2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Mama içince uzun uyuması çok normal. Mama daha geç sindirilşyor. Çabuk acıkmıyor. Bu sütün yetmediği anlamına gelmiyor

A angel5angel canm ya dunki o cocuk cikartma olayina sinir oldm ya kv ne kadar korkakms iki cumle diyemems mi onlara cocuk bu tabikide simarcak sesi cikacak komsu sikayet etti die disariya cikartmasi beni bile.burda gicik etti neyse bundn sonra kimseye emanet edilmezms ben bunu anladm anneyms kaynvaldyms valla kimse senin baktgn gibi bakmaz

Misafiri olan arkadslar valla ben cok alistm eşim cok misafir sever buraya mart ayinda tasindm hatta tasindgm akşami bile misafir geldi yanu hergn hergn misafirim oluyo dogumdn oncede boyleydi çogu yatiya kaliyo miaafir denince ben artk cok normal.gormeye basladm hatta bazn onlar sofrayi kurup kaldiriyo cunku bebegm asla boyle bi yere birakip da duran bi bebek degil ya emecek ya aglicak sallanmak istyck yada uyuycak hep ilgi alaka bekliyo

sorma canım benim de çok canım sıkıldı. şımarmak da değil canım ya bizim arkamızdan ağlamış çocuk ağlaması bu anlar mın2 yaşındaki çocuk? bana geldi mi laf söylemeyi iyi biliyo ama. akşam üstü parka çıkarıyordum üzerine bişey al üşümesin çocuk demez mi bidecanım ikisini bir hastanede zaptedemeyiz diye mecbur bıraktım yoksa kv hiç güv nmiyorum zaten. daha yaptıklarını bi anlatsam ahhhh ahhh valla sormayın hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…