- 6 Mart 2017
- 608
- 914
- 103
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.021
HalledemiyoruzEvde yalnız olan arkadaşlar, ev işlerini nasıl hallediyorsunuz? Artık ben de yalnızım.. Hoş annem sadece yemek yapıyodu ama artık resmi olarak yalnız olacağım için ve kırkımın çıkmasına 4 gün kalmasına rağmen bebeğim memeye yapışık yaşadığı için tedirginim..
ev işlerini halletmiyruz canım . halılarım 5 gundur süpürülmeyi bekliyor . bugun oğlum ekstra 1 saat uyudu ben de oturdum dinlendim bu önemli zamanı süpürmeye harcayamazdım. yemekler vs kocam halledıyor artık ne kadar yaparsa. çocuk görmeye gelecegız musait misin diyen aksamın 9 da arayan tuhaf komsularıma tabıı ki tabiii ki müsait değilim diyorum. çocuk görmekmiş şaka gibi. bu ülkede hangı memleket olursa olsun adet 40. cıkmadan bebek görülmez değil mi arkadaş ya ancak çok çok yakınların gelir o kadar. bu yüzsüzlüğe ancak böyle cvp verilir galiba. ayyy mümkünse küssünler bana bır ıyılık olur bu . sanki kendileri doğurmamış bilmiyorlar ilk gunler ne kadar zor sabahtan aksama aksamdan sabaha uyku yok nereye oturacaklarsa anlamadımEvde yalnız olan arkadaşlar, ev işlerini nasıl hallediyorsunuz? Artık ben de yalnızım.. Hoş annem sadece yemek yapıyodu ama artık resmi olarak yalnız olacağım için ve kırkımın çıkmasına 4 gün kalmasına rağmen bebeğim memeye yapışık yaşadığı için tedirginim..
Emzik büyük kurtarıcı canım cidden bizimki de mamajoo diye bir emzik var onu aldı bir tek diğerlerini almadı ama baya rahatladık emzikle :)Kızlar annem bambino marka bi emzik almıs benımkı meger emmiyormus bugüne kadar onu anladım. Annemın aldıgı emziği bir aldı ilk kez rahat bi nefes aldık diyebilirim dün butun gun hıc uyumamıstı ondan mı yoksa emzikten mi bilmiyorum bugun uykuları duzenli olmaya basladı devamlı aglayıp mememi istemeyi de bıraktı. Bir deGunesulas hırkamı uyurken bebişin uzerine örtmeye devam ettim bugun fena gecmedi tesadüf müdür bilemiyorum :) diğer emzikleri de alıyor sanıyordum ama agzında oldukları halde benımkı sızlanıyordu bunu alır almaz sustu insallah hep boyle gider
Masallah sendede ne sut var. Allah daha cok versin sanada bizede. Sık sag at dolaba buyudukce daha cok artacak. Sen evde yokkende biri verir biberonla.Canım kullanıyorum ama bir anda süt akıyor yine kapaktan da kalkandan dagöğüslerim cok tas gbi oluyor sonra bi çözülüyor tam oturtamadım
Gumus kapaklara bi bak istersen antibakteriyel ozelligide var.Aaa çok iyi oldu söylediğin ben de öyle yapayım artık
ev işlerini halletmiyruz canım . halılarım 5 gundur süpürülmeyi bekliyor . bugun oğlum ekstra 1 saat uyudu ben de oturdum dinlendim bu önemli zamanı süpürmeye harcayamazdım. yemekler vs kocam halledıyor artık ne kadar yaparsa. çocuk görmeye gelecegız musait misin diyen aksamın 9 da arayan tuhaf komsularıma tabıı ki tabiii ki müsait değilim diyorum. çocuk görmekmiş şaka gibi. bu ülkede hangı memleket olursa olsun adet 40. cıkmadan bebek görülmez değil mi arkadaş ya ancak çok çok yakınların gelir o kadar. bu yüzsüzlüğe ancak böyle cvp verilir galiba. ayyy mümkünse küssünler bana bır ıyılık olur bu . sanki kendileri doğurmamış bilmiyorlar ilk gunler ne kadar zor sabahtan aksama aksamdan sabaha uyku yok nereye oturacaklarsa anlamadım
Canim, biz hastaneden ciktigimizdan beri her haftasonu ctsi pazar olmak uzere hergun misafir geldi. Hatta bu haftasonu da dolu ve arayan bi arkadasimiza da 2 gun de doluyuz dedik. Cok yoruluyorum annem olmasina ragmen misafirler inanilmaz eziyet benim icin.ev işlerini halletmiyruz canım . halılarım 5 gundur süpürülmeyi bekliyor . bugun oğlum ekstra 1 saat uyudu ben de oturdum dinlendim bu önemli zamanı süpürmeye harcayamazdım. yemekler vs kocam halledıyor artık ne kadar yaparsa. çocuk görmeye gelecegız musait misin diyen aksamın 9 da arayan tuhaf komsularıma tabıı ki tabiii ki müsait değilim diyorum. çocuk görmekmiş şaka gibi. bu ülkede hangı memleket olursa olsun adet 40. cıkmadan bebek görülmez değil mi arkadaş ya ancak çok çok yakınların gelir o kadar. bu yüzsüzlüğe ancak böyle cvp verilir galiba. ayyy mümkünse küssünler bana bır ıyılık olur bu . sanki kendileri doğurmamış bilmiyorlar ilk gunler ne kadar zor sabahtan aksama aksamdan sabaha uyku yok nereye oturacaklarsa anlamadım
