2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Gaz sancısından yapıyor aynısını benim bebegim.

Kızlar ya kızımın yüzünde bir sürü sivilce çıktı. Dr a sordum normal dedi ama hiç içime sinmiyor.
Sizin de oldu mu?

Bizim oldu canım suan yüzünde kalmadı gibi sırtında var biraz bi iki haftada geçti yüzünde cıkanlar. hiç bişey kullanmadım doktor anneden gelen hormonlardan dedi. Bende üzülmğştüm yüzü öyle olunca ama suan bi kaç tane var sadece :)

Kızlar ya kızımın yüzünde bir sürü sivilce çıktı. Dr a sordum normal dedi ama hiç içime sinmiyor.
Sizin de oldu mu?
Cnm o sivilceler süt aknesi deniyor diye biliyorum.Ablamin oğlunda çok olmuştu Aslında iyi birşey sütünün bebişe iyi geldiğini gösteriyor.
Tabi biz dr.a götürdüğümüzde öyle demişti eğer aynısıysa sizinde öyledir..

Son düzenleme:
Üzülme cnm benimde kuzenimin bebeği annesi doyuruyor hooop koyuyor yatağa mışıl mışıl uykuya dalıyorBizde gözünün içine bakıyoruz uyuşun diyeÜstelik ilk çocuğu da öyleydiNe yapalım öylede böylede büyüyorlar

passionete canım yanlış hatırlamıyorsam cuma günü Kaan ameliyat olacaktı.durumu nasıl?inşallah en kısa zamanda iyileşip eve çıkarsınız canım.
Canim olmadi cuma. Pazartesi olcak. Bugune kadar iyi geldik ama bugun solunum cihazina bagladilar. Pazartesi olacak ama cok korkuyorum. Dua edin nolur

Ban ağlamıştıım arkasından canım. Artık her fırsatta dinlen

Allah bozmasın huzurunuzu

Canim olmadi cuma. Pazartesi olcak. Bugune kadar iyi geldik ama bugun solunum cihazina bagladilar. Pazartesi olacak ama cok korkuyorum. Dua edin nolur
Cnm Rabbim küçük meleğine şifa versin inşallah,cok güzel geçsin ameliyatınız en yakın zamanda sağlıkla al kucağına ınşallah.

Kızlar aklım çok karışık. Ailem uzakta yaşıyor. Eşimin ailesi burada. Kayınpederim rahatsızlandı. Kayınvalidem eşim kayınpederimle ilgileniyorlar. Önümüzdeki günlerde de daha çok ilgilenmeleri gerekecek. Zor günler geçiriyoruz. Ben de onlara destek olamıyorum bebeğim var. Tam tersine eşimin aklı bizde kalıyor. Ben de açıkçası zorlanıyorum tek başına yetemiyorum. Ailemin yanına gitsem kayınpederim görmek ister mi bebeği? Şu an için moral kaynağı onun için. Tedavi süreci ne kadar sürecek belli değil. Ailem de uzakta. Hemen gelinecek yerde değil. Napıcam, ne zaman gidicem kararsızım ve moralim çok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…