2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım serım fizyolojik ile guya sumuk asagı ınmeli benim kızımın burun delıklerınden sumuk gozukuyor bellı kı tıkalı otribebe ile hemen cektim hıcbırsey gelmiyor gibi hissediyorsun cektiğinde ama enson bi baktımmhepsi geldi otribebeye bebegım de rahatladı sen burnunda bırsy goruyorsan nefesınle cekmeye devam et

Sütten olduğunu sanmıyorum.
Zeytinyağı ve sıcak havlu iyi geldi gibi. Hatta gece de ayni sekilde oldu huysuzlandi. Yine aynısı uyguladım. Rahatlayıp uyudu minik. Sürekli emmek istemesi rahatlamak için olsa gerek.

missdincer canm cok gecms olsn ameliyatn cok guzel.gecer cabucak atlatrsn insallh

missdincer cnm cok gecmis olsun. Sorunsuz atlatirsin ameliyatini insallah. Acil sifalar diliyorum

missdincer cnm acil şifa inşallah. Çok canın yanıyodur

missdincer canım çok geçmiş ..insallah ameliyatın guzel geçmiştir..
F Forass canım başınız sağ olsun.allah mekanını cennet eylesin.

missdincer canım çok geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşirsin

missdincer canım inşallah tez zamanda sağlığına kavuşursun Allah yar ve yardımcın olsun
F Forass başın sağolsun Allah
Rahmet eylesin canim
Kızlar ameliyattan çıktım. Doktor içinden tahminimizden çok daha fazla iltihap çıktı nasıl dayandın bu kadar acıya dedi. Ayrıca meme başı çatlaklarına çok dikkat etmelisin yeniden apse olmaması için dedi. Her emzirmeden önce ve sonra memeni sileceksin her gün duş alacaksın mümkünse dedi. Yani meme yarası deyip geçmemek lazım bakın ameliyata sebep oldu. Geçen ay bugün Doğum yapmıştım bugün de ameliyat oldum ama Allah'a şükür ağrım kalmadı çok rahatladım.

F Forass canım Allah rahmet eylesin insan bir yakınını kaybedince bir tatafı eksiliyor sanki. Rabbim cennetinde kavuştursun sevdiklerimizle.

canım gelmiş geçmiş olsun

bu sürekli kucak hali ne kadar sürüyor acaba

yorgunluktan bayılacagız valla. tuvalete bile gitmek lüks

Hadi gecmıs olsun canım iyi olmana cok sevındım

sütün kaliteli oldugunu nasıl anlıyoruz canım ?

kurtuldun canım geçmiş olsun. bebekler o kadar yorucu ki ekstra hijyene uymak zor. hergun banyo mu valla lüks o . bazen saatlerce 1 bardak su içmeye fırsat bulamıyoruz

bende de durum bu . bir çözüm bulursan ben de etıketle canım. tek tek okuyamaz olduk artık

Sütten olduğunu sanmıyorum.
Zeytinyağı ve sıcak havlu iyi geldi gibi. Hatta gece de ayni sekilde oldu huysuzlandi. Yine aynısı uyguladım. Rahatlayıp uyudu minik. Sürekli emmek istemesi rahatlamak için olsa gerek.
sürekli emmek açlıktan değil bence güvenlik istiyorlar kucaga gelmek içinyapıyorlar.

bazen düşünüyorum da acaba bu kvler gelinleri sinir etmek için ders falan mı alıyorlar? ben sebze yemeklerinde et kuyma sevmem gitmiş koca bi tencere etli taze fasulye yapmış. şimdi 2 gün yemek var diye yemek yapmıcak yine bana iş düştü yani. ay sinirden oatlamak ğzereyim 1 ayı geçti ama artık sabrım kalmadı. hayır dedim biye et koydun ki yemeğe dedim baban öyle istedi dedi kayınpederim yani. bakarmısınız lohusa evinde lohusa mı önemlidir başkaları mı? hayır eşimde kalkıp sevmiyo neden koydun anne biliyosun demiyo !!!!lohusa depresyonuna mı giriyorum bilmiyorum sürekli bi sinirden ağlayasım var! yada kv faktörümü çözemedim!!!

Ben bebedor kullaniyorum odaha iyi cekiyor sanki. Damlattiktan sonra masaj yap yumusasin sonra cek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…