2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

çok ii anlamışsın beni. Bide insanlar acır halde bakıyor ya..

kızar bebeğim 20 günlük oldu 5-6 gündür tek göznde çapaklanma çok. saatte bir kere ılık suyla siliyorum ama sürekli oluyor. aynı şeyi yaşayan var mı ?

cnm biz 2 3 hafta yasadık onu kaynamıs sogumus suyla sildm hep bide netira göz damlası 10 gunde iilesti

kızar bebeğim 20 günlük oldu 5-6 gündür tek göznde çapaklanma çok. saatte bir kere ılık suyla siliyorum ama sürekli oluyor. aynı şeyi yaşayan var mı ?
Bendede oldu uyurken süt damlat kafasini usuttugunden oluyo

Cnm alisma diye birsey yokki gazi yokki koydugu yerde uyuyor. Gazli bebek durur mu yazik zaten sanci varken dumduz yatip uyusunmu. Bizim katnimiz agriyinca kivraniyoruz. Gazli kolik bebek kucak ister sallanmsk ister. Kucakta daha iyi gazda cikartiyor. Karnina baski olunca. Birde emziriyorum sanci olunca kaka yapiyor emzirince.

Benimkininde tek gozunde var. Eski usul yapiyorum ilik cay suyunu suruyorum ama her zaman duzenli yapamiyorum. Duzenli yapip gecmezse kontrolde soyleyecektim.

Bende kuru meyve meyve komposto yapiyorum ama sizin gibi damlamiyor sutum hic. Masallah bir bol sut olmadi bende. Gunde iki defa mama veriyorum ucti iki ancak iciyor. Sutum yetiyomu yetmiyormu bilmiyorum. Once mama sonra emziriyorum. Emdikten sonra hic almiyor mamayi. Doydugundanmi sevmedigindenmi . Kontrolde ancak belli olcak.

Bizimde vardı canım. Özellikle göbeği düşünce banyo yapmaya başlayınca, yıkadıktan sonra çapak olmaya başladı. Sağlık ocağına götürmüştük doktora, göz damlası verdi şimdi iyi çok şükür, geçti.

Benimki canım çok fazla. Dr sormuştum normal demişti çarşamba aylık kontrol var yine sorcam bakalım. Benimki de tek gözünde

Üzülme cnım.her çocuk bir olmuyo ki. Sağlıklılar ya çok şükür. Rabbim hastalık yasatmasin gecicek elbet bu günler.

Kızlar bnimde akşam olunca sütüm yetmiyo sanırım. Emdikten sonra mememi kayış gibi çekiyo ağlıyo sonra savaşark memeye geliyo sonra yine aynısı oluyo. Bende mama veriyorum ortalama 2 kere. Bi aksam 8 gibi bide gece 12 1 gibi. 4 gün sonra aylık kontrol var ben nasıl anlicam sütüm mu kilo aldirdi yoksa mama mı. Bi oh diyemedim şu süt konusunda

Benim bebegimde ayni hareketleri yapıyor sutle alakasi olmadigini anladim dun sagdim sut vardi çünkü 1 saat sonra sakinlestirip verdigimde aliyor ama gec yemek yediysem sütün gelmedigi de oluyor

Ben sağlık ocağında kilosunu olcturdum canım 3 gün sadece anne sütü verdim 3 gün sonra tekrar götürdüm neredeyse hiç kilo almamıştı öyle anladım. Bir de çişini çok az ve turuncu yapıyordu. Aç olunca da hiç susmuyordu. Şimdi düzene oturttuk açlık ağlamasını falan anlayabiliyorum neyse ki :)

çok ayıp yaptıkları, bunu benm kendi annemyi yapıyo çok rencide edici..

ben de gazı tetiklemesin diye çıkarmaya çalışıyorum bu sefer sinir oluyor

Bizimki mama vermediğimdede çişini hep dolu dolu yapıyo çok şükür. Bnde bu kontrolü atlatıyım dedigin gibi yapicam sadece 3 gün anne sütü veririm bende sonra bidaha tartariz.

Kuzum aclıktan degıl o gazdan yapıyor meme ucunu cekip uzatıp sinirlenip aglamaya baslıyorlar. Memede bakınca süt görürürsün ama onun derdi baska

passionete canım yanlış hatırlamıyorsam cuma günü Kaan ameliyat olacaktı.durumu nasıl?inşallah en kısa zamanda iyileşip eve çıkarsınız canım.

canım gazı olunca da öyle yapıyolar memeyi sündürüyorlar yani benimki pırt yapacaksa çıkaramıyosa sündürüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…