2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

valla 3 cocuklu olarak saygı durusundayım sana zsten

Ben normal fırında ısıtıyorum

satınmı aldn cnm ben yazn biriktirdiklerimi ısıtıyorm

kılağına dokundurtuyomu cnm o geldi.aklıma

Kızlar vitamalt ya da maltana deneyen var mı baya sütü arttırıyor dediler

maltana içiyorum sütüm var ama özellikle o mu yapıyor bilmiyorum. Kipada indirimdeydi en son geçen ctesi

1 saat tek gogsunu mu emiyor yoksa diğerine de gevoriyirmusun birde emerken yutkunma sesi geliyormu yoksa sadece geliyormu bi dikkat et yoksa arada bir uyar ayak altindan yoksa gidigindan
2 sini de sonuna kadar veriyorum canım boşalıyor tamamen. Yutkunma sesi de geliyor boş emmiyor yani.

Maltana deneyeyim bende canım bir o kaldı zaten. Her bulduğumu içmekten Bir hal oldum zaten

Gazdan dolayıdır. Emerken sindirim sistemi çalışıyor ve o saatlerde kakasını yapmak isteyip yapamıyordur

Kolaylıklar diliyorum. Ben bir bebekle çok zorlanıyorum. Seni düşünemiyorum

Kızlar yarın kayınvalıdem gidiyor darısı ısteyenlerin başına 15 gündür bizdeydi öylece oturuyordu gıcık oluyordum birde üstüne eşimle tartışıyordum onun yüzünden zaten gıcık olurdum 15 günde iyice şiştim herkese bol uykulu geceler kızlar ınsallah 3 ay sonra bırcogumuz rahatlayacak ben iyice tukenmıs olsamda güçlü durmaya çalışıyorum Rabbım herkese yardımcı olsun bu arada tüm amelıyat bekleyen bebıslerımıze ve ananelerimize Rabbım tez zamanda şifalar Versın inş bol sütlü bol uykulu gazsız geceler

Aynı anlattığını yaşadım ilk hafta çok güzel uyudu hafif sarılık vardı atlattık derken aynı 3 saat gece 3 saat öglen banyodan snra gerisi kuş uykusu 4 .5 gün çektim resmen doymadıgına karar verdim insan yorgunluktan sütü gelmiyor dün akşam çok az mama verdim uyudu uzun bu sefer süt birikmeye başladı uyandıkca emdi uyudu bende dinlendim sütüm geldi gögsüm boş oldugunu anlayınca akşam yine verdm yani doymuyor olabilir gaz bizde de var ama gaz ağlaması farklı ayaklarını çekiyor belli oluyor aç ağlaması sürekli aranıyor meme emmek istiyor

Evet ya benim oğlum da öyle her bezi kakalı ve alttan baya gaz yapıyor ama nasıl gaz sa sürekli doluyor bende dikkatli giyiniyorum ama nerden alıyorlar bu gazı anlamıyorum erkek bebekler cok gazlı olur diyorlardı anladm kızımda hiç görmemiştim böyle bişey

Yatakta yatıp uyumayı özledm. Salonda çekyatta oturarak uyumaktan bezdim. Diyeceksiniz ki uyuma öyle. Nasıl uyumiim, kucağımdan bırakınca 10dkda uyanıyo. Gazdan önce de öyleydi. Şimdi daha beter oldu. Haftaya kvlerde sonraki hafta annemlerde mevlüt yapcaz şimdiden gözümde büyüyo

Beşiğe giydiğin kıyafeti koymayı denedin mi?

Canım benimki mastitin bir tık daha kötüsü. Apse. Benim mememde elime gelen bir kitle var ve o kitlenin olduğu yerde kızarıklık ve çok şiddetli bir ağrı var. Süt sağsam da o kitle geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…