- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #29.341
Gaz sancısından yapıyor aynısını benim bebegim.Kızlar bnimde akşam olunca sütüm yetmiyo sanırım. Emdikten sonra mememi kayış gibi çekiyo ağlıyo sonra savaşark memeye geliyo sonra yine aynısı oluyo. Bende mama veriyorum ortalama 2 kere. Bi aksam 8 gibi bide gece 12 1 gibi. 4 gün sonra aylık kontrol var ben nasıl anlicam sütüm mu kilo aldirdi yoksa mama mı. Bi oh diyemedim şu süt konusunda
Ay benimki de az önce yaptı, koparacak sandım. Ama sesli gaz çıkartmadı.ben de süt bitti ona kızıp mememş çekti sandım.Gaz sancısından yapıyor aynısını benim bebegim.
Evet bnde az vsrda çekince gelmiyo sanıyorum :/Kuzum aclıktan degıl o gazdan yapıyor meme ucunu cekip uzatıp sinirlenip aglamaya baslıyorlar. Memede bakınca süt görürürsün ama onun derdi baska
Cnim once mama vermedigimde cok uzuluyodum. Ama simdi bizim elimizde olmadigini anladim. Her bebek nasibini yermis napiyim dedim üzülmüyorum artikSütün yetiyordur canım merak etme yetmese anlarsın zaten direk farkettiriyorlar yetmediğini. Benim yetmiyor maalesef
Ben bir iki kere öptüm ondan oldu doktor krem verdi kirmiziliklari geçti ama daha duruyorlar egzama olmuş isilik gibiydiKızlar ya kızımın yüzünde bir sürü sivilce çıktı. Dr a sordum normal dedi ama hiç içime sinmiyor.
Sizin de oldu mu?
Kızlar ya kızımın yüzünde bir sürü sivilce çıktı. Dr a sordum normal dedi ama hiç içime sinmiyor.
Sizin de oldu mu?
Bizimkinin Kaş'larında çapak gibi önemli birşey mi buBenimkininde tek gozunde var. Eski usul yapiyorum ilik cay suyunu suruyorum ama her zaman duzenli yapamiyorum. Duzenli yapip gecmezse kontrolde soyleyecektim.
Cnm o sivilceler süt aknesi deniyor diye biliyorum.Ablamin oğlunda çok olmuştu Aslında iyi birşey sütünün bebişe iyi geldiğini gösteriyor.Kızlar ya kızımın yüzünde bir sürü sivilce çıktı. Dr a sordum normal dedi ama hiç içime sinmiyor.
Sizin de oldu mu?
Üzülme cnm benimde kuzenimin bebeği annesi doyuruyor hooop koyuyor yatağa mışıl mışıl uykuya dalıyorbi doğumgününe gittik bizden bi hafta küçük bebeği vardı arkadaşın aynı kiloda doğdu olmus tosun gibi.sadece emziriyo.ve koydugu yerde uyuyo sakincik bi moralim bozuldu, ağlayasım geldi yalnız kalsaydım ağlicktımkucağa alıştırmışsın dediler ay çok moralim bozuldu benim
Hala var canım ara ara çıkıyorKızlar ya kızımın yüzünde bir sürü sivilce çıktı. Dr a sordum normal dedi ama hiç içime sinmiyor.
Sizin de oldu mu?
Canim olmadi cuma. Pazartesi olcak. Bugune kadar iyi geldik ama bugun solunum cihazina bagladilar. Pazartesi olacak ama cok korkuyorum. Dua edin nolurpassionete canım yanlış hatırlamıyorsam cuma günü Kaan ameliyat olacaktı.durumu nasıl?inşallah en kısa zamanda iyileşip eve çıkarsınız canım.
Ban ağlamıştıım arkasından canım. Artık her fırsatta dinlenbugün annemi uğurladım.yollarken içim bi garip oldu
çekirdek aile olarak evde ilk gecemiz. Kızım birkaç saattir uyuyor, biz de eşimle film izledik.uzın zamandır izlememiştim çok iyi geldi.darısı sizlerin başına kızlar.
Hepimize bol sütlü,uykulu ve gazsız geceler.
Bizde de oldu canım zamanla geçiyormuşKızlar ya kızımın yüzünde bir sürü sivilce çıktı. Dr a sordum normal dedi ama hiç içime sinmiyor.
Sizin de oldu mu?
Bende çok üzüldüm ama önemli olan doymasi anne sütünü de antibiyotik olarak alır artık bir kaç damla bile alsa fayda faydadirCnim once mama vermedigimde cok uzuluyodum. Ama simdi bizim elimizde olmadigini anladim. Her bebek nasibini yermis napiyim dedim üzülmüyorum artik
İnşallah canım. Dualarımız sizinleCanim olmadi cuma. Pazartesi olcak. Bugune kadar iyi geldik ama bugun solunum cihazina bagladilar. Pazartesi olacak ama cok korkuyorum. Dua edin nolur
Allah bozmasın huzurunuzubugün annemi uğurladım.yollarken içim bi garip oldu
çekirdek aile olarak evde ilk gecemiz. Kızım birkaç saattir uyuyor, biz de eşimle film izledik.uzın zamandır izlememiştim çok iyi geldi.darısı sizlerin başına kızlar.
Hepimize bol sütlü,uykulu ve gazsız geceler.
Cnm Rabbim küçük meleğine şifa versin inşallah,cok güzel geçsin ameliyatınız en yakın zamanda sağlıkla al kucağına ınşallah.Canim olmadi cuma. Pazartesi olcak. Bugune kadar iyi geldik ama bugun solunum cihazina bagladilar. Pazartesi olacak ama cok korkuyorum. Dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?