2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Hadi gozun aydin atlattin. Bence gunus kapaklara bbi bak memeyide temizliyor. Bi daha olmaz insallah

Geçmiş olsun cnm

Kızımda ek mama vermiyordm ek gıda daha çok az alıp sadece emiyordu ve çok kiloluydu mama sanıp obeze gidiyo demişti hemşire çokta sağlıklı oldu şükür . Bu bebeğimde gözle görülür kilo almaya başladı belli her bezi kakalı ama çok yıpranıyorum full meme de olmak istiyor süt çok gelmiyor oda keyifli içeyim diyor ama insann beli kopuyor . Kimisi sütüm su gibi der kimisi yağlı öyle ayırıyorum

Bnde güya oyle yapicaktim. Simdi tamamen bebeğimin durumuna gore karar vericem

Çok şükür atlattın ya cnim.yoluna girer insallah duzenin

Allah yardımcı olsun zor saati geldiğinde susturmak ne mümkün ya arabayla bir tur atacak yada tek basına bi odaya geçip çocuğu da karnına bastırıp hızlı hızlı sallayacaksın ben ancak öyle atlatıyorum şimdilerde daha hafif geçiyor elli günlük olduk

Cnm çok geçmiş olsun Allah birdaha göstermesin.
Kolaylıklar diliyorum..

Bende milletin yanında bu cocugu nasil susturucam onu düşünüyorum

bi doğumgününe gittik bizden bi hafta küçük bebeği vardı arkadaşın aynı kiloda doğdu olmus tosun gibi.sadece emziriyo.ve koydugu yerde uyuyo sakincik bi moralim bozuldu, ağlayasım geldi yalnız kalsaydım ağlicktım kucağa alıştırmışsın dediler ay çok moralim bozuldu benim

sorma canım ben doğum yaptığımda aynı katta 3 bebek vardı biri bizden 10 gün büyüktü. annesi hep çok gazlı bebek diye şikayet ediyodu ama çocuk maşallah pırtları kakaları ıkınmadan yapıyodu. bizimki de bi pırt yapana kadar kopkormızı kesiliyodu. çocuk kendi yatağında yatarken uyuyakalıyodu bizimki sadece memede uyuyodu şanslıysam yatırırken uyanmıyodu. diğer bebek bizden 2 ay küçüktü çocuk bi oyuncakla 2 saat oynardı bu süre içinde bizimki kork aktivite yapardı abartısız. ben hep nerde yanlış yapıyorum derdim. ama bak geçti gitti şimdi 2. ile uğraşıyorum:) geçecek canım canını sıkma başka çocuklara da hiiiç bakma boşver. değiştirme şandımız var mı ? yok. Allaha şükür sağlıklılar be inan o günler geçincr hepsini unutacaksın

kızlar şu maltananın resmini paylaşır mısınız ? ben bir türlü anlamadım bu maltanayı. nerede satılıyor ?
Migros ta e bebekte de var heralde diğer marketler de de var şok marketten de almıştık galiba. icicek reyonunda oluyo. alkolsüz Malt içeceği içeriği. migrostakinin markası Maltana. E bebektekinin markası pro Malt

Yok canim tersi gaz cikartiriyor .
ya çokkk iyi ben de arada hümana içiyorum
ben meyvelerı kaynatıp kaynatıp içiyorum valla süper süt yapıyor karnıma kadar akıyor süt bazen .

mesela elmayı otu çöpü neyı varsa dogruyorum atıyorum tencereye usunede kaynamış suyu koyuyorum 10 dk kaynatıp kapatıyrum altını . ılık, sıcak, soguk gel git içiyorum

arada da karışık meyve yapıyorum gunluk 3-4 bardak en az içiyorum . hamileik boyncada yaptım böyle bebeğim pırıl pırıl çıktı

kızar bebeğim 20 günlük oldu 5-6 gündür tek göznde çapaklanma çok. saatte bir kere ılık suyla siliyorum ama sürekli oluyor. aynı şeyi yaşayan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…