- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.101
Gozun aydin cnm . Allah anali babalu buyutmeyi nasip etsinKizllar selamlar çok şükür bebeğim geldi dünyaya durumumuz iyi ancak göğüslerine çözüm bulamıyorum ne zaman iyileeecek kesin çözüm önerisi olan varmi
Gaz ikinci ayda pik yapiyor. 2 aylik olunca dahada artabilir . Dr gaz ilacini yazarken bize gaza hicbirsey tam cozum olmuyor . Tedavisi tam yok dedi. 3 ay bittimi rahatlarlar. Gaz bitince dis basliyor . Bebek buyutmek sabir isteyen bir ugras. Sorunumuz bunlar olsun . Allah hastaliklardan korusun hepsinicnm bazı arkadaslar gelmek için 40ı bekliyo ondan dedim :) 36 günlük, 1 haftadır başladı gazı, çok üzülüyorum
sanırım emen bebekler yumusak emzik arıyo
Allahtan emzik alıyorlar bizimki emme bitince direk elini ağza sokmaya çalışıyor
Valla benim aklıma gelmemişti canım keşke daha önce deneseydimbende bugun denedım . kendı kendıme düşünmüştüm işe yaradı bizde de
Benim başta çok sütüm vardı canim kıyafetlere akıyordu. Sağlık ocağına kontrole götürdük doktor saçma sapan şeyler söyledi üzüntüden birden sütüm gitti 2 gün aç kalmış yavrum 3150 kiloya kadar düştü mamaya başladık biz de. İnşallah kilo almıştır bugün doktor kontrolümüz var bakalım. Bir öğün emzirip bir öğün mama veriyorum bende mama verdiğim zaman sagiyorum sütümü inşallah artar zamanlaHaklısın cnm benimde sağ göğsünün ucu neredeyse yok çok zorlandı başta almaya çalışırken sonra düzeldi.
Şimdi tutabiliyor çok şükür. Benimde sütüm az geliyor ilk kontrolde kilo alamamıştı neredeyse ondan mama veriyorum mecbur.
Bakalım yarın aşıya gittiğimizde kilomuz ne durumda..
canm bizm dogdgndn beri oyle ilk zamnlar cok korkup elim ayagim birbirine dolasiyodj simdi sakn oluyom bi turlu bende cozum bulamadmKizlar selaam nasilsiniz :) giremedim coktandir.. benim oglusum 4 haftalik oldu:) biraz gaz sorunumuz oluyo ama iyiyiz cok sukur..
Tecrubeli annelere bi sorum olacak..
Bebegimi emzirirken hep bogazina sut kaciyo.. tikaniyo.. bi kac saniye nefesi kesiliyo.. hemen hemen her emzirmede oluyor.. hemen yuzustu asagi dogru yatirip sirtina vuruyorum ama aklim cikiyo.. neden olabilir kizlar ya?? Olmamasi icin napabilirim? Sizinde basiniza geliyor mu?
Benim kızım chicco kelebek şeklinde olanı çok şükür kabul etti evde her ihtimale karşı nuk kauçuk da var.Evet birtek kauçuk emzik kaldı yarın aşımız var ertesi günü alıp onu deneyeceğim.Belki yarın biraz huysuz olur ..
Canim burnunu temizledim nazal aspiratorle.. tikaliymis.. umarim rahatlar.. cok cok sagol..ben silikon ucla emziriyorum sanirim fazla cekiyor sutu :/ sagol cnm sagma yontemini deniycemAynı sorun bizde de vardı. Azaldı. Memede süt akışı fazla olanlarda oluyormus. Burnu tıkalıysa burnunu aç. Emzirmeden önce biraz sağabilirsin. Doktor korkma yan çevirip sırtına vur dedi.
Valla canim benimkinde kusma cok emerse oluyor.. bogazina alma durumu sutu cok cektigi icin oluyor sanirim yutamiyor.. nefesi kesiliyor.. bi arkadasin dedigi gibi burnunu temizledim bakalim insallah gecer, cok sagol cnm beninCanim benim buyuk oglumda oyleydi. Reflu vardi. Benimki beslendikten sonra kusmuyordu. Beslenirken kusuyordu hem emzirirken hem biberon verirken . Basini dik tutarak besliyordum. Ya reflu vardir. Baska bir nedeni sutun fazlami fazlaysa oda tikayabiliyor. Yada emerken uyuyorlar agzinda kaliyor sut oyle tikaniyo
Canim doktora sorarsan falan benide bilgilendirirnisin ne diyecek?canm bizm dogdgndn beri oyle ilk zamnlar cok korkup elim ayagim birbirine dolasiyodj simdi sakn oluyom bi turlu bende cozum bulamadm
Hıc mı gecmedı canım? Antibiyotik vermıslerdi bana ılk gunden kurutmaya baslamıstı ıcerıdekı tıkanıklıgı. Bı de saat bası sagdım ozamann tabı cok canım yanıyodu gozumden yas gele gele sagdım bıde gogus ucları komple yara olmustu cok zordu. O zaman bebegım gunduzlerı en az ıkı saat uyuyodu bende ımkan yaratıyodum sımdı ise ssk lı calısan gibi gece 12ye kadar bızımle oturuyo sabah 5bucukta uyanıp gune baslıyo boyle sacma bi düzen kurdu kendıneAyy canım lütfen memenin o kadar dolmasına izin verme. Ben ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum. Yürürken bile memem çok acıyor. Ve büyük ihtimalle yarın ameliyat olacağım. Hiç iyileşme belirtisi yok
Ayy masallah canımm insallah hep boyle devam edersiniz. Darısı bızım 40larımıza insallahBugun kirk gunluk oldu. İki gundur Masallah gaz sikayetimiz dahada azaldi. Ya kirkimiz ciktigi icin. Ya belki bir kac gunluk rahatliktir. Ya da ben emzirirken rezene iciyorum ondan. Dr rmzirurken su ic etki ediyor sute demisti. Bende rezene iciyorum direk sute gecsin diye. Hangisi bilmiyorum bu ara iyiyiz . İnsallah boyle devam eder.
