- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.221
1 saat tek gogsunu mu emiyor yoksa diğerine de gevoriyirmusun birde emerken yutkunma sesi geliyormu yoksa sadece geliyormu bi dikkat et yoksa arada bir uyar ayak altindan yoksa gidigindanBir saat emiyor tam canım bilemiyorum ne kadarlık kısmını alıyor
minikhikayem 37+2de doğdu kızım ilk 10 gün 200 gr. Aldı dr.muz hem erken hem kilo eksik olduğu için sarılık olmasın diye mama takviyesi yap demişti.Bende bugün çok endişeli gittim ama kiloyu ve boyu yakalamış dedi.
3600 çıktı 100 gr. Düşelim kıyafet ve bez dedi 3500 saydı. Böyle devam et dedi günde 2 defa mama veriyorum 50 yada 60 cc zorla alıyor.Emziriyorum çok fazla sıvı tüketiyorum öncelikle su, meyve suyu,soda ,ayran ne bulduysam artık.Zaten içim yanıyor sanki sürekli bişiyler içme ihtiyacı duyuyorum.Yemek olarak nerdeyse aç yaşıyorum içim almıyor.
Sıvı tüketmeyi arttır derim birde protein ağırlıklı beslen.
Hepimize kolay gelsin anne olmak zor iş vesselam.
Ben normal fırında ısıtıyorum
Kızlar çıldırma noktasındayım. 2 gündür 2 saat uyumazmı bi çocuk. Gaz değil sorun patır patır çıkarıyo. Kakasınıda yaptı. Karnıda tok. Ki sütümün yetmedigini düşünüp mama dahi verdim 90 cc yinede banamısın demedi. Baska ne olabilir Allah aşkına bisey soyleyin
Kızlar vitamalt ya da maltana deneyen var mı baya sütü arttırıyor dediler
2 sini de sonuna kadar veriyorum canım boşalıyor tamamen. Yutkunma sesi de geliyor boş emmiyor yani.1 saat tek gogsunu mu emiyor yoksa diğerine de gevoriyirmusun birde emerken yutkunma sesi geliyormu yoksa sadece geliyormu bi dikkat et yoksa arada bir uyar ayak altindan yoksa gidigindan
Maltana deneyeyim bende canım bir o kaldı zaten. Her bulduğumu içmekten Bir hal oldum zatenvalla 3 cocuklu olarak saygı durusundayım sana zsten
satınmı aldn cnm ben yazn biriktirdiklerimi ısıtıyorm
kılağına dokundurtuyomu cnm o geldi.aklıma
maltana içiyorum sütüm var ama özellikle o mu yapıyor bilmiyorum. Kipada indirimdeydi en son geçen ctesi
Gazdan dolayıdır. Emerken sindirim sistemi çalışıyor ve o saatlerde kakasını yapmak isteyip yapamıyordurBebeğim 3 gündür saat 8 olunca çılgın gibi emmeye basliyo sonra süt yokmuş gibi cekistirip agliyo kucakta sallayıp ninni söylüyorum 2 saate sonra sakinleşip emmeye baslayinca uyuyo basta sütüm yok sandim ama 3.dk sagdim 30 cc çıktı zaten sonrasinda da emiyo gazı olsa kucakta da susmaz diye düşünüyorum ama niye ayni saatte böyle davranıyor anlamıyorum
Kolaylıklar diliyorum. Ben bir bebekle çok zorlanıyorum. Seni düşünemiyorumAblalar sabah 8 de evden çıkıyorlar akşam 5 te eve geliyorlar.Ama bazen keşke evde olsalar yardımcı olurlar diyorum.
Sadece akşamlarım kabusa dönüyor 2. Sınıf kızımın ödevlerini yaptırmak zaman alıyor..
