- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.241
Evet canım mastit apseye dönüştüCanım çok takip rdemedim vakit sıkıntısondan ama mastitten galiba dimi?? Ayy kıyamam sana. Geçmiş olsun inş. Biran öncd iyileşirsin inş
evet.cnm.. Malesef anlıoBeşiğe giydiğin kıyafeti koymayı denedin mi?
Teşekkür ederim canım inşallahCanim cook gecmis olsunn, tez zamanda iyilesirsin insallah
Cıkınca musaıt oldugunda yaz bıze canım merak edıyoruz dualarımız senınleTeşekkür ederim canım inşallah
Bende işe yaramıyor humana çayı canım bir deneyeyim bende gaz yaparsa içmem bir dahaOgluma gaz yapti. Biraz arttirdi. Gaz yaptigi icin icmedim daha onun yerine bir daha humana cayini arttirdim
Mama içince uzun uyuması çok normal. Mama daha geç sindirilşyor. Çabuk acıkmıyor. Bu sütün yetmediği anlamına gelmiyorAynı anlattığını yaşadım ilk hafta çok güzel uyudu hafif sarılık vardı atlattık derken aynı 3 saat gece 3 saat öglen banyodan snra gerisi kuş uykusu 4 .5 gün çektim resmen doymadıgına karar verdim insan yorgunluktan sütü gelmiyor dün akşam çok az mama verdim uyudu uzun bu sefer süt birikmeye başladı uyandıkca emdi uyudu bende dinlendim sütüm geldi gögsüm boş oldugunu anlayınca akşam yine verdm yani doymuyor olabilir gaz bizde de var ama gaz ağlaması farklı ayaklarını çekiyor belli oluyor aç ağlaması sürekli aranıyor meme emmek istiyor
Ayy benim oğlan da aynı kucağa ve lafa alışmak bu sanırımo bizde de var yatırımca ağlıyo ağlarken laf atıp konuşunca susuyor. yada kucağa alıp gezdirince susuyo yerine koyunca yine başlıyo
Başın sağ olsun canım Allah mekanını cennet eylesinKızlar günaydın dayımı kaybettik ruhu için birer Fatiha okursanız çok sevinirim inşallah üzüntüden sütüm gitmez
Allah rahmet eylesin. Başiniz sag olsun cnm. Allah sabir versin.Kızlar günaydın dayımı kaybettik ruhu için birer Fatiha okursanız çok sevinirim inşallah üzüntüden sütüm gitmez
Bende o kadar sey ociyorum hangisi ne etki yapiyor bilmiyorum. Humana sut yapmasa gaz icin iyi o yuzden devam edeyorum ona. En iyi rekolac kapsul sutumu arttirdiBende işe yaramıyor humana çayı canım bir deneyeyim bende gaz yaparsa içmem bir daha
basinz saglsn canm allah rahmet eylsnKızlar günaydın dayımı kaybettik ruhu için birer Fatiha okursanız çok sevinirim inşallah üzüntüden sütüm gitmez
sorma canım benim de çok canım sıkıldı. şımarmak da değil canım ya bizim arkamızdan ağlamış çocuk ağlaması bu anlar mın2 yaşındaki çocuk? bana geldi mi laf söylemeyi iyi biliyo ama. akşam üstü parka çıkarıyordum üzerine bişey al üşümesin çocuk demez mi bideA angel5angel canm ya dunki o cocuk cikartma olayina sinir oldm ya kv ne kadar korkakms iki cumle diyemems mi onlara cocuk bu tabikide simarcak sesi cikacak komsu sikayet etti die disariya cikartmasi beni bile.burda gicik etti neyse bundn sonra kimseye emanet edilmezms ben bunu anladm anneyms kaynvaldyms valla kimse senin baktgn gibi bakmaz
başın sağolsun canım mekanı cennet olsunKızlar günaydın dayımı kaybettik ruhu için birer Fatiha okursanız çok sevinirim inşallah üzüntüden sütüm gitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?