedi bide fitil verdi agri kesici olarak
Canım çok geçmiş olsun..kulaktan dolayı oğlusun yeşil kaka yapıyormuş.annesi insallah en kısa zamanda kulakları iylesir.Bizm 5 gun sonra 2 ayimz dolacak ama bebegm iki gundr cok kotu agliyodu gece hic uyumuyo bide kakasi yesil renkte oldugu icn bugn dr gotrdm kulaklari cok kotu durumdyms kulak agrisi ve gazdn dolayi oldugunu soyledi kulak damlasi verdi pzrtesi muhakkak tekrar gormem lazm dedi bide fitil verdi agri kesici olarak
Canım geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirBizm 5 gun sonra 2 ayimz dolacak ama bebegm iki gundr cok kotu agliyodu gece hic uyumuyo bide kakasi yesil renkte oldugu icn bugn dr gotrdm kulaklari cok kotu durumdyms kulak agrisi ve gazdn dolayi oldugunu soyledi kulak damlasi verdi pzrtesi muhakkak tekrar gormem lazm dedi bide fitil verdi agri kesici olarak
canım yenidoğanların çoğu çıplaklığı sevmez zamanla alışıyorlarKızlar bişey soracağım benim kızım altını alırken üstünü değiştirirken çok ağlıyor.bir de kendine dokunmamızdan pek hoşlanmıyor göbeğine sırtına gazı çıksın diye dokunduğunuzda masaj yapmaya çalıştığımızda çok ağlıyor.sizde de durum böyle mi?
Bizde de aynı canım emziklerini biraz hallettik bu sorunu ama her zman ise yaramıyor malesef bide ellerim biraz soğuksa çok ağlıyo altını temizlerken pamuğu sıcak suyla islatiyorum soğumadan hemen temizliyorum o zman da çok aglamiyoKızlar bişey soracağım benim kızım altını alırken üstünü değiştirirken çok ağlıyor.bir de kendine dokunmamızdan pek hoşlanmıyor göbeğine sırtına gazı çıksın diye dokunduğunuzda masaj yapmaya çalıştığımızda çok ağlıyor.sizde de durum böyle mi?
Çok g3cmis olsun canım insalah hemencecik sağlığına kavuşur oğlunBizm 5 gun sonra 2 ayimz dolacak ama bebegm iki gundr cok kotu agliyodu gece hic uyumuyo bide kakasi yesil renkte oldugu icn bugn dr gotrdm kulaklari cok kotu durumdyms kulak agrisi ve gazdn dolayi oldugunu soyledi kulak damlasi verdi pzrtesi muhakkak tekrar gormem lazm dedi bide fitil verdi agri kesici olarak
2. ayda yapılıyor canınKalça çıkıklıgı için ne zman goturmeliyim dr a. Görümcem de varmış sonradan tesbit edilmiş o yüzden biraz endiseliyim inşallah bizim kızda yoktur
Amın canım Allah hepimize güç kuvvet versin. Bu zamanlarda geççek peşinde koyturçaz. Bugün kv bende kalsaydınız ben yatak odamı size verirdim zorlanmazdın diyor halbuki aramız çok yakın kendisi apaçık şöyledi gelip gidemem diyeKuzum bıde senn evde tekmıssın allah yardımcın olsun vallahı tuvalete zor gidiyorum evle nasıl ilgilebirdim tek olsam hiç bilmiyorum soyle 40ımız cıksa yemesı uykusu bı bellı olsa bende yalnız bakmaya baslamak ıstıyorum
40 gunluk olinca. 6. Hafta. Cok geciktirmemel gerekiyor. Mudehalelik birsey varsa gec olmasin diyeSağol canım kalça çıkıklığına 2. Ayda mi bakılıyor
Sordu gazi nasil diye. Gazi olmayan yok herhalde. Rutinmi veriyor kolik mi gazina gore mi biliyorumCanim gazla ilgili senin sikayetin uzerine mi damla yazdi. Yoksa direk yaziyor mu merak ettim
Canım bana boylr birsey soylediklerinde ben artık sey dıyorum. Eskısı gibi degıl artıl cocuk yetıstırmek de degıstı doktorlar bebegın bi an once kendı evınde düzen kurması gerektıgını soyluyorlar oyuzden bizim önceliğimiz gün gecırmek degıl bebegı bızımle bu dunyaya bu evde adapte etmek dıyorum. Herkesi susturuyorum kendı dusuncen degıl gibi uzmanların dusuncesı gibi soyleyınce cvp veremıyorlar :)Amın canım Allah hepimize güç kuvvet versin. Bu zamanlarda geççek peşinde koyturçaz. Bugün kv bende kalsaydınız ben yatak odamı size verirdim zorlanmazdın diyor halbuki aramız çok yakın kendisi apaçık şöyledi gelip gidemem diye
Bizm 5 gun sonra 2 ayimz dolacak ama bebegm iki gundr cok kotu agliyodu gece hic uyumuyo bide kakasi yesil renkte oldugu icn bugn dr gotrdm kulaklari cok kotu durumdyms kulak agrisi ve gazdn dolayi oldugunu soyledi kulak damlasi verdi pzrtesi muhakkak tekrar gormem lazm dedi bide fitil verdi agri kesici olarak
Kızlar bişey soracağım benim kızım altını alırken üstünü değiştirirken çok ağlıyor.bir de kendine dokunmamızdan pek hoşlanmıyor göbeğine sırtına gazı çıksın diye dokunduğunuzda masaj yapmaya çalıştığımızda çok ağlıyor.sizde de durum böyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?