2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Nasıl kullanıyorsun canım sadece suyunu mu yoksa ağızdan da çekiyoe musun?
canm onceden sadece suyu kullaniyodm megersm hic bi etkisi olmuyos oyle sadece yumusatiyoms burnu iki gundr agizdn cekiyorm afedersn burndaki pislikler cikiyo nefes alisi cok iyi oldu emerken cok rahat artk bide gece uyurken

Valla ben de hastaneden çıktığım gün geldi birkaç kişi gaz sancim vardı yürümekte bile zorlaniyordum tuvalete çıkamamıştım daha. Yatamadım da yanlarında baya zor olmuştu. Ondan sonra da birkaç kişi daha gelince mevlüt yaptık biz de iyi oldu :) az daha var gelecek olanlar onlarda 40 i çıksın öyle gelelim dediler Allah'tan

Hadi bakalım 2. Defa tuttu

Kizlar otribebe burun aspiratoru kullaniyonz mu ben iki gundr kullaniyom gercektn eskiye oranla bebegm cok rahat emiyo nefes almasi da cok rahatladi dr boyle daha guzel uyur geceler dedi
Ben kullanıyorum canım burnu tıkalı olunca emmiyor. Doktor kullanabilirsin demişti bize de

C

senşn dışında biri versin. Benim kızım bababsında emiyor bende emmiyor.olmadı kauçuk emzik dene canım onu da almazsa emzk kabul etmeyecek demek ki
Evet bnimkide nuk kauçuk olan emziği tuttu. Avent sothie ye öyle heves etmistim ki cok hosuma gidiyo ama belki buyuyunce tutar. Arada azimle veriyorum onu ama almiyo

Müsait değiliz diyemesen de uyandırmalarına izin verme canım o ne öyle. Zaten küçücük bebek şöyle uzaktan bi baksınlar. Uyanınca ne oluyor sanki ağlar emmek ister. Sinir oldum şimdi

Sinir harbi

Kizlar otribebe burun aspiratoru kullaniyonz mu ben iki gundr kullaniyom gercektn eskiye oranla bebegm cok rahat emiyo nefes almasi da cok rahatladi dr boyle daha guzel uyur geceler dedi
Yine de çok sık kullanma onu canım. Çok tıkanmadıkça. Basınçla kulak zarı ve akciğerleri zarar görebilir ve onu kullandıkça burun içi şişliği artıyor

Yine de çok sık kullanma onu canım. Çok tıkanmadıkça. Basınçla kulak zarı ve akciğerleri zarar görebilir ve onu kullandıkça burun içi şişliği artıyor
aaa bunu bilmuyodm dr hemde gunde 3 defa dedi ben tek bi kere kullaniyom sagl canm gercktn hic bunlari bilmiyodm

Evet bnimkide nuk kauçuk olan emziği tuttu. Avent sothie ye öyle heves etmistim ki cok hosuma gidiyo ama belki buyuyunce tutar. Arada azimle veriyorum onu ama almiyo
Benimki avent soothie emzik alıyo ama agzından düşürüyo bazen sonra ağlıyo gene veriyorum. sanırım ilerde emzik tutar dimi gaz sancısı girince kurtarıcımız oldu

Emme refleksinden midir bilmiyorum benide emse mamayı içse bitir bitmez elini ağzına sokmaya aranmaya başlıyor sizce normal midir

gögsümün içine mınık havlulardan koyuyordum hep yumuşak ya meme uclarını acıtmıyor gögüs pedlerini hiç sevmedim ben çunku. uyumuyor ya bebek aklıma geldı onu cıkarıp bas ucuna koydum uzun uzun uyudu. hem süt kokusu hem tenımın kokusu var ondna mı bılmıyorum ama sımdı gene yaptım gene daldı ve uyanmadı yoksa uyanmıstı. belkide zamanla uykular düznelenıyor ondnadır

Halbuki istediğimiz biraz ince düşünceli olmaları ama nerdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…