2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım inşallah kolaylıkla atlatırsınız

Kakasının yeşil olmasına ne dedi canım

Canım çok geçmiş olsun,dr una güveniyor musun?bşr başka dr a daha gidip fikir alsan.bazı dr hemen ameliyat diyor bazıları ameliyatı son çare görüyor.ama illa ameliyat olman gerekiyorsa bence ol canım. senin çocuğuna güzel bakabilmen için öncelikle senin sağlıklı olman lazım.

Canım geçmiş olsun,inşallah ameliyata gerek kalmadan iyileşirsin.

Ay canım cok gecmıs olsun duzelır insallah. benım de mastit antibiyotik kullanarakngecmıstı uc gun sonra bıdaha mastıt baslar gibi oldu hemen ıkıncı kutu antıbıyotıge basladım. Bıdaha tekrar edrrse yenıden bende muayeneye gidicem. Dogru emzirdiğimi sanıyorum ama meme ucum bebıs emdıkten sonra yuvarlar degıl ucgen gibi yassı cıkıyor. Bebek dogru emmezse boyle olurmus ve mastit yaparmıs. Bı şekilde çözmek için ugrasıyorum. Özellıkle koltukaltı ve memenın dıs kısımları nekadar emzırsem de sert kalıyor şu emzirme konusu eziyet halinden cıkamadı gercekten

Geçmiş olsun canım

Canım cok gecmıs olsun. Ameliyat gerekiyorsa mecbur olmak lazım ama ozamana kadar sen her fırsatta sütünü sağıp buzluga atmaya calıs canım bebegın mama yerıne anne sutu almıs olur o dönemde sende sagarsınn zaman kazanıp dınlenmıs olursun. Nekadar cok emzırıp sagarsan sutun okadar cok gelır operasyondan sonra hızlı bı sekılde toparlarsınız kotu dusunme sen iyi olucaksın ki bebegınnde iyi olucak

Kızlar sabahtan beri bebegım uyumuyor deliricem. Tam daldıgı an 10 dk sonra uyanıyor uykusunu hıc alamadı ıkımız de uykusuzluktan oluyoruz annemın kucagında gezıyor suan ama yıne o gozler acık of nasıl düzene girecek bu uykular cok bunalıyorum çok

Canım ben uyumadığı zaman yanıma, kolumun üstüne yatırıyorum sarılır gibi uyuyoruz beraber anında sakinleşiyor o şekilde. Belki senin bebeğinde de işe yarar

Çok çok geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmadan iyileşirsin

Benim meme ucum da Bebek emdiğinde yassı olmuştu. Bu doğru kavramadığı anlamına mı geliyormuş ?
Hamileyken hep doğuma odaklandık oysa emzirme Doğumdan daha önemliymiş bence. Çünkü 2 yıllık uzun bir süreç.

Bir başka doktora da gösterdim canım oda aynı şeyleri söyledi. Sanırım çok fazla beklemeden olmam lazım. Teşekkür ederim cevabın için

Bende bugün onu dedim canım bilseydim bu kadar zor olduğunu hamilelikte eğitimini alırdım. Bu arada dediğin yöntemi denedim ilk defa denediğim için biraz zorlandim ama başardım sonunda çok sağol canım çok işe yaradı :)))

Cok cok gecmis olsun canim insallah gecer ameliyata gerek kalmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…