- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #28.981
sagl canm ya benm bebegm dogdugndada kulagmdn hep sari renkte su geliyodu galiba ben banyo yaparkn bide su kacirdm olanlar oldu iste cok kotü bsyms bu kulak agrisiEccoomm canim gecmis olsun bebeegine. Banyoda falan su mu kacti acaba kulagina. Simdi nasil?
canm valla nazara cok inanirm gecen eşimn arkadsi esiyle bebek gormesine geldi iceri girdkleri gibi aaa bu bebek bir yasinda gibi gosteriyo cok kilolu iri bi bebek dediler bende yok ya nerde siz daha bir yasinda bebek gormemssnz dedim o gun bana zehir oldu bebegm resmen degisti nazar duasi falan okudm heleki bebeklere nazar cok cabuk degermsay kızlar öyle uykusuzum ki dün okuldan arkadaşlar geldi çok kalabalıktı hiçbişey anlamadım zaten bebek bi yandan ağlıyo bi yandan onlara hizmet... akşama da nazar mı değdi bilmiyorum hiiiç uyumadı bütün gece gazın da etkisi var tabi ama yarım saat aralıklarla uyandı. şimdi de diğeri tepemde kalk diye. 2 gün yardımcımız da yok.
Ben de nazara inanıyorum canım. Bir arkadaş var bizim de ne zaman gelse anında huy değiştiriyor geceleri uyuyan çocuk sabaha kadar uyumuyor emmiyor bile adam gibi. En sonunda gelmeyin dicem onu da yapamıyorumcanm valla nazara cok inanirm gecen eşimn arkadsi esiyle bebek gormesine geldi iceri girdkleri gibi aaa bu bebek bir yasinda gibi gosteriyo cok kilolu iri bi bebek dediler bende yok ya nerde siz daha bir yasinda bebek gormemssnz dedim o gun bana zehir oldu bebegm resmen degisti nazar duasi falan okudm heleki bebeklere nazar cok cabuk degerms
Cnm ben dr brown kullaniyorum. Kulak iltihabinida onluyormus. Buyuk oglumda avdnt kullandim gaz olarak akis olarak dr brown daha iyi geldi bana. Avente gore az akiyor kopurmuyor. Ben cam aldim genis agiz. Msmayi koyarken agzi genis dokulmuyor saga sola. Cam daha saglikli. Genis dar dedigi. Sekil olarak biri daha ince uzun digeri genis kisa. 150 ml lik aldim . Cam daha agir ama ilk aylar zaten biz tutuyoruz biberonu. Sonraki aylar kendi tuttugunda digerinden alabilirsin.Merhaba anneler biberon kullananlara bir sorum var Ben philips avent biberon kullaniyorum ayni zamanda medela biberonum da var ama dr brown da almak istiyorum. dr brown kullananlar bir sure cesidi var medical biberon .standart biberon .genis agizli biberon.dar agizli .cam olani hangisini kullaniyorsunuz hangisini alayim
Cnm ben dr brown kullaniyorum. Kulak iltihabinida onluyormus. Buyuk oglumda avdnt kullandim gaz olarak akis olarak dr brown daha iyi geldi bana. Avente gore az akiyor kopurmuyor. Ben cam aldim genis agiz. Msmayi koyarken agzi genis dokulmuyor saga sola. Cam daha saglikli. Genis dar dedigi. Sekil olarak biri daha ince uzun digeri genis kisa. 150 ml lik aldim . Cam daha agir ama ilk aylar zaten biz tutuyoruz biberonu. Sonraki aylar kendi tuttugunda digerinden alabilirsin. Basligini alirken sor yeni dogan icinmi diye
İlk oglum kabizdi onda damlatiyordum . Kabiz oldugu icin fazla damlatiyordum agzi tukuruk doldu zor yutuyordu. Tukuruk bezleri az calisiyor ilk aylar cunku. Oyle olunca gunde bir cay kasigi veriyordumBebekleri ekstre mama ile beslenen anneler ben bir damla zeytinyağı damlatıyorum kakasıhı kolay yapılor böyle yapan var mı acaba
Bi ara yapiyodum ama sonra üseniyo insan. Bi anda bi yaygarayı basıyo memeyi agzina zor atıyorumCanım memede bir yerde şişlik oluyor ele gelen kitle oluyor yani. Ve dışardan bakıldığında o bölgede kızarıklık oluyor. Bütün memenin sert olması başka bir şey. Göğüs ucu yarasından bebeğin ağzındaki bakteriler memeye geçip iltihap yapıyormuş. Emzirmeden önce ve sonra meme ucunu karbonatlı su ile temizle mutlaka. Nolur nolmaz.
