2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Nasil yani anliyamadmcnm
Tek ogunde tek meme emzırılecekmıs ben bakıyorum epeydır emoyorsa ama mdmede sertlık varsa yıne aynı memeyı vermeye devam edıyorum demekkı keyıf yapa hapa emıyor dıyorum tamamdn bossldıysa be doymadıysa ancak ozaman dıgerıne gecıyorum canım

Bizde tam tersi hoşuna gidiyor.altini değiştirdiğinde bile hoşuna gidiyor susuyor..onu olmadığında yüz üstü yatırıp oksadigimda hoşuna gidiyor ağlamıyor.

minikhikayem sagl canm bebeklerde olur dedi su kacmsdr dedi bide benim bebegm boyu cok kisa degil mi kizlar ya 57 cm genelde 2 ayli bebekler 63 cm oluyoms intrntn okudgma gore tabi dr normal dedi
cnm normal. Bir yilda boyunun yarisi kadar uzamali en az. 50 cm dogmussa 75 cm olmali. 2 ayda 63 50 cm gore cok

Cnm sizede çok geçmiş olsun durumu bilmiyorum ama Rabbim ameliyatınızı en kolay şekilde atlatmanızı,sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Tatlimm kaçırmışım galiba ben senin minnoşun nesi var. Rabbim onada sifa versin insallah hayırla atlatırsınız

Sağolun kızlar
Bebeğimn üst dudağında küçük bi yarık var.büyümeden estetik yaptırmamız gerekiyor.nasıl olucak hiç bilmiyorum.en iyi doktorları araştırıyoruz.inşaallah kolayca atlatırız.
Rabbim minik yavrularımızı korusun.aminnn

İnsallah sagsalim bunu da atlatırsınız canım

Kızlar moralım çok bozuk. Geçen hafta çok şiddetli mide ağrısıyla acile gitmiştim. Serum taktılar geçmedi, çiğnenen bir hap verdiler geçmedi. Artık doktor en son bir iğne yapmam lazım ama sabaha kadar bebeği emziremezsin dedi önce kabul etmedim sonra çok kötüleştiğim için eşimin baskısıyla kabul ettim iğne yapıldı rahatladım ama doktor ertesi gün gel film çekelim dedi. Gittim ve safra kesesinde çok fazla sayıda taş var ve çok büyükler ameliyat olman gerek dedi. Hem de çok fazla beklemeden. O iğne yüzünden bebeğim bi gün bi gece ememedi mama vermek zorunda kaldık ve benim sütüm azaldı. Şimdi emiyo yetmiyo sanırım, memeden ayırınca 10 dakika sonra tekrar aranıyo mama veriyoruz uyuyo ameliyat olunca napıcam tamamen memeyi unutursa, sütüm tamamen giderse kafam o kadar karışık ki. Ameliyat olmıyım bekliyim diyorum, doktor üstüne basa basa çok fazla bekleme bi an önce olman lazım dedi bebeğim de daha çok küçük 25 günlük çok kötü durumdayım

Canım çok geçmiş olsun..insallah sorunsuz bi şekilde atlatırsınız.

40 gunluk olinca. 6. Hafta. Cok geciktirmemel gerekiyor. Mudehalelik birsey varsa gec olmasin diye
Sağol canım ben hala kafama göre dr bulamadım o yüzden sizlere soruyorum haftaya goturelim inşallah aile de olunca kalça çıkığı olma riski artiyormus o yüzden biraz tediginim

Biz de tam düzen oturtamadik canım sütüm yetmiyor sadece emzirirken doymuyor ondan sormuştum nasıl veriyorsun diye. Ben bir emziriyorum bir mama veriyorum ama emdiği zaman doymuyor sanki sütümü sagiyorum artık önce onu verip sonra emziriyorum inşallah doyuyordur

Reactions: NGY
Kızlar mastitim apseye dönüşmüş yani iltihap olmuş. Genel cerraha muayene oldum şırınga ile göğüsümdeki kitleden iltihap çekti çok acıdı. Eğer iyileşmezse ameliyat olmam gerekiyormuş
Göğüs ucumu her emzirmeden önce ve sonra karbonatlı su ile silmem gerekiyormuş. Apseye neden olan şey bebeğin ağzındaki mikropların meme ucundaki çatlaklardan içeri girmesiymiş.
Siz de dikkat edin kızlar. Çok zor ve acılı bir şey bu apse. İnşallah kimse yaşamaz. Önleminizi alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…