- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.281
Canım serım fizyolojik ile guya sumuk asagı ınmeli benim kızımın burun delıklerınden sumuk gozukuyor bellı kı tıkalı otribebe ile hemen cektim hıcbırsey gelmiyor gibi hissediyorsun cektiğinde ama enson bi baktımmhepsi geldi otribebeye bebegım de rahatladı sen burnunda bırsy goruyorsan nefesınle cekmeye devam etKızlar ben otribebe yi hic kullanamıyorum serum fizyolojik damlatiyorum sonra otribebeyle çekmeye çalışıyorum hiç bir.şey gelmiyo sonra Emerken yine burnundan hırıltı geliyor nasıl yapmam gerekiyor nerde yanlış yapıyorum
Aynı anlattığını yaşadım ilk hafta çok güzel uyudu hafif sarılık vardı atlattık derken aynı 3 saat gece 3 saat öglen banyodan snra gerisi kuş uykusu 4 .5 gün çektim resmen doymadıgına karar verdim insan yorgunluktan sütü gelmiyor dün akşam çok az mama verdim uyudu uzun bu sefer süt birikmeye başladı uyandıkca emdi uyudu bende dinlendim sütüm geldi gögsüm boş oldugunu anlayınca akşam yine verdm yani doymuyor olabilir gaz bizde de var ama gaz ağlaması farklı ayaklarını çekiyor belli oluyor aç ağlaması sürekli aranıyor meme emmek istiyor
missdincer canm cok gecms olsn ameliyatn cok guzel.gecer cabucak atlatrsn insallh
Bende aldiircam bugün gaz yapıyor mu peki canım bebeğeMaltana içiyorum faydasını gördüm canim
hümana gaz mı yapıyor canım ben tam anlamadım ?Bende o kadar sey ociyorum hangisi ne etki yapiyor bilmiyorum. Humana sut yapmasa gaz icin iyi o yuzden devam edeyorum ona. En iyi rekolac kapsul sutumu arttirdi
Humana değil canım o gaz yapmıyor maltana diye bir içecek var onu sordum baya süt arttiriyormus o gaz yapar dedihümana gaz mı yapıyor canım ben tam anlamadım ?
missdincer canm cok gecms olsn ameliyatn cok guzel.gecer cabucak atlatrsn insallh
missdincer geçmiş olsun canım.
missdincer cnm cok gecmis olsun. Sorunsuz atlatirsin ameliyatini insallah. Acil sifalar diliyorum
missdincer canım çok geçmiş ..insallah ameliyatın guzel geçmiştir..
F Forass canım başınız sağ olsun.allah mekanını cennet eylesin.
missdincer canım çok geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşirsin
Kızlar ameliyattan çıktım. Doktor içinden tahminimizden çok daha fazla iltihap çıktı nasıl dayandın bu kadar acıya dedi. Ayrıca meme başı çatlaklarına çok dikkat etmelisin yeniden apse olmaması için dedi. Her emzirmeden önce ve sonra memeni sileceksin her gün duş alacaksın mümkünse dedi. Yani meme yarası deyip geçmemek lazım bakın ameliyata sebep oldu. Geçen ay bugün Doğum yapmıştım bugün de ameliyat oldummissdincer canım inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun Allah yar ve yardımcın olsun
F Forass başın sağolsun Allah
Rahmet eylesin canim
canım gelmiş geçmiş olsunKızlar ameliyattan çıktım. Doktor içinden tahminimizden çok daha fazla iltihap çıktı nasıl dayandın bu kadar acıya dedi. Ayrıca meme başı çatlaklarına çok dikkat etmelisin yeniden apse olmaması için dedi. Her emzirmeden önce ve sonra memeni sileceksin her gün duş alacaksın mümkünse dedi. Yani meme yarası deyip geçmemek lazım bakın ameliyata sebep oldu. Geçen ay bugün Doğum yapmıştım bugün de ameliyat oldumama Allah'a şükür ağrım kalmadı çok rahatladım.
F Forass canım Allah rahmet eylesininsan bir yakınını kaybedince bir tatafı eksiliyor sanki. Rabbim cennetinde kavuştursun sevdiklerimizle.
bu sürekli kucak hali ne kadar sürüyor acabaSen bakma onlara. Yeni doğmuş bir bebek. Derdini anlatamıyor. Şiddetli sancısı var sürekli. Sık sık karnı acıkıyor. Yabancı bir ortamda. Bir tek tanıdık ve iyi hissettiği yer var senin kucağın. Bazen bana da çok zor geliyor. Ama bebeklerimiz büyüyecek. Bu günleri geri gelmeyecek. Her saniyesinin tadını çıkarmak lazım.
