2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
ya neden benim dr israrla gundr uc defa yapmami soylediki pazrtesi kontrolmz var soylucem bakalm ne dio

Sanki inadına hergün en az iki tabak aşure geliyor. Getirenler de iki tabak veriyor doğum yaptım diye. Bense uzaktan bakıyorum Eşime yaradı. Hepsini o yiyor
canm ben yedim hic fazla gaz yapmadi bebegmn herzamki gazi vardi bi azick yiyp dene istersen

Ben sormadim ilk oglumda kullandim. Annem bi kadina denk gelmisti burun aspiresinden acilinca yurt disinda torunu gunde bir kez yapilabilir demus. Fazla yapilmasin demis . Yurt disinda yasayan akrabamizda var o da gunde bir kere yada iki gunde yapiyor. Kaldiki yasadigi yerde zorda kalmadikca ilac bile vermiyorlar. Ben yapiyorum cinku yapilmamasi daha cok olumsuz etki yaratiyor. Bebekler burundan nefes aliyor. Uykusu bolunuyor. Beslenirken burnundsn nefes aliyor. Beslenmesinide etkiliyor. Nefes duzgun alamazsa akcigere az oksijen gider dogal olarak kalbe . Zaten burun deligi ne kadar cok az bir sey olmasi etkiliyor. Kalorifer yandiginda hava kuruyor daha cok dolu oluyor burnu.

Bugun kirk gunluk oldu. İki gundur Masallah gaz sikayetimiz dahada azaldi. Ya kirkimiz ciktigi icin. Ya belki bir kac gunluk rahatliktir. Ya da ben emzirirken rezene iciyorum ondan. Dr rmzirurken su ic etki ediyor sute demisti. Bende rezene iciyorum direk sute gecsin diye. Hangisi bilmiyorum bu ara iyiyiz . İnsallah boyle devam eder.

Kizlar selaam nasilsiniz :) giremedim coktandir.. benim oglusum 4 haftalik oldu:) biraz gaz sorunumuz oluyo ama iyiyiz cok sukur..
Tecrubeli annelere bi sorum olacak..
Bebegimi emzirirken hep bogazina sut kaciyo.. tikaniyo.. bi kac saniye nefesi kesiliyo.. hemen hemen her emzirmede oluyor.. hemen yuzustu asagi dogru yatirip sirtina vuruyorum ama aklim cikiyo.. neden olabilir kizlar ya?? Olmamasi icin napabilirim? Sizinde basiniza geliyor mu?

40 çıkınca da bir şey değişmiyor. Hele gazlı ve uyumayan bebek olursa

cnm bazı arkadaslar gelmek için 40ı bekliyo ondan dedim :) 36 günlük, 1 haftadır başladı gazı, çok üzülüyorum

Evet bnimkide nuk kauçuk olan emziği tuttu. Avent sothie ye öyle heves etmistim ki cok hosuma gidiyo ama belki buyuyunce tutar. Arada azimle veriyorum onu ama almiyo

sanırım emen bebekler yumusak emzik arıyo

C

senşn dışında biri versin. Benim kızım bababsında emiyor bende emmiyor.olmadı kauçuk emzik dene canım onu da almazsa emzk kabul etmeyecek demek ki
Bende avent almıştım başlarda emmedi her ağlamasında ablasına ver dedim ağzına sonunda kazandık dün eme eme uyudu inşallah hep tutar :)

Gumus kapaklara bi bak istersen antibakteriyel ozelligide var.
Ben emzirmeye daha yeni Yen'i başlıyorum o yüzden sorunlar da Yen'i başlıyor. Bugün 2-3 kere emzirebildim mememin ucunda kabarcıklar oluştu çok acıyor. Bu gümüş kapaklar iyi gelir mi ?

Evet bnimkide nuk kauçuk olan emziği tuttu. Avent sothie ye öyle heves etmistim ki cok hosuma gidiyo ama belki buyuyunce tutar. Arada azimle veriyorum onu ama almiyo
Ay canım bende sırf ben beğendim diye onu aldım ısrarla başka meme alıp vermedim onu tutuyor bebeğim şimdi darısı başına :)

herkes emzige mi geçti ? hımmm
Ben ilk günler emzik vermiştim çok da güzel emiyordu ama emzik emen çocuğun meme reddi yapma ihtimali çok daha yüksekmiş. Biz de memeye geri döndürmek için hayatımızdaki bütün plastikleri çıkardık emzik, biberon ve silikon uç. Ve gerçekten de 2 günde bebeğimde çok gelişme var. Yavaş yavaş memeye dönüyor galiba.

Ayy canım lütfen memenin o kadar dolmasına izin verme. Ben ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum. Yürürken bile memem çok acıyor. Ve büyük ihtimalle yarın ameliyat olacağım. Hiç iyileşme belirtisi yok

Aynı sorun bizde de vardı. Azaldı. Memede süt akışı fazla olanlarda oluyormus. Burnu tıkalıysa burnunu aç. Emzirmeden önce biraz sağabilirsin. Doktor korkma yan çevirip sırtına vur dedi.

Aslinda cok yakin aile disini gercekten 40 tan sonra kabul etmek gerek...
Ben de tabiki emzirmek icin uyandiracaksam bile icim gidiyor ama o kadar israr ediyorlarki. Hatta son gelen arkadssmn 2 cocugu olmasina ragmen bebek uyanmadan gitmeyiz diye israr etti. Ondan onceki surekli ben uyandirmaya gidiyorum diye diye beni sinir etti...

Canim benim buyuk oglumda oyleydi. Reflu vardi. Benimki beslendikten sonra kusmuyordu. Beslenirken kusuyordu hem emzirirken hem biberon verirken . Basini dik tutarak besliyordum. Ya reflu vardir. Baska bir nedeni sutun fazlami fazlaysa oda tikayabiliyor. Yada emerken uyuyorlar agzinda kaliyor sut oyle tikaniyo

Ben emzirmeye daha yeni Yen'i başlıyorum o yüzden sorunlar da Yen'i başlıyor. Bugün 2-3 kere emzirebildim mememin ucunda kabarcıklar oluştu çok acıyor. Bu gümüş kapaklar iyi gelir mi ?
Benimkiler yara oldu kabuk bagliyordu emince kabuklari aciliyordu acik yara oluyordu. 4 ginde tam iyilesti. Onun disinda ilk emerken bir acima oluyor oda yok. Hic bir yara hassasiyet yok . Rahat rahat emziriyorum. İnstagr sayfasina bi bak istersen internet sayfasindada yaziyor yorumlar var. Ben cok memnun kaldim. Arada cikarmak gerekiyor hava almasi icin goguslerin. Gunduz takip gece cikartiyorum. Baska krem kalkan hic birsey kullanmiyorum.

Nasıl koyuyorsun canım tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…