2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Zaten böyle yapmasak daha zor geçer. Ancak ben böyle söyleyince doktorlar ne biliyo sanki diyo

Canım bu mastit i nasıl anlıcam sol gögsüm okadar emmesine ragmen hafif sertlik ve dokununca acı var gögüs ucum yara ondan mı kaptı acaba

Cnm hiç endişe etme bir arkadaşımınsa bebeği aynı durumdaydı.Ve iyi bir dr.la çok güzel bir operasyon geçirse ve şimdi 4 yaşında herşey normal.
Rabbim şifasını versin en iyi şekilde ameliyattan çıkmanızı nasip etsin.
Kolaylıklar diliyorum.

Cnm çokmu aciliyeti olan kışımdaymış.Benimde böbreklerimde 11 tane taş var 2 şer mm . 1 tanesini 8 aylık hamileyken düşürdüm hatta.
Ama diğerleri için verebiliriz dedi dr.um
Rabbim şifa versin inşallah.

Nasıl yani canım nasıl emzirmeliyiz. Bende emzirme yastığıyla yatarken emziriyorum da
Cnm bebekleri 90 derecelik açı olacak şekilde emzirmemiz gerekiyor, kafa eğimini sağlamam gerek.
Yani tam yatarak emzirmemiş her şekilde sakıncalı.

Cnm endişe etme bende 1.kızımda çok kötü olmuştum 10 tane antibiyotik iğne oldum ama geçmişti cik şükür.
İnşallah ameliyata gerek kalmaz.
Gećmis olsun..

Evet canım üstüne basa basa sordum, bi an önce olman lazım dedi. Tek çözüm yolu ameliyat mı dedim evet dedi. En büyüğü 6 mm'miş

Cuma günü 1. Ay aşımız var inşallah kolay geçer.
Birde 1 ay erken doğduğumuz için bakalım kilo ve boy olarak nekadar almışız.2490 gr. 46 cm. Doğdu.
15 günlük gittiğimizde çok az kilo almıştı inşallah biraz toparlamıştır kuzucum.

Merhaba anneler biberon kullananlara bir sorum var Ben philips avent biberon kullaniyorum ayni zamanda medela biberonum da var ama dr brown da almak istiyorum. dr brown kullananlar bir sure cesidi var medical biberon .standart biberon .genis agizli biberon.dar agizli .cam olani hangisini kullaniyorsunuz hangisini alayim

Cnim mastit nasil.bisey. ya bnim.gogusum mu gogus ucu yaralarim mi sızliyo anlayamiyorum

Sag gogsumde yara olustugundan 3 gun emziremedim simdi ikisi ile de emziriyorum. Sag gogsum sola gore kucuk kaldi kac gundur inceliyorum sol daha buyuk. Boyle bir durumla karsilasan var mi

Evet canım üstüne basa basa sordum, bi an önce olman lazım dedi. Tek çözüm yolu ameliyat mı dedim evet dedi. En büyüğü 6 mm'miş
Cnm arkadaşlardan yazan olmuş sütünü bol.bol sağmaya çalış süt artırıcı şeyler ye iç ameliyat olduğum zaman verirsin.
Çok geçmiş olsun.Ama kendini strese sıkma sütün azalmasın Allah korusun.

Ben chicconun anne memesi ucuna benzeyen şekilli olanı aldım ve gerçekten çok memnununum.
Dr brown dan daha fazla memnun kaldım .
Chicconunki gerçekten anne meme ucu gibi aynı bizim göğsümüz gibi kavrıyor ve gaz yapmayıcı özelliği var.
Ben çok memnunum tavsiye ederim cnn.

Bizim de cuma 1 aylık oluyor canım aynı gün doğurmuşuz galiba :)) benim bebeğimde çok az kilo almıştı doğum kilosunu bile yakalayamamıştı 15 günlükken mamaya da başladık inşallah kilo almisizdir inşallah senin bebeğinde toparlamistir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…