Ben doğum yaptığımın ertesi günü taburcu olmuştum şaka gibi ama ece geldiğim akşam amcam eşi halam ve eşi çocuk görmeye geldilerev işlerini halletmiyruz canım . halılarım 5 gundur süpürülmeyi bekliyor . bugun oğlum ekstra 1 saat uyudu ben de oturdum dinlendim bu önemli zamanı süpürmeye harcayamazdım. yemekler vs kocam halledıyor artık ne kadar yaparsa. çocuk görmeye gelecegız musait misin diyen aksamın 9 da arayan tuhaf komsularıma tabıı ki tabiii ki müsait değilim diyorum. çocuk görmekmiş şaka gibi. bu ülkede hangı memleket olursa olsun adet 40. cıkmadan bebek görülmez değil mi arkadaş ya ancak çok çok yakınların gelir o kadar. bu yüzsüzlüğe ancak böyle cvp verilir galiba. ayyy mümkünse küssünler bana bır ıyılık olur bu . sanki kendileri doğurmamış bilmiyorlar ilk gunler ne kadar zor sabahtan aksama aksamdan sabaha uyku yok nereye oturacaklarsa anlamadım
Bize de çok gelmek istediler canım o yüzden herkes bir anda gelsin diye Mevlüt'ü erken yaptık baya azaldı gelecek olan kişiler rahatlamış oldum bende :)Canim, biz hastaneden ciktigimizdan beri her haftasonu ctsi pazar olmak uzere hergun misafir geldi. Hatta bu haftasonu da dolu ve arayan bi arkadasimiza da 2 gun de doluyuz dedik. Cok yoruluyorum annem olmasina ragmen misafirler inanilmaz eziyet benim icin.
Hatta bazilari bebegimiz uyurken zorla uyandirip sevmek icin israr ediyor ve sonrasinda olmayan duzenimiz daha da berbat oluyor. Ne isnsanlara musait degiliz diyebiliyorum ne de uyandirmayalim diyebiliyorum
Ben doğum yaptığımın ertesi günü taburcu olmuştum şaka gibi ama ece geldiğim akşam amcam eşi halam ve eşi çocuk görmeye geldilerSezeryanla doğum yaptım salonda bana açılmış bir yatak oturup gece 11 e kadar sohbet ettiler.Sinrada neyse biz kalkalım sen dinlen dediler. Ve ben gaz sancısından yatamıyordum bile.
Giderkende bunda öylesine geldik geçmiş oksun diye hediyemizi birdahaki sefer getiricez dediler delirdim
Benimki de çok zor aldı canım. Farklı bir emzik mi denesen denemediysen. Ben her türlü emziği denedim en son mamajoo emzik aldık nihayet onu tuttu. Özellikle uyurken ya da uyumak üzereyken ağzına veriyordum ben canım öyle öyle alıştı. Ama çok inat ettimBen emzik işini çözemedimNe aldıysam 3 dk.sonra atıyor acaba benmi ısrar edemiyorum.
Ama o attıkça ben veriyorum öğürüp geri atıyor.
Sanırım almayacak ve benim göğsümü emzik gibi kullanacak
Bize de çok gelmek istediler canım o yüzden herkes bir anda gelsin diye Mevlüt'ü erken yaptık baya azaldı gelecek olan kişiler rahatlamış oldum bende :)
senşn dışında biri versin. Benim kızım bababsında emiyor bende emmiyor.olmadı kauçuk emzik dene canım onu da almazsa emzk kabul etmeyecek demek kiBen emzik işini çözemedimNe aldıysam 3 dk.sonra atıyor acaba benmi ısrar edemiyorum.
Ama o attıkça ben veriyorum öğürüp geri atıyor.
Sanırım almayacak ve benim göğsümü emzik gibi kullanacak
Benim hastaneden çıktığım gün şehir dışından görümcemler geldi yatılı.iki gece kaldılar.kendi annem ve kv kayın pederler de vardı.evşn tüm odaları dolu,sezeryan dikişlerim acır yatağımda yatamam koridorda turlamıştım artıkBen doğum yaptığımın ertesi günü taburcu olmuştum şaka gibi ama ece geldiğim akşam amcam eşi halam ve eşi çocuk görmeye geldilerSezeryanla doğum yaptım salonda bana açılmış bir yatak oturup gece 11 e kadar sohbet ettiler.Sinrada neyse biz kalkalım sen dinlen dediler. Ve ben gaz sancısından yatamıyordum bile.
Giderkende bunda öylesine geldik geçmiş oksun diye hediyemizi birdahaki sefer getiricez dediler delirdim
Nasıl kullanıyorsun canım sadece suyunu mu yoksa ağızdan da çekiyoe musun?Kizlar otribebe burun aspiratoru kullaniyonz mu ben iki gundr kullaniyom gercektn eskiye oranla bebegm cok rahat emiyo nefes almasi da cok rahatladi dr boyle daha guzel uyur geceler dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?