- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.321
sorma canım ben doğum yaptığımda aynı katta 3 bebek vardı biri bizden 10 gün büyüktü. annesi hep çok gazlı bebek diye şikayet ediyodu ama çocuk maşallah pırtları kakaları ıkınmadan yapıyodu. bizimki de bi pırt yapana kadar kopkormızı kesiliyodu. çocuk kendi yatağında yatarken uyuyakalıyodu bizimki sadece memede uyuyodu şanslıysam yatırırken uyanmıyodu. diğer bebek bizden 2 ay küçüktü çocuk bi oyuncakla 2 saat oynardı bu süre içinde bizimki kork aktivite yapardı abartısız. ben hep nerde yanlış yapıyorum derdim. ama bak geçti gitti şimdi 2. ile uğraşıyorum:) geçecek canım canını sıkma başka çocuklara da hiiiç bakma boşver. değiştirme şandımız var mı ? yok. Allaha şükür sağlıklılar be inan o günler geçincr hepsini unutacaksın
kızar bebeğim 20 günlük oldu 5-6 gündür tek göznde çapaklanma çok. saatte bir kere ılık suyla siliyorum ama sürekli oluyor. aynı şeyi yaşayan var mı ?
Bendede oldu uyurken süt damlat kafasini usuttugunden oluyokızar bebeğim 20 günlük oldu 5-6 gündür tek göznde çapaklanma çok. saatte bir kere ılık suyla siliyorum ama sürekli oluyor. aynı şeyi yaşayan var mı ?
Cnm alisma diye birsey yokki gazi yokki koydugu yerde uyuyor. Gazli bebek durur mu yazik zaten sanci varken dumduz yatip uyusunmu. Bizim katnimiz agriyinca kivraniyoruz. Gazli kolik bebek kucak ister sallanmsk ister. Kucakta daha iyi gazda cikartiyor. Karnina baski olunca. Birde emziriyorum sanci olunca kaka yapiyor emzirince.bi doğumgününe gittik bizden bi hafta küçük bebeği vardı arkadaşın aynı kiloda doğdu olmus tosun gibi.sadece emziriyo.ve koydugu yerde uyuyo sakincik bi moralim bozuldu, ağlayasım geldi yalnız kalsaydım ağlicktımkucağa alıştırmışsın dediler ay çok moralim bozuldu benim
Benimkininde tek gozunde var. Eski usul yapiyorum ilik cay suyunu suruyorum ama her zaman duzenli yapamiyorum. Duzenli yapip gecmezse kontrolde soyleyecektim.kızar bebeğim 20 günlük oldu 5-6 gündür tek göznde çapaklanma çok. saatte bir kere ılık suyla siliyorum ama sürekli oluyor. aynı şeyi yaşayan var mı ?
Bende kuru meyve meyve komposto yapiyorum ama sizin gibi damlamiyor sutum hic. Masallah bir bol sut olmadi bende. Gunde iki defa mama veriyorum ucti iki ancak iciyor. Sutum yetiyomu yetmiyormu bilmiyorum. Once mama sonra emziriyorum. Emdikten sonra hic almiyor mamayi. Doydugundanmi sevmedigindenmi . Kontrolde ancak belli olcak.ya çokkk iyi ben de arada hümana içiyorum
ben meyvelerı kaynatıp kaynatıp içiyorum valla süper süt yapıyor karnıma kadar akıyor süt bazen .
mesela elmayı otu çöpü neyı varsa dogruyorum atıyorum tencereye usunede kaynamış suyu koyuyorum 10 dk kaynatıp kapatıyrum altını . ılık, sıcak, soguk gel git içiyorum
arada da karışık meyve yapıyorum gunluk 3-4 bardak en az içiyorum . hamileik boyncada yaptım böyle bebeğim pırıl pırıl çıktı
kızar bebeğim 20 günlük oldu 5-6 gündür tek göznde çapaklanma çok. saatte bir kere ılık suyla siliyorum ama sürekli oluyor. aynı şeyi yaşayan var mı ?
Benimki canım çok fazla. Dr sormuştum normal demişti çarşamba aylık kontrol var yine sorcam bakalım. Benimki de tek gözündekızar bebeğim 20 günlük oldu 5-6 gündür tek göznde çapaklanma çok. saatte bir kere ılık suyla siliyorum ama sürekli oluyor. aynı şeyi yaşayan var mı ?
