- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.301
Yok canim tersi gaz cikartiriyor .hümana gaz mı yapıyor canım ben tam anlamadım ?
Hadi gozun aydin atlattin. Bence gunus kapaklara bbi bak memeyide temizliyor. Bi daha olmaz insallahKızlar ameliyattan çıktım. Doktor içinden tahminimizden çok daha fazla iltihap çıktı nasıl dayandın bu kadar acıya dedi. Ayrıca meme başı çatlaklarına çok dikkat etmelisin yeniden apse olmaması için dedi. Her emzirmeden önce ve sonra memeni sileceksin her gün duş alacaksın mümkünse dedi. Yani meme yarası deyip geçmemek lazım bakın ameliyata sebep oldu. Geçen ay bugün Doğum yapmıştım bugün de ameliyat oldumama Allah'a şükür ağrım kalmadı çok rahatladım.
@Forass canım Allah rahmet eylesininsan bir yakınını kaybedince bir tatafı eksiliyor sanki. Rabbim cennetinde kavuştursun sevdiklerimizle.
Geçmiş olsun cnmKızlar ameliyattan çıktım. Doktor içinden tahminimizden çok daha fazla iltihap çıktı nasıl dayandın bu kadar acıya dedi. Ayrıca meme başı çatlaklarına çok dikkat etmelisin yeniden apse olmaması için dedi. Her emzirmeden önce ve sonra memeni sileceksin her gün duş alacaksın mümkünse dedi. Yani meme yarası deyip geçmemek lazım bakın ameliyata sebep oldu. Geçen ay bugün Doğum yapmıştım bugün de ameliyat oldumama Allah'a şükür ağrım kalmadı çok rahatladım.
@Forass canım Allah rahmet eylesininsan bir yakınını kaybedince bir tatafı eksiliyor sanki. Rabbim cennetinde kavuştursun sevdiklerimizle.
Bnde güya oyle yapicaktim. Simdi tamamen bebeğimin durumuna gore karar vericemminikhikayem kızlar mevlütte zaten enson cocuk bi gelip ortada gezdirilip hemen götürülür bizde iki dakika fln sürer oyuzden o sürede aglarmı susarmı cok dusunmuyorum ben acıkcası. Guya yarı kırkında mevlüt yaparım demiştim ama okadar kendimize gelenedik ki kırkında yıne düzen olmazsa yine mevlüt yapamayabilirim diye dusunuyorum
Çok şükür atlattın ya cnim.yoluna girer insallah duzeninKızlar ameliyattan çıktım. Doktor içinden tahminimizden çok daha fazla iltihap çıktı nasıl dayandın bu kadar acıya dedi. Ayrıca meme başı çatlaklarına çok dikkat etmelisin yeniden apse olmaması için dedi. Her emzirmeden önce ve sonra memeni sileceksin her gün duş alacaksın mümkünse dedi. Yani meme yarası deyip geçmemek lazım bakın ameliyata sebep oldu. Geçen ay bugün Doğum yapmıştım bugün de ameliyat oldumama Allah'a şükür ağrım kalmadı çok rahatladım.
Allah yardımcı olsun zor saati geldiğinde susturmak ne mümkün ya arabayla bir tur atacak yada tek basına bi odaya geçip çocuğu da karnına bastırıp hızlı hızlı sallayacaksın ben ancak öyle atlatıyorum şimdilerde daha hafif geçiyor elli günlük oldukBenim bebeğim kolik, 1 hafta sonunda kanaat getirdim. Kızım avaz avaz ağlarken özellikle çocuğu olanların "aayyyy ne zooooor böyle bu şekilde misiniz sürekli bizim hiç böyle değildi / böyleydi ama şunu yapınca susuyodu bu susmuyo" gibi konuşmalarına ayar oluyorum. Yani onu dediklerinde ben daha iyi olmuyorum. Bunlar da geçiyor diyor kimisi, evet çok zor ama kolay büyümüyor bebekler hepimiz böyleydik filan. İnsan bi tık rahatlıyor. Çocuğum böyleyse geri gönderemeyeceğime göre..
Cnm çok geçmiş olsun Allah birdaha göstermesin.Kızlar ameliyattan çıktım. Doktor içinden tahminimizden çok daha fazla iltihap çıktı nasıl dayandın bu kadar acıya dedi. Ayrıca meme başı çatlaklarına çok dikkat etmelisin yeniden apse olmaması için dedi. Her emzirmeden önce ve sonra memeni sileceksin her gün duş alacaksın mümkünse dedi. Yani meme yarası deyip geçmemek lazım bakın ameliyata sebep oldu. Geçen ay bugün Doğum yapmıştım bugün de ameliyat oldumama Allah'a şükür ağrım kalmadı çok rahatladım.
