2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Hangi gaz ilacıni önerirsin canım bide rezene içenler sallama çay mi aldınız yoksa eczaneden aktardan mi aldınız
Ben aktardan aldım kaynar suya atıp demliyorum.bir de tane kimyon aldım.tane kimyonu hem baharat gibi yemeklere katıp yiyorum hem de bazen Rezene çayına katıyorum.
Gaza ne kadar faydası çar bilemiyorum bizim gaz sancılarımız yeni başladı.

M Mismommy canım annem hep emzirirken bişey yiyip içme kıl durur der. Demek ki yiyip içtiğimiz süte çok çabuk karışıyor o yüzden yeme içme deniyor.canım emzirirken rezene İçmenin faydasını görürsen yazar mısın?uyımadığı zamanlarda Ben de deneyim.
Bu arada kırkınız çıkmış maşallah size

Ben de alayım o zaman ya çok acıyor veremiyorum çocuğa. Dün gece emerken ağzından zorla çıkardım dayanamadım.

Sagol cnm. Emzirirken sadece su ve rezene iciyorum. Yudum yudum bir dikiste degil. Bilmiyorumki ondanmi. Sende dene ancak oyle anlasilir. Herkeste farkli etki oluyor. Bizim aksam basliyor aglama krizi iki gundur cok az agliyor ikiniyor. Okadarda olur. Gun icindede bir iki oluyor . Hic aglamadan da olmaz bunada sukur

İlacı ilk kullandığımda mememdeki kitlenbriaz küçüldü ama tamamen geçmemişti. Sonra birden büyümeye ve ağrımaya başladı.
Sebebi bebeğin ağzından memedeki çatlaklardan geçen bakterilermiş. Oradaki kitleye bakteri girince apse oluyormuş. Birazdan kontrole gideceğim bakalım ne dicek doktor.

Cerdil canım ayva çekirdeği ile sen mi gögüs ucunu iyileştirmiştn bende yaptm jeli kaç gün ve nasıl kullanmamız gerekiyor

Ay canım kötü bi durum ama çok tatlı anlatmışsın bizim cocuk ta SSK li çalışan demek ki aynı saatlerde çalışmayı seviyorlar

Enteresan canım bizim gelenler uyuyorsa uzaktan bakıp salonda oturup gittiler görmeden gitmemek ne demek bidaha gelirsin deseydin :)

Hangi gaz ilacıni önerirsin canım bide rezene içenler sallama çay mi aldınız yoksa eczaneden aktardan mi aldınız
canım benim ilki kolikti o yüzden bunda kontrollü kullanıyoruz. tek ilaç değil yani. aslında ilaç olarak tek sap simplex. bio gaia zinco mommy bliss gripe water kullanıyorum. içecek olarak da aktardan rezene tane kimyon yıldız anasın ısırgan otu alıp karıştırıp içiyorum hem gaza iyi geliyor hem süt yapıyor

Guzel haberlerle gel ınsallah canım

Cerdil canım ayva çekirdeği ile sen mi gögüs ucunu iyileştirmiştn bende yaptm jeli kaç gün ve nasıl kullanmamız gerekiyor
Evet cnn ben yaptım ve çok işe yaradı.Her fırsatta sür ğöğüs ucuna biraz açıkta kalsın tabiki göğsüne krem gibi geçmiş olsun jel.
Jel bitene kadar her gün her fırsatta sür silmene gerek yok bebişin ağzına değerse bişi olmaz.
Ben 3 çocuğumda da yaptım faydasını göreceksin inşallah.

Kesinlikle katılıyorum insan neye uğradığını şaşırıyor eve geldiğinde birileri olunca.
Yardım için bile bir kişi olsa yeter gerisi kalabalık bence.

canım seninki her gün kaka yapıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…