Benimki hep şapkalı ama gene oluyo canımBendede oldu uyurken süt damlat kafasini usuttugunden oluyo
Üzülme cnım.her çocuk bir olmuyo ki. Sağlıklılar ya çok şükür. Rabbim hastalık yasatmasin gecicek elbet bu günler.bi doğumgününe gittik bizden bi hafta küçük bebeği vardı arkadaşın aynı kiloda doğdu olmus tosun gibi.sadece emziriyo.ve koydugu yerde uyuyo sakincik bi moralim bozuldu, ağlayasım geldi yalnız kalsaydım ağlicktımkucağa alıştırmışsın dediler ay çok moralim bozuldu benim
Benim bebegimde ayni hareketleri yapıyor sutle alakasi olmadigini anladim dun sagdim sut vardi çünkü 1 saat sonra sakinlestirip verdigimde aliyor ama gec yemek yediysem sütün gelmedigi de oluyorKızlar bnimde akşam olunca sütüm yetmiyo sanırım. Emdikten sonra mememi kayış gibi çekiyo ağlıyo sonra savaşark memeye geliyo sonra yine aynısı oluyo. Bende mama veriyorum ortalama 2 kere. Bi aksam 8 gibi bide gece 12 1 gibi. 4 gün sonra aylık kontrol var ben nasıl anlicam sütüm mu kilo aldirdi yoksa mama mı. Bi oh diyemedim şu süt konusunda
Ben sağlık ocağında kilosunu olcturdum canım 3 gün sadece anne sütü verdim 3 gün sonra tekrar götürdüm neredeyse hiç kilo almamıştı öyle anladım. Bir de çişini çok az ve turuncu yapıyordu. Aç olunca da hiç susmuyordu. Şimdi düzene oturttuk açlık ağlamasını falan anlayabiliyorum neyse ki :)Kızlar bnimde akşam olunca sütüm yetmiyo sanırım. Emdikten sonra mememi kayış gibi çekiyo ağlıyo sonra savaşark memeye geliyo sonra yine aynısı oluyo. Bende mama veriyorum ortalama 2 kere. Bi aksam 8 gibi bide gece 12 1 gibi. 4 gün sonra aylık kontrol var ben nasıl anlicam sütüm mu kilo aldirdi yoksa mama mı. Bi oh diyemedim şu süt konusunda
bazen düşünüyorum da acaba bu kvler gelinleri sinir etmek için ders falan mı alıyorlar? ben sebze yemeklerinde et kuyma sevmem gitmiş koca bi tencere etli taze fasulye yapmış. şimdi 2 gün yemek var diye yemek yapmıcak yine bana iş düştü yani. ay sinirden oatlamak ğzereyim 1 ayı geçti ama artık sabrım kalmadı. hayır dedim biye et koydun ki yemeğe dedim baban öyle istedi dedi kayınpederim yani. bakarmısınız lohusa evinde lohusa mı önemlidir başkaları mı? hayır eşimde kalkıp sevmiyo neden koydun anne biliyosun demiyo !!!!lohusa depresyonuna mı giriyorum bilmiyorum sürekli bi sinirden ağlayasım var! yada kv faktörümü çözemedim!!!
Cnm alisma diye birsey yokki gazi yokki koydugu yerde uyuyor. Gazli bebek durur mu yazik zaten sanci varken dumduz yatip uyusunmu. Bizim katnimiz agriyinca kivraniyoruz. Gazli kolik bebek kucak ister sallanmsk ister. Kucakta daha iyi gazda cikartiyor. Karnina baski olunca. Birde emziriyorum sanci olunca kaka yapiyor emzirince.
Bizimki mama vermediğimdede çişini hep dolu dolu yapıyo çok şükür. Bnde bu kontrolü atlatıyım dedigin gibi yapicam sadece 3 gün anne sütü veririm bende sonra bidaha tartariz.Ben sağlık ocağında kilosunu olcturdum canım 3 gün sadece anne sütü verdim 3 gün sonra tekrar götürdüm neredeyse hiç kilo almamıştı öyle anladım. Bir de çişini çok az ve turuncu yapıyordu. Aç olunca da hiç susmuyordu. Şimdi düzene oturttuk açlık ağlamasını falan anlayabiliyorum neyse ki :)
Kuzum aclıktan degıl o gazdan yapıyor meme ucunu cekip uzatıp sinirlenip aglamaya baslıyorlar. Memede bakınca süt görürürsün ama onun derdi baskaKızlar bnimde akşam olunca sütüm yetmiyo sanırım. Emdikten sonra mememi kayış gibi çekiyo ağlıyo sonra savaşark memeye geliyo sonra yine aynısı oluyo. Bende mama veriyorum ortalama 2 kere. Bi aksam 8 gibi bide gece 12 1 gibi. 4 gün sonra aylık kontrol var ben nasıl anlicam sütüm mu kilo aldirdi yoksa mama mı. Bi oh diyemedim şu süt konusunda
Sütün yetiyordur canım merak etme yetmese anlarsın zaten direk farkettiriyorlar yetmediğini. Benim yetmiyor maalesefBizimki mama vermediğimdede çişini hep dolu dolu yapıyo çok şükür. Bnde bu kontrolü atlatıyım dedigin gibi yapicam sadece 3 gün anne sütü veririm bende sonra bidaha tartariz.
canım gazı olunca da öyle yapıyolar memeyi sündürüyorlar yani benimki pırt yapacaksa çıkaramıyosa sündürüyoKızlar bnimde akşam olunca sütüm yetmiyo sanırım. Emdikten sonra mememi kayış gibi çekiyo ağlıyo sonra savaşark memeye geliyo sonra yine aynısı oluyo. Bende mama veriyorum ortalama 2 kere. Bi aksam 8 gibi bide gece 12 1 gibi. 4 gün sonra aylık kontrol var ben nasıl anlicam sütüm mu kilo aldirdi yoksa mama mı. Bi oh diyemedim şu süt konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?