Galactago ilk oglumda kullandim. Simdi rekolac kullaniyorum. Rekolac daha iyi geldi bana. Gunde iki kere kullaniliyor. Bi gece unuttum icmeyi gece yumusakti goguslerim. Hemde gaza iyi geliyor. Motilium ve onu kullaniyorum. Rekolac ikinci gunddn itibardn fark ediyor
Gogus pedi kullanma na gerek yok disarda mecbur gogus pedi kullaniyoruz. Sen gumus kaoak almadinmi kullanmiyormusunKızlar bebegın gelişimini takip ettiğiniz uykusur beslenmedir bilgileri girdiğiniz bi uygulama kullanan varmı? Eskı usul defter tutuyorum 2017 senesinde :) bir de meme kalkanı kullanırken sryene göğüs pedi koyuyor musunuz? Ben koyuyordum ama busefer de kalkanın hava alıçan özelliği kayboluyor diye duydum dogru mu acaba
Canım ağzını neden öyle siliyorsun?ben gün aşırı kaynamış suya tülbenti batırıyorum ağzını öyle siliyorum.normal bnce cnm kaç cm doğmıştu
geçmiş olsn kızlar.
Böbrek taşı çok ağrılı bişey, emziemediğin süredeki sütünü sağıp atabilirsn @hifanur
@missdincer bebeğin ağzını karbonatlı suya batrdığım gazlıbez yada mermersah bezle siliyorum cnm dene sen de
Bence gayet normal ayda 5 cm uzamış,zamanla daha da büyüyecek annesi:)minikhikayem canm 47 cm dogdu suan 2 aylik 57 cm olms ne bilim kisa gibi geldi bana
Canım kıyamam ya allah yardımcın olsun.yardımcı olabilecek komşu arkadaş akraba vb yok mu?olsa çok iyi olurdu.ay kızlar öyle uykusuzum ki dün okuldan arkadaşlar geldi çok kalabalıktı hiçbişey anlamadım zaten bebek bi yandan ağlıyo bi yandan onlara hizmet... akşama da nazar mı değdi bilmiyorum hiiiç uyumadı bütün gece gazın da etkisi var tabi ama yarım saat aralıklarla uyandı. şimdi de diğeri tepemde kalk diye. 2 gün yardımcımız da yok.
Canim ultrosyon la bakıldı çok gazı var Allah yardımcın olsun dedi dr ancak kucakta duruyo başka türlü durmuyoray bu yıl ki bebeklerin hepsi mi kucakcı ya!! bizimki de sürekli kucak istiyor yere koyunca cıngar çıkarıyor. yaygarayı basıyor
Rekolac eczanede mi var sadece ben nette bulamadım eşime binisi galactagoyu söylemiş Çok iyi diye kararsız kaldımGalactago ilk oglumda kullandim. Simdi rekolac kullaniyorum. Rekolac daha iyi geldi bana. Gunde iki kere kullaniliyor. Bi gece unuttum icmeyi gece yumusakti goguslerim. Hemde gaza iyi geliyor. Motilium ve onu kullaniyorum. Rekolac ikinci gunddn itibardn fark ediyor
Aa o kadar oluyo canım. Teşekkür ederimcanım reflü yatakları varya onunki kadar bile bi eğim olsa yeterli.
canım kv ve kayınpederim var ama onların pek faydası yok. daha çok stres yapıyo insandaCanım kıyamam ya allah yardımcın olsun.yardımcı olabilecek komşu arkadaş akraba vb yok mu?olsa çok iyi olurdu.
Nazara ben de inanır oldum,ne zaman biri gelse veya dışarı çıksak çocuğun huyu değişiyor.hatta bazen benim bile nazarım değer oldu.
canım ben galaktago kullandım işe yaramadı.Rekolac eczanede mi var sadece ben nette bulamadım eşime binisi galactagoyu söylemiş Çok iyi diye kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?