2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bizde 13 Eylül'de doğduk. Biz de evolvia kullanıyoruz canım. memnunum gayet mamadan ben. İnşallah çok aglamazlar etiketlerim canım aşıdan sonra cuma günü :))

Evolvia kullanıyorum canım gayet memnunum ben. Hiç gaz falan da yapmadı bende. Sma da iyi ama o birden kilo yapıyor çocuğa. Çocuk bir an şişiyor kardesimde kullanmistik biz böyle bir etki göstermişti ama bebekten bebeğe değişir mi onu bilmiyorum

Hmm anladım canım ne zor karar vermek

minikhikayem sagl canm bebeklerde olur dedi su kacmsdr dedi bide benim bebegm boyu cok kisa degil mi kizlar ya 57 cm genelde 2 ayli bebekler 63 cm oluyoms intrntn okudgma gore tabi dr normal dedi

normal bnce cnm kaç cm doğmıştu

geçmiş olsn kızlar.

Böbrek taşı çok ağrılı bişey, emziemediğin süredeki sütünü sağıp atabilirsn hifanur

missdincer bebeğin ağzını karbonatlı suya batrdığım gazlıbez yada mermersah bezle siliyorum cnm dene sen de

Zeynep5654 kizlar ben bi arkadasimin onerisiyle bu karbonatli suyla temizleme isini yaptim bi hafta kadar. Goguslerimdeki hassasiyet artti ve o kahverengi kisimlar bir kat soyuldu. Yapisida naylonumsu bi sekle girdi. Kontrolumuz vardi gittigimde doktora goguslerimi emzirmeden once karbonatli suyla temizliyorum dedim daha soyuldugunu falan soylemeden bi daha temizleme derini inceltir dedi ve biraktim. Suan sadece kaynamis sogumus suyla temizliyorum.

ay kızlar öyle uykusuzum ki dün okuldan arkadaşlar geldi çok kalabalıktı hiçbişey anlamadım zaten bebek bi yandan ağlıyo bi yandan onlara hizmet... akşama da nazar mı değdi bilmiyorum hiiiç uyumadı bütün gece gazın da etkisi var tabi ama yarım saat aralıklarla uyandı. şimdi de diğeri tepemde kalk diye. 2 gün yardımcımız da yok.

Canım benim uykusuzluk çok zor..ben hasret kalmisim uykuzluga.ben yalnızım iki çocukla zor oluyor.allah yardımcımız olsun.

Benim kızım. Da hiç uyumuyor hep kucak hep ilgi istiyor doktora getirdim şimdi sıra bekliyorum kilosunu az bulursa mama yi da sorucam bakalım ne diyecek dr

Benim kızım. Da hiç uyumuyor hep kucak hep ilgi istiyor doktora getirdim şimdi sıra bekliyorum kilosunu az bulursa mama yi da sorucam bakalım ne diyecek dr
ay bu yıl ki bebeklerin hepsi mi kucakcı ya!! bizimki de sürekli kucak istiyor yere koyunca cıngar çıkarıyor. yaygarayı basıyor

Avutamıyorum bugün kızımı. Annem de yok bugün, gerçi olsa o da avutamıyo. Gaz sancısı sanırım ama napsam işe yaramadı en son ben de ağlıyorum onunla çaresiz kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…