- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.181
Pazartesi olucak canım o zaman çağırdılar sağlık ocağından zamanı kısaltarak deneyeyim canım inşallah faydası olur. Benim ki çok kusmuyor ne kadar versen alıyor o yüzden de çok anlayamıyorum doydu mu doymadı mıİnşallah cnm sende mamanın ve senin sütünün zaman aralığını kısalt.Ben biraz fazla verince kusuyor malesef.
Üzülme sende protein ağırlıklı beslen bana öyle demişti dr.umuz.Bizde erken doğduk diye hem zayıf hem kısa doğduk ancak yakalayabilicez yani.
Sizin aşınız olmadımı peki 1. Ay aşınız.
Evet canım bir ara kaka yapamıyorduk o zaman sordum verebilirsin 1 çay kaşığı mamasına karıştır dediDilek Hanım mı söyledi canım
Ben normal fırında ısıtıyorumbende de var kiraz çekirdeği ama mikrodalga yok gıdıp alacak zaman bıle yok
Maalesef ameliyat olmam gerekiyorGuzel haberlerle gel ınsallah canım
Çok geçmiş olsun güzel bir şekilde kolayca atlatırsın inşallah.Maalesef ameliyat olmam gerekiyorzaten ağrısından belliydi iyileşmediği. Yarın sabah 8 de ameliyat olacağım.
Peki uyuşmadığı vakitlerde ağlıyormu bebiş.Yani ağlıyorsa belki kulağı ağarıyordur veya başka bir yeri.Kızlar çıldırma noktasındayım. 2 gündür 2 saat uyumazmı bi çocuk. Gaz değil sorun patır patır çıkarıyo. Kakasınıda yaptı. Karnıda tok. Ki sütümün yetmedigini düşünüp mama dahi verdim 90 cc yinede banamısın demedi. Baska ne olabilir Allah aşkına bisey soyleyin
Canım benimki ilk bir haftalıkken şişmişti fındık kadar. İnternette şakın sıkmayın dediği için anneme elletmedim. Anneme kalsa masaj yapıp şişliği dağıtalım diyordu. İnternette yazdığına göre memelerle oynanırsa iltihap olabilir diyordu. Çocuk doktoruna göster bence ihmal etme.Kızlar benim bebeğimin göğüsleri erik kadar şişmiş. Normalde ben araştırmadan hiç bir şekilde hareket etmem ama fırsat bulamamıştım. Annem eskiler sıkardı böyle olunca dedi ve meme uçlarını sıktı. Süt gibi sıvı geldi sıktıkça. İnternette baktım sakın sıkmayın iki haftaya kendiliğinden geçecek yazıyor ama 10gün oldu halaa geçmedi ve daha çok şişti sanki. Sıkılmasına müsade ettiğim için de çok pişman oldum. Başına böyle bir durum gelen var mı? (İnşaAllah yoktur)
geçmiş olsun cnmMaalesef ameliyat olmam gerekiyorzaten ağrısından belliydi iyileşmediği. Yarın sabah 8 de ameliyat olacağım.
Yani zaman zaman ağlıyo tabi ama aglamadan durduguda oluyo laf istiyo resmenPeki uyuşmadığı vakitlerde ağlıyormu bebiş.Yani ağlıyorsa belki kulağı ağarıyordur veya başka bir yeri.
Genelde küçük bebeklerdde kulak ağrısı oluyor ondan dedim.
Kolay gelsin..
Ah canım allah yardımcın olsun. Bizim misafirden sonra huyu değişiyor.inşallah sizde öyle bişey yoktur.Normali zaten oyle olmali, bizim arkadaslar tuhafbugun yine misafir vardi 2 ayri aile saat 12 den suana kadar galiba bayilcam artik
o bizde de var yatırımca ağlıyo ağlarken laf atıp konuşunca susuyor. yada kucağa alıp gezdirince susuyo yerine koyunca yine başlıyoYani zaman zaman ağlıyo tabi ama aglamadan durduguda oluyo laf istiyo resmen
Canım süt biraz da psikolojik.kendini hep olumlu telkinle. Mamayı da ver ama sütünün yeteceğini ve bol olacağına kendini telkinle hep öyle düşün.bol ve bebişine yarayışlı sütün olsun.Hepsini yapıyorum canım ikisinden toplam 50-60 çıkıyor sağdığımda bile. Mama da versem emzircem yine de az da olsa alması gerekeni alır diye düşünüyorum sağol canım önerilerin için :)
Bunların kemeri yastığı ve çorabı satılıyo ayrı ayrı,ben kemerini alıcam babyjem in varmş inş iyi gelirde
denerim. karnınamı yoksa ayagınamı koyacagızz
Aynen cnm ztn ben daa öncde yazmştım burda 10.günden sonra baslıyo gaz,gece yerine koyuyorum yatmya geçiyorum hop bi ses tekrar fırlıyorum bu gazı bişe geçirmyo da ben ynede kiraz çekrdeği denicem sıcak tutsun en axından karnınıMerhaba bebislerin her gün huyu mu değişir ya. Benimki 2 haftalik. Ilk hafta zaten sarılığı var diye uyuyordu. Bol bol emzirdik düşürdük allaha şükür. Ama simdi de son 2 gündür hiç uyumuyor. Gece ve gündüz 3 er saatten toplasam 6 saat ancak kaliteli uyumuştur. Surekli meme istiyor ve memede de 2 fırt sonra uyur gibi oluyor ama uyumuyor. Yerine yatiramiyorum ağlıyor. Gazı vpar sanırım midesinden gurultular geliyor. Sabah aksam zinco dan 4 damla veriyorm ama faydasi yok sanirim. Surekli mesaj yapıyorum ama o da kar etmiyor gibi
İki çocuklu lohusanın evine yemeğe misafirliğe gidilir mi hiç, eşin de keşke sana sorsaymış önce . sen boşver yemek yapma dışardan bişeyler söyle.kızlar ya bugünü beni sinir etme günü ilan ediyorum. sabahki komşu olayını yazdım sonra eşim geldi yarına bebek görmeye gelecekmiş akrabaları o da yemeğe çağırmış. nrymiş biz onlara yemeğe gitmişiz evrt gittik doğru ams yemeğe çağırma vakti şimdi mi yani zaten 2 çocukla zor baş ediyorum yardımcımızda yok kv zaten bişey yapmıyo. kahvaltıyı bile ben hazırlıyorumhqyır onlarda tamam drmiş yani şaka gibi
Canım büyüme atağı olabilir mi?Kızlar çıldırma noktasındayım. 2 gündür 2 saat uyumazmı bi çocuk. Gaz değil sorun patır patır çıkarıyo. Kakasınıda yaptı. Karnıda tok. Ki sütümün yetmedigini düşünüp mama dahi verdim 90 cc yinede banamısın demedi. Baska ne olabilir Allah aşkına bisey soyleyin
Annesi sohbet muhabbeti öğrenmiş o zaman .Benimkide aynı evde 2 ablası olunca bildiğin lafcı oldu benim minnakYani zaman zaman ağlıyo tabi ama aglamadan durduguda oluyo laf istiyo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?