2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
canım senin işin daha zor biliyoruz

Benim bebeğim kolik, 1 hafta sonunda kanaat getirdim. Kızım avaz avaz ağlarken özellikle çocuğu olanların "aayyyy ne zooooor böyle bu şekilde misiniz sürekli bizim hiç böyle değildi / böyleydi ama şunu yapınca susuyodu bu susmuyo" gibi konuşmalarına ayar oluyorum. Yani onu dediklerinde ben daha iyi olmuyorum. Bunlar da geçiyor diyor kimisi, evet çok zor ama kolay büyümüyor bebekler hepimiz böyleydik filan. İnsan bi tık rahatlıyor. Çocuğum böyleyse geri gönderemeyeceğime göre..

benim ilki kolikti canım seni çoook iyi anlayabiliyorum. tam beş saat her gece avaz avaz ağlardı. yanımızda yardıma gelen kv kayın peder kaçardı dışarı evden dışarı ha odadan değil. salla susmaz beyaz gürültü aç susmaz gaz ilaçları işe yaramaz kucakta gezdir susmaz. sadece fön makinası açıkken masaj yapardık o iyi gelirdi biraz ama tamamen susturmazdı. o 4 ay bana 4 yıl gibi gelmişti.başlarda bende onunla ağlardım sonradan insanın sinirleri de yıpranıyor... ama korkma sayılı zaman gerçekten geçiyor sadece sabretmek gerekiyor. çok bunaldığında ağlarken babasına yada kim varsa yanında ona ver bi balkona falan çık

Bende o kadar sey ociyorum hangisi ne etki yapiyor bilmiyorum. Humana sut yapmasa gaz icin iyi o yuzden devam edeyorum ona. En iyi rekolac kapsul sutumu arttirdi
Onu da deneyeyim o zaman canım belki iyi gelir gerçi dünden beri 2sinden toplam 70 çıkmaya başladı önceden 50-60 falan çıkıyordu. Lactamil karışık bitki çayı var onu içiyorum o iyi geldi heralde

Sen bakma onlara. Yeni doğmuş bir bebek. Derdini anlatamıyor. Şiddetli sancısı var sürekli. Sık sık karnı acıkıyor. Yabancı bir ortamda. Bir tek tanıdık ve iyi hissettiği yer var senin kucağın. Bazen bana da çok zor geliyor. Ama bebeklerimiz büyüyecek. Bu günleri geri gelmeyecek. Her saniyesinin tadını çıkarmak lazım.

Mama içince uzun uyuması çok normal. Mama daha geç sindirilşyor. Çabuk acıkmıyor. Bu sütün yetmediği anlamına gelmiyor
Öyle böyle değil ama 7 saatten bahsediyorum emiyor yatakta ağlıyor aranıyor mama verince uyuyunca artık yetmediğini düşünüyorm kızımda da öyle olmuştu 3 aydan sonra çoşma sadece emdi 2 yasına kadr sütüm kaliteli yağlı ama çok değil

Bende milletin yanında bu cocugu nasil susturucam onu düşünüyorum

Sağol canım çok tşk ederim.ben istanbuldayım.burda araştıyorum.bi kaç prof buldum.inş en iyisine denk geliriz

Kızlar günaydın dayımı kaybettik ruhu için birer Fatiha okursanız çok sevinirim inşallah üzüntüden sütüm gitmez
Canım allah rahmet eylesin sizlere de sabırlar versin istersen bu dönemde süt arttırmak için humana fln iç bende bayagı bi arttırmıstı sütü

Ayy canın herkes ne kadar çok şey biliyor di mi benide bebegimin ağlaması değil o ağlarken şunu yap bununla diyenler yoruyor üzüyor insanların bu kadar dusuncesiz olması beni hayrete düşürüyor iyi niyetli insan çok az malesef

Kızlar ben otribebe yi hic kullanamıyorum serum fizyolojik damlatiyorum sonra otribebeyle çekmeye çalışıyorum hiç bir.şey gelmiyo sonra Emerken yine burnundan hırıltı geliyor nasıl yapmam gerekiyor nerde yanlış yapıyorum

Bende milletin yanında bu cocugu nasil susturucam onu düşünüyorum
minikhikayem kızlar mevlütte zaten enson cocuk bi gelip ortada gezdirilip hemen götürülür bizde iki dakika fln sürer oyuzden o sürede aglarmı susarmı cok dusunmuyorum ben acıkcası. Guya yarı kırkında mevlüt yaparım demiştim ama okadar kendimize gelenedik ki kırkında yıne düzen olmazsa yine mevlüt yapamayabilirim diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…