- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.881
bize 2. ayda dediler neden acaba?40 gunluk olinca. 6. Hafta. Cok geciktirmemel gerekiyor. Mudehalelik birsey varsa gec olmasin diye
Tek ogunde tek meme emzırılecekmıs ben bakıyorum epeydır emoyorsa ama mdmede sertlık varsa yıne aynı memeyı vermeye devam edıyorum demekkı keyıf yapa hapa emıyor dıyorum tamamdn bossldıysa be doymadıysa ancak ozaman dıgerıne gecıyorum canımNasil yani anliyamadmcnm
Bizde tam tersi hoşuna gidiyor.altini değiştirdiğinde bile hoşuna gidiyor susuyor..onu olmadığında yüz üstü yatırıp oksadigimda hoşuna gidiyor ağlamıyor.Kızlar bişey soracağım benim kızım altını alırken üstünü değiştirirken çok ağlıyor.bir de kendine dokunmamızdan pek hoşlanmıyor göbeğine sırtına gazı çıksın diye dokunduğunuzda masaj yapmaya çalıştığımızda çok ağlıyor.sizde de durum böyle mi?
Bilmiyorum ki degisiyordur hastaneye gire. Cok farketmiyordur. 2. Ayi gecirmiyorlar bildigim kadariylabize 2. ayda dediler neden acaba?
cnm normal. Bir yilda boyunun yarisi kadar uzamali en az. 50 cm dogmussa 75 cm olmali. 2 ayda 63 50 cm gore cokminikhikayem sagl canm bebeklerde olur dedi su kacmsdr dedi bide benim bebegm boyu cok kisa degil mi kizlar ya 57 cm genelde 2 ayli bebekler 63 cm oluyoms intrntn okudgma gore tabi dr normal dedi
Ah canim 3 haftadir damar yollari surekli degisiyo her yeri mosmor yavrumun ona kiyamiyorum. Acik kalp ameliyatina nasil dayanicam bilmiyorum. Allah sabir ve guc versin en cok hasta yavrulara. Senin kuzunun nesi var canim? Ben mi kaçırdım arada.
Cnm sizede çok geçmiş olsun durumu bilmiyorum ama Rabbim ameliyatınızı en kolay şekilde atlatmanızı,sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Tatlimm kaçırmışım galiba ben senin minnoşun nesi var. Rabbim onada sifa versin insallah hayırla atlatırsınız
İnsallah sagsalim bunu da atlatırsınız canımSağolun kızlar
Bebeğimn üst dudağında küçük bi yarık var.büyümeden estetik yaptırmamız gerekiyor.nasıl olucak hiç bilmiyorum.en iyi doktorları araştırıyoruz.inşaallah kolayca atlatırız.
Rabbim minik yavrularımızı korusun.aminnn
Canım bizede 40 dan sonra yapılacak dediler..bize 2. ayda dediler neden acaba?
Canım oğlun kaç cm doğmuştu..bildigim kadarıyla ilk ayda 4 5 cm uzuyor.benim kızım 4 cm boyu uzamış..minikhikayem sagl canm bebeklerde olur dedi su kacmsdr dedi bide benim bebegm boyu cok kisa degil mi kizlar ya 57 cm genelde 2 ayli bebekler 63 cm oluyoms intrntn okudgma gore tabi dr normal dedi
Canım çok geçmiş olsun..insallah sorunsuz bi şekilde atlatırsınız.Sağolun kızlar
Bebeğimn üst dudağında küçük bi yarık var.büyümeden estetik yaptırmamız gerekiyor.nasıl olucak hiç bilmiyorum.en iyi doktorları araştırıyoruz.inşaallah kolayca atlatırız.
Rabbim minik yavrularımızı korusun.aminnn
Smdilik hc bsey obur ay yeniden cekilecek dediletYok hatırlamıyorum. Ama sınırda dediğini duydum ultrason sonucunu sekretere yazdırıyordu. Sana ne dediler peki çözüm için
Sağol canım ben hala kafama göre dr bulamadım o yüzden sizlere soruyorum haftaya goturelim inşallah aile de olunca kalça çıkığı olma riski artiyormus o yüzden biraz tediginim40 gunluk olinca. 6. Hafta. Cok geciktirmemel gerekiyor. Mudehalelik birsey varsa gec olmasin diye
Nasıl yani canım nasıl emzirmeliyiz. Bende emzirme yastığıyla yatarken emziriyorum dacanım mamayı yada memeyi tam yatar pozisyonda veriyorsan ondan olabilir kulakları
Biz de tam düzen oturtamadik canım sütüm yetmiyor sadece emzirirken doymuyor ondan sormuştum nasıl veriyorsun diye. Ben bir emziriyorum bir mama veriyorum ama emdiği zaman doymuyor sanki sütümü sagiyorum artık önce onu verip sonra emziriyorum inşallah doyuyordurNe desem bilemedm cok karisik bizim bazen hic vermiyorum uyuyakalio memeden sonra bakiyorum uyuyo hic dokunmuyorm bazen memeden sonra ciyak ciyak aglio o zmn 40 cc fln veriyorm bi dzen yok yani mesela bugun sabahtn beri emip uyuyo duzenli muhtemeln aksam veririm mama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?