2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Ondada dudak yarığımı vardı canım.
Öğrenebilirsen hangi dr hangi hastanede yaptırdı öğrenebilirmisin?
Doktor araştırmasındayım bu aralar

Maalesef ameliyat olmam gerekiyor zaten ağrısından belliydi iyileşmediği. Yarın sabah 8 de ameliyat olacağım.
Ah canım cok gecmıs olsun ınsallah guzel gecer. Mastit mi dediler şimdi sana tam olarak? Bende sagıyorum yumusuyor ama ozellıkle mememın dıs kısımdakı yerlerin içi sert gibi elime geliyor senınkınde böyle miydi canım?

Bende karnina zeytinyagi surup havlu ile sardım biraz rahatladi sonra emerken uyudu. İşin aslı gazınıda çıkarıyor. Kakasini da altini her açtığımda yapmış oluyor. Artık nasıl bir gaz varsa bitmiyor mu ne?

İki çocuklu lohusanın evine yemeğe misafirliğe gidilir mi hiç, eşin de keşke sana sorsaymış önce . sen boşver yemek yapma dışardan bişeyler söyle.
dimi ama!! zaten sinir oldum ben yemek yapmam dedim. kv yapacak ama en kötüsü gece 12 den önce kalkmıyorlar

Canım süt biraz da psikolojik.kendini hep olumlu telkinle. Mamayı da ver ama sütünün yeteceğini ve bol olacağına kendini telkinle hep öyle düşün.bol ve bebişine yarayışlı sütün olsun.
Amin canım sağol sütüm hiç yok değil ama sanırım benim ki fazla yiyor. Mamayı da ne kadar versem o kadar yiyor biraz obez olcak sanki yani sütüm yetmese huysuzluk yapar ağlar ama emzirdikten sonra gayet keyfi yerinde oluyor. Doktor da biraz fazla yemek isteyen bir bebek olabilir dedi o yüzden şuan olumsuz düşünmüyorum canım

Maalesef ameliyat olmam gerekiyor zaten ağrısından belliydi iyileşmediği. Yarın sabah 8 de ameliyat olacağım.
Canım çok takip rdemedim vakit sıkıntısondan ama mastitten galiba dimi?? Ayy kıyamam sana. Geçmiş olsun inş. Biran öncd iyileşirsin inş

canım ben zaten sık sık fito krem sürüyorum çok zorlandığında da anestolle karıştırıp sürüyorum ilkinde olmuştu bizim çatlak bunlarla geçmişti şimdi olmadan önlem alıyorum. genelde gazlı bebekte oluyomuş çünkü

Bebeğim 3 gündür saat 8 olunca çılgın gibi emmeye basliyo sonra süt yokmuş gibi cekistirip agliyo kucakta sallayıp ninni söylüyorum 2 saate sonra sakinleşip emmeye baslayinca uyuyo basta sütüm yok sandim ama 3.dk sagdim 30 cc çıktı zaten sonrasinda da emiyo gazı olsa kucakta da susmaz diye düşünüyorum ama niye ayni saatte böyle davranıyor anlamıyorum

Ondada dudak yarığımı vardı canım.
Öğrenebilirsen hangi dr hangi hastanede yaptırdı öğrenebilirmisin?
Doktor araştırmasındayım bu aralar
Evet dudak yarığı vardı cnm
Ben Hatay İskenderunda yaşıyorum Arkadaşımda Antakya Araştırma da yaptırdı ameliyatı.
Sen nerdesin bilmiyorum ama en iyi dr.u bulursunuz inşallah endişe etme en iyi estetiği yapıyorlar artık.
Çok geçmiş olsun bizide haberdar et cnm.

Ay Rabbim sizlere güç versin insallah. Ben tekle bukadar bunaldımm
Ablalar sabah 8 de evden çıkıyorlar akşam 5 te eve geliyorlar.Ama bazen keşke evde olsalar yardımcı olurlar diyorum.
Sadece akşamlarım kabusa dönüyor 2. Sınıf kızımın ödevlerini yaptırmak zaman alıyor..
Zor mu evet zor ama idare ediyorum üstelik babamız çok yoğun saat 10 dan önce evde olmuyor

Kesinlikle göğüslere dokunulmamali. Yıkarken bile çok dikkat ediyoruz. Bundan sonra dikkat edin zamanla gececrktir

Canım sütüm yaramıyor diye düşünme. En güzel besin anne sütü. Muhtemelen senin bebis sadece ön sütü aliyordur. Memedeki süt bitene kadar zorla en az 30 -40 dk.emzirmeye çalış. Son sütü yani yağlı doyurucu kismi da alabilsin

Bir saat emiyor tam canım bilemiyorum ne kadarlık kısmını alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…