Zor mu evet zor ama idare ediyorum üstelik babamız çok yoğun saat 10 dan önce evde olmuyor
Aynı anlattığını yaşadım ilk hafta çok güzel uyudu hafif sarılık vardı atlattık derken aynı 3 saat gece 3 saat öglen banyodan snra gerisi kuş uykusu 4 .5 gün çektim resmen doymadıgına karar verdim insan yorgunluktan sütü gelmiyor dün akşam çok az mama verdim uyudu uzun bu sefer süt birikmeye başladı uyandıkca emdi uyudu bende dinlendim sütüm geldi gögsüm boş oldugunu anlayınca akşam yine verdm yani doymuyor olabilir gaz bizde de var ama gaz ağlaması farklı ayaklarını çekiyor belli oluyor aç ağlaması sürekli aranıyor meme emmek istiyorMerhaba bebislerin her gün huyu mu değişir ya. Benimki 2 haftalik. Ilk hafta zaten sarılığı var diye uyuyordu. Bol bol emzirdik düşürdük allaha şükür. Ama simdi de son 2 gündür hiç uyumuyor. Gece ve gündüz 3 er saatten toplasam 6 saat ancak kaliteli uyumuştur. Surekli meme istiyor ve memede de 2 fırt sonra uyur gibi oluyor ama uyumuyor. Yerine yatiramiyorum ağlıyor. Gazı vpar sanırım midesinden gurultular geliyor. Sabah aksam zinco dan 4 damla veriyorm ama faydasi yok sanirim. Surekli mesaj yapıyorum ama o da kar etmiyor gibi
Evet ya benim oğlum da öyle her bezi kakalı ve alttan baya gaz yapıyor ama nasıl gaz sa sürekli doluyor bende dikkatli giyiniyorum ama nerden alıyorlar bu gazı anlamıyorum erkek bebekler cok gazlı olur diyorlardı anladm kızımda hiç görmemiştim böyle bişeyBende karnina zeytinyagi surup havlu ile sardım biraz rahatladi sonra emerken uyudu. İşin aslı gazınıda çıkarıyor. Kakasini da altini her açtığımda yapmış oluyor. Artık nasıl bir gaz varsa bitmiyor mu ne?
Canim cook gecmis olsunn, tez zamanda iyilesirsin insallahMaalesef ameliyat olmam gerekiyorzaten ağrısından belliydi iyileşmediği. Yarın sabah 8 de ameliyat olacağım.
Olmaz mii, zaten birbirimize alismaya bi duzen oturtmaya calisiyiruz her misafir sonrasi herrsey sil bastan...Ah canım allah yardımcın olsun. Bizim misafirden sonra huyu değişiyor.inşallah sizde öyle bişey yoktur.
Hakikaten bu bebek sonrasi insanlarin bu kadar dusuncesiz olabildiklerini gordum resmen saka gibi ya. Hic mi mantigi yok bu insanlarin cok sinirleniyorumdimi ama!! zaten sinir oldum ben yemek yapmam dedim. kv yapacak ama en kötüsü gece 12 den önce kalkmıyorlar
valla 3 cocuklu olarak saygı durusundayım sana zsten
satınmı aldn cnm ben yazn biriktirdiklerimi ısıtıyorm
Teşekkür ediyorum cnm
kılağına dokundurtuyomu cnm o geldi.aklıma
maltana içiyorum sütüm var ama özellikle o mu yapıyor bilmiyorum. Kipada indirimdeydi en son geçen ctesi
Teşekkür ediyorum.Kolaylıklar diliyorum. Ben bir bebekle çok zorlanıyorum. Seni düşünemiyorum
Ogluma gaz yapti. Biraz arttirdi. Gaz yaptigi icin icmedim daha onun yerine bir daha humana cayini arttirdimKızlar vitamalt ya da maltana deneyen var mı baya sütü arttırıyor dediler
Beşiğe giydiğin kıyafeti koymayı denedin mi?Yatakta yatıp uyumayı özledm. Salonda çekyatta oturarak uyumaktan bezdim. Diyeceksiniz ki uyuma öyle. Nasıl uyumiim, kucağımdan bırakınca 10dkda uyanıyo. Gazdan önce de öyleydi. Şimdi daha beter oldu. Haftaya kvlerde sonraki hafta annemlerde mevlüt yapcaz şimdiden gözümde büyüyo
Canım benimki mastitin bir tık daha kötüsü. Apse. Benim mememde elime gelen bir kitle var ve o kitlenin olduğu yerde kızarıklık ve çok şiddetli bir ağrı var. Süt sağsam da o kitle geçmiyor.Ah canım cok gecmıs olsun ınsallah guzel gecer. Mastit mi dediler şimdi sana tam olarak? Bende sagıyorum yumusuyor ama ozellıkle mememın dıs kısımdakı yerlerin içi sert gibi elime geliyor senınkınde böyle miydi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?