- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.961
Canim benim kizim da seninki gibi. Alt temizlemeler bir iskenceye donusuyorAy maşallah ne kadar güzel canım darısı Benin kızımın başına
Bende damlatiyorum canımBebekleri ekstre mama ile beslenen anneler ben bir damla zeytinyağı damlatıyorum kakasıhı kolay yapılor böyle yapan var mı acaba
Bizde 13 Eylül'de doğduk. Biz de evolvia kullanıyoruz canım. memnunum gayet mamadan ben. İnşallah çok aglamazlar etiketlerim canım aşıdan sonra cuma günü :))13 Eylül cnm doğumumuz ama 9 Ekimde doğacaktı normalde.Bakalım ne yapmış minnoşlar
Zaten banada dr.muz mama takviyesi yapmamı istedi Evolvia kullanıyoruz mamamızı.Sen hangi mamayı kullanıyorsun bu arada.
İnşallah toparlamıştır minnoşlar
Etiketleyelim aşıdan sonra birbirimizi unutmazsak .
Evolvia kullanıyorum canım gayet memnunum ben. Hiç gaz falan da yapmadı bende. Sma da iyi ama o birden kilo yapıyor çocuğa. Çocuk bir an şişiyor kardesimde kullanmistik biz böyle bir etki göstermişti ama bebekten bebeğe değişir mi onu bilmiyorumBenim okadar değil cnm ucu acıyor diye kendimi çok kasip gögsümü sıkıyorum süt kanalını tıkadm sanırım kaç saatir onu emiyo bakayım yumusama olcak mı bide sütüm yetmiyor sanırım akşamdan beri emmek istiyor hiç dinlenmeme izin vermedi ki sütüm gelsin mama da yok evde yarın almak istiyorum aptamil 2 ay içmişti kızımda kabızlk yapmıştı oğlumda zaten gazlı bebek sma yı mı denesem sizler neler veriyorsunuz kızlar
Evet canım onu denedim valla baya işe yaradı ama ilk başta çok yabancı olduğum için baya zorlandim hatta çocuk mama yerine boş parmağımı emdi o kadar beceremedim yani ilk önceFinger feeding yöntemini mi denedin ? İşe yaramasına sevindim :)
Saol canımCanım bebelac Gold un sindirimi kolay. Özellikle nutrikonfor serisi bu konuda iyi.
Hmm anladım canım ne zor karar vermekEvolvia kullanıyorum canım gayet memnunum ben. Hiç gaz falan da yapmadı bende. Sma da iyi ama o birden kilo yapıyor çocuğa. Çocuk bir an şişiyor kardesimde kullanmistik biz böyle bir etki göstermişti ama bebekten bebeğe değişir mi onu bilmiyorum
minikhikayem sagl canm bebeklerde olur dedi su kacmsdr dedi bide benim bebegm boyu cok kisa degil mi kizlar ya 57 cm genelde 2 ayli bebekler 63 cm oluyoms intrntn okudgma gore tabi dr normal dedi
Sağolun kızlar
Bebeğimn üst dudağında küçük bi yarık var.büyümeden estetik yaptırmamız gerekiyor.nasıl olucak hiç bilmiyorum.en iyi doktorları araştırıyoruz.inşaallah kolayca atlatırız.
Rabbim minik yavrularımızı korusun.aminnn
Kızlar mastitim apseye dönüşmüş yani iltihap olmuş. Genel cerraha muayene oldum şırınga ile göğüsümdeki kitleden iltihap çektiçok acıdı. Eğer iyileşmezse ameliyat olmam gerekiyormuş
Göğüs ucumu her emzirmeden önce ve sonra karbonatlı su ile silmem gerekiyormuş. Apseye neden olan şey bebeğin ağzındaki mikropların meme ucundaki çatlaklardan içeri girmesiymiş.
Siz de dikkat edin kızlar. Çok zor ve acılı bir şey bu apse. İnşallah kimse yaşamaz. Önleminizi alın.
Ben öyle yaptım. Bugün hastaneden gelince karbonatlı su ve pamuk hazırlayıp süt sağdığım odaya koydum. Ama kullandığım pamuğu tekrar suya batırmıyorum, başka bir pamuk kullanıyorum. Olur bence neden olmasın.
bence çok iyi 10 cm uzamış genelde heray 2-3 cm mormal diyor doktorlarminikhikayem canm 47 cm dogdu suan 2 aylik 57 cm olms ne bilim kisa gibi geldi bana
Çok normal maşallahı iki ayda 10 cm uzamış..merak etme annesi kısa boylu değil.minikhikayem canm 47 cm dogdu suan 2 aylik 57 cm olms ne bilim kisa gibi geldi bana
Canım benim uykusuzluk çok zor..ben hasret kalmisim uykuzluga.ben yalnızım iki çocukla zor oluyor.allah yardımcımız olsun.ay kızlar öyle uykusuzum ki dün okuldan arkadaşlar geldi çok kalabalıktı hiçbişey anlamadım zaten bebek bi yandan ağlıyo bi yandan onlara hizmet... akşama da nazar mı değdi bilmiyorum hiiiç uyumadı bütün gece gazın da etkisi var tabi ama yarım saat aralıklarla uyandı. şimdi de diğeri tepemde kalk diye. 2 gün yardımcımız da yok.
ay bu yıl ki bebeklerin hepsi mi kucakcı ya!! bizimki de sürekli kucak istiyor yere koyunca cıngar çıkarıyor. yaygarayı basıyorBenim kızım. Da hiç uyumuyor hep kucak hep ilgi istiyor doktora getirdim şimdi sıra bekliyorum kilosunu az bulursa mama yi da sorucam bakalım ne diyecek dr
minikhikayem canm 47 cm dogdu suan 2 aylik 57 cm olms ne bilim kisa gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?