- 16 Mart 2017
- 650
- 1.035
- 33
- 45
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.061
Evet birtek kauçuk emzik kaldı yarın aşımız var ertesi günü alıp onu deneyeceğim.Belki yarın biraz huysuz olur ..C
senşn dışında biri versin. Benim kızım bababsında emiyor bende emmiyor.olmadı kauçuk emzik dene canım onu da almazsa emzk kabul etmeyecek demek ki
niye diyemiyorsunCanim, biz hastaneden ciktigimizdan beri her haftasonu ctsi pazar olmak uzere hergun misafir geldi. Hatta bu haftasonu da dolu ve arayan bi arkadasimiza da 2 gun de doluyuz dedik. Cok yoruluyorum annem olmasina ragmen misafirler inanilmaz eziyet benim icin.
Hatta bazilari bebegimiz uyurken zorla uyandirip sevmek icin israr ediyor ve sonrasinda olmayan duzenimiz daha da berbat oluyor. Ne isnsanlara musait degiliz diyebiliyorum ne de uyandirmayalim diyebiliyorum
doktor bana aşırı kapalı olmadıkca önermıyorum demıstı ama 1 defa denedım. yarına tekrar deneyecegımKizlar otribebe burun aspiratoru kullaniyonz mu ben iki gundr kullaniyom gercektn eskiye oranla bebegm cok rahat emiyo nefes almasi da cok rahatladi dr boyle daha guzel uyur geceler dedi
Mamajoo yuda denedim ama çokmu ısrar etmiyorum bilemedim.Ben mama veriyorum ama emziriyorumda ondan almadı belki emziği.Benimki de çok zor aldı canım. Farklı bir emzik mi denesen denemediysen. Ben her türlü emziği denedim en son mamajoo emzik aldık nihayet onu tuttu. Özellikle uyurken ya da uyumak üzereyken ağzına veriyordum ben canım öyle öyle alıştı. Ama çok inat ettim
ne yaptın canım ?Canım bende de işe yaradı :) bizimki de gündüz uyumuyordu denedim bugün baya güzel uyudu maşallah valla çok sağol uzun zamandır ilk defa gündüz dinlendim bende sayende :)))
benım doktorumda oyle dedı. mecbur kalmadıkca kullanma dediYine de çok sık kullanma onu canım. Çok tıkanmadıkça. Basınçla kulak zarı ve akciğerleri zarar görebilir ve onu kullandıkça burun içi şişliği artıyor
Benimki de öyle canım. Doktor bazı bebeklerin emme refleksi yüksek oluyor dedi ben aç zannediyordum ama değilmiş. Emme refleksi yüksek olduğundan öyle yapıyorlarmis bende veriyorum emziği arandığında karnı toksa Kendi kendine uyuyorEmme refleksinden midir bilmiyorum benide emse mamayı içse bitir bitmez elini ağzına sokmaya aranmaya başlıyor sizce normal midir
Ben de mama veriyorum canım bir de silikon uçla emziriyorum ondan belki de verdiğim emzikte silikon kolay alışmış olabilir. BilemedimMamajoo yuda denedim ama çokmu ısrar etmiyorum bilemedim.Ben mama veriyorum ama emziriyorumda ondan almadı belki emziği.
Gerçi emzirip emzik alanlar çok sende mesela.
Diğer kızlarımda almadı emziği sanırım bu minnoşumda almayacakAlsaydı sevinecektim ama hayırlısı birde kauçuk dene dediler bakalim.
ne yaptın canım ?
Serum fizyolojik sık bol bol. Poşet serum aldık eczaneden ince şırıngayla çekip burnuna püskürtüyoruz. Tıkanmasına engel oluyor.aaa bunu bilmuyodm dr hemde gunde 3 defa dedi ben tek bi kere kullaniyom sagl canm gercktn hic bunlari bilmiyodm
Aa evet silikonla emziriyorsan daha kolay almış olabilir .Ben kullanmadım slikon biraz yara oldu falan ama ayva çekirdeği ile hallettim 2. Güne bişi kalmadı çok şükür.Ben de mama veriyorum canım bir de silikon uçla emziriyorum ondan belki de verdiğim emzikte silikon kolay alışmış olabilir. Bilemedim
Benim göğüs ucum hiç yok neredeyse canım ondan mecbur silikon uçla emziriyorum. Bir de sütüm çok az göğsümü de tam tutamiyor çok zorlanıyor zaten az süt var kendi göğsümü verince emin olamıyorum doyuyor mu diye ondan silikon uç iyi geliyor bize canımAa evet silikonla emziriyorsan daha kolay almış olabilir .Ben kullanmadım slikon biraz yara oldu falan ama ayva çekirdeği ile hallettim 2. Güne bişi kalmadı çok şükür.
Şimdi uyuyor verdim emziği çekiyor bakalım kaçıncı dk. Atacak
Allahtan emzik alıyorlar bizimki emme bitince direk elini ağza sokmaya çalışıyorBenimki de öyle canım. Doktor bazı bebeklerin emme refleksi yüksek oluyor dedi ben aç zannediyordum ama değilmiş. Emme refleksi yüksek olduğundan öyle yapıyorlarmis bende veriyorum emziği arandığında karnı toksa Kendi kendine uyuyor
bende bugun denedım . kendı kendıme düşünmüştüm işe yaradı bizde deGunesulas kıyafetini koyuyormus bebek uyurken üstüne çok kolay uyuyor demişti canım. Bizimki de gece uyuyor ama gündüz neredeyse hiç uyumuyor onu denedim bugün gündüz baya güzel uyudu bende rahat ettim :)
Haklısın cnm benimde sağ göğsünün ucu neredeyse yok çok zorlandı başta almaya çalışırken sonra düzeldi.Benim göğüs ucum hiç yok neredeyse canım ondan mecbur silikon uçla emziriyorum. Bir de sütüm çok az göğsümü de tam tutamiyor çok zorlanıyor zaten az süt var kendi göğsümü verince emin olamıyorum doyuyor mu diye ondan silikon uç iyi geliyor bize canım
Keşke alsaherkes emzige mi geçti ? hımmm
Amın canım fazlası guzel de fazlasını yönetebilmek lazım. Ben fazla sütü iyi yönetemediğim için dogumdan beri emzirmekle mastitle antibiyotikle meme yaralarıyla ugrasıyorum halen de gecmiş degıl allah az verıp aratmasın cok verıp hasta etmesin. BEbıs bu ara hıc uyumuyo hep kucagımda kalmak ıstiyo oyuzden ne banyo yapabılıyorum nede sütleri zamanında sagabılıyorum sonra da tas gıbı oluyolar oturup aglıyorumMasallah sendede ne sut var. Allah daha cok versin sanada bizede. Sık sag at dolaba buyudukce daha cok artacak. Sen evde yokkende biri verir biberonla.
Yine de çok sık kullanma onu canım. Çok tıkanmadıkça. Basınçla kulak zarı ve akciğerleri zarar görebilir ve onu kullandıkça burun içi şişliği artıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?