2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bebekleri ekstre mama ile beslenen anneler ben bir damla zeytinyağı damlatıyorum kakasıhı kolay yapılor böyle yapan var mı acaba

Dar agizli cam kullaniyorm cnm aradaki darki hic bilmiyorum

Canım bu mastit i nasıl anlıcam sol gögsüm okadar emmesine ragmen hafif sertlik ve dokununca acı var gögüs ucum yara ondan mı kaptı acaba
Canım yanıyor o sert kısım ve rengmcigrr gibi kızarıyor canım temızlık ıcın sabahtan karbonatlı su haZırlasak gun ıcınde emzırmeden pamukla bu suyu kullansak olurmu? missdincer

Aynen canım keske bu konusa daha cok egıtım alsaymısız dogumda bıtane catlagım yoktu sımdı memelerımın alt kısımları catladı sanırım sagma makınasından oldu süt sagan annişler siz nasıl sagıyorsunuz sütleri en dusuk ayarda mı yoksa yuksek cekımde mı sagıyorsunuz

13 Eylül cnm doğumumuz ama 9 Ekimde doğacaktı normalde.Bakalım ne yapmış minnoşlar
Zaten banada dr.muz mama takviyesi yapmamı istedi Evolvia kullanıyoruz mamamızı.Sen hangi mamayı kullanıyorsun bu arada.
İnşallah toparlamıştır minnoşlar
Etiketleyelim aşıdan sonra birbirimizi unutmazsak .

Canım yanıyor o sert kısım ve rengmcigrr gibi kızarıyor canım temızlık ıcın sabahtan karbonatlı su haZırlasak gun ıcınde emzırmeden pamukla bu suyu kullansak olurmu? missdincer
Benim okadar değil cnm ucu acıyor diye kendimi çok kasip gögsümü sıkıyorum süt kanalını tıkadm sanırım kaç saatir onu emiyo bakayım yumusama olcak mı bide sütüm yetmiyor sanırım akşamdan beri emmek istiyor hiç dinlenmeme izin vermedi ki sütüm gelsin mama da yok evde yarın almak istiyorum aptamil 2 ay içmişti kızımda kabızlk yapmıştı oğlumda zaten gazlı bebek sma yı mı denesem sizler neler veriyorsunuz kızlar

Ben Evolvia kullanıyorum ve çok memnun kaldım kızım sevdi ve anne sütüne en yakın mama demişti dr.muz.
Aptamilde şeker var oranıda çok demişti üstelik.Evolvia veya SMA tavsiye etmişti 2. Olarak .
Kolay gelsin annesi...

Bu arada kızlar listeye kim ekliyor bizleri acaba.Daha önce yazmıştım ama tekrar yazayım
Kızımın adı Afra Berin
Doğum haftası 37
Kızımın doğum tarihi 13 Eylül
Ben 38 yaşımdayım
Sanırım A angel5angel listeyi düzenleyen

Saol canım inşallah ya insan yorgun olunca hiç bişey yapamıyor hala tam dalamaDı onu bekliyorum karnı mı aç gazdan mı insan çözemiyor çünkü sürekli emip çıkarıyor alttan çiş kaka yapıyor ama döngü saatleri buluyor ve kızımda var ona o kadar vakit ayıramam ki

Canım çok geçmiş olsun..biran önce iylesir. Allah yardımcın olsun

Finger feeding yöntemini mi denedin ? İşe yaramasına sevindim :)

Cnim mastit nasil.bisey. ya bnim.gogusum mu gogus ucu yaralarim mi sızliyo anlayamiyorum
Canım memede bir yerde şişlik oluyor ele gelen kitle oluyor yani. Ve dışardan bakıldığında o bölgede kızarıklık oluyor. Bütün memenin sert olması başka bir şey. Göğüs ucu yarasından bebeğin ağzındaki bakteriler memeye geçip iltihap yapıyormuş. Emzirmeden önce ve sonra meme ucunu karbonatlı su ile temizle mutlaka. Nolur nolmaz.

Ben öyle yaptım. Bugün hastaneden gelince karbonatlı su ve pamuk hazırlayıp süt sağdığım odaya koydum. Ama kullandığım pamuğu tekrar suya batırmıyorum, başka bir pamuk kullanıyorum. Olur bence neden olmasın.

Ben ilk başta çekimi düşük ama hızlı hızlı sağıyorum süt akışını tetiklemek için. Süt akmaya başlayınca yavaş ve yüksek çekim ile devam ediyorum. Tomris in emzirme notlarında yazıyordu bu şekilde yapmak lazımmış.

Canım bebelac Gold un sindirimi kolay. Özellikle nutrikonfor serisi bu konuda iyi.

Bütün mamalarda şeker var canım ama sofra şekeri değil süt şekeri yani laktoz. Anne sütünde de var zaten. Bu arada doktorlar hangi mama firması ile anlaştıysa o mamayı öneriyor. Eşim mama firmasında çalıştığı için biliyorum bu konuda doktorun tavsiyesi benim için hiç önemli değil. Tek tek bütün mamaların içindekiler kısmını okuyup ona göre karar vermek lazım bence.

Tabikide karar annelere kalmış.Benim tercihim bu mamadan yana oldu daha önce Aptamil kullandım diğer kızımda ve gaz sorunu yaşadım ayrıca puf kilo yaptığını düşünüyorum.Bana göre şeker oranı yüksek çay şekri kullanılmıyor tabikide.Ama kişiye göre değişiyor tabi.Nasılki kimisinde prima bez kimisinde molfix pişik yapıyor onun gibi.
Burada sorulduğunda herkes kendi memnun kaldığı markayı yazıyor her üründe .

Evet gerçekten insan yoruluyor benim de bebiş dışında 2 kızım var sabah okula yollayacağim bak saat 4 nöbetindeyim.
Allah bizlere kolaylık versin..

Cok gecmis olsun canim.Allah tez zamanda sifa versin insallah ameliyata gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…