- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.201
Bu nasil olcak ya hic uyumuyo cok yorgunumo bizde de var yatırımca ağlıyo ağlarken laf atıp konuşunca susuyor. yada kucağa alıp gezdirince susuyo yerine koyunca yine başlıyo
25 günlüğüz olabilir mi atak? Hic bilgim yok bu konulardaCanım büyüme atağı olabilir mi?
Ay Rabbim sizlere güç versin insallah. Ben tekle bukadar bunaldımmAnnesi sohbet muhabbeti öğrenmiş o zaman .Benimkide aynı evde 2 ablası olunca bildiğin lafcı oldu benim minnak
Böyle böyle büyüyecekler...
Cnm hiç endişe etme bir arkadaşımınsa bebeği aynı durumdaydı.Ve iyi bir dr.la çok güzel bir operasyon geçirse ve şimdi 4 yaşında herşey normal.
Rabbim şifasını versin en iyi şekilde ameliyattan çıkmanızı nasip etsin.
Kolaylıklar diliyorum.
Sağol canım inşaallah@missdincer geçmiş olsun canım dikkat ethifanur canım Prenses hemencik atlatır inşallah geçmiş dlsun
Ah canım cok gecmıs olsun ınsallah guzel gecer. Mastit mi dediler şimdi sana tam olarak? Bende sagıyorum yumusuyor ama ozellıkle mememın dıs kısımdakı yerlerin içi sert gibi elime geliyor senınkınde böyle miydi canım?Maalesef ameliyat olmam gerekiyorzaten ağrısından belliydi iyileşmediği. Yarın sabah 8 de ameliyat olacağım.
Bende karnina zeytinyagi surup havlu ile sardım biraz rahatladi sonra emerken uyudu. İşin aslı gazınıda çıkarıyor. Kakasini da altini her açtığımda yapmış oluyor. Artık nasıl bir gaz varsa bitmiyor mu ne?Aynen cnm ztn ben daa öncde yazmştım burda 10.günden sonra baslıyo gaz,gece yerine koyuyorum yatmya geçiyorum hop bi ses tekrar fırlıyorum bu gazı bişe geçirmyo da ben ynede kiraz çekrdeği denicem sıcak tutsun en axından karnını
dimi ama!! zaten sinir oldum ben yemek yapmam dedim. kv yapacak ama en kötüsü gece 12 den önce kalkmıyorlarİki çocuklu lohusanın evine yemeğe misafirliğe gidilir mi hiç, eşin de keşke sana sorsaymış önce . sen boşver yemek yapma dışardan bişeyler söyle.
zor canım Allah yardımcımız olsun. hele yalnızsan Allah kolaylık versinBu nasil olcak ya hic uyumuyo cok yorgunum
Amin canım sağol sütüm hiç yok değil ama sanırım benim ki fazla yiyor. Mamayı da ne kadar versem o kadar yiyor biraz obez olcak sanki yani sütüm yetmese huysuzluk yapar ağlar ama emzirdikten sonra gayet keyfi yerinde oluyor. Doktor da biraz fazla yemek isteyen bir bebek olabilir dedi o yüzden şuan olumsuz düşünmüyorum canımCanım süt biraz da psikolojik.kendini hep olumlu telkinle. Mamayı da ver ama sütünün yeteceğini ve bol olacağına kendini telkinle hep öyle düşün.bol ve bebişine yarayışlı sütün olsun.
Canım çok takip rdemedim vakit sıkıntısondan ama mastitten galiba dimi?? Ayy kıyamam sana. Geçmiş olsun inş. Biran öncd iyileşirsin inşMaalesef ameliyat olmam gerekiyorzaten ağrısından belliydi iyileşmediği. Yarın sabah 8 de ameliyat olacağım.
canım ben zaten sık sık fito krem sürüyorum çok zorlandığında da anestolle karıştırıp sürüyorum ilkinde olmuştu bizim çatlak bunlarla geçmişti şimdi olmadan önlem alıyorum. genelde gazlı bebekte oluyomuş çünküBenimki de yapmadı üç gün doktora götürdüm makatta çatlak varmış krem verdi altıncı güne kadar yapmazsa fitil ver dedi makattan felan bişeyle uyarma dedi sabah akşam bi çay kaşığı da zeytin yağ içir dedi annede bol bol kayısı erik elma felan yesin dedi dördüncü gün iki defa yaptı bugün yine Yok
Evet dudak yarığı vardı cnmOndada dudak yarığımı vardı canım.
Öğrenebilirsen hangi dr hangi hastanede yaptırdı öğrenebilirmisin?
Doktor araştırmasındayım bu aralar
Ablalar sabah 8 de evden çıkıyorlar akşam 5 te eve geliyorlar.Ama bazen keşke evde olsalar yardımcı olurlar diyorum.Ay Rabbim sizlere güç versin insallah. Ben tekle bukadar bunaldımm
Kesinlikle göğüslere dokunulmamali. Yıkarken bile çok dikkat ediyoruz. Bundan sonra dikkat edin zamanla gececrktirKızlar benim bebeğimin göğüsleri erik kadar şişmiş. Normalde ben araştırmadan hiç bir şekilde hareket etmem ama fırsat bulamamıştım. Annem eskiler sıkardı böyle olunca dedi ve meme uçlarını sıktı. Süt gibi sıvı geldi sıktıkça. İnternette baktım sakın sıkmayın iki haftaya kendiliğinden geçecek yazıyor ama 10gün oldu halaa geçmedi ve daha çok şişti sanki. Sıkılmasına müsade ettiğim için de çok pişman oldum. Başına böyle bir durum gelen var mı? (İnşaAllah yoktur)
canım bebısınle yatak odasından cıkma bencedimi ama!! zaten sinir oldum ben yemek yapmam dedim. kv yapacak ama en kötüsü gece 12 den önce kalkmıyorlar
Canım sütüm yaramıyor diye düşünme. En güzel besin anne sütü. Muhtemelen senin bebis sadece ön sütü aliyordur. Memedeki süt bitene kadar zorla en az 30 -40 dk.emzirmeye çalış. Son sütü yani yağlı doyurucu kismi da alabilsin3540 gr doğmuştu canım bugün tam 1 aylık olduk çok az almış yani 39. Haftada doğdu tam zamanında yani canım o yüzden az almış dedi doktor sütüm hiç yaramıyor demek ki yine de emziricem sadece mama verdiğinde 120 yi zorla, emzirdiğinde de 60 ver dedi. Her öğünde mutlaka mama ver her ağladığında besle 3 saati geçirme dedi 15 gün sonra tekrar gidicez böyle deneyeyim bakalım inşallah yeterli kiloyu alır 15 günde
Degilik annem var bisey yapilmiyo ki o durumda çaresiz kalıyoruzzor canım Allah yardımcımız olsun. hele yalnızsan Allah kolaylık versin
Bir saat emiyor tam canım bilemiyorum ne kadarlık kısmını alıyorCanım sütüm yaramıyor diye düşünme. En güzel besin anne sütü. Muhtemelen senin bebis sadece ön sütü aliyordur. Memedeki süt bitene kadar zorla en az 30 -40 dk.emzirmeye çalış. Son sütü yani yağlı doyurucu kismi da alabilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?