- 3 Mayıs 2015
- 2.526
- 4.099
- 133
- 40
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.161
Fırında 150 derecede 8-12 dk arası ısıtılabiliomş cnmbende de var kiraz çekirdeği ama mikrodalga yok gıdıp alacak zaman bıle yok
Cnm hadi geçmiş olsun ..Kaç kilo doğmuştu bebiş ,birde kaçıncı haftada doğmuştu ona gorede değişiyor çünkü.Biz de doktordan geldik. Boyumuz 55 cm olmuş ama kilo almamisiz ya 3600 olmuş daha şimdiye 4 kiloyu geçmesi lazımdı dedi doktor her öğünde mama ver dedi mamayı da arttir dedi. Emzirsen bile üstüne mama ver dedi ben mi beceremiyorum bu çocuğu beslemeyi yoksa çok yiyen bir bebek mi anlamadım
denerim. karnınamı yoksa ayagınamı koyacagızzFırında 150 derecede 8-12 dk arası ısıtılabiliomş cnm
Benim bebeğimde kilo almiyordu o hafta 3 saatte bir emiyordu artik 2 saatte bir emziriyorum arada aglamalari haric acaba saatimi kisaltsan acikmasini beklemeden ver memeni bide emzirdikten sonra kaka yaparsa tekrar emzirBiz de doktordan geldik. Boyumuz 55 cm olmuş ama kilo almamisiz ya 3600 olmuş daha şimdiye 4 kiloyu geçmesi lazımdı dedi doktor her öğünde mama ver dedi mamayı da arttir dedi. Emzirsen bile üstüne mama ver dedi ben mi beceremiyorum bu çocuğu beslemeyi yoksa çok yiyen bir bebek mi anlamadım
Cnm
Cnm hadi geçmiş olsun ..Kaç kilo doğmuştu bebiş ,birde kaçıncı haftada doğmuştu ona gorede değişiyor çünkü.
Bizde 1 ay aşıdan döndük 46 cm doğmuştuk 51 cm olmuşuz 2490 gr doğmuştuk 3600 gr olmuş.Yine mama takviyesi yapalım dedi dr 1 ay erken doğduğu için ancak doğması gereken kilo ve boya ulaştık dedi. Zaten mama veriyordum günde 2 veya 3 defa .
Sakın kendini üzme sütüne ve bebeğine geçer stresin. Dr.nun dediği gibi hem anne sütü hem mama toparlayacaklar inşallah.
Önemli olan sağlıklı olmaları bebişlerimizin.
Kızlar benim bebeğimin göğüsleri erik kadar şişmiş. Normalde ben araştırmadan hiç bir şekilde hareket etmem ama fırsat bulamamıştım. Annem eskiler sıkardı böyle olunca dedi ve meme uçlarını sıktı. Süt gibi sıvı geldi sıktıkça. İnternette baktım sakın sıkmayın iki haftaya kendiliğinden geçecek yazıyor ama 10gün oldu halaa geçmedi ve daha çok şişti sanki. Sıkılmasına müsade ettiğim için de çok pişman oldum. Başına böyle bir durum gelen var mı? (İnşaAllah yoktur)
benım doktorum gaz problemi için zeytınyagı içir dedi . size de diyen oldu mu kızlar ?
3540 gr doğmuştu canım bugün tam 1 aylık olduk çok az almış yani 39. Haftada doğdu tam zamanında yani canım o yüzden az almış dedi doktor sütüm hiç yaramıyor demek ki yine de emziricem sadece mama verdiğinde 120 yi zorla, emzirdiğinde de 60 ver dedi. Her öğünde mutlaka mama ver her ağladığında besle 3 saati geçirme dedi 15 gün sonra tekrar gidicez böyle deneyeyim bakalım inşallah yeterli kiloyu alır 15 gündeCnm
Cnm hadi geçmiş olsun ..Kaç kilo doğmuştu bebiş ,birde kaçıncı haftada doğmuştu ona gorede değişiyor çünkü.
Bizde 1 ay aşıdan döndük 46 cm doğmuştuk 51 cm olmuşuz 2490 gr doğmuştuk 3600 gr olmuş.Yine mama takviyesi yapalım dedi dr 1 ay erken doğduğu için ancak doğması gereken kilo ve boya ulaştık dedi. Zaten mama veriyordum günde 2 veya 3 defa .
Sakın kendini üzme sütüne ve bebeğine geçer stresin. Dr.nun dediği gibi hem anne sütü hem mama toparlayacaklar inşallah.
Önemli olan sağlıklı olmaları bebişlerimizin.
Bende 1 çay kaşığı iciriyorum canım bize de doktor demiştibenım doktorum gaz problemi için zeytınyagı içir dedi . size de diyen oldu mu kızlar ?
Öyle yapıyorum canım saatini de beklemiyorum aciktikca veriyorum a benim sütüm hiç beslemiyorBenim bebeğimde kilo almiyordu o hafta 3 saatte bir emiyordu artik 2 saatte bir emziriyorum arada aglamalari haric acaba saatimi kisaltsan acikmasini beklemeden ver memeni bide emzirdikten sonra kaka yaparsa tekrar emzir
Tahinle balı karıştır gidip gelip ye bide armut ve ayvadan komposto yap ole düşünme her anne bebegin ihtiyacini karsilar yediklerini degistir balli tahin ise yarıyor bi dene.Öyle yapıyorum canım saatini de beklemiyorum aciktikca veriyorum a benim sütüm hiç beslemiyor
İnşallah cnm sende mamanın ve senin sütünün zaman aralığını kısalt.Ben biraz fazla verince kusuyor malesef.3540 gr doğmuştu canım bugün tam 1 aylık olduk çok az almış yani 39. Haftada doğdu tam zamanında yani canım o yüzden az almış dedi doktor sütüm hiç yaramıyor demek ki yine de emziricem sadece mama verdiğinde 120 yi zorla, emzirdiğinde de 60 ver dedi. Her öğünde mutlaka mama ver her ağladığında besle 3 saati geçirme dedi 15 gün sonra tekrar gidicez böyle deneyeyim bakalım inşallah yeterli kiloyu alır 15 günde
Dilek Hanım mı söyledi canımBende 1 çay kaşığı iciriyorum canım bize de doktor demişti
başlarda benimde yapıyodu sonradan yapmamaya başladı yabenım günde en az 2 kere yapıyor ortalama 3
Kesinlikle katılıyorum 1 kızım da erken doğmuştu ama 3. Ayında maşallah tombik olmuştu ve püf değil ona mamada vermemiştim sütüm yeterliydi.valla herkesin sütünün besleyiciliği farklı oluyo benim ki de çok beslemiyo malesefama yapacak bişey yok sağlıklı olsunlar yeter
Normali zaten oyle olmali, bizim arkadaslar tuhafEnteresan canım bizim gelenler uyuyorsa uzaktan bakıp salonda oturup gittiler görmeden gitmemek ne demek bidaha gelirsin deseydin :)
Hepsini yapıyorum canım ikisinden toplam 50-60 çıkıyor sağdığımda bile. Mama da versem emzircem yine de az da olsa alması gerekeni alır diye düşünüyorum sağol canım önerilerin için :)Tahinle balı karıştır gidip gelip ye bide armut ve ayvadan komposto yap ole düşünme her anne bebegin ihtiyacini karsilar yediklerini degistir balli tahin ise yarıyor bi dene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?