- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.041
canm onceden sadece suyu kullaniyodm megersm hic bi etkisi olmuyos oyle sadece yumusatiyoms burnu iki gundr agizdn cekiyorm afedersn burndaki pislikler cikiyo nefes alisi cok iyi oldu emerken cok rahat artk bide gece uyurkenNasıl kullanıyorsun canım sadece suyunu mu yoksa ağızdan da çekiyoe musun?
Valla ben de hastaneden çıktığım gün geldi birkaç kişi gaz sancim vardı yürümekte bile zorlaniyordum tuvalete çıkamamıştım daha. Yatamadım da yanlarında baya zor olmuştu. Ondan sonra da birkaç kişi daha gelince mevlüt yaptık biz de iyi oldu :) az daha var gelecek olanlar onlarda 40 i çıksın öyle gelelim dediler Allah'tanBende arayip gormeye gelmk istiom diyenlere mevlut yapcam zaten isterseniz drek mevlute gelin dedim msji aldilar ayip oldu belki ama iki cocukla bn genelde memede sut artirma derdinde hic kaldiramicaktim ama buna ragmen onmisafr agrladmm aa bz yabanci deiliz mevlutu bklemeye gerek yokculari
Hadi bakalım 2. Defa tuttuKızlar annem bambino marka bi emzik almıs benımkı meger emmiyormus bugüne kadar onu anladım. Annemın aldıgı emziği bir aldı ilk kez rahat bi nefes aldık diyebilirim dün butun gun hıc uyumamıstı ondan mı yoksa emzikten mi bilmiyorum bugun uykuları duzenli olmaya basladı devamlı aglayıp mememi istemeyi de bıraktı. Bir deGunesulas hırkamı uyurken bebişin uzerine örtmeye devam ettim bugun fena gecmedi tesadüf müdür bilemiyorum :) diğer emzikleri de alıyor sanıyordum ama agzında oldukları halde benımkı sızlanıyordu bunu alır almaz sustu insallah hep boyle gider
Ben kullanıyorum canım burnu tıkalı olunca emmiyor. Doktor kullanabilirsin demişti bize deKizlar otribebe burun aspiratoru kullaniyonz mu ben iki gundr kullaniyom gercektn eskiye oranla bebegm cok rahat emiyo nefes almasi da cok rahatladi dr boyle daha guzel uyur geceler dedi
Canım bende de işe yaradı :) bizimki de gündüz uyumuyordu denedim bugün baya güzel uyudu maşallah valla çok sağol uzun zamandır ilk defa gündüz dinlendim bende sayende :)))Hadi bakalım 2. Defa tuttu
40 çıkınca da bir şey değişmiyor. Hele gazlı ve uyumayan bebek olursavalla benm 40ım çıkınca gelecek olan olursa da.evin kusuruna bakmasınlar :)
Evet bnimkide nuk kauçuk olan emziği tuttu. Avent sothie ye öyle heves etmistim ki cok hosuma gidiyo ama belki buyuyunce tutar. Arada azimle veriyorum onu ama almiyoC
senşn dışında biri versin. Benim kızım bababsında emiyor bende emmiyor.olmadı kauçuk emzik dene canım onu da almazsa emzk kabul etmeyecek demek ki
Müsait değiliz diyemesen de uyandırmalarına izin verme canım o ne öyle. Zaten küçücük bebek şöyle uzaktan bi baksınlar. Uyanınca ne oluyor sanki ağlar emmek ister. Sinir oldum şimdiCanim, biz hastaneden ciktigimizdan beri her haftasonu ctsi pazar olmak uzere hergun misafir geldi. Hatta bu haftasonu da dolu ve arayan bi arkadasimiza da 2 gun de doluyuz dedik. Cok yoruluyorum annem olmasina ragmen misafirler inanilmaz eziyet benim icin.
