2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Rekolac eczanede mi var sadece ben nette bulamadım eşime binisi galactagoyu söylemiş Çok iyi diye kararsız kaldım
İcerikleri hemen hemen ayni mg farklari var. Rekolac yorumlara bakarak aldim . Olumsuz yorum yoktu. İstiyorsan damla al artmazsa bunu alirsin. Eczaneden aldim. Raflarda olmuyor devamli satisi uok. Yakinda eczane varsa depolari oluyor depoda varsa depodan getirmesini soyle.

Canim ultrosyon la bakıldı çok gazı var Allah yardımcın olsun dedi dr ancak kucakta duruyo başka türlü durmuyor
Benim buyuk oglumda kabizliktan dolayi gazliydi . Ultrasyonla bakilmisti ondada cok gaz birikmis demisti dr bana. Bizde gece gunduz kucaktaydi . Salliyorduk uyumuyordu hic

Çok sağol canım galactago iyi yorumlar okudum ama herkezde farklı etki gösteriyor sanırım denemekten zarar çıkmaz rekolac da eczaneye soruyım rekolac ne kadar acaba cok soru sordum sağol valla

canım ben galaktago kullandım işe yaramadı.
Herkezde aynı etkiyi göstermiyor sanırım bu umut alıp deniyim diyorum. Senin alıp arttırdı dediğin he var bazen fazla mı evham yapıyorum diyorum emerken ağzından sütün dışarı taştığı oluyor emzirirken diğer memeden süt aktığı oluyor ama bilmiyorum

canım aslında kilo alımı iyi biraz evhamlıyız ama ben ilk bebeğimle karşılaştırıyorum onda sağıp sağıp dolaba atardım bunda sağdığımda hiç süt gelmiyor. canım şimdilik öyle woow çok artırdı sütümü bu ürün dediğim biley yok. solgarın tabletini sipariş ettim onu denicem bakalım sadece et ürünleri biraz artırdı diyebilirim

Annem yanımdaykeh sıkıntı yoktu o bana her fırsatta yemek yememi sağlıyordu yanı düzenli besleniyordum ancek şimdi öyle degil herşeyi yetmeye çalışıyorum şimdi bide bi ay sonda sınava giricem bu bi aylık süreçte bide onu çalışmam lazım. Sende bence ilkiyle kıyaslama yapma
Hepsi aynı olmucak sonuçta

Sabaha kadar uyumak miii. O nasil bisey yaaa :))) masallah subanallah cnim :)

Sabaha kadar uyumak miii. O nasil bisey yaaa :))) masallah subanallah cnim :)
Valla gece 1 gibi uyudu canım sabah 6 buçuk gibi uyandı. Hatta uyandırmayı düşündüm ama acıkınca kendi uyanan bir çocuk o yüzden ellemedim. Biz 29 günlük olduk 20 günlükten sonra gece uykularımız düzeldi bende rahat nefes aldım biraz ama gündüz bu sefer hep konuşmak ve ilgi istiyoruz. Gündüz uykularımız azaldı yani

Evde yalnız olan arkadaşlar, ev işlerini nasıl hallediyorsunuz? Artık ben de yalnızım.. Hoş annem sadece yemek yapıyodu ama artık resmi olarak yalnız olacağım için ve kırkımın çıkmasına 4 gün kalmasına rağmen bebeğim memeye yapışık yaşadığı için tedirginim..

Valla ev isi yapamiyorum ben.evim darmadagin.uyudugu zaman yemek yapiyorum.hic yapamayacak olursam esim yemek isine el atiyor.2 haftada bir de temizlik icin bayan geliyor.tek istegim misafirlerin yapilan temizlik sonrasi gelnesi

Canim bende annem var ama . Benimkide memedeydi hep. Doymasini sagliyorum. Az emip uyuyorsa uyandiriyorum eger eminsem doyduguna uykulu helde emzik veriyorum. Diger turlu oda el ustunde bende uykusuz kaliyorum birsey yapamiyorum.

minikhikayem canm korkma allah bi sekilde yardm ediyo bende annem burdayken oyle diyodm ama yok herseye yetisiyom sadece bzn gec bitirym yemegi gec yiyom ama yine iyi boyle tabi misafirler icn ben pek ilgili alakali olamiyom bebekle cok zor misafir agirlamak

Annem buradayken yemek bulaşık hallettiği halde biz günlerdir süpürge açamadık,kızımdan fırsat bulamadık.yalnız kaldığımda nasıl olur düşünemiyorum allah yardımcın olsun canım.

Aaa çok iyi oldu söylediğin ben de öyle yapayım artık

Canım valla önceliği bebişe ve yemek yapmayı verıyorum eşim varkendi temızlık ama tabi eskisi gibi dip köşe değil aleyh yandımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…