- 16 Mart 2017
- 650
- 1.035
- 33
- 45
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.141
Bazen böyle üzücü olaylar olabiliyor.Benim başta çok sütüm vardı canim kıyafetlere akıyordu. Sağlık ocağına kontrole götürdük doktor saçma sapan şeyler söyledi üzüntüden birden sütüm gitti 2 gün aç kalmış yavrum 3150 kiloya kadar düştü mamaya başladık biz de. İnşallah kilo almıştır bugün doktor kontrolümüz var bakalım. Bir öğün emzirip bir öğün mama veriyorum bende mama verdiğim zaman sagiyorum sütümü inşallah artar zamanla
Evet cnm cok yapiyor. En az bes diyebilirimcanım seninki her gün kaka yapıyor mu
benimki yapmıyor yaEvet cnm cok yapiyor. En az bes diyebilirim
Sert yapmadigi surece kabizdan saymiyorlar. Ama her gun yapmayinca daha cok gaz sanci oluyor. Kaslarini tam gevsetip kasamadiklari icin yapamayabiliyorlar. . Z. Yagla uyar yada icir. Buyuk oglum kabizdi hergun makata z. Yagla masaj ve bir cay kasigi iciriyordum. Mamaya az bi damla damlatanda var.benimki yapmıyor yabu 3. günümüz hala yapmadı
Bana da eşim dün lactamil karışık bitki çayı almış canım o da iyi geldi dünden beri kullanmama rağmen sütüm farketti direkcanım benim ilki kolikti o yüzden bunda kontrollü kullanıyoruz. tek ilaç değil yani. aslında ilaç olarak tek sap simplex. bio gaia zinco mommy bliss gripe water kullanıyorum. içecek olarak da aktardan rezene tane kimyon yıldız anasın ısırgan otu alıp karıştırıp içiyorum hem gaza iyi geliyor hem süt yapıyor
Seninde baya sıkıntılı olmuş canım neyse ki sağ salim kucağına almışsın :) ben de günde 4 defa falan mama veriyorum inşallah artar sütüm doğru diyorsun canım böyle böyle buyucekler inşallah doktor bugün yeterli kilo almış der bakalım :)Bazen böyle üzücü olaylar olabiliyor.
Bende hamileliğimi çok kötü geçirdim 7.aya kadar bulantı kusma ve çok kilo verdim .Hamileliğine başladığım kilonun 4 kilo altında doğuma gittim hatta.Hep kanama ,açıklık ,suyun gelmesi olduğu için 2 güne bir hastanede yattim.O yüzden erken doğum oldu zaten.Sütüm nedense yetmiyor minnoşumda ama günde sadece 2 defa mama veriyorum bazen 3 defa.
Bakalım böyle böyle büyüyecekler annesi..
Saol canım inşallahEvet cnn ben yaptım ve çok işe yaradı.Her fırsatta sür ğöğüs ucuna biraz açıkta kalsın tabiki göğsüne krem gibi geçmiş olsun jel.
Jel bitene kadar her gün her fırsatta sür silmene gerek yok bebişin ağzına değerse bişi olmaz.
Ben 3 çocuğumda da yaptım faydasını göreceksin inşallah.
İnşallah cnm sağlıklı olsunlar aslında kiloya takılmıyorum ama tabi anne olarak insan kendini suçlu hissediyor kilosu ayını takip etsin yeter bizim için.Seninde baya sıkıntılı olmuş canım neyse ki sağ salim kucağına almışsın :) ben de günde 4 defa falan mama veriyorum inşallah artar sütüm doğru diyorsun canım böyle böyle buyucekler inşallah doktor bugün yeterli kilo almış der bakalım :)
İnşallah canım 15 günlükken hala doğum kilosuna ulaşmamıştı ondan telaş yapıyorum kiloyu da canım bakalım umarim güzel haberlerle gelirim :)İnşallah cnm sağlıklı olsunlar aslında kiloya takılmıyorum ama tabi anne olarak insan kendini suçlu hissediyor kilosu ayını takip etsin yeter bizim için.
Hadi hayırlısı annesi bakalım ne diyecek dr.nuz güzel haberlerle dönün inşallah.
Benimki de yapmadı üç gün doktora götürdüm makatta çatlak varmış krem verdi altıncı güne kadar yapmazsa fitil ver dedi makattan felan bişeyle uyarma dedi sabah akşam bi çay kaşığı da zeytin yağ içir dedi annede bol bol kayısı erik elma felan yesin dedi dördüncü gün iki defa yaptı bugün yine Yokbenimki yapmıyor yabu 3. günümüz hala yapmadı
Dün annem evde küçük bir yastik yaptı bugün biraz kullandık ama daha etkisini tam göremedim inşallah işe yararKızlar bişe sorucam kiraz çekrdeği kemeri kullanan var mı? Varsa memnun kaldnz mı,bgn eşime aldırıcam 12 günlük oldu kızım 10. Günde gax basladı.
Ayy canım benim annelik sabır işiymiş hele ki senin iki çocuğun var işin çok daha zor Allah hepimizi iyi anlayışlı insanlarla karşılaştırsın ki komşu da çok önemli Allah yardımcın olsunay kızlar nasıl sinirliyimanlatamam küçüğü kontrole götürdük Tsh için kan alınacaktı tekrar. büyüğü ki daha 2 yaşında kv ve kayınpedere bıraktık. tabi benim olmadığımı farkedince ağlamış çok. bizimkinin sesi de gürdür. yandaki komşunun kozo gelmiş ders çalışamıyorum çocuğu sustursanız diye. kv anlatmış durumu. dışarı çıkarın madem demiş. bunlar da onlar rahatsız olmasın diye çocuğu hemen indirmişler ama üstüne hiç mont falan da almadan direk indirmişler. kime kızarsın şaşırdım. çocuk hasta olacak bu havada bi tişörtle çocuk sokağa mı çıkarılor? kim tahatsız oluyosa olsun. gece değil bişey değil. bi de gürültü falan yapsa anlarım tc s si yüksek olsa müzik sesi olsa anlarım. çocuk ağlaması bu ya insan çocuk ağlıyo diye şikayete mi gelir!!!!hayır bide onlardan çekinip çocuğu tişörtle dışarı çıkarıp telefon üstüne telefon edenlere ne demeli? kozdan kan alınıyo o ağlıyo bi yandan evden telefon ediyolar büyük ağlıyo diye. ne yapacağımı şaşırdım
Ben kullanıyorum. Havlu ısıt falan zor oluyor hele o aceleyle. Mikrodalga fırınınız varsa çok kullanışlıKızlar bişe sorucam kiraz çekrdeği kemeri kullanan var mı? Varsa memnun kaldnz mı,bgn eşime aldırıcam 12 günlük oldu kızım 10. Günde gax basladı.
bende de var kiraz çekirdeği ama mikrodalga yok gıdıp alacak zaman bıle yokBen kullanıyorum. Havlu ısıt falan zor oluyor hele o aceleyle. Mikrodalga fırınınız varsa çok kullanışlı
benım günde en az 2 kere yapıyor ortalama 3canım seninki her gün kaka yapıyor mu
İnşallah işe yarar cnm doğal en azından önmz kış hemdeBen kullanıyorum. Havlu ısıt falan zor oluyor hele o aceleyle. Mikrodalga fırınınız varsa çok kullanışlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?