Hayirli olsun canim, Allah anali babali buyutsun. Bana kantaron yagi cok iyi geldi cok hizli etki etti ve yarayi iyilestiirdi.kesinlikkkle dene.Kizllar selamlar çok şükür bebeğim geldi dünyaya durumumuz iyi ancak göğüslerine çözüm bulamıyorum ne zaman iyileeecek kesin çözüm önerisi olan varmi
Canım herseyı yaptım cozumu gumus kapaklarda buldum silverette turkey olarak bakabılırsın. Bebısın dunyaya hosgeldi gozunuz aydın :)Kizllar selamlar çok şükür bebeğim geldi dünyaya durumumuz iyi ancak göğüslerine çözüm bulamıyorum ne zaman iyileeecek kesin çözüm önerisi olan varmi
Bizimkide baştan beri öyle cok çekiyo sanırım bi heyecanla dik tutup yüzüne üflüyorum geçiyor hemen nefes almaya başlıyorKizlar selaam nasilsiniz :) giremedim coktandir.. benim oglusum 4 haftalik oldu:) biraz gaz sorunumuz oluyo ama iyiyiz cok sukur..
Bebegimi emzirirken hep bogazina sut kaciyo.. tikaniyo.. bi kac saniye nefesi kesiliyo.. hemen hemen her emzirmede oluyor.. hemen yuzustu asagi dogru yatirip sirtina vuruyorum ama aklim cikiyo.. neden olabilir kizlar ya?? Olmamasi icin napabilirim? Sizinde basiniza geliyor mu?
Canim bende sezeryandan 1 gün sonra taburcu oldum daha eve gelmeden 2 dayım ve Teyzem aradı biz eve geldik onlarda bizden hemen sonra geldiler hastane kıyafetiyle oturdum yanlarında ve şunu tecrübe ettim ki lohusa ya ilk bir hafta ne kadar yakın olursan ol oturmaya gitmeyecek sin ancak yardıma gidilebilirBen doğum yaptığımın ertesi günü taburcu olmuştum şaka gibi ama ece geldiğim akşam amcam eşi halam ve eşi çocuk görmeye geldilerSezeryanla doğum yaptım salonda bana açılmış bir yatak oturup gece 11 e kadar sohbet ettiler.Sinrada neyse biz kalkalım sen dinlen dediler. Ve ben gaz sancısından yatamıyordum bile.
Giderkende bunda öylesine geldik geçmiş oksun diye hediyemizi birdahaki sefer getiricez dediler delirdim
Canım benimde yalnızım iki çocukla zorlaniyorum..dusun bizim kirkimiz cumartesi günü doldurucaz ama bebek tebriğine bana çok kişi geldi...ben çok zorlandım insan bi düşünür erkenEvde yalnız olan arkadaşlar, ev işlerini nasıl hallediyorsunuz? Artık ben de yalnızım.. Hoş annem sadece yemek yapıyodu ama artık resmi olarak yalnız olacağım için ve kırkımın çıkmasına 4 gün kalmasına rağmen bebeğim memeye yapışık yaşadığı için tedirginim..
Canım bizdede o sorun var..her emzirdigimde korkarak emziriyorum çünkü kızıma bisey olacak diye çok korkuyorum..bende bi cozum bulamadım.Kizlar selaam nasilsiniz :) giremedim coktandir.. benim oglusum 4 haftalik oldu:) biraz gaz sorunumuz oluyo ama iyiyiz cok sukur..
Ben de çok korkuyordum hatta sonrasında biraz morardı. Doktora koştuk. 3 gün boşu boşuna yoğun bakımda kaldı. Kendi doktorumuz gayet sakin korkma yan çevirip sırtına vur dedi. Hiçbir şey olmaz dedi.Canım benimde yalnızım iki çocukla zorlaniyorum..dusun bizim kirkimiz cumartesi günü doldurucaz ama bebek tebriğine bana çok kişi geldi...ben çok zorlandım insan bi düşünür erken
Canım bizdede o sorun var..her emzirdigimde korkarak emziriyorum çünkü kızıma bisey olacak diye çok korkuyorum..bende bi cozum bulamadım.
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsünKizllar selamlar çok şükür bebeğim geldi dünyaya durumumuz iyi ancak göğüslerine çözüm bulamıyorum ne zaman iyileeecek kesin çözüm önerisi olan varmi
Canim aynı sorun bizede var ben eski usul makas yapıp veriyorum mememi süt daha kontrollü gidiyor çok aciktiginda özellikle oluyorduKizlar selaam nasilsiniz :) giremedim coktandir.. benim oglusum 4 haftalik oldu:) biraz gaz sorunumuz oluyo ama iyiyiz cok sukur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?