benim ilki kolikti canım seni çoook iyi anlayabiliyorum. tam beş saat her gece avaz avaz ağlardı. yanımızda yardıma gelen kv kayın peder kaçardı dışarı evden dışarı ha odadan değil. salla susmaz beyaz gürültü aç susmaz gaz ilaçları işe yaramaz kucakta gezdir susmaz. sadece fön makinası açıkken masaj yapardık o iyi gelirdi biraz ama tamamen susturmazdı. o 4 ay bana 4 yıl gibi gelmişti.başlarda bende onunla ağlardım sonradan insanın sinirleri de yıpranıyor... ama korkma sayılı zaman gerçekten geçiyor sadece sabretmek gerekiyor. çok bunaldığında ağlarken babasına yada kim varsa yanında ona ver bi balkona falan çık
Sen bakma onlara. Yeni doğmuş bir bebek. Derdini anlatamıyor. Şiddetli sancısı var sürekli. Sık sık karnı acıkıyor. Yabancı bir ortamda. Bir tek tanıdık ve iyi hissettiği yer var senin kucağın. Bazen bana da çok zor geliyor. Ama bebeklerimiz büyüyecek. Bu günleri geri gelmeyecek. Her saniyesinin tadını çıkarmak lazım.
Bende milletin yanında bu cocugu nasil susturucam onu düşünüyorum
Ayy canın herkes ne kadar çok şey biliyor di mi benide bebegimin ağlaması değil o ağlarken şunu yap bununla diyenler yoruyor üzüyor insanların bu kadar dusuncesiz olması beni hayrete düşürüyor iyi niyetli insan çok az malesef
Allah yardımcı olsun zor saati geldiğinde susturmak ne mümkün ya arabayla bir tur atacak yada tek basına bi odaya geçip çocuğu da karnına bastırıp hızlı hızlı sallayacaksın ben ancak öyle atlatıyorum şimdilerde daha hafif geçiyor elli günlük olduk
Canim benim bebiş çok gazliymis neyin yaptığını bilemiyorum o yüzdenBende aldiircam bugün gaz yapıyor mu peki canım bebeğe
sorma canım ben doğum yaptığımda aynı katta 3 bebek vardı biri bizden 10 gün büyüktü. annesi hep çok gazlı bebek diye şikayet ediyodu ama çocuk maşallah pırtları kakaları ıkınmadan yapıyodu. bizimki de bi pırt yapana kadar kopkormızı kesiliyodu. çocuk kendi yatağında yatarken uyuyakalıyodu bizimki sadece memede uyuyodu şanslıysam yatırırken uyanmıyodu. diğer bebek bizden 2 ay küçüktü çocuk bi oyuncakla 2 saat oynardı bu süre içinde bizimki kork aktivite yapardı abartısız. ben hep nerde yanlış yapıyorum derdim. ama bak geçti gitti şimdi 2. ile uğraşıyorum:) geçecek canım canını sıkma başka çocuklara da hiiiç bakma boşver. değiştirme şandımız var mı ? yok. Allaha şükür sağlıklılar be inan o günler geçincr hepsini unutacaksınbi doğumgününe gittik bizden bi hafta küçük bebeği vardı arkadaşın aynı kiloda doğdu olmus tosun gibi.sadece emziriyo.ve koydugu yerde uyuyo sakincik bi moralim bozuldu, ağlayasım geldi yalnız kalsaydım ağlicktımkucağa alıştırmışsın dediler ay çok moralim bozuldu benim
TamamCanim inşallah güzelce kullanmayı öğreniriz bebekler rahatlar birazbende de durum bu . bir çözüm bulursan ben de etıketle canım. tek tek okuyamaz olduk artık
Migros ta e bebekte de var heralde diğer marketler de de var şok marketten de almıştık galiba. icicek reyonunda oluyo. alkolsüz Malt içeceği içeriği. migrostakinin markası Maltana. E bebektekinin markası pro Maltkızlar şu maltananın resmini paylaşır mısınız ? ben bir türlü anlamadım bu maltanayı. nerede satılıyor ?
Anladım canım deneyerek görcem o zaman :)Canim benim bebiş çok gazliymis neyin yaptığını bilemiyorum o yüzden
baktım şimdi sağol canıÜlker uretiyormus canım. Migros ve kipalarda bulunuyormuş fotoğraf yukleyemedim ama Google'a yazarsan çıkıyor resmi
ya çokkk iyi ben de arada hümana içiyorumYok canim tersi gaz cikartiriyor .
Kızlar ameliyattan çıktım. Doktor içinden tahminimizden çok daha fazla iltihap çıktı nasıl dayandın bu kadar acıya dedi. Ayrıca meme başı çatlaklarına çok dikkat etmelisin yeniden apse olmaması için dedi. Her emzirmeden önce ve sonra memeni sileceksin her gün duş alacaksın mümkünse dedi. Yani meme yarası deyip geçmemek lazım bakın ameliyata sebep oldu. Geçen ay bugün Doğum yapmıştım bugün de ameliyat oldumama Allah'a şükür ağrım kalmadı çok rahatladım.
Geçmiş olsun canım.Allah tekrarını yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?