2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
canm valla nazara cok inanirm gecen eşimn arkadsi esiyle bebek gormesine geldi iceri girdkleri gibi aaa bu bebek bir yasinda gibi gosteriyo cok kilolu iri bi bebek dediler bende yok ya nerde siz daha bir yasinda bebek gormemssnz dedim o gun bana zehir oldu bebegm resmen degisti nazar duasi falan okudm heleki bebeklere nazar cok cabuk degerms

Kizlar görümceyi yolladim sirada kaynana var sali kaynanam geliyo en son kavgali ayrildm onlardn simdi onlaru gormek beni hic mutlu etmiyo ama bir ay kadar benmle kalck tekrar zor sıkici gunler beni bekliyo kaynanayi sevmeyenler grubnda bende varm cunku hic bana iyi bsy yapmadi hep laf sokup oglunu şişirir

Ben de nazara inanıyorum canım. Bir arkadaş var bizim de ne zaman gelse anında huy değiştiriyor geceleri uyuyan çocuk sabaha kadar uyumuyor emmiyor bile adam gibi. En sonunda gelmeyin dicem onu da yapamıyorum

Kızlar bebegın gelişimini takip ettiğiniz uykusur beslenmedir bilgileri girdiğiniz bi uygulama kullanan varmı? Eskı usul defter tutuyorum 2017 senesinde :) bir de meme kalkanı kullanırken sryene göğüs pedi koyuyor musunuz? Ben koyuyordum ama busefer de kalkanın hava alıçan özelliği kayboluyor diye duydum dogru mu acaba

Cnm ben dr brown kullaniyorum. Kulak iltihabinida onluyormus. Buyuk oglumda avdnt kullandim gaz olarak akis olarak dr brown daha iyi geldi bana. Avente gore az akiyor kopurmuyor. Ben cam aldim genis agiz. Msmayi koyarken agzi genis dokulmuyor saga sola. Cam daha saglikli. Genis dar dedigi. Sekil olarak biri daha ince uzun digeri genis kisa. 150 ml lik aldim . Cam daha agir ama ilk aylar zaten biz tutuyoruz biberonu. Sonraki aylar kendi tuttugunda digerinden alabilirsin.

Bebekleri ekstre mama ile beslenen anneler ben bir damla zeytinyağı damlatıyorum kakasıhı kolay yapılor böyle yapan var mı acaba
İlk oglum kabizdi onda damlatiyordum . Kabiz oldugu icin fazla damlatiyordum agzi tukuruk doldu zor yutuyordu. Tukuruk bezleri az calisiyor ilk aylar cunku. Oyle olunca gunde bir cay kasigi veriyordum

Bi ara yapiyodum ama sonra üseniyo insan. Bi anda bi yaygarayı basıyo memeyi agzina zor atıyorum

M Mismommy canım sen rekolac mi galackağo mu kullanıyordun hangısı tavsiye edersin
Galactago ilk oglumda kullandim. Simdi rekolac kullaniyorum. Rekolac daha iyi geldi bana. Gunde iki kere kullaniliyor. Bi gece unuttum icmeyi gece yumusakti goguslerim. Hemde gaza iyi geliyor. Motilium ve onu kullaniyorum. Rekolac ikinci gunddn itibardn fark ediyor

Gogus pedi kullanma na gerek yok disarda mecbur gogus pedi kullaniyoruz. Sen gumus kaoak almadinmi kullanmiyormusun

Annem çok fena grip olmuş 1 günlük gitmişti şimdi tamamn yok. Baskasını da çağırmak istemiorum.. Zaten pztesi kırkım çıkıcak.

Canım ağzını neden öyle siliyorsun?ben gün aşırı kaynamış suya tülbenti batırıyorum ağzını öyle siliyorum.

Canım kıyamam ya allah yardımcın olsun.yardımcı olabilecek komşu arkadaş akraba vb yok mu?olsa çok iyi olurdu.
Nazara ben de inanır oldum,ne zaman biri gelse veya dışarı çıksak çocuğun huyu değişiyor.hatta bazen benim bile nazarım değer oldu.

ay bu yıl ki bebeklerin hepsi mi kucakcı ya!! bizimki de sürekli kucak istiyor yere koyunca cıngar çıkarıyor. yaygarayı basıyor
Canim ultrosyon la bakıldı çok gazı var Allah yardımcın olsun dedi dr ancak kucakta duruyo başka türlü durmuyor

Rekolac eczanede mi var sadece ben nette bulamadım eşime binisi galactagoyu söylemiş Çok iyi diye kararsız kaldım

canım kv ve kayınpederim var ama onların pek faydası yok. daha çok stres yapıyo insanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…