Hatta bazilari bebegimiz uyurken zorla uyandirip sevmek icin israr ediyor ve sonrasinda olmayan duzenimiz daha da berbat oluyor. Ne isnsanlara musait degiliz diyebiliyorum ne de uyandirmayalim diyebiliyorum
Sinir harbiBen doğum yaptığımın ertesi günü taburcu olmuştum şaka gibi ama ece geldiğim akşam amcam eşi halam ve eşi çocuk görmeye geldilerSezeryanla doğum yaptım salonda bana açılmış bir yatak oturup gece 11 e kadar sohbet ettiler.Sinrada neyse biz kalkalım sen dinlen dediler. Ve ben gaz sancısından yatamıyordum bile.
Giderkende bunda öylesine geldik geçmiş oksun diye hediyemizi birdahaki sefer getiricez dediler delirdim
Yine de çok sık kullanma onu canım. Çok tıkanmadıkça. Basınçla kulak zarı ve akciğerleri zarar görebilir ve onu kullandıkça burun içi şişliği artıyorKizlar otribebe burun aspiratoru kullaniyonz mu ben iki gundr kullaniyom gercektn eskiye oranla bebegm cok rahat emiyo nefes almasi da cok rahatladi dr boyle daha guzel uyur geceler dedi
3 olduCanım bende de işe yaradı :) bizimki de gündüz uyumuyordu denedim bugün baya güzel uyudu maşallah valla çok sağol uzun zamandır ilk defa gündüz dinlendim bende sayende :)))
aaa bunu bilmuyodm dr hemde gunde 3 defa dedi ben tek bi kere kullaniyom sagl canm gercktn hic bunlari bilmiyodmYine de çok sık kullanma onu canım. Çok tıkanmadıkça. Basınçla kulak zarı ve akciğerleri zarar görebilir ve onu kullandıkça burun içi şişliği artıyor
Benimki avent soothie emzik alıyo ama agzından düşürüyo bazen sonra ağlıyo gene veriyorum. sanırım ilerde emzik tutar dimi gaz sancısı girince kurtarıcımız olduEvet bnimkide nuk kauçuk olan emziği tuttu. Avent sothie ye öyle heves etmistim ki cok hosuma gidiyo ama belki buyuyunce tutar. Arada azimle veriyorum onu ama almiyo
gögsümün içine mınık havlulardan koyuyordum hep yumuşak ya meme uclarını acıtmıyor gögüs pedlerini hiç sevmedim ben çunku. uyumuyor ya bebek aklıma geldı onu cıkarıp bas ucuna koydum uzun uzun uyudu. hem süt kokusu hem tenımın kokusu var ondna mı bılmıyorum ama sımdı gene yaptım gene daldı ve uyanmadı yoksa uyanmıstı. belkide zamanla uykular düznelenıyor ondnadırKızlar annem bambino marka bi emzik almıs benımkı meger emmiyormus bugüne kadar onu anladım. Annemın aldıgı emziği bir aldı ilk kez rahat bi nefes aldık diyebilirim dün butun gun hıc uyumamıstı ondan mı yoksa emzikten mi bilmiyorum bugun uykuları duzenli olmaya basladı devamlı aglayıp mememi istemeyi de bıraktı. Bir deGunesulas hırkamı uyurken bebişin uzerine örtmeye devam ettim bugun fena gecmedi tesadüf müdür bilemiyorum :) diğer emzikleri de alıyor sanıyordum ama agzında oldukları halde benımkı sızlanıyordu bunu alır almaz sustu insallah hep boyle gider
doktor bana ılk zamanlar sağma bırak bebek emebildiği kadar emsin dedi.Masallah sendede ne sut var. Allah daha cok versin sanada bizede. Sık sag at dolaba buyudukce daha cok artacak. Sen evde yokkende biri verir biberonla.
Kesinlikle anlatılmaz yaşanırSinir harbi
Gumus kapaklara bi bak istersen antibakteriyel ozelligide var.
valla isteyen baksın kusura hiç önemli de değilvalla benm 40ım çıkınca gelecek olan olursa da.evin kusuruna bakmasınlar :)
Halbuki istediğimiz biraz ince düşünceli olmaları ama nerdeeBenim hastaneden çıktığım gün şehir dışından görümcemler geldi yatılı.iki gece kaldılar.kendi annem ve kv kayın pederler de vardı.evşn tüm odaları dolu,sezeryan dikişlerim acır yatağımda yatamam koridorda turlamıştım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?