Hadi gecmıs olsun canım iyi olmana cok sevındımKızlar ameliyattan çıktım. Doktor içinden tahminimizden çok daha fazla iltihap çıktı nasıl dayandın bu kadar acıya dedi. Ayrıca meme başı çatlaklarına çok dikkat etmelisin yeniden apse olmaması için dedi. Her emzirmeden önce ve sonra memeni sileceksin her gün duş alacaksın mümkünse dedi. Yani meme yarası deyip geçmemek lazım bakın ameliyata sebep oldu. Geçen ay bugün Doğum yapmıştım bugün de ameliyat oldumama Allah'a şükür ağrım kalmadı çok rahatladım.
F Forass canım Allah rahmet eylesininsan bir yakınını kaybedince bir tatafı eksiliyor sanki. Rabbim cennetinde kavuştursun sevdiklerimizle.
sütün kaliteli oldugunu nasıl anlıyoruz canım ?Öyle böyle değil ama 7 saatten bahsediyorum emiyor yatakta ağlıyor aranıyor mama verince uyuyunca artık yetmediğini düşünüyorm kızımda da öyle olmuştu 3 aydan sonra çoşma sadece emdi 2 yasına kadr sütüm kaliteli yağlı ama çok değil
Kızlar ameliyattan çıktım. Doktor içinden tahminimizden çok daha fazla iltihap çıktı nasıl dayandın bu kadar acıya dedi. Ayrıca meme başı çatlaklarına çok dikkat etmelisin yeniden apse olmaması için dedi. Her emzirmeden önce ve sonra memeni sileceksin her gün duş alacaksın mümkünse dedi. Yani meme yarası deyip geçmemek lazım bakın ameliyata sebep oldu. Geçen ay bugün Doğum yapmıştım bugün de ameliyat oldumama Allah'a şükür ağrım kalmadı çok rahatladım.
bende de durum bu . bir çözüm bulursan ben de etıketle canım. tek tek okuyamaz olduk artıkKızlar ben otribebe yi hic kullanamıyorum serum fizyolojik damlatiyorum sonra otribebeyle çekmeye çalışıyorum hiç bir.şey gelmiyo sonra Emerken yine burnundan hırıltı geliyor nasıl yapmam gerekiyor nerde yanlış yapıyorum
sürekli emmek açlıktan değil bence güvenlik istiyorlar kucaga gelmek içinyapıyorlar.Sütten olduğunu sanmıyorum.
Zeytinyağı ve sıcak havlu iyi geldi gibi. Hatta gece de ayni sekilde oldu huysuzlandi. Yine aynısı uyguladım. Rahatlayıp uyudu minik. Sürekli emmek istemesi rahatlamak için olsa gerek.
kızlar şu maltananın resmini paylaşır mısınız ? ben bir türlü anlamadım bu maltanayı. nerede satılıyor ?Bende aldiircam bugün gaz yapıyor mu peki canım bebeğe
Sütü sagdiginda bir süre sonra üstünde sarı yağ tabakası birikiyormus canım o sütün kaliteli olduğunu gosterirmis. Bir de çocuk yeterli kilo alırsa kaliteli diyorlar.sütün kaliteli oldugunu nasıl anlıyoruz canım ?
Ülker uretiyormus canım. Migros ve kipalarda bulunuyormuş fotoğraf yukleyemedim ama Google'a yazarsan çıkıyor resmikızlar şu maltananın resmini paylaşır mısınız ? ben bir türlü anlamadım bu maltanayı. nerede satılıyor ?
aynen ben de gündüz ana kucagında aksam yatagında uyutuyorum ama gunduz uykusu cok guzel gece daha huzursuz. Gazlar geceyi beklio sanırım
Ben bebedor kullaniyorum odaha iyi cekiyor sanki. Damlattiktan sonra masaj yap yumusasin sonra cek.Kızlar ben otribebe yi hic kullanamıyorum serum fizyolojik damlatiyorum sonra otribebeyle çekmeye çalışıyorum hiç bir.şey gelmiyo sonra Emerken yine burnundan hırıltı geliyor nasıl yapmam gerekiyor nerde yanlış yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?