2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Pazartesi olucak canım o zaman çağırdılar sağlık ocağından zamanı kısaltarak deneyeyim canım inşallah faydası olur. Benim ki çok kusmuyor ne kadar versen alıyor o yüzden de çok anlayamıyorum doydu mu doymadı mı

kızlar ya bugünü beni sinir etme günü ilan ediyorum. sabahki komşu olayını yazdım sonra eşim geldi yarına bebek görmeye gelecekmiş akrabaları o da yemeğe çağırmış. nrymiş biz onlara yemeğe gitmişiz evrt gittik doğru ams yemeğe çağırma vakti şimdi mi yani zaten 2 çocukla zor baş ediyorum yardımcımızda yok kv zaten bişey yapmıyo. kahvaltıyı bile ben hazırlıyorumhqyır onlarda tamam drmiş yani şaka gibi

Merhaba bebislerin her gün huyu mu değişir ya. Benimki 2 haftalik. Ilk hafta zaten sarılığı var diye uyuyordu. Bol bol emzirdik düşürdük allaha şükür. Ama simdi de son 2 gündür hiç uyumuyor. Gece ve gündüz 3 er saatten toplasam 6 saat ancak kaliteli uyumuştur. Surekli meme istiyor ve memede de 2 fırt sonra uyur gibi oluyor ama uyumuyor. Yerine yatiramiyorum ağlıyor. Gazı vpar sanırım midesinden gurultular geliyor. Sabah aksam zinco dan 4 damla veriyorm ama faydasi yok sanirim. Surekli mesaj yapıyorum ama o da kar etmiyor gibi

Kızlar çıldırma noktasındayım. 2 gündür 2 saat uyumazmı bi çocuk. Gaz değil sorun patır patır çıkarıyo. Kakasınıda yaptı. Karnıda tok. Ki sütümün yetmedigini düşünüp mama dahi verdim 90 cc yinede banamısın demedi. Baska ne olabilir Allah aşkına bisey soyleyin

Peki uyuşmadığı vakitlerde ağlıyormu bebiş.Yani ağlıyorsa belki kulağı ağarıyordur veya başka bir yeri.
Genelde küçük bebeklerdde kulak ağrısı oluyor ondan dedim.
Kolay gelsin..

Canım benimki ilk bir haftalıkken şişmişti fındık kadar. İnternette şakın sıkmayın dediği için anneme elletmedim. Anneme kalsa masaj yapıp şişliği dağıtalım diyordu. İnternette yazdığına göre memelerle oynanırsa iltihap olabilir diyordu. Çocuk doktoruna göster bence ihmal etme.

Peki uyuşmadığı vakitlerde ağlıyormu bebiş.Yani ağlıyorsa belki kulağı ağarıyordur veya başka bir yeri.
Genelde küçük bebeklerdde kulak ağrısı oluyor ondan dedim.
Kolay gelsin..
Yani zaman zaman ağlıyo tabi ama aglamadan durduguda oluyo laf istiyo resmen

Hepsini yapıyorum canım ikisinden toplam 50-60 çıkıyor sağdığımda bile. Mama da versem emzircem yine de az da olsa alması gerekeni alır diye düşünüyorum sağol canım önerilerin için :)
Canım süt biraz da psikolojik.kendini hep olumlu telkinle. Mamayı da ver ama sütünün yeteceğini ve bol olacağına kendini telkinle hep öyle düşün.bol ve bebişine yarayışlı sütün olsun.

Aynen cnm ztn ben daa öncde yazmştım burda 10.günden sonra baslıyo gaz,gece yerine koyuyorum yatmya geçiyorum hop bi ses tekrar fırlıyorum bu gazı bişe geçirmyo da ben ynede kiraz çekrdeği denicem sıcak tutsun en axından karnını

İki çocuklu lohusanın evine yemeğe misafirliğe gidilir mi hiç, eşin de keşke sana sorsaymış önce . sen boşver yemek yapma dışardan bişeyler söyle.

Canım büyüme atağı olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…